Cure čestitam na betama i veselim se sa vamaMedenko i Dodo drš'te se, žao mi je curke
Simbalija jesi prešišala termin? Čokoladica?
Xoxo i Sirena kako ste vi curke?
Hvala na pitanju ja sam dobro fizicki ali psihicki me dotukle tek nedavno kada je sve proslo, zapisana sam na listu za prirodni Ivf u 8 mj i za stimulaciju u 9 mj.
Trebala sam ici na konzultacije u Ivf da culjem njihovo misljenje ali sam se razbolila tako da sam odgodila, kad dodem sebi zovem za novi termin.
Kako si ti?
Slabo sam na forumu pa ne popratim sve.
Malo sam se maknula da sto manje mislim o svemu, da se opustim jer me bas psihicki u zadnji mj dana sve muci i 100 pitanja u glavi.
👩🏻 91g AMH 9,3 pmol/L, 4G/4G Homozigot, imunološki ✔️ kariogram ✔️Nk stanice✔️biopsija✔️
🧑🏻 88 g ✔️pokusavamo od 12/20
5/2021 missed 7tt, 8/21 i 4/22 biokemijske
2/23 i 3/23 AIH ❌
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
IVF-ICSI 10/25 Ovaleap 225, Ganirelix, Ovitrelle-10 🥚 7🐧, 2 po 🐧🐧 i 🐧
10/25 ET 🐧🐧 11 dpt beta 1064 IU/L
pozdrav. evo i mene. malo sam se udaljila sa foruma da živim izvan ivf svijeta. ipak. napravila sam histeriskopiju koja je ispalo je bila prijeko potrebna.
i radila sam testiranje na cd56 i cd138. i sad su mi došli ti nalazi i ispada da imam chronic endometritis.
i sad se trebam javiti svojoj ivf dr koja me uopce nije slala na histeroskopiju ni na ovu pretragu, nego mi je samo rekla da sa sljedecim ciklusom(koji sam ja upravo preskočila zbog ovih pretraga) idem na fet.
vidim na netu da piše da se to liječi ponekad antibioticima.
baš sam iscrpljena i loše ☹️
muž i ja po 39g, 10g braka,
12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌
Curke stigla je moja beta 575 🥰🙏
Cestitaaaam! 🍀♥️🥳 kada je uzv?
Nije mi jos dr odgovorio, a sestra mi je rekla 4 tjedna od transfera? Jeli to kasno?
Cestitam!! 🥰🍀
Nije, to je po meni taman😊
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, ⏳ UZV 21.10.❤️
Cure hvala na potpori..🤗..nikad nisam radila nikakve pretrage niti su me slale..sad nakon spontanog pa biokemijske ipak bi napravila šta god mogu s obzirom da imamo još samo jednu slamčicu sa dva pa da ih ne potrošimo uzalud😥..imate preporuke🙏🏽?
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Nicoll tako su i meni stavili uzv, tocno 4 tjedna nakon transfera
MiliPe drago mi je da je sve dobro 😍 čestitam na srčeku ❣️
Sirena drži se 🫂 dobro je što imaš planove za dalje 🫶
Razumna koliko god je nezgodno to sve, ipak znaš odakle krenuti i da je rješivo 🙏🏼
Drage cure, bila sam dobro sve ove tjedne od transfera do danas. U četvrtak nam je prvi uzv, a hvata me takva panika. Izmaltretirala sam ChatGPT da mi da sve procjene i statistike i sve moguce polozaje zvijezda i sve moguce scenarije, proguglala sve što se dalo proguglat…. Bojim se hoće li se čuti srce na 6+2. Vi koje ste imali nesretne ishode, jeste li to “osjetile”? Jeste li znale da nešto nije kako treba ili je bilo iznenađenje na uzv? 🥺 Oprostite na ovakvoj direktnosti, ne mogu si pomoći danas

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
MiliPe predivno, čestitam i želim urednu i mirnu trudnoću do kraja🥰
Simbalija sretno na porodu 😊
Medenko ja sam radila pretrage za trombofiliju jedino, o ostalima ne znam puno:/ Meni se pokazalo da imam 1 mutaciju. To sam radila nakon spontanog. I radila sam cervikalne briseve tada ali to si i sad morala za postupak pa možda nema smisla.
Razumna mislim da je dobra stvar da si otkrila u čemu je problem. Drži se! Sretno dalje❤️
Sirena šaljem ti zagrljaj. Žao mi je da si i dalje loše. Super da imaš neki plan za dalje, brzo će kraj ljeta. Do tad vjerujem da ćeš i psihički biti bolje. ❤️
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Nicolltako su i meni stavili uzv, tocno 4 tjedna nakon transfera
MiliPedrago mi je da je sve dobro 😍 čestitam na srčeku ❣️
Sirenadrži se 🫂 dobro je što imaš planove za dalje 🫶
Razumnakoliko god je nezgodno to sve, ipak znaš odakle krenuti i da je rješivo 🙏🏼
Drage cure, bila sam dobro sve ove tjedne od transfera do danas. U četvrtak nam je prvi uzv, a hvata me takva panika. Izmaltretirala sam ChatGPT da mi da sve procjene i statistike i sve moguce polozaje zvijezda i sve moguce scenarije, proguglala sve što se dalo proguglat…. Bojim se hoće li se čuti srce na 6+2. Vi koje ste imali nesretne ishode, jeste li to “osjetile”? Jeste li znale da nešto nije kako treba ili je bilo iznenađenje na uzv? 🥺 Oprostite na ovakvoj direktnosti, ne mogu si pomoći danas
Riamaro to je normalno. Mislim reakcija pred UZV. Ja sam super spavala, od embriotransfera do bete, od bete do večer pred UZV. Brinula se hoće li se čuti srce, pa osluškivala simptome pa se žalila svima. Čitavu večer sam se vrtila a UZV u podne tek. Grozno mi je bilo.
Sutra me čeka drugi UZV i opet ista situacija; umirem od brige i još to sve s tim Nifty testom i kontraindikacije s heparinom. Grozno mi je. Ali evo trudim se ne razmišljati i zaokupirat misli nečim drugim. Srećom posao mi je turbulentan pa uspijem misli usredotočit na nešto drugo.
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414
Marisha evo dobro sam draga hvala na pitanju, beta je u petak bila 4.5 tako da sam napokon gotova sa tom pričom, malo je sve sporo padalo. Sutra na konzultacije da vidim koje pretrage trebam napravit pa ćemo vidit. 🤷🏻♀️ kako si mi ti?
Medenko zao mi je 💔 drži se, vezano za pretrage mislim panel trombofilije, neka anti tijela, vitamin D i mogu ti javit sto je meni sutra rečeno ❤️
Dodo drži se 🫂❤️
Sage koje je stanje kod tebe ? Jeli stigla M, kad je očekuješ ?
Svim ostalim curama čestitam ❤️
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻 8 tj missed abortion gemini 💔💔
Medenko i Dodo, žao mi je 😔
Neke od pretraga koje sam obavila nakon druge trudnoće:
OGTT
trombofilija
Nakon treće:
određivanje lupus antikoagulansa (LAC), antikardiolipina (ACA) i antinuklearnih protutijela (ANA) za dijagnozu antifosfolipidnog sindroma
kariogram oba partnera
Hla tipizacija
Briseve radim u sklopu pripreme za svaku od trudnoća, isto tako i vađenje krvi (štitnjača, vitamin D). Brussel traži i TORCH test, to do sad nisam radila.
Curama s dobrim vijestima čestitam i držim fige za dalje 🎉🤞🏼🙏
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel
Gonal-F, Orgalutran, Gonapeptyl
Medenko ajme kako mi je ža,sad uđem u vidim ovo-šok. Drži se draga!
Razumna ja sam endometritis ličila doksicilinom 2-3 mj.pred postupak.
Riamaro suosjećam. Teško se toga riješit. Ja i dan danas nakon urednog nipt-a i mini anomalija 2 dana pred pregled strahujem i guglam gluposti. Al bit ce bolje nakon pregleda,ti dani iza su najbolji.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji