Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mukii
    25. Veljača 2025. 16:12

Cestitke na pozitivnim betama❤️

Cure molim vas info ima li netko iskustava sa dr.Mihajlom Strelecom? Bili smo na konzultacijama u Betaplusu i dogovoren nam je IVF u 4.mjesecu. On nam je bio na konzultacijama

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌

Dodo87
    25. Veljača 2025. 16:18

Crni_labud

Dodo87

Crni_labud

Dodo87

Djetelina, sretno, ja obavila 🙂
    Cure moje, imamo 7 folikula 16-18 mm 🎉🎉 ima ih još, ali nije brojao, endometrij 13.5 mm
    Sutra štoperica, u petak aspiracija 🍀
    Tinčice, sretnooo, baš mi je drago da si se javila ❤️

Pozdrav Dodo, tvoj amh ne odgovara broju folikula, amh ti je dosta nizak a odličan odgovor na stimulaciju. Otkrij nam u čemu je kvaka? 🤗

Voljela bih i ja znati 😅 ali i prije stimulacije je bila hrpa folikula, prošli put kad sam ih toliko vidjela, bio je 1/2024 🙈 nakon toga 3 postupka, 1 spontani u njima, svaki put malo folikula..
    Ovaj put mi je dao Elonvu (prvi put ju uzimam), dobra reakcija se nastavlja i evo, strah me veseliti se do petka, zapravo još više do subote kad ćemo znati koliko se oplodilo 🙈
    S tim da mi je od mjerenja amh u 9.mj prošlo 2 postupka, vjerojatno je sad i manji.
    Mislite da je ipak moguć fijasko?

Mislim da ti je amh puno veći od 2.2 pmol-a.
    Ne znam koliko si js do sada dobivala, ali imala si i Fet-ove znači dosta.
    Ajde sretno 🤗
    Moj maximum sa Amh cca 2 pmol-a je bio 3 folikula, a sada sa amh oko 1 pmol nema reakcije.

Fet-ovi su mi iz postupka 2020. dok mi je amh bio preko 8 i dok sam iz prve zatrudnjela
    Od onda se spustio na 4 i nesto i sad je oko 2

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. 2/2025 🫶⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

Marisha
    25. Veljača 2025. 16:23

tinčica1703

Pozdrav moje djevojčice….
    Tinčica is back ❤️
    Povremeno sam čitala ali kao i moja Bebolina bio mi je potreban odmak od svega. 🥺 Srce mi je poskočilo kad sam čitala moju Dodo, Sanjushku, Teru, Marishu i meni poznate cure, sve se prepoznajete…
    Ja sam jučer odradila FET blastociste, endometrij mi je malo preko 15 bio , uzela sam embrioglue, intralipidnu infuziju i na terapiji sam Estroferm 3x1, Decapeptyl 2x1, Decortin 1x1, i Fragmin 5000 jednom na dan… Obzirom da se radi o ajme meni koji put postupak neznam što bih mislila.. 🤷🏼‍♀️
    Želim vam svima sreću kao i sebi, ja idući mj punim 40 godina.. Beta mi je 09.03…
    Javim kakvo je stanje, ali više nemam ništa smrznuto i sve su nade fokusirane na ovu malu mrvicu u meni ❤️
    Šaljem vam najpozitivnije vibrice, držite se lavice moje 🍀

Držim ti fige na rukama i nogama ❤️ Sretno 
    Dodo sretno i tebi draga, samo pozitiva 🍀
    Plavuša jako mi je drago radi tvoje bete, čestitam i sretno dalje 
    Divnaa ovo sa 2925 je topčina, nisi baš ništa krivo rekla😂
    Srculence žao mi je, znam kako se osjećaš, neuspjeh za neuspjehom ali nadam se da će i tebi uskoro zasjati sunce❤️ 
    Saniii, XOXO, Riamaro i ostale cure koje se brinu, hvala vam. Odradila sam privatno UZV, i dalje jako prokrvljena maternica, čekam menstruaciju u nadi da će se sve očistiti, čekam kontrolu u Vinogradskoj, u međuvremenu ću odraditi i treće mišljenje na SV.Duhu tako da sam skroz u tome, javit ću hoće li biti pomaka na bolje. Pratim vas 

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️

💜Medenko
    25. Veljača 2025. 16:57

Plavuša čestitke 🍀💜🥳

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

Sirenaa
    25. Veljača 2025. 16:59

Marisha

tinčica1703

Pozdrav moje djevojčice….
    Tinčica is back ❤️
    Povremeno sam čitala ali kao i moja Bebolina bio mi je potreban odmak od svega. 🥺 Srce mi je poskočilo kad sam čitala moju Dodo, Sanjushku, Teru, Marishu i meni poznate cure, sve se prepoznajete…
    Ja sam jučer odradila FET blastociste, endometrij mi je malo preko 15 bio , uzela sam embrioglue, intralipidnu infuziju i na terapiji sam Estroferm 3x1, Decapeptyl 2x1, Decortin 1x1, i Fragmin 5000 jednom na dan… Obzirom da se radi o ajme meni koji put postupak neznam što bih mislila.. 🤷🏼‍♀️
    Želim vam svima sreću kao i sebi, ja idući mj punim 40 godina.. Beta mi je 09.03…
    Javim kakvo je stanje, ali više nemam ništa smrznuto i sve su nade fokusirane na ovu malu mrvicu u meni ❤️
    Šaljem vam najpozitivnije vibrice, držite se lavice moje 🍀

Držim ti fige na rukama i nogama❤️ SretnoDodo sretno i tebi draga, samo pozitiva🍀Plavuša jako mi je drago radi tvoje bete, čestitam i sretno daljeDivnaaovo sa 2925 je topčina, nisi baš ništa krivo rekla😂
    Srculence žao mi je, znam kako se osjećaš, neuspjeh za neuspjehom ali nadam se da će i tebi uskoro zasjati sunce❤️
    Saniii, XOXO, Riamaro i ostale cure koje se brinu, hvala vam. Odradila sam privatno UZV, i dalje jako prokrvljena maternica, čekam menstruaciju u nadi da će se sve očistiti, čekam kontrolu u Vinogradskoj, u međuvremenu ću odraditi i treće mišljenje na SV.Duhu tako da sam skroz u tome, javit ću hoće li biti pomaka na bolje. Pratim vas

Nadam se da ce doci menstruacija i da ce tvoja agonija zavrsit.
    Dobro da ides i po druga misljenja.
    Jesu ti rekli danas na uzv sto oni misle o tome svemu?
    Pratim tvoju situaciju.

👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️ hosteroskopija Bettocchi✔️
    🧑🏻 36 god normozoospermia, pokusavamo od 12.2020
    5/2021 missed abortus 7tt
    8/2021, 4/2022 biokemijske
    2/23 AIH previse folikula odustali, 3/23, 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
    IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
    8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
    FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
    2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250 IU/L

Nata91
    25. Veljača 2025. 17:03

Plavuša čestitam ❤️

Mene su zvali da su gotovi nalazi hormona od jutros, ali da dođem sutra opet na uzv. Znači od štoperice danas ništa. Sad mi tek ništa nije jasno... Moguće da je neka cista, a ne folikul. Ne znam šta bi mislila... 

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c.

Dodo87
    25. Veljača 2025. 17:57

Natić, nije gotovo dok nije gotovo 💪
    Meni su ti isto pomaknuli za 1 dan štopericu, i u 12.mj. kad sam imala 2 folikula i sad kad imam više - nalazi su jednostavno takvi, drž se do sutra 🤗 sretno 🍀😘

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. 2/2025 🫶⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

plavuša
    25. Veljača 2025. 20:10

Hvala vam cure, svakoj od vas, nestvarno mi je jos i nafam se najboljem mogucem ishodu 🍀🤞
    Drzimo fige za sve naredne folikulometrije, aspiracije, et, fet i bete 🙏❤️

🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
    🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
    👱🏻‍♂️ 28.g. normozoo
    👱‍♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
    1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
    5🥚 (3 oplođene, jedna izgurala 3dan) 1 🐣, 0❄️
    cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
    Beta 2,30 ❌
    2️⃣ 02/25 (ovaleap, menopur, orgalutran, ovitrelle) 6🥚 (5 oplođenih, jedna izgurala do 3 dana) 1🐣 0❄️ ET

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.