Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    02. Lipanj 2025. 21:23

Xoxo23

Marisha evo dobro sam draga hvala na pitanju, beta je u petak bila 4.5 tako da sam napokon gotova sa tom pričom, malo je sve sporo padalo. Sutra na konzultacije da vidim koje pretrage trebam napravit pa ćemo vidit. 🤷🏻‍♀️ kako si mi ti?

Medenko zao mi je 💔 drži se, vezano za pretrage mislim panel trombofilije, neka anti tijela, vitamin D i mogu ti javit sto je meni sutra rečeno ❤️

Dodo drži se 🫂❤️
    Sage koje je stanje kod tebe ? Jeli stigla M, kad je očekuješ ?

Svim ostalim curama čestitam ❤️

Jako mi je drago da je beta pala i da nije u pitanju vanmaternična! Sad hrabro u nove pobjede, korak po korak. Sretno na konzultacijama ❤️

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta⏳️

Razumna
    02. Lipanj 2025. 21:42

Baccarat

Medenko ajme kako mi je ža,sad uđem u vidim ovo-šok. Drži se draga!

Razumna ja sam endometritis ličila doksicilinom 2-3 mj.pred postupak.

Riamaro suosjećam. Teško se toga riješit. Ja i dan danas nakon urednog nipt-a i mini anomalija 2 dana pred pregled strahujem i guglam gluposti. Al bit ce bolje nakon pregleda,ti dani iza su najbolji.

hvala na odgovoru. jel mi možeš više reći? kako je to izgledalo tj koliko je trajalo?
    i jesi li morala uzeti pauzu prije ivf postupaka? mislim na pauzu između antibiotika i postupka?
    medeko ja bi ti svakako preporučila histeriskopiju i ove ove dodatne pretrage cd56 i cd138. moja ivf dr nakon 13 neuspjelog transfera nije smatrala da trebam histeriskopiju i ja sam to napravila na svoju ruku jer isto imam smrzliće koje ne želim da potratim a da ne provjerim jeli sa maternicom sve ok. i na kraju mi je na histeroskopiju otkriven septum i T shesp oblik maternice koje mi je dr odstranio. također mi je pronašao Ashermanov sindrom tj priraslice nastale od kiretaže pa mi je i to odstranio. i sad mi je došao pozitivan nalaz na kronični endomitritis.
    tako da smatram da je histero bila doba stvar i nadam se da će mi barem malo povećati šanse za uspješnu trudnoću.

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Sage
    02. Lipanj 2025. 22:13

Medenko i Dodo baš mi je žao, držite se ❤️❤️
    Razumna mogu li te pitati gdje si radila histero? jesi li za endometritis saznala preko biopsije ili je neka druga pretraga u pitanju? čeka me isto ovaj tjedan pa skupljam iskustva :)
    Xoxo drago mi je da je beta sama pala i da nije bila u pitanju vanmaternična, vjerujem da te u barem jedom od smrzlića čeka tvoja sreća 🥰 ja sam okej, u srijedu imam histeroskopiju pa se nadam FET-u u ciklusu iza... danas mi je 19DC i još nisam ovulirala, tako da još ne znam koliko će ovaj ciklus biti dug 🤷‍♀️

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
    01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    Poliklinika IVF
    04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
    ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
    06/25 histeroskopija ⏳

💜Medenko
    02. Lipanj 2025. 22:18

Razumna

Baccarat

Medenko ajme kako mi je ža,sad uđem u vidim ovo-šok. Drži se draga!

Razumna ja sam endometritis ličila doksicilinom 2-3 mj.pred postupak.

Riamaro suosjećam. Teško se toga riješit. Ja i dan danas nakon urednog nipt-a i mini anomalija 2 dana pred pregled strahujem i guglam gluposti. Al bit ce bolje nakon pregleda,ti dani iza su najbolji.

hvala na odgovoru. jel mi možeš više reći? kako je to izgledalo tj koliko je trajalo?
    i jesi li morala uzeti pauzu prije ivf postupaka? mislim na pauzu između antibiotika i postupka?
    medeko ja bi ti svakako preporučila histeriskopiju i ove ove dodatne pretrage cd56 i cd138. moja ivf dr nakon 13 neuspjelog transfera nije smatrala da trebam histeriskopiju i ja sam to napravila na svoju ruku jer isto imam smrzliće koje ne želim da potratim a da ne provjerim jeli sa maternicom sve ok. i na kraju mi je na histeroskopiju otkriven septum i T shesp oblik maternice koje mi je dr odstranio. također mi je pronašao Ashermanov sindrom tj priraslice nastale od kiretaže pa mi je i to odstranio. i sad mi je došao pozitivan nalaz na kronični endomitritis.
    tako da smatram da je histero bila doba stvar i nadam se da će mi barem malo povećati šanse za uspješnu trudnoću.

Razumna hvala ti..idem na konzultacije i pregled čim dobijem pa namjeravam vidjeti šta sve mogu obaviti s obzirom da nikad nisam nista😏..ne mogu ni zamisliti nakon toliko transfera da te nisu poslali već odavno na puno toga..strahota..toliko gubitka i fizicki i psihicki..😔..pretežak je ovaj nas put na vise nivoa…konstantna borba ,usponi i padovi i najteza protiv samog sebe🙏🏽❤️
    Hvala svim curama..podrška od nekoga tko zna kako ti je najviše pomaze 🫶🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔

Razumna
    02. Lipanj 2025. 23:24

Sage

Medenko i Dodo baš mi je žao, držite se❤️❤️
    Razumna mogu li te pitati gdje si radila histero? jesi li za endometritis saznala preko biopsije ili je neka druga pretraga u pitanju? čeka me isto ovaj tjedan pa skupljam iskustva :)
    Xoxo drago mi je da je beta sama pala i da nije bila u pitanju vanmaternična, vjerujem da te u barem jedom od smrzlića čeka tvoja sreća🥰 ja sam okej, u srijedu imam histeroskopiju pa se nadam FET-u u ciklusu iza… danas mi je 19DC i još nisam ovulirala, tako da još ne znam koliko će ovaj ciklus biti dug🤷‍♀️

ja sam radila u medifemu kod dr Pavlovića. kirurg nove generacije. stalno radi takve zahvate i vjerujem da se u maternici bolje snalazi od ivf dr sa obzirom da se oni bave nečim drugim. on mi je preporucio tu novu pretragu i rekao mi je da spirala funkcionira na principu da radi upalu u maternici što spriječava trudnoću. a isto to radi i kronični endomitritis. to je relativno nova pretraga i brisevi se šalju u Rim i čeka se 10 i više dana rezultate. 
    meni je ovo barem neki pomak u liječenju neplodnosti jer je ta sad sve bilo ok ...

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Verbena
    02. Lipanj 2025. 23:42

Medenko, vidim da su cure već više manje napisale sve što se može odraditi. Možda krenuti od jednostavnijeg prema složenijem - GUK natašte + inzulin i po potrebi OGTT; štitnjača - TSH, fT4, fT3, antiTPO  i antiTg; kompletna krvna slika, željezo, vitamin D, folna i vitamin B12; ako nisi - cervikalne briseve na Ureaplazmu, mikoplazmu, klamidiju i bakteriološki; onda ako je to sve ok dodatno - obrada na trombofiliju, dodatna imunologija - za lupus - ANA, antikardiolipinska protutijela, anti Ttg za celijakiju; dodatno - histeroskopija s NK stanicama i PHD-om, kariogram oba partnera. 
    Evo, ne znam ako kome od cura pada još nešto napamet? 

Razumna, bravo za histeroskopiju - zapravo su ti baš dosta toga našli. Mislim da već Asherman sam po sebi može smetati implantaciji, a kamoli još ovo sve dodatno... Ako te smijem pitati - gdje si radila pretragu? Nekako imam osjećaj da će ovaj moj FET biti neuspješan pa planiram što dalje, a histero je jedna od pretraga koju bih svakako htjela odraditi. Obzirom da sam i ja na Duhu i da do sada ni kod mene nije bilo inicijative za neku daljnju obradu, a vjerojatno niti neće, moram djelovati sama dok imam još iole vremena...

Xoxo, drago mi je da si dobro i sretno sutra!! ❤️🙏

Riamaro, kod mene na prvom pregledu nije bilo srcčane akcije, ali nije bilo niti EO, a trebao se do tada već vidjeti, tako da sam već tada znala da nažalost neće biti dobro... iako se agonija UZV praćenja nastavila još 3 tjedna.. 
    Znam da je lako reći, ali probaj se okupirati nečim da ti vrijeme brže prođe - nekim opuštajućim aktivnostima i dragim ljudima, da imaš što manje vremena za crne misli. Nažalost sve je to sad izvan tvoje kontrole... Želim ti mir i da sve prođe u najboljem redu u četvrtak 🙏❤️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

lea25
    03. Lipanj 2025. 01:50

Riamaro ja sam bila jedna od tih kojoj se u 6tt nije vidio EO, kamoli otkucaji. Nakon tjedan dana se pojavilo, bio je to pakleni tjedan. Samo duboko diši, bit će sve dobro. 

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    11dnt: Beta 145
    14dnt: Beta 690

FET 03.03.🧊
    Termin: 16.11.⭐️
    UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 10.6 . ~

riamaro
    03. Lipanj 2025. 06:38

Utorak 3.6. 
    Nina - uzv 🤰
    Markolina - uzv FET
    Molly - transfer
    Srijeda 4.6. 
    Eni - folikulimetrija 
    Dreamer - folikulimetrija
    Lori - beta2
    Četvrtak 5.6. 
    Riamaro - uzv 🤰
    Mint - FET
    Hrabrica - beta 
    Ponedjeljak 9.6. 
    Fabba - beta 
    Četvrtak 12.6. 
    Barbi - uzv 🤰🏼
    Verbena - beta 
    Utorak 17.6. 
    Srculence - uzv

IT STARTS WITH THE EGG / Prijevod by Verbena
    https://drive.google.com/file/d/1Iqb2V-kc4IvveFw26SPuDCvToghs5dK7/view

ANKETA O IVF ISKUSTVIMA:
    https://bitly.cx/OtBFM   

- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno 

LINK NA REZULTATE ANKETE
     https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1NrKyvBliBF5Bk5PPgIsEUeF60KKw6eL_Fnu_gx808_g/htmlview#gid=1652649836 

NinaBaccarat, MiliPe, Mukii, Simbalija, Lori, Verbena, Lea hvala ♥️♥️♥️♥️
    Žao mi je da prolazite ovakve misli, ali barem nisam sama 🫶 bolje sam već danas,  vjerujem u mrvicu, ali znate i same sve: koktel emocija…. 
    Medenko jača si nego misliš 💜💪🏼
    Nina javi nam se s uzv danas, sretnoo 🤞🏽🍀♥️
    Lori i Markolina sretno cureeee 🤞🏽♥️

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 5.6. prvi pregled
    Terapija: Euthyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3

riamarro@hotmail.com

Nicoll, z
    03. Lipanj 2025. 07:08

Sretno cure danas 🤗🥰

🧔 41
    🙋‍♀️37, AMH 20
    👩‍❤️‍👨 2018.
    2022. AIH ➖
    2023. AIH ➖
    IVF 8.2024.🥚 9, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
    IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
    FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 1.beta 150 3.beta 575🙏🥰

Lori🍀
    03. Lipanj 2025. 08:01

Jutro...budna od 4, digla se na wc i nisam više mogla zaspati
    Nina sretno na uzv
    Molly sreeetno danas ćeš biti PUPO
    Markolina sretno na folikolumetriji!

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.