Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sage
    01. Ožujak 2025. 09:27

Ivona ja nisam bila u situaciji tako da stvarno ne znam odgovor
    riamaro meni ova odluka stvarno nije osobna i ne mislim da je moj trenutni liječnik išta napravio pogrešno, samo evo sad sam na listi preko HZZO-a i voljela bih iskoristiti taj besplatan postupak, da Petrova radi vjerujem da bih išla opet kod njega 

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (10/24 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
    01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    04/25 IVF ⏳

Bebolina2024
    01. Ožujak 2025. 09:29

Rolice hvala na pitanju, dobro sam. Život ide dalje, obaveze i svašta nešto i vrijeme mi baš leti. Čak dosta poznatih oko mene trudno i sve mi je to u redu, ne pogađa me previše. To valjda i ide s time jer sam pomalo ohladila od trudnoće i svega toga. Novi postupak ako i odlučim proći, prošla bi ga tek toliko da konačno zatvorim ovo poglavlje. Makar za onaj zadnji smo rekli da je taj zadnji. Možda malo kopka ta ideja da se zadnji put po prvi put nešto i primilo i to tek 5. postupak.
    Tinčica danas se to već lijepo vidi. Sretno dalje🤞🤞
    Kad vadiš betu?

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

• Markolina
    01. Ožujak 2025. 09:51

Evo i mene s pregleda, ipak još jedan pregled u ponedjeljak pa onda idemo s štopericom. 
    Imamo dva vodeća folikula,ali je endometrij još tanak pa i dalje pratimo 

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 ⌛

tinčica1703
    01. Ožujak 2025. 10:10

Bebolina2024

Rolice hvala na pitanju, dobro sam. Život ide dalje, obaveze i svašta nešto i vrijeme mi baš leti. Čak dosta poznatih oko mene trudno i sve mi je to u redu, ne pogađa me previše. To valjda i ide s time jer sam pomalo ohladila od trudnoće i svega toga. Novi postupak ako i odlučim proći, prošla bi ga tek toliko da konačno zatvorim ovo poglavlje. Makar za onaj zadnji smo rekli da je taj zadnji. Možda malo kopka ta ideja da se zadnji put po prvi put nešto i primilo i to tek 5. postupak.
    Tinčica danas se to već lijepo vidi. Sretno dalje🤞🤞
    Kad vadiš betu?

Bebolina draga, itekako znam kako se osjećaš jer evo i ja sam sada išla bez očekivanja, rekla sam sama sebi. Dobro, dosta je, dokle više.. Rekla sam si :ovo je zadnji postupak, zadnjih 8 nije uspjelo, kolike su šanse da sada hoće?? Šanse su bile nikakve i onda se desilo ono o čem se nisam niti usudilla sanjati... Već 4 dan nakon transfeta bacilo je sjenu, danas tamni i osjećam da je sve u redu jer kad je bila biokemijska crta je bila ista non stop, nije tamnila uopće... 
    09.03. vadim betu. I napokon vjerujem... 

Drage moje, meni je ovaj postupak posebno teško pao jer je muž na terenu, doslovce sam putovala u Zagreb autobusom sama, ustajala u 6 ujutro da bi se vraćala kući oko 23 h i tako na sve uzv i transfer... Nitko me nije poljubio za sreću niti mi držao ruku u svom mom strahu a ipak se radi o devetom pokušaju. Krumpiriće iz Mc sam sama jela i suze su mi se kotrljale doslovno.. Kako se sad osjećam sretno zbog sebe, grize me savijest jer želim i vama sreću i ne želim da se netko zbog moje euforije osjeća teško.. Najveći zagrljaj šaljem 

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ FET 🤞

vesnaa1985@gmail.com

IKAR0808
    01. Ožujak 2025. 10:55

IvonaSi25009 u prirodnom fetu prati se tvoja prirodna ovulacija ultrazvukom i vađenjem krvi. Nakon potvrđene ovulacije krećeš s utrogestanom i ostalom terapijom koju i ako imaš. Transfer je 5 dana nakon ovulacije / tj. 3 dana. Ovisi da li su zamrznuti 3dnevni ili blastocistice. 

Uniqlo7 ja sam digla d vitamin s d vital ampulama. Idu na recept. 

Sage žao mi je za minus, samo hrabro dalje

Lori svakako ponovi sutra

Tinčica crta ljepo tamni

Bebolina ako se odlučite opet češ kod dr.R? Ako se dobrom sjećam tamo si i jedino uspijela. 

Vinogradska 🏥 since 05/2013
    ▪️jajovod✂️
    1. IVF 11/13❌️
    2. IVF 11/14❌️
    3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
    11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
    ▪︎jajovod✂️
    4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
    1. fet beta ❌️
    2.fet beta ❌️
    3.fet beta ❌️
    5. IVF - 4/23 ❌️
    🐧🐧
    4. fet beta ❌️
    5.fet ❌️
    6.IVF -2/24 ❌️
    🐧🐧
    6. fet beta ❌️
    7.fet❌️
    8.fet 8DPT + , 6tt ❤️

Dodo87
    01. Ožujak 2025. 10:56

Tinčiceee, kako mi je drago ❤️🍀
    Hvala svima na podršci, evo zvali su me, 4/5 oplođenih, puštaju do blastociste, transfer u srijedu 🤞🪄✨️
    Sretno svima 🍀❤️
    Nata 🤗

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. 2/2025 🫶⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

tinčica1703
    01. Ožujak 2025. 11:05

Dodo87

Tinčiceee, kako mi je drago ❤️🍀
    Hvala svima na podršci, evo zvali su me, 4/5 oplođenih, puštaju do blastociste, transfer u srijedu 🤞🪄✨️
    Sretno svima 🍀❤️
    Nata 🤗

Divnoooooo ❤️
    Sretno, sretno, najsretnije 🍀

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ FET 🤞

vesnaa1985@gmail.com

• Zara_2
    01. Ožujak 2025. 11:10

Curke hvala na podrsci i dobrodoslici 
    Danas mi je 10.dan i crtica je tu, tamnija dosta. Kupila sam trakice iz dm-a i na njima se jace vidi, do sada sam koristila neke jeftine s Amazona i kao da uvijek pokazuju isto.
    Jucer sam cijeli dan imala osjecaj kao da cu svaki cas dobit jer danas po kalendaru vjestica treba stic ( nadam se da ni nece ). Ostalih simptoma ni nemam osim bolnih i napuhanih grudi.
    Zelim svima srecu u postupcima i da svima prolete dva tjedna iscekivanja 
    Moja beta je u srijedu, tek iza 17h mogu znati rezultate pa se javim 

Molly8
    01. Ožujak 2025. 11:36

Xoxo bas mi je zao, ovo cekanje pa odgadanje pa cekanje bas izludi

Rolica neka ta jedna rasturi

Dodo super broj! Drzim fige za dalje. Jesi inace imala ovakav broj ili je ovo bolje? 

Riamaro meni je sad isto ta odluka promjene klinike bila teška. Nekako još dok prikupljam sve nalaze i cekam preglede svako malo mjenjam mišljenje, rekla sam sebi da cu otici na konzultacije i ako se na drugom mjestu osjecam bolje odlazim.

Tinčice cestitam! tamni crtica. Zao mi je što je tako tezak ciklus bio i tako se radujem sto crtica tamni. I tvoje sreca meni samo daje snage za dalje, a ne da oduzima ništa. Saljem zagrljaje i salji slike 😊

Ne znam kako sam propustila smoke u maslinovom ulju? Ima li netko recept 😊

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih

dreamer ❤
    01. Ožujak 2025. 11:37

Cure savjet. Neka prehlada je u nastajanju pa bi popila lupocet flu/mah flu. S obzirom da pijem estrofem to nebi trebalo smetati ako popijem ili? 🤷‍♀️🫣

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.