Bok cure!
Evo i mene nakon spontanog jedan ciklus smo preskočili i 19.12.sam imala Fet ,zadnja blasta i sta bude bude..
🍀
Držim fige da se primiij🤗🥰🌺
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Teich, Emma, Ivka, Tera, čestitam vam svima cure! ☺️ neka vas do kraja prati mirna i uredna trudnoća ❤️
Lunolina, čestitke na dečkiću, a tebi, RužaFT na curici 🥰🥰💓
Sunce, čestitam i želim ti sreću dalje 🥰💓
Nella, čestitam, tako mi je drago!! Neka sve dalje bude mirno i uredno 🤞🙏☺️🌞💖
Marada, čestitam i sretno dalje!! ☺️🙏💖
Djetelina, Rolice, razumijem skroz potrebu za isključivanjem.. želim vam lijepe i mirne blagdane i svu sreću u 2025. 🙂❤️
Mortadela, sretno u novom postupku 🤞☺️💓
Riamaro, nadam se da si dobro i držim fige za lijepu betu!! ☺️🌞🤞💗
Draga Sanjushka, nadam se da si ozdravila, očito nas je dosta odradilo tu neku groznu virozu ovaj mjesec...
Amy, sretno, držim fige za lijepu betu! 🙏🙂💖
----------------------------------------------------------------------------
Ja sam danas bila na UZV, vidi se GV i ŽV, ali sve je jako sitno.. ŽV 2mm, GV nisu napisali kolika je.. za sada je to to.. naručena sam opet za tjedan dana. Nadam se da će biti sve ok.. 🙏
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez th
🧔 1986., sve ok
🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4
Teich, Emma, Ivka, Tera, čestitam vam svima cure! ☺️ neka vas do kraja prati mirna i uredna trudnoća ❤️
Lunolina, čestitke na dečkiću, a tebi, RužaFT na curici 🥰🥰💓
Sunce, čestitam i želim ti sreću dalje 🥰💓
Nella, čestitam, tako mi je drago!! Neka sve dalje bude mirno i uredno 🤞🙏☺️🌞💖
Marada, čestitam i sretno dalje!! ☺️🙏💖
Djetelina, Rolice, razumijem skroz potrebu za isključivanjem.. želim vam lijepe i mirne blagdane i svu sreću u 2025. 🙂❤️
Mortadela, sretno u novom postupku 🤞☺️💓
Riamaro, nadam se da si dobro i držim fige za lijepu betu!! ☺️🌞🤞💗
Draga Sanjushka, nadam se da si ozdravila, očito nas je dosta odradilo tu neku groznu virozu ovaj mjesec…
Amy, sretno, držim fige za lijepu betu! 🙏🙂💖
—————————————————————————-
Ja sam danas bila na UZV, vidi se GV i ŽV, ali sve je jako sitno.. ŽV 2mm, GV nisu napisali kolika je.. za sada je to to.. naručena sam opet za tjedan dana. Nadam se da će biti sve ok.. 🙏
Bitno je da je doktor zadovoljan.. jesu li napisali koja si sedmica? podsjeti me kad si imala aspiraciju, transfer?
Kod mene je situacija da je UZ 02.01. pa cu iscekivati taj dan.. 🙂 rekla sam sebi da sve mogu izdrzati, ali ova konstantna mucnina je bas grozna..problem je sto me sprecava i da jedem sve stvari koje su sad pozeljne..bojim se da ne ugrozim napredak i formiranje bebe
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Drage djevojke! 🤗 Od bete sam se malo povukla da u koliko-tolikom miru dočekam uzv, tu i tamo otvorim da vas popratim pa vidim da je bilo puno lijepih vijesti - čestitke svimaaa! ❤️Danas na uzv vidjela se gestacijska, žumanjčana, maaaala mrvica i njeni jaki otkucaji - kaže dr. da je za 6+1 prema mjerama (prema transferu 6+3) to super jako srce! ❤️❤️Idući pregled mi je redovni "prvi" na SD 8.1. pa ćemo tada imati i apdejt. Do tada mi je određeno mirovanje jer su mi jajnici pod hiperom i ima nešto malo slobodne tekućine. Je li neka od vas imala to iskustvo? Inače imam simptome hipera od 6dpt, i bili su konstantni nekih 2 tjedna, ali sada ništa više ne osjetim, osjećam se prilično normalno, piškim stalno, pijem puno, okrećem se i krećem se polako, ništa teško ne dižem... jedino me neka prehlada ulovila pa kašljem, ali mislim da to nije povezano uopće. Baš sam nekako imala filing da je hiper prošao, ali očito je još uvijek tu...Želim vam svima sretan i miran Božić uz ostvarenje najvećih želja! 🤞🤞🎉❤️
🙋🏼♀️33 🙋♂️35, 2.god pokušavanja, nalazi svi ok, idiopatska neplodnost
11/24 - 1. IVF (Sv. Duh, dr. Luetić) - stimulacija: Ovaleap+Menopur+Cetrotide+Ovitrelle > punkcija 10 js, oplođeno 9 > 5. dan imamo 3 savršene blastice - ET jedne (27.11.), 2 u freeze
Terapija: Cyclogest 2x400mg, Estrofem 2x2mg
10 dnt - pozitivan kućni test ➕️
14 dpt beta 991 - 16 dpt beta 2238
Uzv 24.12. - 6+1 imamo ❤️
⏳️uzv SD 8.1.
Amy cestitam pupo, nadam se da ce se mrvica cvrsto primiti 🤞🏽Verbena vjerujem u dobar ishod i zelim ti svu srecu i mirne dane do pregleda, kao i Tanjanji. Nemoj se brinuti, beba sebi uzme od tebe sve sto joj treba. Zrinkolina budi oprezna s hiperom i prati simptome, biti ce sve dobro
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ oligoasthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
- 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
- 3/2025 stimulirani postupak ⏳
Ja imam sjenu na testu i nadam se da će ovaj put bit sve ok🙏
👨🦱38- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱28 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 UZV 🙏
Ja imam sjenu na testu i nadam se da će ovaj put bit sve ok🙏
🤞🏽🤞🏽🤞🏽❤️
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ oligoasthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
- 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
- 3/2025 stimulirani postupak ⏳
Drage djevojke! 🤗 Od bete sam se malo povukla da u koliko-tolikom miru dočekam uzv, tu i tamo otvorim da vas popratim pa vidim da je bilo puno lijepih vijesti - čestitke svimaaa! ❤️Danas na uzv vidjela se gestacijska, žumanjčana, maaaala mrvica i njeni jaki otkucaji - kaže dr. da je za 6+1 prema mjerama (prema transferu 6+3) to super jako srce! ❤️❤️Idući pregled mi je redovni "prvi" na SD 8.1. pa ćemo tada imati i apdejt. Do tada mi je određeno mirovanje jer su mi jajnici pod hiperom i ima nešto malo slobodne tekućine. Je li neka od vas imala to iskustvo?Inače imam simptome hipera od 6dpt, i bili su konstantni nekih 2 tjedna, ali sada ništa više ne osjetim, osjećam se prilično normalno, piškim stalno, pijem puno, okrećem se i krećem se polako, ništa teško ne dižem… jedino me neka prehlada ulovila pa kašljem, ali mislim da to nije povezano uopće. Baš sam nekako imala filing da je hiper prošao, ali očito je još uvijek tu…Želim vam svima sretan i miran Božić uz ostvarenje najvećih želja! 🤞🤞🎉❤️
Pozdrav Zrinkolina, ja sam imala blagi hiper pogorsan nastupanjem trudnoce. Tekucina se povukla kroz 2-3 tjedna od pozitivne bete, no jajnici su i nakon 12 tjedana i dalje uvecani. Trenutno su oko 6,5 cm sto je ok, no jako dugo (do proslog pregleda) su bili preko 8 cm, na samom pocetku oko 10 cm. Radi toga savjetovan mi je oprez prililom sagibanja, bez naglih pokreta, umjereno mirovanje, bez dizanja teskih stvari i bez odnosa. Simptome nisam imala osim uvecanog trbuha koja 2-3 tjedna od pozitivne bete, no imala sam ceste ultrazvuke na kojima se uvijek pokazalo da su jajnici veliki. Sretno! 🍀🍀
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Drage djevojke! 🤗 Od bete sam se malo povukla da u koliko-tolikom miru dočekam uzv, tu i tamo otvorim da vas popratim pa vidim da je bilo puno lijepih vijesti - čestitke svimaaa! ❤️Danas na uzv vidjela se gestacijska, žumanjčana, maaaala mrvica i njeni jaki otkucaji - kaže dr. da je za 6+1 prema mjerama (prema transferu 6+3) to super jako srce! ❤️❤️Idući pregled mi je redovni "prvi" na SD 8.1. pa ćemo tada imati i apdejt. Do tada mi je određeno mirovanje jer su mi jajnici pod hiperom i ima nešto malo slobodne tekućine. Je li neka od vas imala to iskustvo?Inače imam simptome hipera od 6dpt, i bili su konstantni nekih 2 tjedna, ali sada ništa više ne osjetim, osjećam se prilično normalno, piškim stalno, pijem puno, okrećem se i krećem se polako, ništa teško ne dižem… jedino me neka prehlada ulovila pa kašljem, ali mislim da to nije povezano uopće. Baš sam nekako imala filing da je hiper prošao, ali očito je još uvijek tu…Želim vam svima sretan i miran Božić uz ostvarenje najvećih želja! 🤞🤞🎉❤️Pozdrav Zrinkolina, ja sam imala blagi hiper pogorsan nastupanjem trudnoce. Tekucina se povukla kroz 2-3 tjedna od pozitivne bete, no jajnici su i nakon 12 tjedana i dalje uvecani. Trenutno su oko 6,5 cm sto je ok, no jako dugo (do proslog pregleda) su bili preko 8 cm, na samom pocetku oko 10 cm. Radi toga savjetovan mi je oprez prililom sagibanja, bez naglih pokreta, umjereno mirovanje, bez dizanja teskih stvari i bez odnosa. Simptome nisam imala osim uvecanog trbuha koja 2-3 tjedna od pozitivne bete, no imala sam ceste ultrazvuke na kojima se uvijek pokazalo da su jajnici veliki. Sretno! 🍀🍀
Hvala ti puno na savjetima! 🤗🤗 takve upute imam i ja, u nalazu piše samo "bez fizičkih napora" i jajnici 7-8cm. Na sreću sam sada na godišnjem 2 tjedna pa se nadam da će se nakon tog perioda mirovanja na sljedećem uzv već malo smanjiti 🤞 Prije i na transferu nije bilo hipera, dakle meni je trudnoća bila okidač pa se nadam da će ostati na ovome 😊
🙋🏼♀️33 🙋♂️35, 2.god pokušavanja, nalazi svi ok, idiopatska neplodnost
11/24 - 1. IVF (Sv. Duh, dr. Luetić) - stimulacija: Ovaleap+Menopur+Cetrotide+Ovitrelle > punkcija 10 js, oplođeno 9 > 5. dan imamo 3 savršene blastice - ET jedne (27.11.), 2 u freeze
Terapija: Cyclogest 2x400mg, Estrofem 2x2mg
10 dnt - pozitivan kućni test ➕️
14 dpt beta 991 - 16 dpt beta 2238
Uzv 24.12. - 6+1 imamo ❤️
⏳️uzv SD 8.1.
Sortiraj odgovore
Najstariji