Xoxo baš mi je žao što moraš još čekatibaš je to čekanje ubitačno.
Sirenasuper se dupla, čestitam!
hope82 ja na sreću imam svoju ciklu, koju smo sami uzgojili pa često je blanširam i umutim u smoothie
Beba2019ne znam za druge MPO klinike osim za Vuk Vrhovac, ali njih mogu preporučiti jer do sada su mi stvarno bile super i sestre i doktorica.
MiliPe želim ti dobru berbu u srijeduIdeš u Prag na punkciju, jel tako?
Riamarroja te razumijem, isto sam imala grižnju savjest kad sam išla po drugo mišljenje jer nisam na prvu htjela prihvatiti da nama treba IVF, naivacAli živimo u svijetu gdje imamo izbora i svaka promjena može utjecati da se negdje drugdje stvari poboljšaju. Ne osjećaj grižnju savjest, oni su tu radi tebe i tvoje buduće mrvice, a ne ti radi njih
Roliceneka ta jedna bude dobitna🍀
Tinčica baš lijepo tamni crtica. Čekam tvoju betu 09.03. s nestrpljenjem❤️
Marija1990 sretno danas🍀🍀🍀
Dodo sretno s tranferom u srijedu
Nata neka bude jedna ali vrijedna
Zaradobro nam došla
Hvala ti puno ☺️
Još se nadam da mi neće trebati, ali informacije ću skupiti za svaki slučaj 🌈❤️tebi puno sreće 🌈 💜
Rolica danas su me već zvali da mi kažu da im zasad sve super izgleda i da je mužev uzorak bio super. Rekla je da će me sutra zvati ako bude imala vremena, a da se u ponedjeljak svakako čujemo. Jesu tebi šta javili? Zapravo smo mi danas prvi zvali da vidimo jel se već nešto vidi, nismo mogli izdržati 🫣
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Dodo zvuči odlično!
Nata držim fige da se oplodi i rasteIvona ja probala jedan pa drugi i sve je bilo isto tako da ne vjerujem da ima neke velike razlike, ali većina daje prednost prirodnom zbog , ako dođe do trudnoce, manje komplikacija kasnije…
Ovaj zadnji dio ne kužim baš, pa ako može malo detaljnije objašnjenje. Koliko ja znam, trudnoća ostvarena u stimuliranom ili prirodnom fetu je isto 🤷♀️
Probala i prirodni i stimulirani, uvijek mi he u stimuliranom bilo jednostavnije, gleda se dobra debljina endometrija a u prirodnom hvataš ovulaciju i , više je UVZa…
Je problematičnije ako imaš dulje cikluse/nepravilne ili nemaš ovulacija onda je sigurno stimulirani bolje riješenje. U prirodnom/modificiranom prirodnom tijelo proizvede prirodno žuto tijelo koje također izlučuje progesteron kao potporu trudnoći te samim time pomaže, a i koliko sam čitala manji je rizik komplikacija kasnije tipa preeklampsije. Hoću reći, studije nisu pokazale da je ijedan bolji jer bi onda svi koristili taj pristup, ali meni su rekli da se više preferira prirodni zbog toga kad je moguć
29👸🏻36🤠
Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti tg - 385 uz uredan TSH, amh 20.87 pmol/L, 6/2024 22.14
On - normozoospermija 2x, morfologija 7% --24%
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske❌️
2/2025 histeroskopija
Dodo zvuči odlično!
Nata držim fige da se oplodi i rasteIvona ja probala jedan pa drugi i sve je bilo isto tako da ne vjerujem da ima neke velike razlike, ali većina daje prednost prirodnom zbog , ako dođe do trudnoce, manje komplikacija kasnije…
Ovaj zadnji dio ne kužim baš, pa ako može malo detaljnije objašnjenje. Koliko ja znam, trudnoća ostvarena u stimuliranom ili prirodnom fetu je isto 🤷♀️
Probala i prirodni i stimulirani, uvijek mi he u stimuliranom bilo jednostavnije, gleda se dobra debljina endometrija a u prirodnom hvataš ovulaciju i , više je UVZa…
Je problematičnije ako imaš dulje cikluse/nepravilne ili nemaš ovulacija onda je sigurno stimulirani bolje riješenje. U prirodnom/modificiranom prirodnom tijelo proizvede prirodno žuto tijelo koje također izlučuje progesteron kao potporu trudnoći te samim time pomaže, a i koliko sam čitala manji je rizik komplikacija kasnije tipa preeklampsije. Hoću reći, studije nisu pokazale da je ijedan bolji jer bi onda svi koristili taj pristup, ali meni su rekli da se više preferira prirodni zbog toga kad je moguć
Puno hvala na objašnjenju,nisam znala to uopće,kad mi je rečeno da ću samo štopericu imat i utriće,malo sam se trznula,stvarno meni nije problem to sve,al kad se ne kužim baš u sve pa moram pitati 🙈
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET | 2 ❄️❄️ ➡️ ❌
03.25 | FET | 2 ❄️❄️ SOON ⏳
Cure evo složila sam google anketu kako smo dogovarale, za lakše pregled iskustva s klinikama, šaljem vam link da pogledate:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScruO70z6HAVyZusAkAdYDwKTKZPtLoRppY3gOqSkDWCqOfbw/viewform?usp=sharing
Rezultati ne mogu biti vidljivi odmah svima, već se pokazuju tek nakon ispunjavanja. Stoga sam napravila da pitanja nisu obavezna pa bi nove cure recimo morale ispuniti samo neko pitanje recimo s tekstom "gledam rezultate" i poslati anketu kako bi im se pokazao link za već postojeće odgovore. Ne znam koliko je to sad komplicirano da se uz anketu napišu takve kratke upute. Rezultati će biti zgodno formirani i u grafovima za što lakši pregled, a mogu se skinuti i u Excelu.
Inače sam sve klinike kopirala s popisa ovlaštenih HR ustanova za IVF sa stranice ministarstva... dodatna pitanja sam skratila, što mi se činilo važnim, eventualno da još dodamo neke raspone AMH... evo javite kako vam se čini pa mijenjamo po potrebi :)
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> ⏳
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Rolica danas su me već zvali da mi kažu da im zasad sve super izgleda i da je mužev uzorak bio super. Rekla je da će me sutra zvati ako bude imala vremena, a da se u ponedjeljak svakako čujemo. Jesu tebi šta javili? Zapravo smo mi danas prvi zvali da vidimo jel se već nešto vidi, nismo mogli izdržati 🫣
Super, super :))) Je. imamo jedan lijepi embrij, zvali su me danas, transfer je u ponedjeljak :)))
👨 38 g, oligozoospermia,
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
I zaboravila sam napisati, anketa se može ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno.
👨 38 g, oligozoospermia,
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Wow Rolice baš si se potrudila, svaka ti čast 👏👏👏
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, Štoperica
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️,⏳KET
iva432@hotmail.com
Rolicaaaa divna vijest nakon svih stresova oko pucanja koje si imala. Baš mi je drago i svaka čast za anketu ❤️
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Bez obzira što nisam imala nijedan postupak u RH i što sam u Pragu ispunila sam pa možda nekome pomogne tko možda van granica lijepe naše. ❤️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET | 2 ❄️❄️ ➡️ ❌
03.25 | FET | 2 ❄️❄️ SOON ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji