Marija 1990,
Hvala. 🥰🍀
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI - Ferticare Prag Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣
ET 11.04. 1morula- rana blastocista, 6 blastocista ❄️
lunalunci1214@gmail.com
Lunaa ja cu se ubacit ko padobranac 🙈 ja sam par dana prije punkcije pocela pit dosta isosporta i samo nastavila nakon punkcije i dodatno dosta caja i vode i jela sam vise manje sve proteinsko,punktirali su mi 30 folikula,bilo je 28 jajnih stanica od kojih je 25 islo u oplodnju i sad imamo 11 blastica.Ne znam kako ali sam izbjegla hiper,drzim fige da izbjegnes i ti hiper 💪🤩
sanjass322@gmail.com
Lunaa ja cu se ubacit ko padobranac 🙈 ja sam par dana prije punkcije pocela pit dosta isosporta i samo nastavila nakon punkcije i dodatno dosta caja i vode i jela sam vise manje sve proteinsko,punktirali su mi 30 folikula,bilo je 28 jajnih stanica od kojih je 25 islo u oplodnju i sad imamo 11 blastica.Ne znam kako ali sam izbjegla hiper,drzim fige da izbjegnes i ti hiper 💪🤩
Odličan rezultat 😱🙂
👩🏼34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025-Gonal 225💉➡️
FridaFredovahvala 🤗❤️
Boogie čestitke na trudnoći 🤗
Lunaa to tvoje stanje zvuči zabrinjavajuće, prati izmokravanje i opseg struka. Ja bih zapravo već otišla na hitnu na pregled da provjere jel ima slobodne tekućine u abdomenu ili su samo jajnici uvecani, bolje je da si pod nadzorom liječnika. I bravo za oplodnju 💪, bit će tu lijepa ekipica 🙏
Dodo ja sam bila u prirodnim FETovima, poštednije je za tijelo jer nema nikakvih lijekova, bitno je ulovit O, a lutealnu fazu će ionako produžit progesteronom. Svaki ciklus je drugačiji tako da ti nije bitan ovaj sad. Kod mene su dulji ciklusi nakon stim pa mi je O znala bit 15,16,18dc, jednom i školski 14dc, transfer 5 dana iza, to ti je sve jako individualno..
Ja sam isto pomislila, ali kako sam pocela izmokravati od jutos kao luda, praticu stanje do sutra. Nadam se da si necu naskoditi. Zadnjih dana sam tesko mokrila, ali od jutros je odcepilo. Od jutros sam izmorila skoro 2 litre, malo manje. Sta predlazes?
Dobar je znak da normalno mokriš, pij dosta tečnosti, ubaci koji izotonični napitak i prati stanje. U slučaju bolova, mučnine ili povraćanja nemoj odgađati hitnu. I miruj, jajnici su sad jaaako uvecani i nagli pokreti mogu dovesti do torzije. Jel idete u ET?
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Nata91 Hvala kaj si me se sjetila 🙂 Svraćam ovamo popratiti novosti kod svih vas, žao mi je za negativnu betu 😔 Samo hrabro dalje! Tebi su menstruacije redovite? (ako sam dobro zapamtila) Jesi imala od strane doktora kakvih komentara vezano za niski AMH?Kod mene trenutno stanje je da nije došlo krvarenje ni nakon 10dana Duphastona. Bila na uzv- nije bilo folikulogeneze pa ni krvarenja. Nakon toga nisam uzimala nikakvu terapiju tako da je sve stalo na tome. Odlučila sam prije par dana 'zagristi' pa taman da se svađala s doktorima koji me tretiraju kao 'gubitak vremena i lijekova'.
👩💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L
👲1988., normozoospermia
9mj/2024 - Vinogradska, 11mj blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
Ako bude nekoj info od koristi, bila danas na konzultacijama kod dr. Cem Demirel (Acibadem, Turska) u sklopu besplatnih konzultacija (veliko hvala FridaFredova na ustupljenom terminu 🧡🤗) Doktor je jako smiren, sasluša, sve objasni, odgovori na pitanja. Komunikacija je na engleskom, no prisutna je i prevoditeljica ako zatreba. Eto, čisto ako netko razmatra Tursku kao opciju.
👩💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L
👲1988., normozoospermia
9mj/2024 - Vinogradska, 11mj blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
Ooo, svaka cast. Prava si koka nosilica. 😅😘
Drzim fige da uskoro ljuljas svoje pile. 🍀
👩🏻31👦🏻45
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
TSH 3.95 ➡️ 1.55
lunalunci1214@gmail.com
FridaFredovahvala 🤗❤️
Boogie čestitke na trudnoći 🤗
Lunaa to tvoje stanje zvuči zabrinjavajuće, prati izmokravanje i opseg struka. Ja bih zapravo već otišla na hitnu na pregled da provjere jel ima slobodne tekućine u abdomenu ili su samo jajnici uvecani, bolje je da si pod nadzorom liječnika. I bravo za oplodnju 💪, bit će tu lijepa ekipica 🙏
Dodo ja sam bila u prirodnim FETovima, poštednije je za tijelo jer nema nikakvih lijekova, bitno je ulovit O, a lutealnu fazu će ionako produžit progesteronom. Svaki ciklus je drugačiji tako da ti nije bitan ovaj sad. Kod mene su dulji ciklusi nakon stim pa mi je O znala bit 15,16,18dc, jednom i školski 14dc, transfer 5 dana iza, to ti je sve jako individualno..
Ja sam isto pomislila, ali kako sam pocela izmokravati od jutos kao luda, praticu stanje do sutra. Nadam se da si necu naskoditi. Zadnjih dana sam tesko mokrila, ali od jutros je odcepilo. Od jutros sam izmorila skoro 2 litre, malo manje. Sta predlazes?
Dobar je znak da normalno mokriš, pij dosta tečnosti, ubaci koji izotonični napitak i prati stanje. U slučaju bolova, mučnine ili povraćanja nemoj odgađati hitnu. I miruj, jajnici su sad jaaako uvecani i nagli pokreti mogu dovesti do torzije. Jel idete u ET?
Od jutros sam pocela normalno da mokrim, predhodnih dana nisam. Mirujem, stvarno pazim jer me je juce bas zigalo. Koordinatorka mi je napisala da je ET u petak, a ako se nesto promijeni, bicu blagovremeno obavjestena. Hvala ti puno Sani, uvijek si tu. ❤️🥰
👩🏻31👦🏻45
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
TSH 3.95 ➡️ 1.55
lunalunci1214@gmail.com
Žene drage, trebam vaše mišljenje/znanje.
Bili smo danas na pregledu za FET i morat ćemo pauzirati ciklus jer je jajnik još uvećan. Ovo su nam opcije nakon pauze: prirodni FET, FET sa kemijom (prvo neke tablete (mislim) estrofem i kasnije neke injekcije progesterona. Treća opcija je punkcija da se u potpunosti iskontrolira ovulacija (primarni cilj). U tom slučaju se može usput usisat folikul i ako bude jajne stanice, mogu je odmah oploditi. I ako dođe do oplodnje možemo odmah i taj embrij transferirat (uz ili bez smrzlića). Budući da imamo već dva smrznuta embrija, razmišljamo da idući put probamo taj prirodnjak a ak to opet ne upali, onda možda ovu treću opciju.
Kakva su vaša iskustva/prakse u FET-u? Kao da mi zvoni da sam nekad davno pročitala da su pauza i prirodnjak (kombinacija tog dvoje) davali dobre rezultate...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Moja beta je na 10.dan od transfera 260 🙏 samo da do četvrtka još naraste kako spada pa ću se malo smiriti 🙏
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Sortiraj odgovore
Najstariji