Ikar0808 predivno je pročitati ovakav ishod nakon svega što si prošla, a osobito jer sam u istoj bolnici, pa me svaki uspjeh zapravo dodatno ohrabri da ostanem tamo. Hvala ti! Želim ti urednu trudnoću.
Ako želiš reći, tko ti je od doktora radio posljednji uspješni transfer?
Darliv hvala na fotografiji, baš si me raznježila, i ti i Emma 😍
Razumna javi što je bilo na kraju, držim fige 🤞🏽

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Darliv pa ti vec 33 tt di planiras roditi? Porod je bio super, inducirani opet u 41 tt, 3 sata je trajalo , bez epiduralne. Borna je bas ne dozivljava previse! Ona je prvih mjesec i pol samo vristala, imala je grde grceve, sad se to skroz smirilo i bas je mala slatka smješkica.

👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Tvoj malac je bas divan! Vjerujem da jedva cekas da ga vidis nakon toliko godina cekanja! Ja sam ti isto imala gestacijski u obje trudnoce. U ovoj dobila svega 7 kg, izgubila nakon poroda 11 kg. Ali sam bome imala ogroman trbuh!

👩 40 👨 39
Razumna jesi li saznala nesto korisno od njih?
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Miss_Ivy planiram roditi u Osijeku jer mi je to najbliže kući.. Imala sam čak želju na Sv. Duhu, ali onda si mislim kak mi je nezgodno to iščekivanje i nemam tamo u stančiću ništa posebno za bebu, a voziti ju nazad za Slavoniju, nekoliko sati vožnje tek rođene bebe mi nikako nije zgodno, tako da sam odustala.. I jedva čekam upoznati ga da 🤭 sad su mi krenuli neki menstrualni bolovi navečer pa se smire do jutra, valjda je to normalno kak se sve širi, ali sam ja već neke stvari spremila u kofer za svaki slučaj, panika me hoću li prepoznati kad treba reagirati 😆
A mišica mala, kako ju je zezao stomačić tako jako, dobro pa nije duže potrajalo 😔 Borna je sigurno bio u šoku zbog toliko plakanja 🤭 moji nećaci su još malo manje razlike nego tvoji klinci, i isto se nisu doživljavali taj neki period dok nisu počeli zajedno igračke dirati i komunicirati 😆
Jesi se strogo držala prehrane za gestacijski? Ja sam isto dosad dobila 4 kg, a i inače sam sitnija i ispod zimske jakne se ni ne vidi da sam trudna 🫣
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Hej žene, evo da se javim.
Dobro je da sam otišla na hitnu i da se nisam počela pikati jer imam cistu na jajniku 5cmx5cm.
Zbog toga valjda i krvarim. Doktorice nisu bile sigurne jer su mlade pa su mi rekle da se u pon javim svojoj ivf doktorici pa ću tako i učiniti. Loše se osjećam, boli me, budem mirovala danas.
muž i ja po 39g, 10g braka,
12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌
Cestitam svima na plusicima lijepim betama a vi ostale moje suborke da sto prije dozivite isto to 🙏❤️
Di nam je Emma draga javi se ponekad kako si sta ima 😘
Pozdrav usput svima😁. Malo sam se makla na temu "Ljetne bebe" ali i dalje čitam ovaj forum jer su tu moje ivf suborkinje i jedino ova grupa ovdje razumije kroz što prolazimo💕. Kod mene sve ok..pregledi uredni za sada. Idući mi je 16.01. pa ćemo mini anomaly raditi. Neobično mi je viditi bebu na uzv-u kao da je nestvarno😄🥹🥰. Ja i muž se baš raznježimo svaki put na pregledu. Svaki mali pokret mrvice nam je fascinantan i smišan🥹😍. Kako si ti? Kako napreduju pregledi. Jesi radila prenatalni? Ja nisam, a i ne planiram. Bit će kako bude🙏💕
Drago mi je da je sve ok i kod mene je samo sta sam postala psihasica svaka neka mala bol odma panika ako nema znakova zasto nema 🫣🫣🫣 brojim dane do pregleda sad me u utorak 14.1 i jedva ga cekam da vidim mrvicu kako je narasla… Prenatalni necu radit bas sta bude bude sta Bog 🙏🙏🙏
Kod mene ti je isto na dane sve mirno pa uvijek nešto preispituješ, ima li tu bebe jel trudnoća jos tu i ostale psihodelije itd a onda dođu 2-3 dana koja me razore u svakom smislu🤣 pa požalim što sam bila "nezahvalna" tih par mirnijih dana🙈😁. A bolove sam prihvatila kao nešto normalno jer nam se širi maternica pa to tako mora biti ali nekad zbilja nisu ugodni i traju cijeli dan u jednoj točki. Ja sam imala dosta operacija na maternici pa mislim da mi to dodatno radi te senzacije zatezanja i kojekakvih bolova zbog ožiljaka. Magnezij dosta spašava isto. I ja jedva čekam pregled. Za sada sam još na 2 tj pa će nakon toga pregledi 1x mjesečno. Drago mi je da je kod tebe sve dobro. Dođi malo i na "ljetne bebe"😊💕

💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️
Pozdrav svima, sve najbolje u 2025. godini ❤️
Razumna, dobro da si otišla na hitnu.
Ikar, baš lijepe vijesti 🤗
Ostale trudnice i mame, pusa svima, uživajte sa svojim bebačima 🥰
Trudilice i čekalice, sretno, najsretnije u ovoj godini 🍀✨️🪄
* * * * * * *
Je li netko od vas koristio macu u postupku?
Od svih suplemenata jedino nju nikad nismo ni muž ni ja. Od preporučenih suplemenata, ima li neki s kojim se maca "tuče", tj. ne bi se trebali zajedno uzimati?
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Dodo koliko sam shvatila ništa od suplemenata koji direktno utječu na hormone se ne koristi u postupku (maca,ashwaganda,vrkuta i sl.),to uglavnom bude naglašeno i na ambalaži. Ja sam je pila davno i sjećam se da mi je totalno poremetila cikluse.

Miss_Ivy planiram roditi u Osijeku jer mi je to najbliže kući.. Imala sam čak želju na Sv. Duhu, ali onda si mislim kak mi je nezgodno to iščekivanje i nemam tamo u stančiću ništa posebno za bebu, a voziti ju nazad za Slavoniju, nekoliko sati vožnje tek rođene bebe mi nikako nije zgodno, tako da sam odustala.. I jedva čekam upoznati ga da 🤭 sad su mi krenuli neki menstrualni bolovi navečer pa se smire do jutra, valjda je to normalno kak se sve širi, ali sam ja već neke stvari spremila u kofer za svaki slučaj, panika me hoću li prepoznati kad treba reagirati 😆
A mišica mala, kako ju je zezao stomačić tako jako, dobro pa nije duže potrajalo 😔 Borna je sigurno bio u šoku zbog toliko plakanja 🤭 moji nećaci su još malo manje razlike nego tvoji klinci, i isto se nisu doživljavali taj neki period dok nisu počeli zajedno igračke dirati i komunicirati 😆
Jesi se strogo držala prehrane za gestacijski? Ja sam isto dosad dobila 4 kg, a i inače sam sitnija i ispod zimske jakne se ni ne vidi da sam trudna 🫣
Nisam se bas strogo drzala te dijete. Tipa pazila sam na dorucak i veceru, a rucak je bio sto sam skuhala i svima. Ne znam koja ti je vrijednost bila povisena? Meni srednja. Kada ti je termin, da malo zapratim temu oko tog datuma?

👩 40 👨 39
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji