Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uniqlo7
    02. Ožujak 2025. 16:24

Cure, pitanjce. Dr je predlozio proxeed women, a citajuci iskustva sam zakljucila da bolji ucinak ocito imaju svi vitamini ako se zasebno uzimaju. Sto bih mogla uzeti i u kom obliku od vitamina (osim D i coq10)- dakle C,E, magnezij, melatonin, omega 3 itd. I zna li itko na podrucju Zga gdje nabaviti provjerenu kvalitetnu maticnu mlijec? 🥰

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼

Nata91
    02. Ožujak 2025. 16:27

Uniqlo matična mliječ bude u City Centru East u blizini Interspara, jedna žena ima štand. Kod nje sam se ja raspitivala, ali ja ipak ne smijem radi Hashimota. 🙂

Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
    Muž (39 god.): sve u redu
    1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌

Uniqlo7
    02. Ožujak 2025. 16:38

Nata91

Uniqlo matična mliječ bude u City Centru East u blizini Interspara, jedna žena ima štand. Kod nje sam se ja raspitivala, ali ja ipak ne smijem radi Hashimota. 🙂

E top, znam tocno taj stand. Bitno mi je da je provjereno, hvala ti! 😀

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol

Bebolina2024
    02. Ožujak 2025. 19:13

Uniqlo7

Cure, pitanjce. Dr je predlozio proxeed women, a citajuci iskustva sam zakljucila da bolji ucinak ocito imaju svi vitamini ako se zasebno uzimaju. Sto bih mogla uzeti i u kom obliku od vitamina (osim D i coq10)- dakle C,E, magnezij, melatonin, omega 3 itd. I zna li itko na podrucju Zga gdje nabaviti provjerenu kvalitetnu maticnu mlijec? 🥰

Matičnu mliječ uzimam samo od Radoševića, ima u eljekarni akcija 3+1 za 171€.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Verbena
    02. Ožujak 2025. 21:08

Bok cure ☺️
    samo da se padobranski javim i poželim sreću svima! 
    Sad kako me nije bilo jedno vrijeme, nakupilo se baš puno stranica zaostataka koje nažalost ne stignem pročitati pa se nadam da ste mi sve ok, u kojoj god fazi..
    Uhvatila sam da je Baccarat pupo pa čestitam i želim lijepu betu ☺️
    Ako se ne varam i Rolica?? Baš mi je drago i želim puno sreće 💓🍀🤞
    Plavuša, čestitam na pozitivnim betama ☺️ Mm je bio sa mnom na 1. UZV, ali ga nisu pozvali da uđe tako da.. 🤷🏼‍♀️ 
    Nato, držim fige na rukama i nogama na najjače da se zametak izbori!!! 💪💪🤞🍀💓☺️ Zaista ti od srca želim da bude transfer 🙏

E sad, kako je jako pino pitanja za suplemente i sl, a da se ne ponavljamo svakih par stranica s odgovorima, odlučila sam si uzeti u zadatak prevesti knjigu It starts with the egg i staviti je ovdje na forum da bude dostupna svima. Ostalo mi je još jedno i po poglavlje pa se nadam da bih do kraja ovog tjedna mogla biti gotova ☺️
    Čini li vam se to ok? Bi li vam koristilo? 

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Nata91
    02. Ožujak 2025. 21:20

Verbena i ostale cure hvala vam od srca na pozitivnim vibrama. Evo sutra ćemo u 10 znati razvoj situacije. Ja se nadam da će nastaviti sve ići smjerom kako treba, kao što je danas bilo. Želim vam sretan i uspješan tjedan ❤️

Što se tiče ideje za knjigu - super je ideja 🙂

Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
    Muž (39 god.): sve u redu
    1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌

Xoxo23
    02. Ožujak 2025. 21:48

Hvala svim curama na rječina utjehe evo dva dana sam malo odmorila i već san skroz razumnija nego ima dva dana 🤣🤣❤️🫂🫂 idemo dalje pa kad bude 🫶🏻 

Ostalim curama čestitam na lijepim testicima 😍 onima koji su imali aspiraciju da ih šta vise ostane a pupicama da se mrvice lijepo čvrsto prime ! 🫶🏻🫶🏻❤️❤️❤️

Piahvar znam da nismo svi isti ni ne razumimo stvari isto, ali mislim neke osnove biologije su to. To nije dan ciklusa u kojem bi embrij ikako moga preživit.. tada nemaš hormone koji bi to podržali niti endometrij prave debljine i oblika.. 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 ⏳

Xoxo23
    02. Ožujak 2025. 21:49

Marisha ima li novosti s tobom ?? 

Verbena da super knjiga, nekako sumira sve sto bi trebalo znati ja sam je pročitala i svakome bi je preporučila 👍🏼 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 ⏳

Teich56
    02. Ožujak 2025. 22:01

Verbena

Bok cure ☺️
    Sad kako me nije bilo jedno vrijeme, nakupilo se baš puno stranica zaostataka koje nažalost ne stignem pročitati pa se nadam da ste mi sve ok, u kojoj god fazi..
    Uhvatila sam da je Baccaratpupo pa čestitam i želim lijepu betu ☺️
    Plavuša, čestitam na pozitivnim betama ☺️ Mm je bio sa mnom na 1. UZV, ali ga nisu pozvali da uđe tako da.. 🤷🏼‍♀️
    Nato, držim fige na rukama i nogama na najjače da se zametak izbori!!! 💪💪🤞🍀💓☺️ Zaista ti od srca želim da bude transfer 🙏

E sad, kako je jako pino pitanja za suplemente i sl, a da se ne ponavljamo svakih par stranica s odgovorima, odlučila sam si uzeti u zadatak prevesti knjigu It starts with the egg i staviti je ovdje na forum da bude dostupna svima. Ostalo mi je još jedno i po poglavlje pa se nadam da bih do kraja ovog tjedna mogla biti gotova ☺️

Svaka čast na volji, trudu i uloženom vremenu. Vjerujem da će svima biti od koristi🙂👍

👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓

Uniqlo7
    02. Ožujak 2025. 22:10

Verbena

Bok cure ☺️
    Uhvatila sam da je Baccaratpupo pa čestitam i želim lijepu betu ☺️

Svaka cast, imam samo divljenje za tebe! Hvala!!

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.