Pozdrav drage cure, došlo je vrijeme da se nakon dužeg čitanja i ja pridružim tipkanju.
Upravo sam u čekanju bete, 8.dnt blastociste.
Trebala bih vaditi betu u ponedjeljak, ali nažalost nisam izdrzala te san nakon izrazitih grčeva 6.dan, napravila test 7.dan ujutro i bio je negativan, tako da sam bas u bedu, mislim da će beta biti čisto potvrda da nema ništa od ovog puta😏
Zelim vam puno srece svima da sto prije ostvarite svoje snove! ✨
🙋🏼♀️ 31
🙋🏻♂️38
1.IVF beta ⏳ 19.5.
Bumbarica tebi je 8dnt blastice? Ponovi sutra, možda je kasnija implantacija 🤞🏽🤞🏽
Ja neću raditi test. Čekamo betu 🙈
Barbi cestitke, rasturila si s betom 🍀💪🏼
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3
riamarro@hotmail.com
Pozdrav drage cure, došlo je vrijeme da se nakon dužeg čitanja i ja pridružim tipkanju.
Upravo sam u čekanju bete, 8.dnt blastociste.
Trebala bih vaditi betu u ponedjeljak, ali nažalost nisam izdrzala te san nakon izrazitih grčeva 6.dan, napravila test 7.dan ujutro i bio je negativan, tako da sam bas u bedu, mislim da će beta biti čisto potvrda da nema ništa od ovog puta😏
Zelim vam puno srece svima da sto prije ostvarite svoje snove! ✨
Dobrodosla i sto prije otisla. Ponovi test i pricekaj do 9dnt, mozda je kasnija implantacija 🤞🏽
KBCSM
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
riamarro@hotmail.com
riamaro hvala ti puno na ohrabrenju, mislim da odustajem od testova, napraviti ću betu pa kako bude.
Vidim da je i tebi beta u pon, jel imaš kakve simptome? Ja nakon tih grčeva apsolutno ništa osim šta me sve može rasplakati I glava me bolila dva dana jako ali to vjerojatno progesteron govori iz mene 😅😂
🙋🏼♀️ 31
🙋🏻♂️38
1.IVF beta ⏳ 19.5.
Barrbi super! Cestitke🥰 Cekako uzv!
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…potvrdjena trudnoca, iduci uzv 20.5.
riamaro hvala ti puno na ohrabrenju, mislim da odustajem od testova, napraviti ću betu pa kako bude.
Vidim da je i tebi beta u pon, jel imaš kakve simptome? Ja nakon tih grčeva apsolutno ništa osim šta me sve može rasplakati I glava me bolila dva dana jako ali to vjerojatno progesteron govori iz mene 😅😂
Upisat cu te na listu za ponedjeljak :)
Pa ne znam što bih ti rekla. Imala sam transfer 3dnevne mrvice, danas je 7dpt. Imam nekih osjeta u trbuhu, umorna sam, uspavana, bolne grudi. Sve to može biti i od progesterona. Nadam se i vjerujem u najbolji ishod 🙏🏼♥️
KBCSM
ŠKVORC
riamarro@hotmail.com
Evo javljam se na Report PUPO Hvala vam curke na podršci 🥺..vraćena su dva,jedan je super a drugi tak-tak kažu 🫣🤪🤞🏽..nalaz progesterona mi nije dobar,uveli mi Prolutex po prvi puta nije da se veselim al sve tu već znamo šta se mora,mora🙈
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Bumbarica,Ariel nada umire zadnja🤞🏽✨💜
Barbi kaj rec sve po propisima..sjedi 5😘
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Medenko cestitam pupo i neka se mrvice izbore i cvrsto prime 🤞🏽😇🥰 Prezivimo mi lavice sve za nase mrvice 🫶
KBCSM
ŠKVORC
riamarro@hotmail.com
Evo javljam se na Report PUPO Hvala vam curke na podršci 🥺..vraćena su dva,jedan je super a drugi tak-tak kažu 🫣🤪🤞🏽..nalaz progesterona mi nije dobar,uveli mi Prolutex po prvi puta nije da se veselim al sve tu već znamo šta se mora,mora🙈
Super!! Jako sam optimisticna☺️🤞😍
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…potvrdjena trudnoca, iduci uzv 20.5.
Sortiraj odgovore
Najstariji