Hej žene, evo da se javim.
Dobro je da sam otišla na hitnu i da se nisam počela pikati jer imam cistu na jajniku 5cmx5cm.
Zbog toga valjda i krvarim. Doktorice nisu bile sigurne jer su mlade pa su mi rekle da se u pon javim svojoj ivf doktorici pa ću tako i učiniti. Loše se osjećam, boli me, budem mirovala danas.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Cestitam svima na plusicima lijepim betama a vi ostale moje suborke da sto prije dozivite isto to 🙏❤️
Di nam je Emma draga javi se ponekad kako si sta ima 😘
Pozdrav usput svima😁. Malo sam se makla na temu "Ljetne bebe" ali i dalje čitam ovaj forum jer su tu moje ivf suborkinje i jedino ova grupa ovdje razumije kroz što prolazimo💕. Kod mene sve ok..pregledi uredni za sada. Idući mi je 16.01. pa ćemo mini anomaly raditi. Neobično mi je viditi bebu na uzv-u kao da je nestvarno😄🥹🥰. Ja i muž se baš raznježimo svaki put na pregledu. Svaki mali pokret mrvice nam je fascinantan i smišan🥹😍. Kako si ti? Kako napreduju pregledi. Jesi radila prenatalni? Ja nisam, a i ne planiram. Bit će kako bude🙏💕
Drago mi je da je sve ok i kod mene je samo sta sam postala psihasica svaka neka mala bol odma panika ako nema znakova zasto nema 🫣🫣🫣 brojim dane do pregleda sad me u utorak 14.1 i jedva ga cekam da vidim mrvicu kako je narasla… Prenatalni necu radit bas sta bude bude sta Bog 🙏🙏🙏
Kod mene ti je isto na dane sve mirno pa uvijek nešto preispituješ, ima li tu bebe jel trudnoća jos tu i ostale psihodelije itd a onda dođu 2-3 dana koja me razore u svakom smislu🤣 pa požalim što sam bila "nezahvalna" tih par mirnijih dana🙈😁. A bolove sam prihvatila kao nešto normalno jer nam se širi maternica pa to tako mora biti ali nekad zbilja nisu ugodni i traju cijeli dan u jednoj točki. Ja sam imala dosta operacija na maternici pa mislim da mi to dodatno radi te senzacije zatezanja i kojekakvih bolova zbog ožiljaka. Magnezij dosta spašava isto. I ja jedva čekam pregled. Za sada sam još na 2 tj pa će nakon toga pregledi 1x mjesečno. Drago mi je da je kod tebe sve dobro. Dođi malo i na "ljetne bebe"😊💕
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Pozdrav svima, sve najbolje u 2025. godini ❤️
Razumna, dobro da si otišla na hitnu.
Ikar, baš lijepe vijesti 🤗
Ostale trudnice i mame, pusa svima, uživajte sa svojim bebačima 🥰
Trudilice i čekalice, sretno, najsretnije u ovoj godini 🍀✨️🪄
* * * * * * *
Je li netko od vas koristio macu u postupku?
Od svih suplemenata jedino nju nikad nismo ni muž ni ja. Od preporučenih suplemenata, ima li neki s kojim se maca "tuče", tj. ne bi se trebali zajedno uzimati?
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Dodo koliko sam shvatila ništa od suplemenata koji direktno utječu na hormone se ne koristi u postupku (maca,ashwaganda,vrkuta i sl.),to uglavnom bude naglašeno i na ambalaži. Ja sam je pila davno i sjećam se da mi je totalno poremetila cikluse.
👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
👦1984.on,asthenozoospermija
Pokušavamo od 10/22
Dvije biokemijske
11/24 Repromed
2/25 10js>8 oplođenih>5 blastica
3/25 1BC-> 9dnt beta 89-11dnt 139-13dnt 270-17dnt 1260; 5+3 💓
Miss_Ivy planiram roditi u Osijeku jer mi je to najbliže kući.. Imala sam čak želju na Sv. Duhu, ali onda si mislim kak mi je nezgodno to iščekivanje i nemam tamo u stančiću ništa posebno za bebu, a voziti ju nazad za Slavoniju, nekoliko sati vožnje tek rođene bebe mi nikako nije zgodno, tako da sam odustala.. I jedva čekam upoznati ga da 🤭 sad su mi krenuli neki menstrualni bolovi navečer pa se smire do jutra, valjda je to normalno kak se sve širi, ali sam ja već neke stvari spremila u kofer za svaki slučaj, panika me hoću li prepoznati kad treba reagirati 😆
A mišica mala, kako ju je zezao stomačić tako jako, dobro pa nije duže potrajalo 😔 Borna je sigurno bio u šoku zbog toliko plakanja 🤭 moji nećaci su još malo manje razlike nego tvoji klinci, i isto se nisu doživljavali taj neki period dok nisu počeli zajedno igračke dirati i komunicirati 😆
Jesi se strogo držala prehrane za gestacijski? Ja sam isto dosad dobila 4 kg, a i inače sam sitnija i ispod zimske jakne se ni ne vidi da sam trudna 🫣
Nisam se bas strogo drzala te dijete. Tipa pazila sam na dorucak i veceru, a rucak je bio sto sam skuhala i svima. Ne znam koja ti je vrijednost bila povisena? Meni srednja. Kada ti je termin, da malo zapratim temu oko tog datuma?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Miss_Ivy planiram roditi u Osijeku jer mi je to najbliže kući.. Imala sam čak želju na Sv. Duhu, ali onda si mislim kak mi je nezgodno to iščekivanje i nemam tamo u stančiću ništa posebno za bebu, a voziti ju nazad za Slavoniju, nekoliko sati vožnje tek rođene bebe mi nikako nije zgodno, tako da sam odustala.. I jedva čekam upoznati ga da 🤭 sad su mi krenuli neki menstrualni bolovi navečer pa se smire do jutra, valjda je to normalno kak se sve širi, ali sam ja već neke stvari spremila u kofer za svaki slučaj, panika me hoću li prepoznati kad treba reagirati 😆
A mišica mala, kako ju je zezao stomačić tako jako, dobro pa nije duže potrajalo 😔 Borna je sigurno bio u šoku zbog toliko plakanja 🤭 moji nećaci su još malo manje razlike nego tvoji klinci, i isto se nisu doživljavali taj neki period dok nisu počeli zajedno igračke dirati i komunicirati 😆
Jesi se strogo držala prehrane za gestacijski? Ja sam isto dosad dobila 4 kg, a i inače sam sitnija i ispod zimske jakne se ni ne vidi da sam trudna 🫣
Nisam se bas strogo drzala te dijete. Tipa pazila sam na dorucak i veceru, a rucak je bio sto sam skuhala i svima. Ne znam koja ti je vrijednost bila povisena? Meni srednja. Kada ti je termin, da malo zapratim temu oko tog datuma?
Bile su mi povišene druge dvije vrijednosti, ali dan kad su me stavili u bolnicu za guk profil su mi čak bile i dosta niske, pa isto tako pripazim na doručak i večeru, a ručak dodam nekad i neki kolač jer sam baš gladna u zadnje vrijeme 🫣 termin mi je 27.2. 😊
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Verbena zao mi je, najgore je to cekanje…. Ja sam jos morala cekati skoro 3 tjedna za medikamentozni, na kraju mi je dan prije samo krenulo..,
Nego cure, ima li koja kakvih saznanja za KBC RI 🫣 jos malo pa godina dana NE rada postupaka 🤦🏼♀️
Uh kbc.. frendica isto čeka, odlučila prebaciti embrij drugdje ali opet ne možeš bilo gdje jer ne koriste svi istu metodu zaleđivanja, mislim da su je merkur i vinogradska odbili baš zbog toga. Sv. Duh može ali je na konzultacijama stekla dojam da je ista neorganiziranost kao kbcRi pa trenutno odustala. Poslala upit u Miu, rekli da može, ali pretpostavljam da će morati platiti kako još nemaju ugovor za hzzo. Još trenutno nije ništa odlučila jer joj je to zadnji smrzlić. Sretno
I nama je zadnji 🫣 u Mii su mi rekli da procedura traje 2/3 mjeseca 🤦🏼♀️ tako da na kraju opet cekanje….
🙎🏼♀️ 1987 🙍🏻♂️1987
Hipo/hashi, smanjen amh (0,87), terapija: eutyhrox 75/100, decortin 5mg, andol 100
Asthenozoospermia
2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
10/21 it’s a girl 💖
3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
2 blastice ❄️
4/24 FET ➕
5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀
FET blastice 04/25 ➖
Pozdrav svima, sve najbolje u 2025. godini ❤️
Razumna, dobro da si otišla na hitnu.
Ikar, baš lijepe vijesti 🤗
Ostale trudnice i mame, pusa svima, uživajte sa svojim bebačima 🥰
Trudilice i čekalice, sretno, najsretnije u ovoj godini 🍀✨️🪄
* * * * * * *
Je li netko od vas koristio macu u postupku?
Od svih suplemenata jedino nju nikad nismo ni muž ni ja. Od preporučenih suplemenata, ima li neki s kojim se maca "tuče", tj. ne bi se trebali zajedno uzimati?
Ja sam koristila macu dok smo spontano pokusavali ostati trudni i nakon missed ab, pa sam stala kada smo krenuli s pikanjem i onda opet pila u mjesecu pauze od transfera. Meni osobno je jako pomogla sa ciklusima (uvijek imam jako neredovite i nitko ne zna zasto, s macom su mi kao po spagi 28-30 dana. Cak mi je i nakon missed (kad sam se konacno ocistila nakon 3mj) iduca menstruacija dosla opet pravilno nakon 30 dana. Nisam nikad pitala za primjenu u samom ivf postupku, nisam htjela petljat, ali u spontanim pokusajima mi je ginekologica rekla da ako mi pase da slobodno koristim dok ne ostanem trudna.
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙
Pozdrav, nova sam na forumu. Trenutno brojim dane do bete. 18.01.2025 zakazano vađenje nalaza. Transfer radjen 07.01.2025 godine sa dvije zaleđene blastociste. Sad mene zanima kad bi ja mogla najranije uraditi neki test i koji je najbolji? I da li je neko imao slične simptome nakon ET. Dakle ja imam simptom kao da će mi ovog momenta doći menstruacija i to traje od prvog dana nakon ET.
Hvala unaprijed
Da se odmah osvrnem I na testove. Ja sam počela sam gravignost mini trakicama I tu su mi stalno bile sijene jedva okom vidljive, tek kad je beta bila 107 se vidla neka konkretna sijena ali još uvijek ne crta. Dok su mi trakice iz dm-a frst sing bile super, konkretna crta koja tamni kako je beta rasla, čak sam došla i do crte koje je jača od kontrolne. I nemoj prije 8-9 DPT. Ne znam koji ti je ovo fet ali iz mog primjera ja sam sad u zadnjem fetu dobila sijenu jedva vidljive tek 8DPT. Uvjerena sam da sam radila 6DPT te sijene nebi ni bilo. Do sada sam se uvijek testirala 6DPT I ponovila 7DPT pa onda prestala s terapijom. Ali ja jako dobro poznam svoje tijelo i znala sam već 2-3 dana poslje transfera u kojem smjeru ide
Draga, ja nisam mogla izdržati i danas sam uradila test, koristila sam onaj digitalni clear blue, plusic se odmah pokazao, 1-2 tjedna trudnoća. Tako stoji, sad šta može biti?
Pozdrav, nova sam na forumu. Trenutno brojim dane do bete. 18.01.2025 zakazano vađenje nalaza. Transfer radjen 07.01.2025 godine sa dvije zaleđene blastociste. Sad mene zanima kad bi ja mogla najranije uraditi neki test i koji je najbolji? I da li je neko imao slične simptome nakon ET. Dakle ja imam simptom kao da će mi ovog momenta doći menstruacija i to traje od prvog dana nakon ET.
Hvala unaprijed
Da se odmah osvrnem I na testove. Ja sam počela sam gravignost mini trakicama I tu su mi stalno bile sijene jedva okom vidljive, tek kad je beta bila 107 se vidla neka konkretna sijena ali još uvijek ne crta. Dok su mi trakice iz dm-a frst sing bile super, konkretna crta koja tamni kako je beta rasla, čak sam došla i do crte koje je jača od kontrolne. I nemoj prije 8-9 DPT. Ne znam koji ti je ovo fet ali iz mog primjera ja sam sad u zadnjem fetu dobila sijenu jedva vidljive tek 8DPT. Uvjerena sam da sam radila 6DPT te sijene nebi ni bilo. Do sada sam se uvijek testirala 6DPT I ponovila 7DPT pa onda prestala s terapijom. Ali ja jako dobro poznam svoje tijelo i znala sam već 2-3 dana poslje transfera u kojem smjeru ide
Draga, ja nisam mogla izdržati i danas sam uradila test, koristila sam onaj digitalni clear blue, plusic se odmah pokazao, 1-2 tjedna trudnoća. Tako stoji, sad šta može biti?
Hvala cure svima.
Lolalu30, betu nema smisla još vaditi ako ti je trasnsfer bio 07.01. Ali možeš pratiti trakicama svaka 2 dana da vidiš kako tamne i onda krajem tjedna izvaditi betu I ponoviti za 2 dana. Sretno!
Riamaro prvi uspješan transfer 2015 mi je radio prim. Bolanča, a sada mi je bila dr. Šola. U svim mojim transferima meni su se izredali apsolutno svi doktori I Kuna, i Tomić i Pintar a najviše sam bila mirna kad mi je bio Bolanča. Sretno
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️