Bumbarica tebi je 8dnt blastice? Ponovi sutra, možda je kasnija implantacija 🤞🏽🤞🏽
Ja neću raditi test. Čekamo betu 🙈
Barbi cestitke, rasturila si s betom 🍀💪🏼

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Pozdrav drage cure, došlo je vrijeme da se nakon dužeg čitanja i ja pridružim tipkanju.
Upravo sam u čekanju bete, 8.dnt blastociste.
Trebala bih vaditi betu u ponedjeljak, ali nažalost nisam izdrzala te san nakon izrazitih grčeva 6.dan, napravila test 7.dan ujutro i bio je negativan, tako da sam bas u bedu, mislim da će beta biti čisto potvrda da nema ništa od ovog puta😏
Zelim vam puno srece svima da sto prije ostvarite svoje snove! ✨
Dobrodosla i sto prije otisla. Ponovi test i pricekaj do 9dnt, mozda je kasnija implantacija 🤞🏽

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
riamaro hvala ti puno na ohrabrenju, mislim da odustajem od testova, napraviti ću betu pa kako bude.
Vidim da je i tebi beta u pon, jel imaš kakve simptome? Ja nakon tih grčeva apsolutno ništa osim šta me sve može rasplakati I glava me bolila dva dana jako ali to vjerojatno progesteron govori iz mene 😅😂
🙋🏼♀️ 31
🙋🏻♂️39
Beba br. 2 ….. ⏳
1.IVF …13 js➡️7 oplođenih➡️3 blastociste➡️1 ❌
6.mj FET 2blasto ❌
9.mj 2.IVF … 7 ❄️ FREEZE ALL
Barrbi super! Cestitke🥰 Cekako uzv!
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, ⏳ UZV 21.10.❤️
riamaro hvala ti puno na ohrabrenju, mislim da odustajem od testova, napraviti ću betu pa kako bude.
Vidim da je i tebi beta u pon, jel imaš kakve simptome? Ja nakon tih grčeva apsolutno ništa osim šta me sve može rasplakati I glava me bolila dva dana jako ali to vjerojatno progesteron govori iz mene 😅😂
Upisat cu te na listu za ponedjeljak :)
Pa ne znam što bih ti rekla. Imala sam transfer 3dnevne mrvice, danas je 7dpt. Imam nekih osjeta u trbuhu, umorna sam, uspavana, bolne grudi. Sve to može biti i od progesterona. Nadam se i vjerujem u najbolji ishod 🙏🏼♥️

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Evo javljam se na Report PUPO Hvala vam curke na podršci 🥺..vraćena su dva,jedan je super a drugi tak-tak kažu 🫣🤪🤞🏽..nalaz progesterona mi nije dobar,uveli mi Prolutex po prvi puta nije da se veselim al sve tu već znamo šta se mora,mora🙈
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Bumbarica,Ariel nada umire zadnja🤞🏽✨💜
Barbi kaj rec sve po propisima..sjedi 5😘
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Medenko cestitam pupo i neka se mrvice izbore i cvrsto prime 🤞🏽😇🥰 Prezivimo mi lavice sve za nase mrvice 🫶

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Evo javljam se na Report PUPO Hvala vam curke na podršci 🥺..vraćena su dva,jedan je super a drugi tak-tak kažu 🫣🤪🤞🏽..nalaz progesterona mi nije dobar,uveli mi Prolutex po prvi puta nije da se veselim al sve tu već znamo šta se mora,mora🙈
Super!! Jako sam optimisticna☺️🤞😍
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, ⏳ UZV 21.10.❤️
Nata sretno dalje!
Bubamarica zao mi ne 💔
Barbi supeeer duplanje 🎊
Ariela dobrodošla i što prije otišla, slazem se da je možda pre rano, drzim fige da je tako 🤞🏻
Riamaro svaka cast na strpljenju 💪🏼
Medenko pupo! Neka se obe mrve prime i ne pustaju ❤️
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji