Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jane23
    15. Svibanj 2025. 19:39

Barbii prekrasna beta 😍😍

Medenko pupo drzim fige 🫰Hjoj, taj prolutex 😒 ali lakse je kad znamo s kojim ciljem 🥰🥰

Ariel drzim fige da je prerano!! 🍀

Riamaro wow! Rijetke su to uspjele 😂 svaka cast na strpljenju! Drzim fige da ce te beta jako obradovati 🥰

Muzu i meni je jucer dosao nalaz kariograma. I jednom i drugom je sve savrseno. Jos prije sam radila trombofiliju i isto je sve bilo ok. Vise ne znam koje pretrage mogu napraviti, al evo ovo su valjda “glavne” (?). 

👱‍♀️35 god, AMH 34 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅, vitamin D - 50 nmol/L. 🧔‍♂️ 35 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// ⏳ 06.2025. drugi pokušaj s malo jačom stimulacijom

Ivis
    15. Svibanj 2025. 20:01

Medenko PUPO držim fige da se obje mrvice čvrsto prime 🤞🤞🍀🍀
    Riamaro tako je i najbolje 🤭 jedva čekam rezultate
    Jane drago mi je da su nalazi dobri. Znam da vam to ne daje odgovore, ali barem ste eliminirali nešto. Možda će cure imati bolji savjet što još pogledati. Držim fige da idući postupak bude dobitan 🤞🍀

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
    04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, ⏳️UZV 23.05.
    ivis11062@gmail.com

• Mukii
    15. Svibanj 2025. 20:30

jane23

Barbiiprekrasna beta 😍😍

Medenkopupo drzim fige 🫰Hjoj, taj prolutex 😒 ali lakse je kad znamo s kojim ciljem 🥰🥰

Ariel drzim fige da je prerano!! 🍀

Riamaro wow! Rijetke su to uspjele 😂 svaka cast na strpljenju! Drzim fige da ce te beta jako obradovati 🥰

Muzu i meni je jucer dosao nalaz kariograma. I jednom i drugom je sve savrseno. Jos prije sam radila trombofiliju i isto je sve bilo ok. Vise ne znam koje pretrage mogu napraviti, al evo ovo su valjda “glavne” (?).

Jako mi je drago da su nalazi dobri! Znam da je najgore kada ne znas sto i u cemu je problem.. I ja se nadam da ce vam iduci ciklus biti dobitan, ako te prirodni ciklus prije ne iznenadi😊

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…potvrdjena trudnoca, iduci uzv 20.5.

• eni233
    15. Svibanj 2025. 21:02

Xoxo23

Evo da se javim, bia mi je jutros pregled ali sam malo dolazila sebi. Na uzv nije ništa vidljivo, a trebala bi sigurno bit gestacijska. Ima nešto ali nije pravilno i nije bas siguran da bi to moglo bit to. Opet je najgora sumnja ta da nije vanmaternicna .. sutra vadit betu da vidim kako je ona, ali ja ću i sad ic privatno pa opet pregled vjerovatno u petak..
    Ja sam nekako znala, onaj clearblue je treba pokazat 3+, grudi me vise nisu bolile itd da sad ne nabrajam .. sad ovo ispratit pa ću razmislit koji mi je dalje plan. Možda bi tila malo odmorit od svega ..

MiliPe super za betu 🥰neka se pravilno dupla ! ❤️

Čitam i neznam što bi rekla :( , nadam se da će sve biti ok 🤞🫀🫀😔 drži se i svi smo uz tebe 🫂

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lori🍀
    15. Svibanj 2025. 21:19

Dodo super beta na 16 dnt  Biti će sve ok. Dobro da si išla provjeriti, sadti je sigurno malo lakše.
    Jane odlično za kariogram, jedna briga manje!
    Riamaro iskreno nemam pojma tko mi je na aspiraciji. U uto mi je dr. Lana bila na pregledu. Oboje su mi super tako da mi ne sasvim svejedno. Malo sam nervozna i jedva čekam da prođe. Sva sreća pa mi je u 8 ujutro 

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran;⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.