Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    02. Lipanj 2025. 20:02

MiliPe predivno, čestitam i želim urednu i mirnu trudnoću do kraja🥰 
    Simbalija sretno na porodu 😊
    Medenko ja sam radila pretrage za trombofiliju jedino, o ostalima ne znam puno:/ Meni se pokazalo da imam 1 mutaciju. To sam radila nakon spontanog. I radila sam cervikalne briseve tada ali to si i sad morala za postupak pa možda nema smisla.
    Razumna mislim da je dobra stvar da si otkrila u čemu je problem. Drži se! Sretno dalje❤️
    Sirena šaljem ti zagrljaj. Žao mi je da si i dalje loše. Super da imaš neki plan za dalje, brzo će kraj ljeta. Do tad vjerujem da ćeš i psihički biti bolje. ❤️

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta⏳️

• Nina000
    02. Lipanj 2025. 20:07

riamaro

Nicolltako su i meni stavili uzv, tocno 4 tjedna nakon transfera
    MiliPedrago mi je da je sve dobro 😍 čestitam na srčeku ❣️
    Sirenadrži se 🫂 dobro je što imaš planove za dalje 🫶
    Razumnakoliko god je nezgodno to sve, ipak znaš odakle krenuti i da je rješivo 🙏🏼

Drage cure, bila sam dobro sve ove tjedne od transfera do danas. U četvrtak nam je prvi uzv, a hvata me takva panika. Izmaltretirala sam ChatGPT da mi da sve procjene i statistike i sve moguce polozaje zvijezda i sve moguce scenarije, proguglala sve što se dalo proguglat…. Bojim se hoće li se čuti srce na 6+2. Vi koje ste imali nesretne ishode, jeste li to “osjetile”? Jeste li znale da nešto nije kako treba ili je bilo iznenađenje na uzv? 🥺 Oprostite na ovakvoj direktnosti, ne mogu si pomoći danas

Riamaro to je normalno. Mislim reakcija pred UZV. Ja sam super spavala, od embriotransfera do bete, od bete do večer pred UZV. Brinula se hoće li se čuti srce, pa osluškivala simptome pa se žalila svima. Čitavu večer sam se vrtila a UZV u podne tek. Grozno mi je bilo.
    Sutra me čeka drugi UZV i opet ista situacija; umirem od brige i još to sve s tim Nifty testom i kontraindikacije s heparinom. Grozno mi je. Ali evo trudim se ne razmišljati i zaokupirat misli nečim drugim. Srećom posao mi je turbulentan pa uspijem misli usredotočit na nešto drugo.

👰🏽‍♀️30 god. Dg. Asthma
    🤵🏽35 god sve u redu

Ja - AMH 17?
    03/24 IUI beta 0,73
    04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
    04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
    10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
    12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
    PAI heterozigot
    MTHFR homozigot NMH
    Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
    FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414

Xoxo23
    02. Lipanj 2025. 20:13

Marisha evo dobro sam draga hvala na pitanju, beta je u petak bila 4.5 tako da sam napokon gotova sa tom pričom, malo je sve sporo padalo. Sutra na konzultacije da vidim koje pretrage trebam napravit pa ćemo vidit. 🤷🏻‍♀️ kako si mi ti? 

Medenko zao mi je 💔 drži se, vezano za pretrage mislim panel trombofilije, neka anti tijela, vitamin D i mogu ti javit sto je meni sutra rečeno ❤️ 

Dodo drži se 🫂❤️ 
    Sage koje je stanje kod tebe ? Jeli stigla M, kad je očekuješ ? 

Svim ostalim curama čestitam ❤️

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

ITM
    02. Lipanj 2025. 20:15

Medenko i Dodo, žao mi je 😔
    Neke od pretraga koje sam obavila nakon druge trudnoće:
    OGTT
    trombofilija
    Nakon treće:
    određivanje lupus antikoagulansa (LAC), antikardiolipina (ACA) i antinuklearnih protutijela (ANA) za dijagnozu antifosfolipidnog sindroma
    kariogram oba partnera
    Hla tipizacija
    Briseve radim u sklopu pripreme za svaku od trudnoća, isto tako i vađenje krvi (štitnjača, vitamin D). Brussel traži i TORCH test, to do sad nisam radila.

Curama s dobrim vijestima čestitam i držim fige za dalje 🎉🤞🏼🙏

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

• Baccarat
    02. Lipanj 2025. 20:40

Medenko ajme kako mi je ža,sad uđem u vidim ovo-šok. Drži se draga!

Razumna ja sam endometritis ličila doksicilinom 2-3 mj.pred postupak.

Riamaro suosjećam. Teško se toga riješit. Ja i dan danas nakon urednog nipt-a i mini anomalija 2 dana pred pregled strahujem i guglam gluposti. Al bit ce bolje nakon pregleda,ti dani iza su najbolji.

• MiliPe
    02. Lipanj 2025. 20:40

Riamaro Isto sam radila sto i ti. ChatGPT je poludio od mene, jos sam bila u vecoj frci jer se na 6+0 nije culo ❤️, jos i smedjarenje danas mi se nije ni islo na termin. Nemam ni neke simptome sve je podnosljivo za sad ali eto na kraju je sve dobro.. Verovatno ce me ta eiforija drzati par dana i onda cu opet brojati dane do sledeceg Uz. Vjerujem da ce biti sve uredu i kod tebe od srca ti zelim. 🍀🤞

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
    4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
    2.6 Uz - imamo ❤️

Karamela
    02. Lipanj 2025. 20:47

Cestitke na pozitivnim testovima, dobrim betama i dobrim UZV🥳
    Cure kojima nije uspjelo ovaj mjesec-bas mi je zao, navijala sam za vas. Procitam sve, samo ne pisem cesto. Nadam se da cete sebi dati vrijeme i prostor za oporavak 🙁

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l
    🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u Vinogradsku za postupke:
    💊 Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle
    6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta neg ⛔️
    6/2025 ICSI/TESE ⌛️

• Mukii
    02. Lipanj 2025. 20:48

Riamaro istu stvar sam radila i ja, a kao sto citam i vecina cura ovdje.. i u redu je biti preplasen i ne znati sto te ceka. Nama koje na ovaj nacin ostajemo trudne saznanje donosi dodatnu brigu i mislim da ce tako biti do poroda.. Ja vec razmisljam o niftyju i iducem uzv-u drugi tjedan, ali odlucila sam da vise nista ne citam, idem tjedan po tjedan😊 Pokusaj razmisljati pozitivno kao sto si i do sada😊 🍀

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

Simbalija
    02. Lipanj 2025. 21:18

Medenko radila sam nakon drugog pobačaja pripremu za IVF, ali ono klasično hormoni, brisevi i sve što se zakonski mora. To vjerujem da si napravila. Dodatno, nalaze za stečenu i urođenu trombofiliju, kariograme za oboje, histeroskopiju, ja sam svojevoljno kontrolirala i d vitamin, b12, ogtt za inzulinsku rezistenciju, štitnjaču pratim stalno jer imam hipotireozu.. 
    Riamaro ja sam i u kasnoj trudnoći sumnjala u sebe i sve i bila prestrašena na svakom pregledu. To je nekako utkano u podsvijest nakon gubitka. Vjerujem je da je sve ok, dan po dan tako sam i ja, dišeš od pregleda do pregleda i vjeruješ da je sve ok. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Lori🍀
    02. Lipanj 2025. 21:19

Riamaro evo iz mog iskustva, kad sam imala missed ab nisam apsolutno imala nikakav loš osjećaj i bila sam u totalnom šoku. A kad sam imala urednu trudnoću paničarila sam do tog prvog pregleda užasno i imala svakakve crne misli. 
    Znam kako je, ništa ne možeš promijeniti nervirala se ili ne. Realno na 6+2 je moguće da se ne čuje srce a da je sve u redu. Pripremi se i na taj scenarij. Ja ti želim da se čuje srce pa da budeš mirna i vjerujem da će upravo tako i biti❤️

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.