Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    09. Travanj 2025. 22:47

Zara_2

Cure meni danas 9. dan FET-a blastociste i test negativan, bas sam potonula. Zadnji put iako postupak na kraju nije uspio već se 5 dan vidjela crtica. Beta tek u ponedjeljak 😞 Simptoma nemam

Malo da te utjesim,moje misljenje je da je to rano ipak doktori kazu da cekamo dva tjedna,Ali svak zna svoje. Ja Sam imala fet blastice 11dnt jedva se linija vidjela na testu. Beta super sad cekam prvi ultrazvuk da vidimo je li sve ok. Sretno dalje.

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

Nata91
    09. Travanj 2025. 23:12

Anda

Nata91

Imam redovne menstruacije, da. Iskreno niti jedan ružan komentar nisam čula, više sam ja ta koja negativno razmišlja nego oni.

Blago tebi, to ohrabrenje nekad tako puno znači. Meni prvo Tomić i njegovi komentari da sa takvim AMH se nema šta pokušavati, dal ja znam koliko to košta HZZO i dal sam vidjela da netko iz kamena vodu iscijedi? Bolanča komentiral da su šanse da moji jajnici nešto proizvedu iste kao da njegovi proizvedu i htio me poslati doma. Na kraju na njihovo sveopće čuđenje i pitanje jesam li pila nekve biljne ljekove imala ovulaciju i dogurala do aspiracije. Aspiracije taj dan radil Tomić i kod mene nešt očito zeznul, jer sam jedina od svih ostala duže i išla na UZV (koji je došlo gledati njih 5-6) prije odlaska doma. Za drugi postupak sam promijenila bolnicu, no i tu mi svaki put vele da sam kandidat za donaciju, da zašto to ne želim..

Jooooj danas razmišljam jesi ti pisala o tim komentarima ili sam pobrkala s nekom drugom ženicom. Kod Tomića nisam nikad bila, kod Bolanče možda 2-3 puta, i jednom je komentirao sa Šolom da sam mlada i da sigurno ima još stanica.
    Ovakvi komentari tejj upućeni su dno dna, svi mi imamo pravo preko HZZO-a pokušavati koliko nam je to dozvoljeno, nema ti nitko pravo uskratiti tu priliku. Otkud znaju da, baš kako meni uvijek govore, potrebna je jedna jedina jajna stanica da bi se došlo do bebe. Naravno mi ih nikad nećemo imati više od jedne, eventualno dvije, to nam je jasno, ali i za jedna nam može donijeti najveću sreću. Iskreno se nadam da ćeš naići na nekoga tko će se zauzeti za tebe i bodriti te, a ne samo davati takve neprihvatljive i neljudske komentare. Stvarno mi je žao što si to doživjela... 

Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
    Muž (39 god.): sve u redu
    1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌

lea25
    09. Travanj 2025. 23:37

Bas mi je zao zbog takvog iskustva u Vinogradskoj… ja sam bila Tomićev pacijent, onda jednom kod Bolanče, na folikulometrijama sam ih znala sve sresti, a dobitni postupak mi je od početka do zadnjeg UZV na humanoj vodila Dr Šola, iskreno takav pristup i energija se rijetko viđa, nadam se da će to zadržati sto duže, čak jednom kad mi je rekla i lošu vijest, od nje sam to sasvim ok podnjela. 

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    11dnt: Beta 145
    14dnt: Beta 690

FET 03.03.🧊
    Termin: 16.11.⭐️
    UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 10.6 . ~

Nata91
    09. Travanj 2025. 23:41

lea25

Bas mi je zao zbog takvog iskustva u Vinogradskoj… ja sam bila Tomićev pacijent, onda jednom kod Bolanče, na folikulometrijama sam ih znala sve sresti, a dobitni postupak mi je od početka do zadnjeg UZV na humanoj vodila Dr Šola, iskreno takav pristup i energija se rijetko viđa, nadam se da će to zadržati sto duže, čak jednom kad mi je rekla i lošu vijest, od nje sam to sasvim ok podnjela.

Također za Šolu imam samo pohvale, u drugom postupku mi je radila aspiraciju, standardno jedan folikul i kad su embriolozi viknuli da imamo jajnu stanicu imam osjećaj da je bila jednako sretna kao ja, poslije mi je rekla da je bila presretna kad je vidjela da je jajna stanica zrela. Ima baš tu neku pozitivu i energiju u sebi. Ona mi je također rekla da obavezno pijem Dheu. 

Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
    Muž (39 god.): sve u redu
    1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌

riamaro
    10. Travanj 2025. 05:54

Anda apsolutno stoji sve što kažeš. Slažem se da je takvo ophođenje krajnje bezobrazno i za prijavu nadležnim tijelima. 
    Pokušaj sve opcije, i vjeruj da će se dogoditi. Želim ti sreću 🍀
    Lea mislim da si imala sreću da te potrefi Sola od pocetka do kraja. Ona ima to nešto u sebi i daje se do kraja. ❤️ Ja sam ih gore molila da dobijem nju i uvalili su mi Tomica i na aspiraciji i na transferu. Nemam lose iskustvo s njim, ali mi nije ulijevao povjerenje nikad. 

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️

riamarro@hotmail.com

IKAR0808
    10. Travanj 2025. 08:13

Dobar jutro cure. Nisam pratila neko vrijeme pa sam samo proletjela zadnjih par strana. Sretno svakoj od vas i nadam se da ćete ubrzo ugledati svoje pluseve. Mi smo jučer obavili veliki anomaly scan sa 20 tt kod docenta Bolanče i beba je savršena, trudnoća školska. Dolazi nam još jedna curica. Dalje vodim u Čk, jedino sa 30-32 tt još jedan zadnji UVZ kod njega. Zasuzila sam na taj plan 🥺 

Sretno svima ❤️

Vinogradska 🏥 since 05/2013
    ▪️jajovod✂️
    1. IVF 11/13❌️
    2. IVF 11/14❌️
    3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
    11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
    ▪︎jajovod✂️
    4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
    1. fet beta ❌️
    2.fet beta ❌️
    3.fet beta ❌️
    5. IVF - 4/23 ❌️
    🐧🐧
    4. fet beta ❌️
    5.fet ❌️
    6.IVF -2/24 ❌️
    🐧🐧
    6. fet beta ❌️
    7.fet❌️
    8.fet 8DPT + , 6tt ❤️

Lori🍀
    10. Travanj 2025. 08:32

Jutro cure

Ikar čestitke na odličnom pregledu i djevojčici
    Divna meni testovi izgledaju skroz ok i vjerujem da će beta danas biti super

Ja ne mogu vjerovati kakve komentare daju ti doktori. Nažalost čula sam to već nekoliko puta, od toga da ženama tvrde da nikako ne mogu ostati prirodno trudne (2 prijateljice su to prošle, na kraju obje prirodno zatrudnile) do toga da se ponašaju kao da gubimo njihovo dragocjeno vrijeme s lošim nalazima. Osim što je bezobzirno, uz to je i glupo jednoj ženi koja nije u menopauzi i ima maternicu tvrditi da je nešto nemoguće kada znamo da je potrebna samo 1 dobra js i 1 spermij 

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

• Lunaa93
    10. Travanj 2025. 08:51

Zara, Batice,
    Stvarno mi je zao. Drzim fige da vam naredni postupak bude uspjesen. 
    Divna,
    Sacekaj betu danas i nemoj preuranjeno donositi zakljucke, vjerujem da je sve uredu. 
    Ikar,
    Cestitke, uzivaj u trudnoci. 🥰
    ………..
    Cura, cure koje ste danas na aspiraciji, zaboravila sam ime, sretno i zelim dobru berbu! 🍀🤞🏼

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI 04.25.- Ferticare Prag
    Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
    ET 1morula- rana blastocista ❌
    lunalunci1214@gmail.com

Xoxo23
    10. Travanj 2025. 09:07

Ikar super vijesti ❤️🥰 

Riamaro nisam upratila puno, jesi krenila sa stimulacijom ? 

Sage jeli ti stigla M ? 

Zara, Batice zao mi je 😔 

Marija1990 ja sam upala u blagi hiper bila, dosta napuvana i nekako bolna san bila, ali sam pila rehidromiks i pratila da idem redovno piškit. 3 dan od aspiracije sam išla na potencijalni transfer i čak sam se dobro osjećala ali jajnici su bili uvećani i imala sam tekućine. Meni je bilo tada rečeno odma stat sa progesterona jer se hiper smiri sa dolaskom M. Nakon M sam bila naručena na pregled da vidimo jeli sve pod kontrolom. 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

Barrrbi
    10. Travanj 2025. 09:16

Ikar Čestitke na curici i urednom pregledu❤️
    Divna samo pozitivno, beta bude odlična ⏳🍀🤞🏼

Meni su osobno svi ok u Vg, dr Iva mi malo ne ulijeva povjerenje a sada sam bila kod one starije dr što znala sjediti s dr Ivom i iskreno ne sviđa mi se. Već 2-3 put propitkivanje zašto idemo na drugo dijete, komentar da s mojim AMH mogu ostati prirodno trudna a da ni ne pogleda ostatak nalaza-pogotovo supruga. Nisam dugo dugo kod Bolanče ili Kune bila.

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    2UZV-12.6.⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.