Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiliPe
    02. Lipanj 2025. 20:40

Riamaro Isto sam radila sto i ti. ChatGPT je poludio od mene, jos sam bila u vecoj frci jer se na 6+0 nije culo ❤️, jos i smedjarenje danas mi se nije ni islo na termin. Nemam ni neke simptome sve je podnosljivo za sad ali eto na kraju je sve dobro.. Verovatno ce me ta eiforija drzati par dana i onda cu opet brojati dane do sledeceg Uz. Vjerujem da ce biti sve uredu i kod tebe od srca ti zelim. 🍀🤞

🙎🏻‍♀️35 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️45 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
    4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
    2.6 Imamo ❤️

Karamela
    02. Lipanj 2025. 20:47

Cestitke na pozitivnim testovima, dobrim betama i dobrim UZV🥳
    Cure kojima nije uspjelo ovaj mjesec-bas mi je zao, navijala sam za vas. Procitam sve, samo ne pisem cesto. Nadam se da cete sebi dati vrijeme i prostor za oporavak 🙁

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l; astma
    🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u KBCSM za postupke:
    6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    6/2025 ICSI/TESE - 10JS➡️3embrija➡️ET x 2➡️beta 11.7.

• Mukii
    02. Lipanj 2025. 20:48

Riamaro istu stvar sam radila i ja, a kao sto citam i vecina cura ovdje.. i u redu je biti preplasen i ne znati sto te ceka. Nama koje na ovaj nacin ostajemo trudne saznanje donosi dodatnu brigu i mislim da ce tako biti do poroda.. Ja vec razmisljam o niftyju i iducem uzv-u drugi tjedan, ali odlucila sam da vise nista ne citam, idem tjedan po tjedan😊 Pokusaj razmisljati pozitivno kao sto si i do sada😊 🍀

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
    //9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, ⏳ UZV 21.10.❤️

Simbalija
    02. Lipanj 2025. 21:18

Medenko radila sam nakon drugog pobačaja pripremu za IVF, ali ono klasično hormoni, brisevi i sve što se zakonski mora. To vjerujem da si napravila. Dodatno, nalaze za stečenu i urođenu trombofiliju, kariograme za oboje, histeroskopiju, ja sam svojevoljno kontrolirala i d vitamin, b12, ogtt za inzulinsku rezistenciju, štitnjaču pratim stalno jer imam hipotireozu.. 
    Riamaro ja sam i u kasnoj trudnoći sumnjala u sebe i sve i bila prestrašena na svakom pregledu. To je nekako utkano u podsvijest nakon gubitka. Vjerujem je da je sve ok, dan po dan tako sam i ja, dišeš od pregleda do pregleda i vjeruješ da je sve ok. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Lori🍀
    02. Lipanj 2025. 21:19

Riamaro evo iz mog iskustva, kad sam imala missed ab nisam apsolutno imala nikakav loš osjećaj i bila sam u totalnom šoku. A kad sam imala urednu trudnoću paničarila sam do tog prvog pregleda užasno i imala svakakve crne misli. 
    Znam kako je, ništa ne možeš promijeniti nervirala se ili ne. Realno na 6+2 je moguće da se ne čuje srce a da je sve u redu. Pripremi se i na taj scenarij. Ja ti želim da se čuje srce pa da budeš mirna i vjerujem da će upravo tako i biti❤️

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

Lori🍀
    02. Lipanj 2025. 21:23

Xoxo23

Marisha evo dobro sam draga hvala na pitanju, beta je u petak bila 4.5 tako da sam napokon gotova sa tom pričom, malo je sve sporo padalo. Sutra na konzultacije da vidim koje pretrage trebam napravit pa ćemo vidit. 🤷🏻‍♀️ kako si mi ti?

Medenko zao mi je 💔 drži se, vezano za pretrage mislim panel trombofilije, neka anti tijela, vitamin D i mogu ti javit sto je meni sutra rečeno ❤️

Dodo drži se 🫂❤️
    Sage koje je stanje kod tebe ? Jeli stigla M, kad je očekuješ ?

Svim ostalim curama čestitam ❤️

Jako mi je drago da je beta pala i da nije u pitanju vanmaternična! Sad hrabro u nove pobjede, korak po korak. Sretno na konzultacijama ❤️

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

Razumna
    02. Lipanj 2025. 21:42

Baccarat

Medenko ajme kako mi je ža,sad uđem u vidim ovo-šok. Drži se draga!

Razumna ja sam endometritis ličila doksicilinom 2-3 mj.pred postupak.

Riamaro suosjećam. Teško se toga riješit. Ja i dan danas nakon urednog nipt-a i mini anomalija 2 dana pred pregled strahujem i guglam gluposti. Al bit ce bolje nakon pregleda,ti dani iza su najbolji.

hvala na odgovoru. jel mi možeš više reći? kako je to izgledalo tj koliko je trajalo?
    i jesi li morala uzeti pauzu prije ivf postupaka? mislim na pauzu između antibiotika i postupka?
    medeko ja bi ti svakako preporučila histeriskopiju i ove ove dodatne pretrage cd56 i cd138. moja ivf dr nakon 13 neuspjelog transfera nije smatrala da trebam histeriskopiju i ja sam to napravila na svoju ruku jer isto imam smrzliće koje ne želim da potratim a da ne provjerim jeli sa maternicom sve ok. i na kraju mi je na histeroskopiju otkriven septum i T shesp oblik maternice koje mi je dr odstranio. također mi je pronašao Ashermanov sindrom tj priraslice nastale od kiretaže pa mi je i to odstranio. i sad mi je došao pozitivan nalaz na kronični endomitritis.
    tako da smatram da je histero bila doba stvar i nadam se da će mi barem malo povećati šanse za uspješnu trudnoću.

muž i ja po 39g, 10g braka,
    12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌

Sage
    02. Lipanj 2025. 22:13

Medenko i Dodo baš mi je žao, držite se ❤️❤️
    Razumna mogu li te pitati gdje si radila histero? jesi li za endometritis saznala preko biopsije ili je neka druga pretraga u pitanju? čeka me isto ovaj tjedan pa skupljam iskustva :)
    Xoxo drago mi je da je beta sama pala i da nije bila u pitanju vanmaternična, vjerujem da te u barem jedom od smrzlića čeka tvoja sreća 🥰 ja sam okej, u srijedu imam histeroskopiju pa se nadam FET-u u ciklusu iza... danas mi je 19DC i još nisam ovulirala, tako da još ne znam koliko će ovaj ciklus biti dug 🤷‍♀️

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️; 01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    Poliklinika IVF
    04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
    ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
    06/25 histeroskopija ✔️; 07/25 FET, beta 9dnt 193, 11dnt 480; UZV 6+1 ❤️

💜Medenko
    02. Lipanj 2025. 22:18

Razumna

Baccarat

Medenko ajme kako mi je ža,sad uđem u vidim ovo-šok. Drži se draga!

Razumna ja sam endometritis ličila doksicilinom 2-3 mj.pred postupak.

Riamaro suosjećam. Teško se toga riješit. Ja i dan danas nakon urednog nipt-a i mini anomalija 2 dana pred pregled strahujem i guglam gluposti. Al bit ce bolje nakon pregleda,ti dani iza su najbolji.

hvala na odgovoru. jel mi možeš više reći? kako je to izgledalo tj koliko je trajalo?
    i jesi li morala uzeti pauzu prije ivf postupaka? mislim na pauzu između antibiotika i postupka?
    medeko ja bi ti svakako preporučila histeriskopiju i ove ove dodatne pretrage cd56 i cd138. moja ivf dr nakon 13 neuspjelog transfera nije smatrala da trebam histeriskopiju i ja sam to napravila na svoju ruku jer isto imam smrzliće koje ne želim da potratim a da ne provjerim jeli sa maternicom sve ok. i na kraju mi je na histeroskopiju otkriven septum i T shesp oblik maternice koje mi je dr odstranio. također mi je pronašao Ashermanov sindrom tj priraslice nastale od kiretaže pa mi je i to odstranio. i sad mi je došao pozitivan nalaz na kronični endomitritis.
    tako da smatram da je histero bila doba stvar i nadam se da će mi barem malo povećati šanse za uspješnu trudnoću.

Razumna hvala ti..idem na konzultacije i pregled čim dobijem pa namjeravam vidjeti šta sve mogu obaviti s obzirom da nikad nisam nista😏..ne mogu ni zamisliti nakon toliko transfera da te nisu poslali već odavno na puno toga..strahota..toliko gubitka i fizicki i psihicki..😔..pretežak je ovaj nas put na vise nivoa…konstantna borba ,usponi i padovi i najteza protiv samog sebe🙏🏽❤️
    Hvala svim curama..podrška od nekoga tko zna kako ti je najviše pomaze 🫶🏽

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽

Razumna
    02. Lipanj 2025. 23:24

Sage

Medenko i Dodo baš mi je žao, držite se❤️❤️
    Razumna mogu li te pitati gdje si radila histero? jesi li za endometritis saznala preko biopsije ili je neka druga pretraga u pitanju? čeka me isto ovaj tjedan pa skupljam iskustva :)
    Xoxo drago mi je da je beta sama pala i da nije bila u pitanju vanmaternična, vjerujem da te u barem jedom od smrzlića čeka tvoja sreća🥰 ja sam okej, u srijedu imam histeroskopiju pa se nadam FET-u u ciklusu iza… danas mi je 19DC i još nisam ovulirala, tako da još ne znam koliko će ovaj ciklus biti dug🤷‍♀️

ja sam radila u medifemu kod dr Pavlovića. kirurg nove generacije. stalno radi takve zahvate i vjerujem da se u maternici bolje snalazi od ivf dr sa obzirom da se oni bave nečim drugim. on mi je preporucio tu novu pretragu i rekao mi je da spirala funkcionira na principu da radi upalu u maternici što spriječava trudnoću. a isto to radi i kronični endomitritis. to je relativno nova pretraga i brisevi se šalju u Rim i čeka se 10 i više dana rezultate. 
    meni je ovo barem neki pomak u liječenju neplodnosti jer je ta sad sve bilo ok ...

muž i ja po 39g, 10g braka,
    12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani