Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Verbena
    11. Siječanj 2025. 15:54

Darliv, drago mi je da je sve dobro i neka se tako nastavi do kraja ☺️
    IKARo8o8, čestitam!! Uvijek mi je drago pročitati ovakve priče 💗 želim ti svu sreću dalje! ☺️🤞

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Emma05
    11. Siječanj 2025. 18:49

Ivka33

Cestitam svima na plusicima lijepim betama a vi ostale moje suborke da sto prije dozivite isto to 🙏❤️
    Di nam je Emma draga javi se ponekad kako si sta ima 😘

Pozdrav usput svima😁. Malo sam se makla na temu "Ljetne bebe" ali i dalje čitam ovaj forum jer su tu moje ivf suborkinje i jedino ova grupa ovdje razumije kroz što prolazimo💕. Kod mene sve ok..pregledi uredni za sada. Idući mi je 16.01. pa ćemo mini anomaly raditi. Neobično mi je viditi bebu na uzv-u kao da je nestvarno😄🥹🥰. Ja i muž se baš raznježimo svaki put na pregledu. Svaki mali pokret mrvice nam je fascinantan i smišan🥹😍. Kako si ti? Kako napreduju pregledi. Jesi radila prenatalni? Ja nisam, a i ne planiram. Bit će kako bude🙏💕

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Razumna
    11. Siječanj 2025. 20:32

Pozdrav žene. 
    Imam jedno čudno i neobično pitanje. 
    Zadnju mjesečnicu sam imala 27.12.2024. A jučer sam počela opet krvariti uz veliku bol u lijevom jajniku, mislila sam da je riječ o ovulaciji, međutim, danas isto krvarim, svježa krv stalno. Ali ne preobilno i nema onih krpica i ugrusaka kao da je regularna mjesečnica. Nemam jake bolove, ali osjećam zatezanje i bolove kao kad imam mjesečnicu. Prvi put mi je to u životu da krvarim između ciklusa. Jedina razlika između sada i inače je to što sam bila jako aktivna, i dan prije krvarenja, tj noć imala sam intenzivan sex jer sam mislila da će mi ovulacije...
    Moj problem je taj i zašto vas sad gnjavim je taj što bi ja sad trebala u postupak i večeras bi se trebala piknuti gonalom ako je ovo mjesečnica. Nemam koga pitati jer se liječim u bolnici a oni rade od pon do petka. Jedino da na hitnu odem. 
    Nadam se da će mi netko odgovoriti. 
    Hvala

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

darliv
    11. Siječanj 2025. 21:04

Razumna

Pozdrav žene.
    Zadnju mjesečnicu sam imala 27.12.2024. A jučer sam počela opet krvariti uz veliku bol u lijevom jajniku, mislila sam da je riječ o ovulaciji, međutim, danas isto krvarim, svježa krv stalno. Ali ne preobilno i nema onih krpica i ugrusaka kao da je regularna mjesečnica. Nemam jake bolove, ali osjećam zatezanje i bolove kao kad imam mjesečnicu. Prvi put mi je to u životu da krvarim između ciklusa. Jedina razlika između sada i inače je to što sam bila jako aktivna, i dan prije krvarenja, tj noć imala sam intenzivan sex jer sam mislila da će mi ovulacije…
    Moj problem je taj i zašto vas sad gnjavim je taj što bi ja sad trebala u postupak i večeras bi se trebala piknuti gonalom ako je ovo mjesečnica. Nemam koga pitati jer se liječim u bolnici a oni rade od pon do petka. Jedino da na hitnu odem.
    Hvala

Ovo je baš zeznuto i uvijek nam se takve stvari dogode vikendom kad nemamo koga pitati 🫣
    Mislim po danima bi mogla biti ovulacijska krv i ako je bio malo intenzivniji odnos lako moguće da je malena ozljeda, znala sam imati krv za vrijeme ovulacije neovisno o seksu, ali samo jedan dan i to mrlje svježe krvi na dnevnom, i ovulacije su mi uvijek bile kriminalno bolne pa tu ne mogu dati savjet, ali možda stvarno da odeš ujutro na hitnu da ti potvrde da li se maternica ljušti ili je ovulacijska, jer bilo bi nezgodno da se filaš s hormonima, a da nije vrijeme za njih... 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Razumna
    11. Siječanj 2025. 21:27

darliv

Razumna

Pozdrav žene.
    Zadnju mjesečnicu sam imala 27.12.2024. A jučer sam počela opet krvariti uz veliku bol u lijevom jajniku, mislila sam da je riječ o ovulaciji, međutim, danas isto krvarim, svježa krv stalno. Ali ne preobilno i nema onih krpica i ugrusaka kao da je regularna mjesečnica. Nemam jake bolove, ali osjećam zatezanje i bolove kao kad imam mjesečnicu. Prvi put mi je to u životu da krvarim između ciklusa. Jedina razlika između sada i inače je to što sam bila jako aktivna, i dan prije krvarenja, tj noć imala sam intenzivan sex jer sam mislila da će mi ovulacije…
    Hvala

Ovo je baš zeznuto i uvijek nam se takve stvari dogode vikendom kad nemamo koga pitati 🫣
    Mislim po danima bi mogla biti ovulacijska krv i ako je bio malo intenzivniji odnos lako moguće da je malena ozljeda, znala sam imati krv za vrijeme ovulacije neovisno o seksu, ali samo jedan dan i to mrlje svježe krvi na dnevnom, i ovulacije su mi uvijek bile kriminalno bolne pa tu ne mogu dati savjet, ali možda stvarno da odeš ujutro na hitnu da ti potvrde da li se maternica ljušti ili je ovulacijska, jer bilo bi nezgodno da se filaš s hormonima, a da nije vrijeme za njih…

Draga, hvala ti na odgovoru 🥰.
    Ja sam sad na hitnoj pa što bude

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

riamaro
    11. Siječanj 2025. 22:01

Ikar0808 predivno je pročitati ovakav ishod nakon svega što si prošla, a osobito jer sam u istoj bolnici, pa me svaki uspjeh zapravo dodatno ohrabri da ostanem tamo. Hvala ti! Želim ti urednu trudnoću. 
    Ako želiš reći, tko ti je od doktora radio posljednji uspješni transfer? 
    Darliv hvala na fotografiji, baš si me raznježila, i ti i Emma 😍 
    Razumna javi što je bilo na kraju, držim fige 🤞🏽

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
    - 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4/2025 Rekovelleve + Orgalutran ⏳

riamarro@hotmail.com

⭐ Miss_Ivy ⭐
    11. Siječanj 2025. 22:32

Darliv pa ti vec 33 tt  di planiras roditi? Porod je bio super, inducirani opet u 41 tt, 3 sata je trajalo , bez epiduralne. Borna je bas ne dozivljava previse! Ona je prvih mjesec i pol samo vristala, imala je grde grceve, sad se to skroz smirilo i bas je mala slatka smješkica. 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

⭐ Miss_Ivy ⭐
    11. Siječanj 2025. 22:38

Tvoj malac je bas divan! Vjerujem da jedva cekas da ga vidis nakon toliko godina cekanja! Ja sam ti isto imala gestacijski u obje trudnoce. U ovoj dobila svega 7 kg, izgubila nakon poroda 11 kg. Ali sam bome imala ogroman trbuh!

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Diivnaa__
    12. Siječanj 2025. 08:04

Razumna jesi li saznala nesto korisno od njih?

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

darliv
    12. Siječanj 2025. 08:38

Miss_Ivy planiram roditi u Osijeku jer mi je to najbliže kući.. Imala sam čak želju na Sv. Duhu, ali onda si mislim kak mi je nezgodno to iščekivanje i nemam tamo u stančiću ništa posebno za bebu, a voziti ju nazad za Slavoniju, nekoliko sati vožnje tek rođene bebe mi nikako nije zgodno, tako da sam odustala.. I jedva čekam upoznati ga da 🤭 sad su mi krenuli neki menstrualni bolovi navečer pa se smire do jutra, valjda je to normalno kak se sve širi, ali sam ja već neke stvari spremila u kofer za svaki slučaj, panika me hoću li prepoznati kad treba reagirati 😆
    A mišica mala, kako ju je zezao stomačić tako jako, dobro pa nije duže potrajalo 😔 Borna je sigurno bio u šoku zbog toliko plakanja 🤭 moji nećaci su još malo manje razlike nego tvoji klinci, i isto se nisu doživljavali taj neki period dok nisu počeli zajedno igračke dirati i komunicirati 😆
    Jesi se strogo držala prehrane za gestacijski? Ja sam isto dosad dobila 4 kg, a i inače sam sitnija i ispod zimske jakne se ni ne vidi da sam trudna 🫣

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.