Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nata91
    03. Lipanj 2025. 13:35

Molly pupo sretno 😘❤️

Ja (34): Amh 1,08 pmol, hipo/hashi
    Muž (39): sve u redu
    1️⃣ 11./'25. Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./'25. prirodni IVF, 1 folikul - pukao, AIH ❌
    4️⃣ 04./'25. Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, AIH ❌
    5️⃣ 05./'25.: Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
    6️⃣ 09./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - pukao, AIH ❌

Lauren
    03. Lipanj 2025. 13:51

Iz vašeg iskustva, koje su najbolje poliklinike i doktori za žene s niskom ovarijalnom rezervom?

2019 prirodna trudnoća
    ja 36 god, POI, AMH 1,28 pmol, FSH 22,8
    2god traje borba za drugo
    MM 42g, spermiogram uredan
    01/24 - klomifen i TO ❌
    02/24 - Letrozol, štoperica i TO❌
    03/24 - blaga stim. (letrozol+gonal+menopur) punkcija 2 prazna folikula❌
    05/25 IVF i transfer jednog 3-dnevnog embrija, beta❌

Molly8
    03. Lipanj 2025. 14:18

Sani hvala ❤️ mozda i bolje jer poznavajuci sebe pocela bi se testirati prerano

Hvala, hvala svima na lijepim riječima ❤️

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
    5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️

Markolina
    03. Lipanj 2025. 14:34

Spontana

Markolina

Spontana dobrodošla i brzo nam otišla 😊
    Mislim da za početak trebate obaviti dobru obradu-i ti i partner. Nakon što prikupite sve nalaze puno toga će biti jasnije i imati ćete neku polazišnu točku što dalje.
    Oboje ste još mladi i mislim da ne smijete gubiti nadu. Samo trebate pronaći doktora kojem vjerujete i koji će vas voditi kroz cijeli postupak.
    Mi smo tu da razmijenimo iskustva i pružimo se međusobno podršku 👍
    Jeste li već bili negdje na konzultacijama ili razmišljali o tome?

Sljedeci tjedan cu vjerovatno raditi briseve, vadenje krvi za trombofiliju i to je to sto ce mi sad napraviti. Konzultacije smo obavili u poliklinici Cito, kod Dr.Mršića, trenutno sam jako zadovoljna s pristupom, ne znam da li je netko od vas bio tu kod njega?

Jeste li radili hormonalni status,AMH, spermiogram, krvne grupe i sl.?

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
    6/25 FET ❌
    9/25 FET ❌

Simbalija
    03. Lipanj 2025. 14:39

Hvala vam puno drage žene! ❤️
    I držim fige svakoj od vas i duboko vjerujem da će vaše bebe doći ❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Spontana
    03. Lipanj 2025. 14:51

Markolina

Spontana

Markolina

Mislim da za početak trebate obaviti dobru obradu-i ti i partner. Nakon što prikupite sve nalaze puno toga će biti jasnije i imati ćete neku polazišnu točku što dalje.
    Oboje ste još mladi i mislim da ne smijete gubiti nadu. Samo trebate pronaći doktora kojem vjerujete i koji će vas voditi kroz cijeli postupak.

Sljedeci tjedan cu vjerovatno raditi briseve, vadenje krvi za trombofiliju i to je to sto ce mi sad napraviti. Konzultacije smo obavili u poliklinici Cito, kod Dr.Mršića, trenutno sam jako zadovoljna s pristupom, ne znam da li je netko od vas bio tu kod njega?

Hormoni od prije su mi bili u redu, amh rekao je da je dobar spermiogram uredan, krvnu grupu sam svoju samo vadila ali sljedeci tjedan idem vidjeti sto bi me mogli kakve pretrage raditi, imate kakav savjet nakon 2 spontana? 

👩🏻 30g PCOS
    🧑🏻 30g UREDAN
    11/2024 missed 8tt, 05/2025 missed 7tt
    spremamo se za IVF?

• Spontana
    03. Lipanj 2025. 15:02

Spontana

MarkolinaHormoni od prije su mi bili u redu, amh rekao je da je dobar spermiogram uredan, krvnu grupu sam svoju samo vadila ali sljedeci tjedan idem vidjeti sto bi me mogli kakve pretrage raditi, imate kakav savjet nakon 2 spontana?

Spontana

Markolina

Hormoni od prije su mi bili u redu, amh rekao je da je dobar spermiogram uredan, krvnu grupu sam svoju samo vadila ali sljedeci tjedan idem vidjeti sto bi me mogli kakve pretrage raditi, imate kakav savjet nakon 2 spontana?

👩🏻 30g PCOS
    🧑🏻 30g UREDAN
    spremamo se za IVF?

Xoxo23
    03. Lipanj 2025. 15:22

Riamaro dobro se i sitilo probudit 🤣 vidim da ti je pregled brzo, želim ti sreću ! 🫶🏻❤️❤️🙏🏻 

Marisha jesu te možda uputili
    u to da bi ti trebala sto veća doza folne/folata? Jer methotrexat izbija svu folnu iz tijela .. ne znam
    da li će ti ta iz Novalaca biti dovoljna.. 

Spontana dobro došla i šta prije otišla 😁❤️🤞🏼 vezano za spontane, oni se događaju i u IVF. Ja bi ti napravila sve pretrage koje senibavljaju kod ponavljajućih spontanih. Sretno 🥰

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻 8 tj missed abortion gemini 💔💔

Xoxo23
    03. Lipanj 2025. 15:28

Barrbi hvala ti 🥰 vidim da je sve uredno kod tebe i da je srčeko tu 😍😍 , želim ti da tako i ostane ! ❤️🫶🏻

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻 8 tj missed abortion gemini 💔💔

• Spontana
    03. Lipanj 2025. 15:39

Xoxo23  ocu sve cu ponoviti ali moram vidit sa ginekologicom jer mi je rekla da za neke mora proci 3 spontana? Koje nalaze mi sve preporucujete?

👩🏻 30g PCOS
    🧑🏻 30g UREDAN
    spremamo se za IVF?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani