Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Molly8
    15. Svibanj 2025. 15:30

Nata sretno dalje! 

Bubamarica zao mi ne 💔

Barbi supeeer duplanje 🎊

Ariela dobrodošla i što prije otišla, slazem se da je možda pre rano, drzim fige da je tako 🤞🏻

Riamaro svaka cast na strpljenju 💪🏼

Medenko pupo! Neka se obe mrve prime i ne pustaju ❤️

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
    5/2025 ⏳

Lori🍀
    15. Svibanj 2025. 15:37

Riamaro svaka čast na strpljenju! Simptomi ti i dalje zvuče baš dobro, držim najveće fige za ponedjeljak!
    Medenko sretno pupo!

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran;⏳️

riamaro
    15. Svibanj 2025. 15:42

Molly, Lori valjda ce bit ona strpljen-spašen kod mene 😅
    Btw Lori, kako si? Sutra je the day 😃 Tko ti je na aspiraciji? 

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
    Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3

riamarro@hotmail.com

• Markolina
    15. Svibanj 2025. 15:49

Medenko držim fige da se mrvice čvrsto prime!

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all

Verbena
    15. Svibanj 2025. 16:10

Medenko, sretno!! 🤗🙏
    Barbi, odlično i sretno na prvom UZV! 🤗🌸
    Ariel, dobrodošla 🙂 Žao mi je zbog testa, ali možda je ipak rano.. Razumijem da nemaš motivacije za nove testove, ali svakako napravi betu i, kakav god rezultat bio, glavu gore i hrabro u nove pobjede! 🤗💪
    Bumbarice, žao mi je... vrijedi sve kao i za Ariel, drži se 💙

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

• Karamela
    15. Svibanj 2025. 16:17

Hvala svima za preporuke👍🏻
    Uskoro se narucujem na kontrolu s nalazima, dogovor i preuzimanje lijekova jer s ciklusom u lipnju krece novi pokusaj u Vinogradskoj.
    Sretno svima ovaj tjedan, a vama koji nemate lijepe vijesti zelim dovoljan odmor, zdravo zalovanje i novu snagu za dalje 🤞🏻

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l
    🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u Vinogradsku za postupke:
    💊 Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle
    6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta neg ⛔️
    6/2025 ICSI/TESE ⌛️

Barrrbi
    15. Svibanj 2025. 16:27

Hvala cure ❤️ Nekako mi se čini duplanje naknap ali ok, kažu ICSI manja beta pa se nadam da je sve ok. 🤞

Riamaro svaka čast na strpljenju 😀 Ja sam već 2dpt bila u iskušenju🤣
    Medenko PUPO❤️❤️ Neka se obje mrvice prime 🍀🍀 
    Bumbarice žao mi je 💔
    Ariel pričekaj par dana pa ponovno napravi test.🤞
    Karamela sretno u sljedećem postupku 🍀
    Xoxo kako si? ❤️

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
    🧔37g-Oligoasthenotheratozoospermia (4/25)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;1beta(11dpt)=342; 2beta(13dpt)= 691. UZV-28.5. 🤞❤️⏳

Boogie
    15. Svibanj 2025. 16:32

Medenko PUPO!! 

Xoxo nisam vadila jajovod. Taj na kojem je taj navodni hydrosalpinx je zapravo mjesto moje prve izvanmaternične koja se sama riješila, tj čekali su da beta padne i to je to. U biti, taj jajovod je ostao nešto proširen nakon hematosalpinksa kao posljedice te trudnoće i to se vidjelo jedino na ispitivanju prohodnosti. Jednom su mi vidjeli sićušno proširenje(dakle napunio se očito) u prvom postupku klomifenima, na jednom uzvuu, na drugom ništa, kad sam pitala što s tim, dr je rekla ništa, neka vas to ne brine. MTX sam dobila kad je trudnoća bila u drugom, desnom jajovodu. Više puta sam pitala treba li vaditi taj neprohodni jajovod, više doktora mi je reklo ne, a po kojim kriterijima se vode da nekima to savjetuju, nekima ne-evo ne znam. Jedino mi je docentica Jukić jednom kratko spomenula da se nekad taj jajovod izvadi kad je puno neuspjelih transfera, ali nakon toga i nakon tri neuspješna, opet nitko to ništa nije spominjao u smislu da bih trebala izvaditi. Ovo što Sani piše, u biti, ako ga ne vide, u njemu tekućine nema, ali isto tako jajovodi tu tekućinu istisnu pa se napune tako da je to isto lutrija i pogoditi i vidjeti što se s njima događa, osim ako ne ideš na laparoskopsku dijagnostiku, onda se sve sigurno vidi iz prve ruke. Kaj misliš da je možda do toga? Koliko sam čitala, istraživanja uglavnom govore o tome da je toksična ta tekućina i da utječe na implantaciju, pisalo se i tu puno o tome, ali kod tebe je došlo do nje pa ne znam, možda je doista kromosomska greška. Meni je doktorica puno puta ponovila da je u prosjeku za jednu zdravu bebu potrebno 8 do 9 zdravih embrija(znam da nije to uvijek tako, to je statistika).Definitivno igra živaca. Ma traži ti sve, konzultacije, pretrage, sve što možeš i na što imaš pravo pa ćeš biti mirnije glave ako nije ništa odnosno ako je nešto znat ćeš ipak kako tretirati.

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

Lunolina
    15. Svibanj 2025. 16:51

Drage cure, da vas i ja malo obiđem 🥰
    Proletjela sam malo kroz temu, cestitam svima na lijepim beticama i saljem puno zagrljaja svima s losim ishodima. 
    Xoxo bas mi je jako zao 😔💔

Malo sam se bila maknula s foruma jer me pocela loviti panika od svega sto sam citala pa sam se izolirala od svega sto me cini nemirnom. Cak sam i nalaze prestala citati.
    Sada brojimo velikih 34 tjedna trudnoce, 2.5kg ima malac, a mama 10kg vise😄

Saljem vam svima najvece i najjace zagrljaje i puse❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Dodo87
    15. Svibanj 2025. 17:26

Pozdrav svima, kraljice moje 
    Meni je danas završilo jedno dosta užurbano razdoblje, ne bih baš rekla da je bilo stresno kako inače zna biti jer sam si u glavi posložila da me ne smiju dirati glupe situacije i glupi ljudi 
    Ali svejedno, bilo je nespavanja i dosta prekovremenih, kao i rada za vikend. Nisam vam stigla poželjeti ni sretan Majčin dan  

S obzirom na sve i da samo ujutro imam neke lagane mučnine, a svi ostali simptomi su me napustili, išla sam vaditi još jednom betu, na 16dnt bila je 5700, progesteron mi je sad 100 pa se nadam da je to dovoljno.
    Jel da izvadim još homocistein i d-dimere? jetrene probe su mi dobre

Mislila sam da ću uspjeti pohvatati sve, ali sam previše u zaostatku i ako krenem nabrajati, sigurno ću nekog zaboraviti, a to ne bih htjela. Samo ću friško napisati:
    Xoxo, vidjela sam tvoju objavu i baš mi je jako žao, pogotovo jer sve krenulo baš perspektivno, u ovom procesu očito nema pravila. Grlim te najjače i želim ti svu snagu za nastavak 
    MiliPe, Ivis, Barrrbi - super za betu
    Medenko pupo, hoćeš raditi test ili čekaš betu?
    Bumbarica i Ariela, žao mi je za neg. testove, nadam se da možda još postoji nada.
    Nata, žao mi je zbog bete, ja sam koristila Femaru samo u jednom protokolu, ništa posebno, dobila 1 3dnevni zametak.
    Riamaro, sretno s betom  i svaka čast za karakter
    Lunolina, pozdrav tebi i bebi 

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 11dnt 209, 13dnt 590, 16dnt 5700
    dodo87.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.