Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    12. Ožujak 2025. 22:54

Dobro vece svima i lijep pozdrav vam saljem. Svima Koje ste u pripremama zelim puno snage i srece,a ove Koje su u iscekivanju da ugledaju svoje pozitivne testove.

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

• NATALIE0407
    12. Ožujak 2025. 23:04

Sad nesto malo o meni, PCO Syndrom,zacepljeni jajnici.
    Spremam se iduci tjedan za treci Kryo postupak jer imam dvije blastociste zaledene. A iz dva IVF postupka imam dvoje djece. Nakon 6 godina pokusaja,operacija kontorla i svasta jos nesto nakon punkcije hiperstimulation, tjedan dana bolnice, dobili smo 7 blastica Koje su bile zaledene i cekali smo das mjeseca da se organizam oporavi da nastavimo dalje. Dva su vracene. I tu sam dobila svoje prvo cudo,par godina poslije odlucim se za drugi pokusaj dva su vracena i dobila sam svoje drugo cudo. Sad cu pokusta ponovo jer zelim pokusati pruziti sansu za zivot ker cekaju da dodem po nji pa sve u Bozije ruke. Iako je bilo suza,Tuge boli sve se isplatilo. Bila sam iscpljena i pshicki i fizicki da sam ostavila sve i napravila pauzu od godinu dana i desilo se moje cudo. To vam svima od srca zelim

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

Bebolina2024
    12. Ožujak 2025. 23:17

Nikkitta hvala na ovim riječima 🫂
    Lea beta skroz dovoljna da obzirom da si malo ranije radila nalaz. Sretno da se lijepo podupla.
    Natalie sretno u FET-u.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Verbena
    12. Ožujak 2025. 23:25

Marisha.. Sirena.. Baccarat.. cure, žao mi je zbog svega što prolazite.. držite se, šaljem zagrljaj 💙
    Srculence, hvala na korisnim informacijama 🙂☺️
    Nikita, neka Prag donese sreću 🙏🍀🤞☺️☺️

Samo sam htjela javiti da sam završila prijevod knjige 🙂 Uzela bih još malo vremena samo da sve prođem, popravim tipfelere i vidim jel sve štima i onda upload ovdje!! 🥳
    Zaista se nadam da će vam barem malo olakšati ovaj put..

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

darliv
    13. Ožujak 2025. 00:38

Nikkitta

Bebolinahvala ti, tako je, onda su okolnosti bile loše i nisam mogla zamisliti da ikad više budem mogla ući u stimulaciju, ali operacija mi je doslovno promijenila život na bolje, pa se vratila i snaga da pokušavam dok sam još mlada. 😬 Popratila sam tvoj put prošlo ljeto, žao mi je, to je bio totalni heartbreak 💔, ali ako smijem te ohrabriti da ne odustaješ. Dobro čitam ljude kroz njihove riječi, osobito pisane, i vidim da u tebi ima još snage za novi pokušaj. Probaj, možda si baš korak do cilja! ❤️🍀

Belaaahvala ti, grlim! ❤️

Razumnahvala ti, vidiš kako imaš tu pozitivu i ohrabrenje za mene, daj to i sebi i ne daj se! Prošla si stvarno horor, sve sam popratila, znam da si istrošena, pa je lako otići u neku “ravnu crtu”, i to je okej, ali znam da ćeš na kraju uspjeti. I slušaj sebe, ako misliš da ti treba histeroskopija, učini je. I ja sam je nakon 11 godina napokon prije 2 mjeseca učinila. Otkazivala sam je valjda 10x u zadnje 2 godine radi xy razloga, uvijek me nešto spriječilo. Uglavnom, napokon se sve posložilo u 1/25 i obavila sam je u Poliklinici IVF kod dr. Grbavca, 21 dc, pod općom anestezijom, iskustvo predobro, a nalazi uredni, osim povišenih NK stanica u endometriju, preko 300 su. Zato smo u ovom transferu uveli Decortin i primam intralipidne infuzije i još sto čudesa, including Rodi NK Plus. Napravljen je i scratch endometrija koji znamo da poboljšava implantation rate. 💪🏻

Darling uživaj sa svojim klupkom sreće, ne mogu vjerovati da si nakon 7 godina napokon došla do svoje bebice. Nije li to najbolji osjećaj na svijetu? Hug! ❤️

Rainbowheeej, hvala ti draga, drago mi je da si se javila, a ja kad sam vidjela sad da imaš plus iz kućne radinosti, show ženo, čestitam! ❤️ Film kaj si spomenula sam baš neki dan pogledala, kao iskopiran moj život, bilo je inspirativno, ali i pomalo teško za gledat, ali zato Andrew Schulz LIFE - e to je bilo neočekivano da većina stand up NF specijala bude o IVF-u, muž i ja smo umirali prvo od smijeha, a kasnije zasuzili. 🥹❤️

Tinčica1703 tvoje bete su top, nakon one užas fijaska u Beta+, baš mi je drago da si sad na pravom mjestu, bete rasturaju! Čestitam! 🥰

Lea25 meni se čini okej beta na 9 dnt, vjeruj u svoju mrvu! 🥰

Sirena preteško iskustvo, jako mi je žao. 💔

Neopisivo 🥰 grlim 💗

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Hope82
    13. Ožujak 2025. 06:56

Nata91

Hoće meni je endometrij 8. dan ciklusa bio 2mm, pa je dr. B. rekao da mu to djeluje dosta loše za taj ciklus, na kraju se super zadebljao do aspiracije. Od tog drugog dana ciklusa sam pila ciklu. 😊
    Plavuša ja sam također pila 25000 tjedno, a ne mjesečno 🙂

Sretno cure ❤️

Meni se već smucava na ciklu, od drugog dana ciklusa je pijem po 2 dcl odjednom, a onda još jednom u danu toliko i pomaka nema. Jedem i ananas, a on mi toliko teško pada na želudac i bude mi muka. Ciklu kupujem u Ljekarni, ananas svjež pojedem, po dva debela koluta. 

👨42 👩43
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
    2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
    3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
    6. Cista-prekinut postupak
    7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
    8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️

• Hope82
    13. Ožujak 2025. 07:03

Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻

hope82

Cure, upravo idem s ultrazvuka. Endometrij se nije pomakao s 4 mm, a danas je 9dc. Pijem ciklu, jedem ananas. Ima li još kakav savjet? Hvala unaprijed.

Draga pivo vec sam ti pisala bila

Hvala na savjetu, ali nastojim se zdravo hraniti. Ne znam koliko bi alkohol mogao pomoci, mozda samo vise stete napraviti. Osim toga, zbog posla i voznje auta, neizvedivo mi je dva puta u danu piti. 
    Prije bih rekla da su trave pomogle tvom endometriju i drago mi je zbog toga. Sretno i drzim ti fige (zapamtila sam tvoje postove od prije).

👨42 👩43
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
    2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
    3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
    6. Cista-prekinut postupak
    7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
    8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️

Xoxo23
    13. Ožujak 2025. 07:14

Marisha zao mi je zbog užasnog puta, drago mi je šta je gotovo sa mukom i neizvjesnosti. ❤️ sad lipo odmaraj uživaj 🫂

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 beta 18.07 ⏳ 🙏🏻

Saniii
    13. Ožujak 2025. 07:20

Razumna FETovi su ionako uspješniji 🤞. Ja ostajem u Repromedu zasad, osjećam se dobro tamo. 
    I da se odma nadovežem ,žao mi je zbog loših iskustava curke zaista, to da dr ne zna koju je pacijenticu upravo primio mi je svojstveno bolnicama (ne opravdavam ni to) ali kod privatnika očekujem maximalnu posvećenost. Tu posebno želim pohvaliti drR i drA gdje se u nijednom dolasku nisam osjećala zakinuto, uvijek su znali moje ime i anamnezu I imali vremena koliko je bilo potrebno. 
    Rolica žao mi je 😔
    Hope82 e nema tu specijalne hrane koja će expresno podići estrogen ,uvijek je potrebno par ciklusa da se hormoni uravnoteže ,istraži malo seed cycling kroz ciklus. Kod tebe može sad Menopur potici rast folikula a samim tim će se endometrij krenut debljat. Sretno 🤞
    Bebolina 😘❤️
    Baccarat žao mi je 😔
    Marisha ajme prestrasno što si sve proživjela 😱, ali super da je sad dobro. I meni se čini apsolutno nevjerojatno da je to bilo prirodnim putem trudnoca, jel moguce da je to onaj embrij iz prirodnog samo što zbog položaja u rogu nije mogao ispustat hcg pa je beta bila negativna iz krvi a on se ipak nastavio razvijati, meni je to vjerojatnije neg da se može ostvarit trudnoca bez jajovoda 🙈. Što točno doktori kažu? Kako god drago mi je da je to iza tebe, želim ti brz oporavak 🤗
    Belaaa 🤞
    Sirenaa bas mi je zao 💔😔
    Nikitta 😘🤗❤️ lavice sa velikim L 💪 respect, i sretno najsretnije 🙏.
    Darliv 😍😘🤗
    Lea25 nek se dupla 🤞
    .
    Prp maternice od mpo klinika znam da radi Skvorc svojim pacijenticama, mimo toga i spec bolnica Sv Katarina .
    Sretno svima 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

• Ana_
    13. Ožujak 2025. 07:27

Tincica napraviti u "redovni" kombinirani robir u bolnici, a kao i u prvoj trudnoći napraviti ću Panoramu (prenatalni test) 

Rainbow zbog godina i svog mira ću napraviti Panoramu, kao i u prvoj trudnoći.

Nikita sjećam se da su te cure često spominjale, djelomično sam popratila tvoju priču i drago mi je da si opet "u igri" ❤️

Sirena žao mi je da je takav razvoj situacije kod tebe, ali nadam se da će danas biti već bolje i da će do kraja biti dobro ❤️💪🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.