Bela sretno i nije malo, neko pravilo je +25 ali neka bude duplo! Ostani pozitivna
-
Usput da pitam i ovdje, ogromnu muku mučim s nesanicom i noću i danju koja kasnije rezultira svim mogućim depresivnim mislima, a ako zaspim to su neke noćne more, jel se dešava nekome?

👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
Bela cestitam, neka se pravilno dupla 🥳
Dreamer drzim fige, kad radis test?
Evo, tako sam tužna, odgođen nam je postupak zbog moje prehlade/viroze, sta god da je. Navodno bi temperatura mogla utjecat na jajne stanice. I preljuta sam na sve ove sebicne idiote sto hodaju okolo bolesni, a bila sam previše u kontaktu. Znam da ne mogu na to utjecati, al ovo me baš pogodilo, a tako sam se veselila novom početku 🥺🥺

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Belacestitam, neka se pravilno dupla 🥳
Dreamerdrzim fige, kad radis test?
Evo, tako sam tužna, odgođen nam je postupak zbog moje prehlade/viroze, sta god da je. Navodno bi temperatura mogla utjecat na jajne stanice. I preljuta sam na sve ove sebicne idiote sto hodaju okolo bolesni, a bila sam previše u kontaktu. Znam da ne mogu na to utjecati, al ovo me baš pogodilo, a tako sam se veselila novom početku 🥺🥺
Baš mi je žao što ste morali odgoditi, ali možda je tako bolje. Brzo bude i to prošlo 🥰
Planiram raditi test ako skupim hrabrost petak/subota. Moram se pripremiti na moguće razočarenje opet kad napravim test. Ah, baš sam si dns teška 😅
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV missed ab 💔
Medenko draga, žao mi je baš... 😔 Želim ti svu sreću u novom FET-u, da bude dobitan!
Belaaa, kako mi je drago bilo ovo pročitati ☺️💓 Držim fige za lijepo duplanje i da je to to!! 🙏🙏🥰
Nato, također želim sreću! Nekad se najljepše stvari dogode kad se najmanje nadaš ☺️🍀🍀🤞
Riamaro, žao mi je.. vjerujem da se sad čini kao kraj svijeta, ali bolje je sačekati da budeš dobro. Želim ti brzi oporavak, a onda je travanj tvoj! 🤗😘
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
Lea, baš mi je žao da se tako mučiš.. A vjerujem da ova neizvjesnost oko UZV i sva anksioznost i stres koji ide s tim ne pomaže.. Jesi ranije već imala problema sa spavanjem ili ti je to sad prvi put krenulo? Možda ima veze s nekim od lijekova koje uzimaš? Ne znam, možda probati uzeti onaj "trudnički" normabel od 2 mg da te barem malo opusti pa da probaš odspavati?
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
Bela, cestitke! Baš si me obradovala.
Dreamer, razumijem te. Tako mi je svaki ciklus. Držim fige da ipak ovaj bude dobitan.
Medenko nije još gotovo. Očekujem ipak plusic.
Ostalim curam želim sretno. U iščekivanju sam vaših beta i ultrazvuka❤️
👨42 👩43
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice ❌️
6. Cista-prekinut postupak
7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️
9. 9/25 3🐣1 cistican, transfer 2 blastice❌️
10. 10/25 1🐣 transfer blastice ⏳️
IvonaSi2509 ok, hvala ti, javim se. 💪🏻
Verbena hvala ti! 🥰 Što se tiče herpesa, hvala Bogu prolazi i sad ga mažem Cinkovom mašću. Aciklovir mi ni LOM ni gin nisu htjeli prepisati da uzimam oralno (samo u Herplexin kremi), jer se ne preporuča u trudnoći. U uputstvima doduše piše: “Primjenu aciklovira tijekom trudnoće treba razmotriti samo ako potencijalna korist za majku nadmašuje potencijalne nepoznate rizike za plod”. Ali velim, slušam svoje liječnike i iskreno, i da se zoster počeo širiti ostala bih pri lokalnoj primjeni, jer mi je poznanica isto muku mučila sa zosterom u poodmakloj trudnoći i isto joj doktori nikako nisu htjeli prepisat aciklovir oralno. Obje smo IVF trudnice, pa vjerojatno i zato. 😅
Hrabrica heeeey, naravno da te se sjećam, you’re my endo sister! 😍 Hvala ti puno i baš mi je drago čuti da se vraćaš u ring! Kako godine lete, ali evo i ja sam nekako uspjela ostati trudna, iako je još dug put ispred mene, sretna sam do neba. Sretno u novom postupku! 🙏🏼🍀❤️ Btw. Ja sam kod Lučingera znala dobijati upravo to, to su boosteri (Brevactide) da se tijelo “uvjeri da je trudno”, a Decapeptyl supresija za koju iskreno ne znam zakaj mi je davao nakon transfera. I u ovom postupku u Pragu sad sam primila jedan booster, Ovitrelle 250 dan nakon transfera. 🥰
Monolena ajme ne mogu vjerovati, u šoku sam, pretužno. 💔
Lady Natasja hvala ti puno, ajme kakav dan, stara ekipa se vraća po iduće bebice, a ja napokon trudna s prvom bebicom. Bože hvala ti, neka je što više bebica na ovom svijetu, a osobito na ovom forumu. Sretno! 🙏🏼🍀❤️
Belaaaa čuda su moguća! Za super duplanje se molimo sad! 🙏🏼🍀❤️
Medenko žao mi je za negativan test. 🤯
Lea25 danas sam vikala 2x u snu, noćna mora jedna za drugom. 😬

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Belacestitam, neka se pravilno dupla 🥳
Dreamerdrzim fige, kad radis test?
Baš mi je zao 😏 ali zbilja to vrijeme brzo prođe...sjećam se kad sam na jesen išla u ivf misleći to je to, na ljeto iduće godine imam bebu 😆 strpljen - spasen, doslovce...tak da iskoristi onda ovo vrijeme odgode da se oporavis fizički, uživaj u proljeću i kojoj čaši vina 😇😁
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Medenko žao mi je zbog testa, drži se 😘
Bela čestitke na plusiću i držim fige da sve bude ok
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
9/25 FET ❌
Sto se tiče niskih beti, ja sam imala fet petodnevni pa mi je prva bila 60, tad sam mislila da niže ne može🥲 ali duplalo se.
-
Riamaro meni je Bolanča odgodio transfer u prosincu jer mi je na pregledu uočio infekciju rodnice, bila sam očajna do te mjere da sam plakala tamo i cijeli mjesec, nakon toga sam tek sad išla na transfer tako da suosjećam jer sam jedva skupila snage za opet i hladan tuš😏 ali iz ove perspektive bolje nego svjesno ugroziti potencijalnu bebu i upropastiti stanicu.
Verbena imala sam problema, noć prije FETa prestala uzimati Zonote. Sad sam na Cyclog., ali ok sam spavala do UZV pa pripisujem tome, a još i muž na terenu deset dana tako da se kombinira samoća, strah i mogući ishodi. Uzimam melatonin 1tbl prije spavanja, navodno nije štetan za trudnice, svi prirodni savjeti dobrodošli!

👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji