Baccarat mislim da je štoperica trebala već izaći Koju štopericu si primila? Ovitrelle izađe npr. za 10 dana sigurno jer ima 250 mikrograma. Držim fige!!
Dodo hvala ti na odgovoru. Lijep ti je rezultat obzirom na AMH i neka ti ovo bude zadnji postupak, od srca ti to želim!

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt➕️; 1. uzv ❤️; NIPT low risk🩷
Zna li netko smiju li se citrusi jesti prije ET?
Pojela naranču i malo limunade dan prije i sad me hvata panika zbog okoline za embrij 😭
👱♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija
Brevactid sam primila. Digitalni kaze + 1-2 tjednaPa jel moguće?
Cestitam draga✨🥳❣️..neka Beta rasturi🫶🏽
2023-💖♑️
2026-stiže druga💝
Baccarat čestitkeeee, neka beta bude top!
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Stvarno mislite sa to nisu ostatci štoperice? Tek kad sam napravila jutros test mi je ta štoperica pala na pamet,pa sam naravno izvršila deep dive u google u ispada da nije nemoguće da se štoperica zadrži čak i 14 dana u tijelu. Al to su strani forumi i reddit,ne znam koju oni dobiju i je li isti učinak i kod Brevactida,radije bi da znam iz vašeg iskustva koliko se zadrži u tijelu.

Stvarno mislite sa to nisu ostatci štoperice? Tek kad sam napravila jutros test mi je ta štoperica pala na pamet,pa sam naravno izvršila deep dive u google u ispada da nije nemoguće da se štoperica zadrži čak i 14 dana u tijelu. Al to su strani forumi i reddit,ne znam koju oni dobiju i je li isti učinak i kod Brevactida,radije bi da znam iz vašeg iskustva koliko se zadrži u tijelu.
Te koje se mogu zadržati do 14 dana su jače štoperice, ove od 1000 mikrograma, a ova tvoja je koliko vidim max 500 Nije štoperica, opusti se, ponovi test sutra, prekosutra ako mrvicu potamni to je to

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt➕️; 1. uzv ❤️; NIPT low risk🩷
Te koje se mogu zadržati do 14 dana su jače štoperice, ove od 1000 mikrograma, a ova tvoja je koliko vidim max 500Nije štoperica, opusti se, ponovi test sutra, prekosutra ako mrvicu potamni to je to
Hvala ti🥰nisam to znala. Ma nista vise ne diram nit testiram,ovo jutros mi je bilo kao safe test-ako je negativno ništa ne mora značit a ako je pozitivno bonus. U pon beta,dotad blaženo neznanje😁

Baccarat čestitke 🥳
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
9/25 FET ❌
11/25 FET ❌
2/26 biokemijska (prirodno)
Lori, hvala ti ❤️ u kojoj si ti fazi?
Baccarat, čestitke, ovo izgleda obećavajuće 🍀😍 neka ti beta razvali ❤️
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji