Razumnaodi na histeroskopiju,bit ces mirnija ako nesto i nađu odma ti maknu…a ako i ne nađu bar ces to eliminirat. Ja sam isla u beta+ to odradit,dosla sam tamo,dobila nesto da me ošamuti probudila se u sobi i to je to. Meni nista nisu nasli i osjecala sam takvo olaksanje da sam i to eliminirala.
Bas sam sretna za ove nove informacije koje sam dobila i podijelila s vama,želim da svakoj pomogne i da uskoro sve dobijemo to klupko srece.🍀🙏🏻 ☺️
Jesi li bila njihova ivf pacijentica ili kako?
Kakva je to bila histeroskopija? Dijagnostička ili su ti nešto radili?
Molim te još informacija 🙏
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Nikitaaaaaa ajme kako sam sretna sto si se javila! Bas cesto mislim na tebe! Kakav je plan, kad kreces?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Bebolina hvala ti, tako je, onda su okolnosti bile loše i nisam mogla zamisliti da ikad više budem mogla ući u stimulaciju, ali operacija mi je doslovno promijenila život na bolje, pa se vratila i snaga da pokušavam dok sam još mlada. 😬 Popratila sam tvoj put prošlo ljeto, žao mi je, to je bio totalni heartbreak 💔, ali ako smijem te ohrabriti da ne odustaješ. Dobro čitam ljude kroz njihove riječi, osobito pisane, i vidim da u tebi ima još snage za novi pokušaj. Probaj, možda si baš korak do cilja! ❤️🍀
Belaaa hvala ti, grlim! ❤️
Razumna hvala ti, vidiš kako imaš tu pozitivu i ohrabrenje za mene, daj to i sebi i ne daj se! Prošla si stvarno horor, sve sam popratila, znam da si istrošena, pa je lako otići u neku “ravnu crtu”, i to je okej, ali znam da ćeš na kraju uspjeti. I slušaj sebe, ako misliš da ti treba histeroskopija, učini je. I ja sam je nakon 11 godina napokon prije 2 mjeseca učinila. Otkazivala sam je valjda 10x u zadnje 2 godine radi xy razloga, uvijek me nešto spriječilo. Uglavnom, napokon se sve posložilo u 1/25 i obavila sam je u Poliklinici IVF kod dr. Grbavca, 21 dc, pod općom anestezijom, iskustvo predobro, a nalazi uredni, osim povišenih NK stanica u endometriju, preko 300 su. Zato smo u ovom transferu uveli Decortin i primam intralipidne infuzije i još sto čudesa, including Rodi NK Plus. Napravljen je i scratch endometrija koji znamo da poboljšava implantation rate. 💪🏻
Darling uživaj sa svojim klupkom sreće, ne mogu vjerovati da si nakon 7 godina napokon došla do svoje bebice. Nije li to najbolji osjećaj na svijetu? Hug! ❤️
Rainbow heeej, hvala ti draga, drago mi je da si se javila, a ja kad sam vidjela sad da imaš plus iz kućne radinosti, show ženo, čestitam! ❤️ Film kaj si spomenula sam baš neki dan pogledala, kao iskopiran moj život, bilo je inspirativno, ali i pomalo teško za gledat, ali zato Andrew Schulz LIFE - e to je bilo neočekivano da većina stand up NF specijala bude o IVF-u, muž i ja smo umirali prvo od smijeha, a kasnije zasuzili. 🥹❤️
Tinčica1703 tvoje bete su top, nakon one užas fijaska u Beta+, baš mi je drago da si sad na pravom mjestu, bete rasturaju! Čestitam! 🥰
Lea25 meni se čini okej beta na 9 dnt, vjeruj u svoju mrvu! 🥰
Sirena preteško iskustvo, jako mi je žao. 💔
👰🏼♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻♂️OK
2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
2013. LPSC endometrioza. 🏥
2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
2022-2023. Oporavak. ❤️🩹
2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ.🤞🏻🍀❤️
Sirena zao mi je jako!
Ana beta je niza, ali svakako cekamo duplanje, drzim fige na najjace!
Marisha ajme kakva prica, za nevjerovati. Slicno sam dozivjela sok kad sam nakon feta imala “biokemijsku” i betu 17, a za mjesec i pol zavrsila na hitnoj - a ono ja trudna, u glavi pa kako - nemam jajovode, ali ja sam to povezala s time sto nisam popratila betu do nule iz zadnjeg postupka. Ispao blighted i medikamentozni pobacaj, isto u bolnici zavrsila koliko je toga ispadalo iz mene. Ova cinjenica da se moze dogoditi to i bez jajovoda me prestravljuje!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Dobro vece svima i lijep pozdrav vam saljem. Svima Koje ste u pripremama zelim puno snage i srece,a ove Koje su u iscekivanju da ugledaju svoje pozitivne testove.
Sad nesto malo o meni, PCO Syndrom,zacepljeni jajnici.
Spremam se iduci tjedan za treci Kryo postupak jer imam dvije blastociste zaledene. A iz dva IVF postupka imam dvoje djece. Nakon 6 godina pokusaja,operacija kontorla i svasta jos nesto nakon punkcije hiperstimulation, tjedan dana bolnice, dobili smo 7 blastica Koje su bile zaledene i cekali smo das mjeseca da se organizam oporavi da nastavimo dalje. Dva su vracene. I tu sam dobila svoje prvo cudo,par godina poslije odlucim se za drugi pokusaj dva su vracena i dobila sam svoje drugo cudo. Sad cu pokusta ponovo jer zelim pokusati pruziti sansu za zivot ker cekaju da dodem po nji pa sve u Bozije ruke. Iako je bilo suza,Tuge boli sve se isplatilo. Bila sam iscpljena i pshicki i fizicki da sam ostavila sve i napravila pauzu od godinu dana i desilo se moje cudo. To vam svima od srca zelim
Nikkitta hvala na ovim riječima 🫂
Lea beta skroz dovoljna da obzirom da si malo ranije radila nalaz. Sretno da se lijepo podupla.
Natalie sretno u FET-u.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
Marisha.. Sirena.. Baccarat.. cure, žao mi je zbog svega što prolazite.. držite se, šaljem zagrljaj 💙
Srculence, hvala na korisnim informacijama 🙂☺️
Nikita, neka Prag donese sreću 🙏🍀🤞☺️☺️
Samo sam htjela javiti da sam završila prijevod knjige 🙂 Uzela bih još malo vremena samo da sve prođem, popravim tipfelere i vidim jel sve štima i onda upload ovdje!! 🥳
Zaista se nadam da će vam barem malo olakšati ovaj put..
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
Bebolinahvala ti, tako je, onda su okolnosti bile loše i nisam mogla zamisliti da ikad više budem mogla ući u stimulaciju, ali operacija mi je doslovno promijenila život na bolje, pa se vratila i snaga da pokušavam dok sam još mlada. 😬 Popratila sam tvoj put prošlo ljeto, žao mi je, to je bio totalni heartbreak 💔, ali ako smijem te ohrabriti da ne odustaješ. Dobro čitam ljude kroz njihove riječi, osobito pisane, i vidim da u tebi ima još snage za novi pokušaj. Probaj, možda si baš korak do cilja! ❤️🍀
Belaaahvala ti, grlim! ❤️
Razumnahvala ti, vidiš kako imaš tu pozitivu i ohrabrenje za mene, daj to i sebi i ne daj se! Prošla si stvarno horor, sve sam popratila, znam da si istrošena, pa je lako otići u neku “ravnu crtu”, i to je okej, ali znam da ćeš na kraju uspjeti. I slušaj sebe, ako misliš da ti treba histeroskopija, učini je. I ja sam je nakon 11 godina napokon prije 2 mjeseca učinila. Otkazivala sam je valjda 10x u zadnje 2 godine radi xy razloga, uvijek me nešto spriječilo. Uglavnom, napokon se sve posložilo u 1/25 i obavila sam je u Poliklinici IVF kod dr. Grbavca, 21 dc, pod općom anestezijom, iskustvo predobro, a nalazi uredni, osim povišenih NK stanica u endometriju, preko 300 su. Zato smo u ovom transferu uveli Decortin i primam intralipidne infuzije i još sto čudesa, including Rodi NK Plus. Napravljen je i scratch endometrija koji znamo da poboljšava implantation rate. 💪🏻
Darling uživaj sa svojim klupkom sreće, ne mogu vjerovati da si nakon 7 godina napokon došla do svoje bebice. Nije li to najbolji osjećaj na svijetu? Hug! ❤️
Rainbowheeej, hvala ti draga, drago mi je da si se javila, a ja kad sam vidjela sad da imaš plus iz kućne radinosti, show ženo, čestitam! ❤️ Film kaj si spomenula sam baš neki dan pogledala, kao iskopiran moj život, bilo je inspirativno, ali i pomalo teško za gledat, ali zato Andrew Schulz LIFE - e to je bilo neočekivano da većina stand up NF specijala bude o IVF-u, muž i ja smo umirali prvo od smijeha, a kasnije zasuzili. 🥹❤️
Tinčica1703 tvoje bete su top, nakon one užas fijaska u Beta+, baš mi je drago da si sad na pravom mjestu, bete rasturaju! Čestitam! 🥰
Lea25 meni se čini okej beta na 9 dnt, vjeruj u svoju mrvu! 🥰
Sirena preteško iskustvo, jako mi je žao. 💔
Neopisivo 🥰 grlim 💗
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~