Verbena, Sunce cure jako,jako mi je zao.. znam da zvuci povrsno ali mi je neizmjerno zao..kad dobijes pozitivnu betu najmanje sto ocekujes je da se ovako zavrsi..zelim vam mnogo snage za sledece korake! ❤❤❤ ako mozete napisite mi u kojoj ste sedmici..
Luna Ja se ne oglasavam mnogo i nazalost manje i citam, shvatila sam da mi je tako lakse za psihu..ali opet ne mogu a da ne procitam sta ima kod vas..zadnjih 5 dana sam bila bolesna, prehlada, jedino sto nisam imala je temperatura, pa se nadam da necu imati posledice od svega.. pocetkom januara sam imala prvi UZ, tad sam bila 7+5 i culi smo srce..sledeci UZ mi je 23.01. pa iscekujem da vidim da li je sve uredu..imam naravno strah kako ce tada biti ali svi se sa tim moramo nositi..mucnine imam i vrlo malo jedem..i to je zapravo to..trenutno sam 9+3
Sve cure mnogo pozdravljam a ponajvise nasu dragu Saniii ❤❤❤

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Verbena i Sunce12 jako mi je zao😔 otplačite,tugujte,uzmite si vrimena😔
Marisha ja sam dobila brzo termin kod dr.Rinčića u Vinogradskoj zadnji put,baš sad čekam da mi doktorica javi kad me naručila.
Možeš molim te napisati što se točno na tom pregledu dešava? Da ponesem nalaze, on će na temelju njih odobrit terapiju nakon ET-a ili kako to ide?
Meni je pogledao nalaze(tromboza,trombofilija,d-dimeri i kompletna krvna slika s koagulogramima) i rekao da se javim u ambulantu kad dobijem pozitivan test. Sad ce vjerojatno to isto s tim da ja trazim preporuku za heparin od pocetka stimulacije. ti imas trombofiliju? 5 minuta je trajao pregled.

Marisha ja sam dobila brzo termin kod dr.Rinčića u Vinogradskoj zadnji put,baš sad čekam da mi doktorica javi kad me naručila.
Možeš molim te napisati što se točno na tom pregledu dešava? Da ponesem nalaze, on će na temelju njih odobrit terapiju nakon ET-a ili kako to ide?
Meni je pogledao nalaze(tromboza,trombofilija,d-dimeri i kompletna krvna slika s koagulogramima) i rekao da se javim u ambulantu kad dobijem pozitivan test. Sad ce vjerojatno to isto s tim da ja trazim preporuku za heparin od pocetka stimulacije. ti imas trombofiliju? 5 minuta je trajao pregled.
E to će i meni trebati, preporuka za heparin jer mi je doktorica rekla slijedeće: imate mutaciju gena za MTHFR I PAI-1. To nije “Velika” trombofilija, ali nam je svakako indikacija za primjenu heparina u trudnoći.
Hej, nisam baš aktivna pa ne znam tvoju priču, i zašto trebaš hematologa. Ali, uglavnom ja sam nakon niza neuspješnih transfera radila nalaze na trombofiliju i s tim nalazom sam dobila clexane odmah nakon feta. Znači bez pregleda hematologa. S tim da prema doktorima ja ni nisam bila kandidat za terapiju ali smo probali i to. Clexane koristim u zadnja 3 feta (mislim), i tek je ovaj zadnji fet bio uspješan.
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Draga Sunce, baš sam mislila na tebe jutros i nadala se da je sve uredu… tako mi je žao… 💔🥺
Ne znam da li bi možda imalo smisla analizirati plod, da se vidi zašto se to ponavlja?
Želim ti svu snagu ovog svijeta, tu sam za podršku..
Hvala svima. Tek sam sad dosla malo k sebi. U soku smo jednostavno ostali danas. Kaze dr.A da je vidljiv neki double-bubble znak koji zapravo kako je objasnio pokazuje anomaliju ploda. Cula sam se danas sa Podobnikom pa cu vjerojatno na kiretazu u petak kod njih. Napravit ce i phd analizu ploda pa mozda budemo pametniji. Nasa opcija dalje je Prag na ljeto kad skupimo hrabrosti i snage za dalje. Cuvajte se i javit cu se povremeno❤️❤️
🧏♀️32
🧏♂️34
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5 = 2025; AMH 34
Fet 12/2022 X
Fet 2/2023 X
Fet 3/2023 X
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
IVF Europe - Prag 🙏❤️
Verbena i Sunce, neopisivo mi je žao 😔💜
Luna hvala ti što si me se sjetila🌺 dobro sam, pokušavam uživati i ne stresirati se koliko je moguće.
Nadam se da si i ti dobro💜
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
4.8.2025. stigla baby E💜
Cure jako mi je žao zbog loših ishoda 😓 znam da nema utjehe,ali imajte nade da vaše vrijeme tek dolazi
Mi smo danas obavili kontrolu s nalazima, čekamo iduću menstruaciju i krećemo s prvim postupkom. Za početak samo s femarom.
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
9/25 FET ❌
Verbena i Sunce žao mi je 💔💔

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026⏳🙏
Verbena i Sunce neizmjerno mi je zao taman kad prijeđeš jednu stepenicu... nemam riječi i zbilja, nije fer ovo kroz što prolazite.
U jednom sam navratu tako razgovarala s jednim mladim svećenikom koji mi je rekao zbilja nešto smisleno, a to je da svaka osoba dobi svoj križ koji mora nositi kroz život, ali ne takav koji će vam biti teži od onog što možete nositi...
Koliko god vam je sad teško, doći će i dan kad će se sve to isplatiti. Budite tužne, isplačite se, izjadajte se, izbacite to iz sebe. A onda polako dalje.
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Cure koje su išle u prirodnom ciklusu sa štopericu - ako možete podijeliti svoja iskustva...u petak se vidio dominantni folikul, a jučer je već bio na 18.2mm i endometrij 8.5, štoperica navečer. Ja sam imala porast LH već u nedjelju na trakici, dalje više nisam htjela testirati, ali imam osjećaj da sam sinoc/ rano jutros ovulirala.
Jel po tome fet prekasno ako se radi na 6.dan ovulacije (6.5 ako idem po svom 'osjecaju')
Ispričavam se ako je glupo pitanje ali nemam iskustva s cijelom pričom
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji