Verbena wooow super! Palo mi je to na pamet davno, al nikako mi se nije dalo uhvatiit se toga, svaka ti cast!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Rolica može naravno.. Nisam baš u zadnje vrijeme nešto redovna s komentiranjem ali svaki dan sam tu i pratim..
Verbena svaka ti čast za prijevod! ❤️
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Bok cure ☺️
samo da se padobranski javim i poželim sreću svima!
Sad kako me nije bilo jedno vrijeme, nakupilo se baš puno stranica zaostataka koje nažalost ne stignem pročitati pa se nadam da ste mi sve ok, u kojoj god fazi..
Uhvatila sam da je Baccaratpupo pa čestitam i želim lijepu betu ☺️
Ako se ne varam i Rolica?? Baš mi je drago i želim puno sreće 💓🍀🤞
Plavuša, čestitam na pozitivnim betama ☺️ Mm je bio sa mnom na 1. UZV, ali ga nisu pozvali da uđe tako da.. 🤷🏼♀️
Nato, držim fige na rukama i nogama na najjače da se zametak izbori!!! 💪💪🤞🍀💓☺️ Zaista ti od srca želim da bude transfer 🙏
E sad, kako je jako pino pitanja za suplemente i sl, a da se ne ponavljamo svakih par stranica s odgovorima, odlučila sam si uzeti u zadatak prevesti knjigu It starts with the egg i staviti je ovdje na forum da bude dostupna svima. Ostalo mi je još jedno i po poglavlje pa se nadam da bih do kraja ovog tjedna mogla biti gotova ☺️
Čini li vam se to ok? Bi li vam koristilo?
Respekt.. Ovo je stvarno divna gesta. Hug
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Bok cure ☺️
Sad kako me nije bilo jedno vrijeme, nakupilo se baš puno stranica zaostataka koje nažalost ne stignem pročitati pa se nadam da ste mi sve ok, u kojoj god fazi..
Plavuša, čestitam na pozitivnim betama ☺️ Mm je bio sa mnom na 1. UZV, ali ga nisu pozvali da uđe tako da.. 🤷🏼♀️
Nato, držim fige na rukama i nogama na najjače da se zametak izbori!!! 💪💪🤞🍀💓☺️ Zaista ti od srca želim da bude transfer 🙏
E sad, kako je jako pino pitanja za suplemente i sl, a da se ne ponavljamo svakih par stranica s odgovorima, odlučila sam si uzeti u zadatak prevesti knjigu It starts with the egg i staviti je ovdje na forum da bude dostupna svima. Ostalo mi je još jedno i po poglavlje pa se nadam da bih do kraja ovog tjedna mogla biti gotova ☺️
Ajme tu knjigu nikako nisam mogla naći da kupim pa nekako da čitam.Učinit ćeš nam jaaaako veliku uslugu ❤️❤️❤️❤️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Bok cure ☺️
Svaka čast na ideji i izdvojenom vremenu! Ta knjiga se dosta puta spominjala na raznim forumima 👌
👱♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija
Mi smo sad zvali laboratorij pa nam je rečeno da se jajna stanica oplodila i da se vide nukleusi. Sutra će znati više… Nadam se sve ide u dobrom smjeru 😔
Najbitnije da se oplodila👌🥳. Dobro bi bilo da bude 3.dan osmostanični embrij, ali nema pravila, čitam da su cure ostale trudne i sa 4-st, 5-st...
Zna li netko u prirodnom ciklusu bez ičega, sat vremena prije štoperice obilna sluz, da li to znači da je štoperica prekasno?
Crni labud nisam bila u prirodnom postupku, ali sam na dan kad je bila štoperica navečer također imala sluzav iscjedak, čak sam pomislila da će biti kasno za štopericu,jer je baš bila onako ovulacijska sluz. Na kraju je sve ispalo ok, čak mislim da je to cista koju sam imala pukla, jer je prije aspiracije više nije bilo.
Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
Crni labud nisam bila u prirodnom postupku, ali sam na dan kad je bila štoperica navečer također imala sluzav iscjedak, čak sam pomislila da će biti kasno za štopericu,jer je baš bila onako ovulacijska sluz. Na kraju je sve ispalo ok, čak mislim da je to cista koju sam imala pukla, jer je prije aspiracije više nije bilo.
Hvala Nato, bojim se da je kod stimuliranih to malo drugačije, jer Cetrotide i Orgalutran služe da do ovulacije ne dodje. Ovdje me dr toliko isprepadala da mi je loše. Nije sigurna jesmo zakasnili 1 dan sa štopericom jer po njoj u prirodnom ide na manje mm, a još kad sam predvečer prije štoperice vidjela toliku sluz 😭
Da, drugačije je, ali evo to je moje iskustvo. Vjerujem da će kod tebe ipak biti sve ok i da nisi ništa zakasnila. Meni obično i prije običnih rutinskih uzv bude sluz, pa mi onda na uzv kažu da će tek doći do ovulacije. Držim fige da sve bude dobro ❤️
Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
Update testova, čini mi se ok, 09.03. u nedjelju Beta u hitnom labosu
Evo trebalo mi je 8 put proć kroz sve ovo da bi se naučila da Testovi moraju bit iste marke, zadnjih puta sam kupovala malo ovih iz DM-a, malo iz Ljekarne znači ono 10 različitih vrsta i onda ti usporedi crtice 🤷🏼♀️😂
https://ibb.co/rGJpV6Bq
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Sortiraj odgovore
Najstariji