Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rolica
    02. Ožujak 2025. 13:54

Nata91

Sutra ih još zovemo oko 10 😔

Ajde biti će sve dobro, samo pozitiva :) :) Držimo fige na najjače da se lijepo razvija <3

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> ⏳
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Lori🍀
    02. Ožujak 2025. 15:36

Nata sretno sutra🤗

Beba nemam iskustva s tim testom, ponovi svakako sutra s nekim drugim😔

Tinčice super je test, to je to🥰

Baccarat wow, super rezultat, držimo fige za dalje!

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća ❤️
    1. IVF: 2.mj 2025. stimulirani, ET 1js, nema ❄️...⌛

piahvar
    02. Ožujak 2025. 15:56

Drage žene imam jedno pitanje,mozda na prvu izgleda glupo ali mozda netko pomogne savjetom.Kao zena sa pcos dobijem uvijek 6/7 blastocista,zanima me ako npr uspije iz prve/druge i ostanu neiskoristene blaste postoji li mogucnost da privatna klinika pristane vratit preostale embrije u nepovoljnim uvjetima npr. 2 ili 3.dan ciklusa pa ako se "uhvati" dobro se uhvati umjesto da ih zena uništi ili drzi godinama na cuvanju.Hvala

beba2025❤
    02. Ožujak 2025. 16:07

Lori🍀

Nata sretno sutra🤗

Beba nemam iskustva s tim testom, ponovi svakako sutra s nekim drugim😔

Tinčice super je test, to je to🥰

Baccarat wow, super rezultat, držimo fige za dalje!

Hvala ti ❤️uveli su taj test nedavno ,u našoj ljekarni, umjesto Gravignost.. nadam se da je loš test,a ne da se nešto loše već dogodilo 🥺

Uniqlo7
    02. Ožujak 2025. 16:24

Cure, pitanjce. Dr je predlozio proxeed women, a citajuci iskustva sam zakljucila da bolji ucinak ocito imaju svi vitamini ako se zasebno uzimaju. Sto bih mogla uzeti i u kom obliku od vitamina (osim D i coq10)- dakle C,E, magnezij, melatonin, omega 3 itd. I zna li itko na podrucju Zga gdje nabaviti provjerenu kvalitetnu maticnu mlijec? 🥰

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

Nata91
    02. Ožujak 2025. 16:27

Uniqlo matična mliječ bude u City Centru East u blizini Interspara, jedna žena ima štand. Kod nje sam se ja raspitivala, ali ja ipak ne smijem radi Hashimota. 🙂

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌

Uniqlo7
    02. Ožujak 2025. 16:38

Nata91

Uniqlo matična mliječ bude u City Centru East u blizini Interspara, jedna žena ima štand. Kod nje sam se ja raspitivala, ali ja ipak ne smijem radi Hashimota. 🙂

E top, znam tocno taj stand. Bitno mi je da je provjereno, hvala ti! 😀

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

Bebolina2024
    02. Ožujak 2025. 19:13

Uniqlo7

Cure, pitanjce. Dr je predlozio proxeed women, a citajuci iskustva sam zakljucila da bolji ucinak ocito imaju svi vitamini ako se zasebno uzimaju. Sto bih mogla uzeti i u kom obliku od vitamina (osim D i coq10)- dakle C,E, magnezij, melatonin, omega 3 itd. I zna li itko na podrucju Zga gdje nabaviti provjerenu kvalitetnu maticnu mlijec? 🥰

Matičnu mliječ uzimam samo od Radoševića, ima u eljekarni akcija 3+1 za 171€.

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Verbena
    02. Ožujak 2025. 21:08

Bok cure ☺️
    samo da se padobranski javim i poželim sreću svima! 
    Sad kako me nije bilo jedno vrijeme, nakupilo se baš puno stranica zaostataka koje nažalost ne stignem pročitati pa se nadam da ste mi sve ok, u kojoj god fazi..
    Uhvatila sam da je Baccarat pupo pa čestitam i želim lijepu betu ☺️
    Ako se ne varam i Rolica?? Baš mi je drago i želim puno sreće 💓🍀🤞
    Plavuša, čestitam na pozitivnim betama ☺️ Mm je bio sa mnom na 1. UZV, ali ga nisu pozvali da uđe tako da.. 🤷🏼‍♀️ 
    Nato, držim fige na rukama i nogama na najjače da se zametak izbori!!! 💪💪🤞🍀💓☺️ Zaista ti od srca želim da bude transfer 🙏

E sad, kako je jako pino pitanja za suplemente i sl, a da se ne ponavljamo svakih par stranica s odgovorima, odlučila sam si uzeti u zadatak prevesti knjigu It starts with the egg i staviti je ovdje na forum da bude dostupna svima. Ostalo mi je još jedno i po poglavlje pa se nadam da bih do kraja ovog tjedna mogla biti gotova ☺️
    Čini li vam se to ok? Bi li vam koristilo? 

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀

Nata91
    02. Ožujak 2025. 21:20

Verbena i ostale cure hvala vam od srca na pozitivnim vibrama. Evo sutra ćemo u 10 znati razvoj situacije. Ja se nadam da će nastaviti sve ići smjerom kako treba, kao što je danas bilo. Želim vam sretan i uspješan tjedan ❤️

Što se tiče ideje za knjigu - super je ideja 🙂

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.