Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Emma05

Broj poruka: 640

Prijavi adminu

Ivka33

Emma05

Zna li tko kad se ukida progesteron u trudnoći? Ja sam još na Cyclogestu 2x400mg i Duphaston 3x1.
    I ja jos koristim cyclogest 14.1 imam pregled tad cu bit preko 13 tjedana nadam se da ce tad rec dosta, gledaj da mi kaze moras do kraja stavljala bi normalno al volila bi da mi ga ukine

Znam isto tako razmišljam naravno nista mi nebi bilo tesko ali opet bolje da nekad skine..sva ta masnoća sto curi mi pomalo dojadila🤪..

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Emma05

Prijavi adminu

Pixi

Emma05

Zna li tko kad se ukida progesteron u trudnoći? Ja sam još na Cyclogestu 2x400mg i Duphaston 3x1.
    Emma ja koristim Cyclogest i sad sam u 12tj. Rekla mi je ginci do 12 tj uobičajeno, nakon toga četiri dana samo po jednu navecer i onda jedan dan preskočiti pa opet navecer, otprilike još dvije vaginalete tako.
    U ponedjeljak imam pregled pa ćemo vidjeti jel promijenila mišljenje. Vjerojatno to ovisi o doktoru, znam da su neke moje prijateljice uzimale skoro do kraja trudnoće.

Uh. Ok. Hvala ti na info😉

• Ivka33

Broj poruka: 310

Prijavi adminu

Emma05

Ivka33

Emma05

I ja jos koristim cyclogest 14.1 imam pregled tad cu bit preko 13 tjedana nadam se da ce tad rec dosta, gledaj da mi kaze moras do kraja stavljala bi normalno al volila bi da mi ga ukine
    Znam isto tako razmišljam naravno nista mi nebi bilo tesko ali opet bolje da nekad skine..sva ta masnoća sto curi mi pomalo dojadila🤪..

Nemoj mi nista govorit znaci stavim ujuto oko 8 i curi po cili dan 😂

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
    Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica

• Crni_labud

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

Danas mi je 4 dnt dva trodnevna embrija. Jutros sam kihnula i užasno me zaboljelo s desne strane jajnik, maternica i sve okolo, kao da me netko iglom bode i još traje i napeto je. Na tom jajniku je punktiran samo 1 folikul pa mi nije jasno što može toliko boliti? Ima li itko iskustva? 

👱‍♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija

• Nina000

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Curke pozdrav svima i sretan Božić!
    Ja uletim tu i tamo da se pojadam.
    Meni je večer započela grozno. 2 FET blastociste je završio s betom 0,4. 
    Ostao je još jedan smrznuti a ukoliko i to ne uspije planiramo se prebacit u novu kliniku.
    Doktor za preostali FET preporučuje estrofem. Imam redovne cikluse, po pravilu uredan trolinijski  endometrij, ovulacije redovne.
    Suprugu je spremiogram uredan. Pitanje za sve vas u silno neuspješnim postupcima, koje pretrage biste preporučili još? 
    Hvala i sve najbolje svima u 2025.! 

👰🏽‍♀️30 god. Dg. Asthma
    🤵🏽35 god sve u reduJa - AMH 17?
    03/24 IUI beta 0,73
    04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
    04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
    10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
    12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
    Terapije su uvijek jednake, Folbella, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex

💜Medenko

Broj poruka: 497

Prijavi adminu

Hypnoticpoison

Pozdrav, curkice moje!🥰🥰🤗🤗
    Sinoć u 20.32 sati na svijet je stigla naša dugica 🌈, naša princezica 👑 duga 47 centimetara i težine 3000 grama. Uranila je i sama si odabrala da želi doći na Božić. Neprocjenjiv poklon.🥹🥹😘😘💜💜🫶🫶🙏🙏
    Porod je bio prirodan i dosta težak i bolan, ali kad vidiš taj maleni smotuljak sreće, ljubavi i borbe, zaboraviš na sve ono ružno, tužno i bolno.🙏🙏😘😘
    Slikicu stavim kad se malo oporavimo.❤️❤️
    Drage lavice, od ❤️ Vam svima želim takvu sreću, radost i veselje jer zaslužile ste!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️Sve Vas grliiiiimmmm 🫂 i cmokam 😘 i pratit ću Vas i pisati i dalje.🤗🤗❤️❤️

Prekrasno draga cestitam na predivnoj curici👩‍🍼❤️Zdravlje i sreća neka vas prati,uzivajte u ovim trenutcima,prebrzo prođu 🥹
    Koji pozitivan val,puno plusica,Beta puno divnih vijesti za kraj godine ✨✨neka budu još ljepše u novoj🙏🏽❣️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔

• srcekokuca

Broj poruka: 206

Prijavi adminu

Pozdrav neznan da li je prerano..menstruacija mi je bila 7.12 .najplodniji dan 22.12 i tada odnos
    Danas san napravila test pokazao je negativno 
    Da li sam prerano napravila iskreno🙈toliko nemogu iscekat da sam napravila i razočarala se
    Prvo dijete smo napravili odma prvi mjesec i test je bio pozitivan 3 dana prije menstruacije 

• srcekokuca

Broj poruka: 206

Prijavi adminu

Do menstruacije je još 9 dana🫡🙆‍♀️

riamaro

Broj poruka: 217

Prijavi adminu

Crni_labud

Danas mi je 4 dnt dva trodnevna embrija. Jutros sam kihnula i užasno me zaboljelo s desne strane jajnik, maternica i sve okolo, kao da me netko iglom bode i još traje i napeto je. Na tom jajniku je punktiran samo 1 folikul pa mi nije jasno što može toliko boliti? Ima li itko iskustva?

Ovo i mene zanima, s tim da sam ja 10 dpo, tj 10 dp AIH. Pola sata tupa bol u desnom jajniku (na toj strani je bila ovulacija). Zasto dolazi do toga? Nina zao mi je zbog bete…

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia -azoo - cryptozoo - astheno - oligoastheno
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste - 19.11.
    -28.11. 9dpt ➕; 30.11. 11dpt beta 9.90; 1.12. 12dpt ➖; 2.12. beta 3.24 - biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - AIH - beta 31.12. ⏳

Emma05

Prijavi adminu

Crni_labud

To ti je sve normalno. Pogotovo ako je bio stimulirani postupak. Sve ti je napeto, osjetljivo, hormonalno, možda pomalo povećano pa je normalno da te tako kad npr kihneš, zakašlješ, krivi položaj zauzmeš nešto jako zategne i zaboli. Ja sam znala sve zvijezde prebrojati koliko bi me zabolilo u takvim situacijama. Mene je također puno više znao boliti taj dio gjde mi je ovulacija bila jer je taj jajnik normalno taj ciklus i veći. Čak i u trudnoći nastavi biti povećan. 
    Ne brini, opusti se i sretno 😉👌❤️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.