Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saniii
    03. Lipanj 2025. 12:31

Markolina postoji i vaginalni estradiol Vagifem umjesto Estrofema 👍 
    Razumna sve znaš, guramo nekako dalje 🤗, moj tsh na zadnjoj kontroli u siječnju je bio 1.6, ft4 15.2 antitijela negativna , po mišljenju mog doktora idealni nalazi 👍, prošle godine me zbog nižeg ft4 stavio na terapiju 2mj..
    Simbalija usitnilo je skroz 😍, nadam se da bude prirodno i sa što manje intervencija 🙏, javi se ❤️
    Spontana dobrodošla I što prije otišla na veselije teme 🤗
    Lauren ništa vas ne košta pokušavati doma prirodno između postupaka, samo prati O I na posao 😁. Gdje ste u postupku, za nizak amh je jako bitan dobar embriolog naravno uz dr koji zna izvući maximum..
    Marisha super ti je ta tvoja ekipica 🤭🤗
    Molly pupice sretno 🙏🤞,da, ništa od ranog testiranja, barem 4-5 dana od zadnjeg boostera, ali i to je individualno, nekom prije nekom poslije izađe iz organizma. 
    Nicoll bravo za promjene 💪, sigurno nisu odmogle, a sad će i bebici dobro doći zdravo okruženje 🤗

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Lauren
    03. Lipanj 2025. 12:51

Nicoll jako mi je drago za pozitivnu betu i želim ti svu sreću. hvala i na savjetima. I ja se spremam prilagoditi prehranu i uvesti detaljan plan suplementacije. Ovaj Cetafertyl je dobar za žene s PCOS-om, ili može i za one s POI? Isto imam napadaje slatkog pa bi bilo super kad bih to izregulirala. Vjerujem da je šećer jedna od bitnih štetnih stavki.
    Saniii u postupku sam isto gdje si i ti bila na zadnjem + prof V. Stekla sam povjerenje u njega i u ovom postupku sam dobila 2 jajne stanice dok na 1. postupku u ST nijednu. Tako da sam iz Dalmacije potegla u ZG.
    Pratila sam par puta ovulaciju trakicama i samo jednom vidjela pozitivnu pa sam odustala, nekako me to samo još više uznemiri, a ne znam da li bi bilo dovoljno da npr imamo odnose svaki drugi dan od završetka mjesečnice pa do cca 15. dana ciklusa. Što ti misliš?

2019 prirodna trudnoća
    ja 36 god, POI, AMH 1,28 pmol, FSH 22,8
    2god traje borba za drugo
    MM 42g, spermiogram uredan
    01/24 - klomifen i TO ❌
    02/24 - Letrozol, štoperica i TO❌
    03/24 - blaga stim. (letrozol+gonal+menopur) punkcija 2 prazna folikula❌
    05/25 IVF i transfer jednog 3-dnevnog embrija, beta❌

• Spontana
    03. Lipanj 2025. 13:06

Markolina

Spontana dobrodošla i brzo nam otišla 😊
    Mislim da za početak trebate obaviti dobru obradu-i ti i partner. Nakon što prikupite sve nalaze puno toga će biti jasnije i imati ćete neku polazišnu točku što dalje.
    Oboje ste još mladi i mislim da ne smijete gubiti nadu. Samo trebate pronaći doktora kojem vjerujete i koji će vas voditi kroz cijeli postupak.
    Mi smo tu da razmijenimo iskustva i pružimo se međusobno podršku 👍
    Jeste li već bili negdje na konzultacijama ili razmišljali o tome?

Sljedeci tjedan cu vjerovatno raditi briseve, vadenje krvi za trombofiliju i to je to sto ce mi sad napraviti. Konzultacije smo obavili u poliklinici Cito, kod Dr.Mršića, trenutno sam jako zadovoljna s pristupom, ne znam da li je netko od vas bio tu kod njega?

👩🏻 30g PCOS
    🧑🏻 30g UREDAN
    11/2024 missed 8tt, 05/2025 missed 7tt
    spremamo se za IVF?

Barrrbi
    03. Lipanj 2025. 13:19

Razumna Drago mi je da si dobro i nadam se da nakon terapije dolazi i tvoj dobitni postupak. zaslužila si definitivno.❤️
    Molly PUPO i da se mrvica čvrsto primi🤞
    Xoxo Sretno u postupku i neka bude dobitan🤞
    Spontana dobrodošla i što prije otišla na druge teme
    Nina čestitam na lijepom pregledu.🥰

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    2UZV-12.6.⏳

Nicoll, z
    03. Lipanj 2025. 13:25

Lauren

Nicolljako mi je drago za pozitivnu betu i želim ti svu sreću. hvala i na savjetima. I ja se spremam prilagoditi prehranu i uvesti detaljan plan suplementacije. Ovaj Cetafertyl je dobar za žene s PCOS-om, ili može i za one s POI? Isto imam napadaje slatkog pa bi bilo super kad bih to izregulirala. Vjerujem da je šećer jedna od bitnih štetnih stavki.
    Saniii u postupku sam isto gdje si i ti bila na zadnjem + prof V. Stekla sam povjerenje u njega i u ovom postupku sam dobila 2 jajne stanice dok na 1. postupku u ST nijednu. Tako da sam iz Dalmacije potegla u ZG.
    Pratila sam par puta ovulaciju trakicama i samo jednom vidjela pozitivnu pa sam odustala, nekako me to samo još više uznemiri, a ne znam da li bi bilo dovoljno da npr imamo odnose svaki drugi dan od završetka mjesečnice pa do cca 15. dana ciklusa. Što ti misliš?

Hvala ti puno 🤗🙏 Meni je moja ginekologinja preporucila catafertyl rekla mi je da sve zene mogu koristiti i da smanji napadaje slatkog. Pitala sam i mpo dr.  rekao je da moze jer ima aktivna folna pa ne moram dodatno uzimati iako sam svaki dan jela namjernice bogatom folnom i svaki dan pila jednu vrecicu catafertyla. Pitaj svog dr. istrazi jeli bi za tebe bilo dobro, to su vitamini nemogu ti skoditi.

🧔 41
    🙋‍♀️37, AMH 20
    👩‍❤️‍👨 2018.
    2022. AIH ➖
    2023. AIH ➖
    IVF 8.2024.🥚 9, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
    IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
    FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 1.beta 150 2.beta 575 3. beta 691 🙏🙏

Nata91
    03. Lipanj 2025. 13:35

Molly pupo sretno 😘❤️

Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
    Muž (39 god.): sve u redu
    1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌

Lauren
    03. Lipanj 2025. 13:51

Iz vašeg iskustva, koje su najbolje poliklinike i doktori za žene s niskom ovarijalnom rezervom?

2019 prirodna trudnoća
    ja 36 god, POI, AMH 1,28 pmol, FSH 22,8
    2god traje borba za drugo
    MM 42g, spermiogram uredan
    01/24 - klomifen i TO ❌
    02/24 - Letrozol, štoperica i TO❌
    03/24 - blaga stim. (letrozol+gonal+menopur) punkcija 2 prazna folikula❌
    05/25 IVF i transfer jednog 3-dnevnog embrija, beta❌

Molly8
    03. Lipanj 2025. 14:18

Sani hvala ❤️ mozda i bolje jer poznavajuci sebe pocela bi se testirati prerano

Hvala, hvala svima na lijepim riječima ❤️

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
    5/2025 KBC St - (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - beta 18.6.

• Markolina
    03. Lipanj 2025. 14:34

Spontana

Markolina

Spontana dobrodošla i brzo nam otišla 😊
    Mislim da za početak trebate obaviti dobru obradu-i ti i partner. Nakon što prikupite sve nalaze puno toga će biti jasnije i imati ćete neku polazišnu točku što dalje.
    Oboje ste još mladi i mislim da ne smijete gubiti nadu. Samo trebate pronaći doktora kojem vjerujete i koji će vas voditi kroz cijeli postupak.
    Mi smo tu da razmijenimo iskustva i pružimo se međusobno podršku 👍
    Jeste li već bili negdje na konzultacijama ili razmišljali o tome?

Sljedeci tjedan cu vjerovatno raditi briseve, vadenje krvi za trombofiliju i to je to sto ce mi sad napraviti. Konzultacije smo obavili u poliklinici Cito, kod Dr.Mršića, trenutno sam jako zadovoljna s pristupom, ne znam da li je netko od vas bio tu kod njega?

Jeste li radili hormonalni status,AMH, spermiogram, krvne grupe i sl.?

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all

Simbalija
    03. Lipanj 2025. 14:39

Hvala vam puno drage žene! ❤️
    I držim fige svakoj od vas i duboko vjerujem da će vaše bebe doći ❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.