Luna ovo su odlične brojke! Ako nije tajna, kakav protokol si imala? Vidim da imamo sličan AMH
Bela nadam se da ces doci do cilja napokon 🙏🏼
Frida cestitam
Jane, Xoxo, Lori drzim vam fige 🤞🏽 samo pozitivno 🍀
Boogie ovo je bas inspirativno za nas ovdje.. zelim ti sretnu i urednu trudnocu 🙏🏼 cestitam!
Divnaaa bravo, to! Cestitam ❤️ neka se pravilno dupla 🤞🏽🤞🏽
Razumna sad si pupo 🤞🏽 mislim da blastice ne mogu tek tako otić, ali vjerojatno bih i sama imala isti strah.
Nata, Lea fascinantno mi je kako nitko od nas toj crvenoj ne zna ime 🤣 Bila sam kod nje najmanje 5 puta
Batica vjerujemo u čuda 🙏🏼
Nina moguce je, i ja sam prije MPO imala negativna antitijela, a sad mi je dijagnoza hashimoto. Btw, zelim ti srecu 🍀
Isprike ako sam prekočila koga, ne mogu pohvatati sve. Hvala vam na podijeljenim iskustvima s okolinom i komentarima. ❤️
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
- 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4/2025 stimulirani postupak ⏳
riamarro@hotmail.com
Anda jesi saznala nešto novo i korisno na konzultacijama, tipa što nude, imaju kakve novitete, kakva im je uspješnost?
Hrabrica prva i druga opcija su standardni protokoli za FET, ako imaš uredne O možda je najbolji prirodni jer je najpoštedniji za tijelo, dok treća opcija spada u Ivf u prirodnom ciklusu jer bi odradili punkciju a shodno tome vjerojatno bi ga tako i naplatili a ne kao FET. Btw gdje si u postupku?
Divna odlična beta, samo nek se dupla 🤞
Razumna pupice sretno 🤞, ne brini zbog smeđarenja, mrvica je unutra jako dobro zaštićena.
Ninaooo pupice sretno 🤞
Jane23 analgezija bi te trebala malo ošamutiti i na 3 folikula nebi trebala osjetiti ništa, samo hrabro 💪
Sretno svima 🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Divna,
Cestitam na beti i drzim fige da se pravilno podupla.
Lori,
🥰😘 hvala puno.
Razumna,
Sretno ti. 🍀😘
Nadam se da je taj trinaesti i uspjesan transfer.
Riomaro,
Nije tajna naravno. 😊 Koristila sam Pergoveris (8 dana),
Orgalutran (4 dana), primila sam duplu stopericu ( Ovitrelle, Decapeptyl) i aspiracija je bila 11 dan ciklusa. Uz to mi je doktorica rekla da uzimam Omegu 3-6-9, Vitamin D3, Fembion(ali ja sam koristila neku najjeftniju verziju jer sam pila 3 mjeseca Ubiquinol 200 mg.)
Ako te jos nesto zanima, slobodno pitaj. 🥰
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI - Ferticare Prag Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣
ET 11.04. 1morula- rana blastocista, 6 blastocista ❄️
lunalunci1214@gmail.com
Batice 🤞🍀🤞🍀🤞
Jane23 Uspavaju te, kroz 15 minuta se probudiš u krevetu. Ja nisam osjećala nikakve bolove kod aspiracije isto 3 oocite. Sutra dan sam otišla na posao. Sretno 🍀
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025-Gonal+Cetrotide💉➡️
Diivnaa__ super vijesti! Držim fige da iduća bude dupla, vjerujem da će biti tako.🤞
Razumna pupo! Meni je 13 sretan broj, nadam se da će biti i tebi. 🍀
Batica čekamo tvoju betu, vjerujem u super vijesti! 💕
jane23 meni je aspirirano 7 oocita pod općom anestezijom. Postupak je trajao 20ak minuta. Kada sam došla sebi, osjetila sam samo tupu bol u jajnicima. Doktor je pitao da li mi treba injekcija Ketonala, ali bila sam ok s tom boli pa nisam uzela. Popodne sam popila Ketonal forte. Još par dana nakon sam "osjetila" jajnike. Nisam imala nikakve "nuspojave" anestezije. Sretno! 🍀
👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
👨 1995. sve uredu
- pokušavamo od 2022. prirodno
Poliklinika IVF
- 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
- 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
- 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌
Pozdrav cure!
Ja tu povremeno svratim, pa sam samo htjela podjeliti svoje iskustvo, jer mi je jako puno pomoglo sve što sam tu pročitala.
Jane, ja sam sad imala aspiraciju 5 js uz analgeziju, malo me ošamutilo, nisam doslovno ništa osjetila, nisam ni zaspala čak, samo sam se osjećala malo grogi i to je to. Ležala sam 2 sata i nastavila kad sam došla doma. Uzela sam taj i sljedeći dan bolovanje i vrijeme provela gledajući serije i ležeći da se tijelo oporavi. Sretno na aspiraciji i svemu što slijedi :)
Inače, ja sam imala sljedeću situaciju: Blaga stimulacija - 5 dana Letrozola (7.5mg), onda 4 dana Gonala 150, 3 dana Orgulatrana, pa Ovitrelle 225 mg i aspiracija 5 js u četvrtak. U subotu sam imala transfer, javili su mi da su 2 već zamrznuli, a 2 su pustili još jučer da vide hoće li i njih. Poslije transfera, budući da je progesteron bio dobar imam samo terapiju 3*1 Utrogestan dnevno, do bete/testa. Kad smo krenuli sa stimulacijom, iskreno bila sam jako skeptična i u strahu hoće li biti uopće išta za aspiraciju, ali zadovoljna sam poprilično sa svim na kraju, kako god da se završi.
Mjesecima prije ivf-a (sigurno godinu dana već) muž i ja razne suplemente, pa ću vam staviti linkove koje točno, ako će nekoj od vas trebati:
Omega California Gold Nutrition, Omega-3, Premium Fish Oil, 240 Fish Gelatin Softgels
Magnezij Doctor's Best, High Absorption Magnesium, 200 mg, 240 Tablets (100 mg Per Tablet)
Vitamin D NOW Foods, Vitamin D-3, High Potency , 10,000 IU, 120 Softgels
Cink NOW Foods, Zinc Picolinate, 50 mg, 120 Veg Capsules
Ove gore koristimo redovno i religiozno, a uz to sam ja još koristila Catafertyl i jedan mjesec Doctor's Best, Ubiquinol, 200 mg, 30 Softgels
Moj suprug ima teratozospermiu pa je on koristio isto Catafertyl za muškarce i čini mi se dva mjeseca Nutrex Hawaii, BioAstin, Hawaiian Astaxanthin, 12 mg, 50 Soft Gels. Njemu ti suplementi nisu popravili sgram, ali nisu ni škodili, pa eto.. Njegov problem je varikokela, ali urolog je rekao da on to ne bi operirao, jer neki mali stupanj, da bi oporavak bio dug a ne znači da bi mu se sgram značajnije popravio.
Nadam se da sam nekom pomogla, barem malo, jer vi ste sve meni jako puno pomogle, i želim vam svima sreću i čim prije mali smotuljak ljubavi :)
Andajesi saznala nešto novo i korisno na konzultacijama, tipa što nude, imaju kakve novitete, kakva im je uspješnost?
Hrabrica prva i druga opcija su standardni protokoli za FET, ako imaš uredne O možda je najbolji prirodni jer je najpoštedniji za tijelo, dok treća opcija spada u Ivf u prirodnom ciklusu jer bi odradili punkciju a shodno tome vjerojatno bi ga tako i naplatili a ne kao FET. Btw gdje si u postupku?
Divna odlična beta, samo nek se dupla 🤞
Razumnapupice sretno 🤞, ne brini zbog smeđarenja, mrvica je unutra jako dobro zaštićena.
Ninaooo pupice sretno 🤞
Jane23 analgezija bi te trebala malo ošamutiti i na 3 folikula nebi trebala osjetiti ništa, samo hrabro 💪
Sretno svima 🤞
Čekala sam tvoj odgovor 🥰 znala sam da ces mi odgovoriti. Ti si veteranka ivf kao i ja 😀 mi sa preko 10 transfera 😭 ovo je toliko tužno da se smijem 🤣.
Hvala svima na lijepim riječima 🥰 u ovim teškim i zahtjevnim vremenima tako vas je lijepo citati.
Popratila sam i raspravu o javnom objavljivanju da smo ivf trudilice. Sve sam to vec prosla u ovih 5g. Sad vise nista ne govorim roditeljima jer su postali baka i deda pa su sretni i zive svoje najljepše vrijeme. Ne govorim ni prijateljima vise jer nisu se bas pokazali prijatelji, zamijenile su ih kolegice sa posla koje su većinom podrska i sa njima u nekoj bolnoj tišini prolazim ovaj period...
Dopisujem se sa 2 suborke koje sam upoznala na ovom forumu. Jedna je vec majka i tek joj je 13i transfer donijeo bebu a jedna ce tek postati mama. Zapravo dopisivala sam se sa dosta suborki ali su postale majke i vise se ne cujemo, gledam im samo slike na WhatsApp 💖
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pozdrav svima..
Javljam se ovdje nakon par godina.. u 2021 sam zadnji put bila aktivna kada smo imali missed abb, te smo sada napokon skupili snage otići po svoja 2 smrzlića.. ovaj put FET u prirodnom ciklusu..
Držim fige svima i prolazim malo forum da budem u toku sa svima. 😊
MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
ET- 2 blastice, beta 0
FET 2021 - beta 80, biokemijska
FET 2021 - beta se nije pravilno duplala- missed abb
FET 2025 - krećemo 4 mj u prirodnom ciklusu ❤️
Lea neka se beta lijepo dupla 🤞 🤞
Razumna neka ti ovaj 13. donese dugo očekivanu sreću.
.
Sretno svima! 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji