Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Xoxo23
    02. Ožujak 2025. 21:48

Hvala svim curama na rječina utjehe evo dva dana sam malo odmorila i već san skroz razumnija nego ima dva dana 🤣🤣❤️🫂🫂 idemo dalje pa kad bude 🫶🏻 

Ostalim curama čestitam na lijepim testicima 😍 onima koji su imali aspiraciju da ih šta vise ostane a pupicama da se mrvice lijepo čvrsto prime ! 🫶🏻🫶🏻❤️❤️❤️

Piahvar znam da nismo svi isti ni ne razumimo stvari isto, ali mislim neke osnove biologije su to. To nije dan ciklusa u kojem bi embrij ikako moga preživit.. tada nemaš hormone koji bi to podržali niti endometrij prave debljine i oblika.. 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    1.FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔

Xoxo23
    02. Ožujak 2025. 21:49

Marisha ima li novosti s tobom ?? 

Verbena da super knjiga, nekako sumira sve sto bi trebalo znati ja sam je pročitala i svakome bi je preporučila 👍🏼 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    1.FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔

Teich56
    02. Ožujak 2025. 22:01

Verbena

Bok cure ☺️
    samo da se padobranski javim i poželim sreću svima!
    Sad kako me nije bilo jedno vrijeme, nakupilo se baš puno stranica zaostataka koje nažalost ne stignem pročitati pa se nadam da ste mi sve ok, u kojoj god fazi..
    Uhvatila sam da je Baccaratpupo pa čestitam i želim lijepu betu ☺️
    Ako se ne varam i Rolica?? Baš mi je drago i želim puno sreće 💓🍀🤞
    Plavuša, čestitam na pozitivnim betama ☺️ Mm je bio sa mnom na 1. UZV, ali ga nisu pozvali da uđe tako da.. 🤷🏼‍♀️
    Nato, držim fige na rukama i nogama na najjače da se zametak izbori!!! 💪💪🤞🍀💓☺️ Zaista ti od srca želim da bude transfer 🙏

E sad, kako je jako pino pitanja za suplemente i sl, a da se ne ponavljamo svakih par stranica s odgovorima, odlučila sam si uzeti u zadatak prevesti knjigu It starts with the egg i staviti je ovdje na forum da bude dostupna svima. Ostalo mi je još jedno i po poglavlje pa se nadam da bih do kraja ovog tjedna mogla biti gotova ☺️
    Čini li vam se to ok? Bi li vam koristilo?

Svaka čast na volji, trudu i uloženom vremenu. Vjerujem da će svima biti od koristi🙂👍

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓

Uniqlo7
    02. Ožujak 2025. 22:10

Verbena

Bok cure ☺️
    Sad kako me nije bilo jedno vrijeme, nakupilo se baš puno stranica zaostataka koje nažalost ne stignem pročitati pa se nadam da ste mi sve ok, u kojoj god fazi..
    Plavuša, čestitam na pozitivnim betama ☺️ Mm je bio sa mnom na 1. UZV, ali ga nisu pozvali da uđe tako da.. 🤷🏼‍♀️
    Nato, držim fige na rukama i nogama na najjače da se zametak izbori!!! 💪💪🤞🍀💓☺️ Zaista ti od srca želim da bude transfer 🙏

E sad, kako je jako pino pitanja za suplemente i sl, a da se ne ponavljamo svakih par stranica s odgovorima, odlučila sam si uzeti u zadatak prevesti knjigu It starts with the egg i staviti je ovdje na forum da bude dostupna svima. Ostalo mi je još jedno i po poglavlje pa se nadam da bih do kraja ovog tjedna mogla biti gotova ☺️

Svaka cast, imam samo divljenje za tebe! Hvala!!

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

Slee
    02. Ožujak 2025. 22:17

Verbena wooow super! Palo mi je to na pamet davno, al nikako mi se nije dalo uhvatiit se toga, svaka ti cast! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

sanjushka
    02. Ožujak 2025. 22:21

Rolica može naravno.. Nisam baš u zadnje vrijeme nešto redovna s komentiranjem ali svaki dan sam tu i pratim.. 
    Verbena svaka ti čast za prijevod! ❤️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. ⏳
    s88.forum@gmail.com

tinčica1703
    02. Ožujak 2025. 22:29

Verbena

Bok cure ☺️

Respekt.. Ovo je stvarno divna gesta. Hug

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ FET 🤞

vesnaa1985@gmail.com

IvonaSi2509
    02. Ožujak 2025. 22:34

Verbena

Bok cure ☺️

Ajme tu knjigu nikako nisam mogla naći da kupim pa nekako da čitam.Učinit ćeš nam jaaaako veliku uslugu ❤️❤️❤️❤️

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    02.25| FET | 2 ❄️❄️ ➡️ ❌
    03.25 | FET | 2 ❄️❄️ SOON ⏳

• Crni_labud
    02. Ožujak 2025. 22:50

Verbena

Bok cure ☺️

Svaka čast na ideji i izdvojenom vremenu! Ta knjiga se dosta puta spominjala na raznim forumima 👌

👱‍♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija

• Crni_labud
    02. Ožujak 2025. 22:55

Nata91

Mi smo sad zvali laboratorij pa nam je rečeno da se jajna stanica oplodila i da se vide nukleusi. Sutra će znati više… Nadam se sve ide u dobrom smjeru 😔

Najbitnije da se oplodila👌🥳. Dobro bi bilo da bude 3.dan osmostanični embrij, ali nema pravila, čitam da su cure ostale trudne i sa 4-st, 5-st... 

Zna li netko u prirodnom ciklusu bez ičega, sat vremena prije štoperice obilna sluz, da li to znači da je štoperica prekasno? 

👱‍♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.