Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    IKAR0808
    11. Siječanj 2025. 11:36

U nedelju natjeram muža u dežurnu ljekarnu i u ponedjeljak pišnem.  8 DPT. Sijenu vidim, ali vidim ju samo ja. Muž  ne. Odustajem od njega i šaljem slike Sani. Odlučim i izvaditi betu. 23.12 je i znam da ću morati ponavljati na sam Božić. Ali nije me briga. Znam da će i beta biti niska. Nije me ni to briga. Beta 8DPT 22.6. Niska ali je pozitivna. Ja malo skeptično. Ponavljam za Božić.  10DPT beta je 33.2. Sve mi je bilo jasno. Predugo sam u IVFu da bi vjerovala u čuda i nepravilan rast bete. Ponavljam za 2 dana kako bi betu ispratila do 0 i konačno prestala s terapijom. U međuvremenu malo počela smeđariti. Beta 12DPT 107!!!! Beta14DPT 266.5. Mislim da sam tih dana barem 100 puta umrla. Vadim betu i 16DDPT 484.5. Opet spust na zemlju jer nije poduplala. Vadim I 18DPT , beta 907.2. Opet nije školsko duplanje. Tu prestajem s vađenjem i odlučim čekati uvz.  Ultrazvuk prema ZM 6+2. Naravno da sam bila u Zg u pol 7, odjel se otvara u pol 8, primarijus dolazi u 8. Treća sam po redu. Imamo srce. Vide se otkuciji. Dalje se ne sjećam...

Vinogradska 🏥 since 05/2013
    ▪️jajovod✂️
    1. IVF 11/13❌️
    2. IVF 11/14❌️
    3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
    11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
    ▪︎jajovod✂️
    4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
    1. fet beta ❌️
    2.fet beta ❌️
    3.fet beta ❌️
    5. IVF - 4/23 ❌️
    🐧🐧
    4. fet beta ❌️
    5.fet ❌️
    6.IVF -2/24 ❌️
    🐧🐧
    6. fet beta ❌️
    7.fet❌️
    8.fet 8DPT + , 6tt ❤️

IKAR0808
    11. Siječanj 2025. 11:44

Sljedeći UVZ je 21.1 i to je zadnji u klinici. Trenutno sam na terapiji 2x cyclogest,  4×estrofem,  1xclexane, 3xdupaston + Novalac. Ne znam što me čeka. Neke velike simptome nemam, ali predobro poznajem svoje tijelu da bi ignorirala male, svakodnevne promjene na njemu. Idem dan po dan. Prestala sam pušiti. Smanjila kavu. Radim i dalje. Ovo nije post o čudima. Dio mene i dalje ne vjeruje u čuda. Ali zato vjerujem u medicinu i da medicina čini čuda. 

▪️jajovod✂️
    1. IVF 11/13❌️
    2. IVF 11/14❌️
    ▪︎jajovod✂️
    4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
    1. fet beta ❌️
    2.fet beta ❌️
    3.fet beta ❌️
    5. IVF - 4/23 ❌️
    🐧🐧
    4. fet beta ❌️
    5.fet ❌️
    6.IVF -2/24 ❌️
    🐧🐧
    6. fet beta ❌️
    7.fet❌️
    8.fet 8DPT + , 6tt ❤️

• lolalu30
    11. Siječanj 2025. 12:05

Pozdrav, nova sam na forumu. Trenutno brojim dane do bete. 18.01.2025 zakazano vađenje nalaza. Transfer radjen 07.01.2025 godine sa dvije zaleđene blastociste. Sad mene zanima kad bi ja mogla najranije uraditi neki test i koji je najbolji? I da li je neko imao slične simptome nakon ET. Dakle ja imam simptom kao da će mi ovog momenta doći menstruacija i to traje od prvog dana nakon ET. 

Hvala unaprijed 

IKAR0808
    11. Siječanj 2025. 12:39

lolalu30

Pozdrav, nova sam na forumu. Trenutno brojim dane do bete. 18.01.2025 zakazano vađenje nalaza. Transfer radjen 07.01.2025 godine sa dvije zaleđene blastociste. Sad mene zanima kad bi ja mogla najranije uraditi neki test i koji je najbolji? I da li je neko imao slične simptome nakon ET. Dakle ja imam simptom kao da će mi ovog momenta doći menstruacija i to traje od prvog dana nakon ET.

Hvala unaprijed

Da se odmah osvrnem I na testove. Ja sam počela sam gravignost mini trakicama I tu su mi stalno bile sijene jedva okom vidljive, tek kad je beta bila 107 se vidla neka konkretna sijena ali još uvijek ne crta. Dok su mi trakice iz dm-a frst sing bile super, konkretna crta koja tamni kako je beta rasla, čak sam došla i do crte koje je jača od kontrolne. I nemoj prije 8-9 DPT. Ne znam koji ti je ovo fet ali iz mog primjera ja sam sad u zadnjem fetu dobila sijenu jedva vidljive tek 8DPT. Uvjerena sam da sam radila 6DPT te sijene nebi ni bilo. Do sada sam se uvijek testirala 6DPT I ponovila 7DPT pa onda prestala s terapijom. Ali ja jako dobro poznam svoje tijelo i znala sam već 2-3 dana poslje transfera u kojem smjeru ide 

▪️jajovod✂️
    1. IVF 11/13❌️
    2. IVF 11/14❌️
    ▪︎jajovod✂️
    4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
    1. fet beta ❌️
    2.fet beta ❌️
    3.fet beta ❌️
    5. IVF - 4/23 ❌️
    🐧🐧
    4. fet beta ❌️
    5.fet ❌️
    6.IVF -2/24 ❌️
    🐧🐧
    6. fet beta ❌️
    7.fet❌️
    8.fet 8DPT + , 6tt ❤️

darliv
    11. Siječanj 2025. 12:49

Miss_Ivy pa čestitam na malenoj djevojčici 🥰💝 ajme već je više od dva mjeseca prošlo od poroda..kako je prošlo? Kako ste općenito sad kad vas je četvero, jel braco oduševljen?
    Saniii čitam i navijam 💓
    IKAR0808 neka se nastavi dobro, želim ti urednu trudnoću 🥰
    Držim fige svim starim i novim suborkinjama, želim vam puno snage i strpljenja, i neka ova godina bude vaša 💞

Kod nas je sve manje više ok, imam trudnički dijabetes iako nisam gotovo ništa kg dobila, pa malo pripazim na prehranu, bebač je po mjerama za tjedan manji i stomak je manji, ali su ostali parametri dobri pa zasad nema neke intervencije osim češćeg posjeta ginekologu, i aktivan je poprilično pa nisam previše zabrinuta... Bliži se kraj i u šoku sam kako je proletjelo nešto što smo gotovo 12 godina čekali, i nadam se da će sve biti ok i dalje i da uskoro u naručju držimo našu malu kiflicu 🥰
    I stavljam vam jednu fotografiju sa zadnjeg uzv kao poticaj za izgurati svako spoticanje, svaki upitnik, svaku suzu, najjače smo kad je najteže! ❤️
    https://ibb.co/QKqrLDZ

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Verbena
    11. Siječanj 2025. 15:54

Darliv, drago mi je da je sve dobro i neka se tako nastavi do kraja ☺️
    IKARo8o8, čestitam!! Uvijek mi je drago pročitati ovakve priče 💗 želim ti svu sreću dalje! ☺️🤞

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
    🔸10/24 ET 1 3dn ❌
    🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣

Emma05
    11. Siječanj 2025. 18:49

Ivka33

Cestitam svima na plusicima lijepim betama a vi ostale moje suborke da sto prije dozivite isto to 🙏❤️
    Di nam je Emma draga javi se ponekad kako si sta ima 😘

Pozdrav usput svima😁. Malo sam se makla na temu "Ljetne bebe" ali i dalje čitam ovaj forum jer su tu moje ivf suborkinje i jedino ova grupa ovdje razumije kroz što prolazimo💕. Kod mene sve ok..pregledi uredni za sada. Idući mi je 16.01. pa ćemo mini anomaly raditi. Neobično mi je viditi bebu na uzv-u kao da je nestvarno😄🥹🥰. Ja i muž se baš raznježimo svaki put na pregledu. Svaki mali pokret mrvice nam je fascinantan i smišan🥹😍. Kako si ti? Kako napreduju pregledi. Jesi radila prenatalni? Ja nisam, a i ne planiram. Bit će kako bude🙏💕

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

Razumna
    11. Siječanj 2025. 20:32

Pozdrav žene. 
    Imam jedno čudno i neobično pitanje. 
    Zadnju mjesečnicu sam imala 27.12.2024. A jučer sam počela opet krvariti uz veliku bol u lijevom jajniku, mislila sam da je riječ o ovulaciji, međutim, danas isto krvarim, svježa krv stalno. Ali ne preobilno i nema onih krpica i ugrusaka kao da je regularna mjesečnica. Nemam jake bolove, ali osjećam zatezanje i bolove kao kad imam mjesečnicu. Prvi put mi je to u životu da krvarim između ciklusa. Jedina razlika između sada i inače je to što sam bila jako aktivna, i dan prije krvarenja, tj noć imala sam intenzivan sex jer sam mislila da će mi ovulacije...
    Moj problem je taj i zašto vas sad gnjavim je taj što bi ja sad trebala u postupak i večeras bi se trebala piknuti gonalom ako je ovo mjesečnica. Nemam koga pitati jer se liječim u bolnici a oni rade od pon do petka. Jedino da na hitnu odem. 
    Nadam se da će mi netko odgovoriti. 
    Hvala

muž i ja po 39g, 10g braka,
    12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌

darliv
    11. Siječanj 2025. 21:04

Razumna

Pozdrav žene.
    Zadnju mjesečnicu sam imala 27.12.2024. A jučer sam počela opet krvariti uz veliku bol u lijevom jajniku, mislila sam da je riječ o ovulaciji, međutim, danas isto krvarim, svježa krv stalno. Ali ne preobilno i nema onih krpica i ugrusaka kao da je regularna mjesečnica. Nemam jake bolove, ali osjećam zatezanje i bolove kao kad imam mjesečnicu. Prvi put mi je to u životu da krvarim između ciklusa. Jedina razlika između sada i inače je to što sam bila jako aktivna, i dan prije krvarenja, tj noć imala sam intenzivan sex jer sam mislila da će mi ovulacije…
    Moj problem je taj i zašto vas sad gnjavim je taj što bi ja sad trebala u postupak i večeras bi se trebala piknuti gonalom ako je ovo mjesečnica. Nemam koga pitati jer se liječim u bolnici a oni rade od pon do petka. Jedino da na hitnu odem.
    Hvala

Ovo je baš zeznuto i uvijek nam se takve stvari dogode vikendom kad nemamo koga pitati 🫣
    Mislim po danima bi mogla biti ovulacijska krv i ako je bio malo intenzivniji odnos lako moguće da je malena ozljeda, znala sam imati krv za vrijeme ovulacije neovisno o seksu, ali samo jedan dan i to mrlje svježe krvi na dnevnom, i ovulacije su mi uvijek bile kriminalno bolne pa tu ne mogu dati savjet, ali možda stvarno da odeš ujutro na hitnu da ti potvrde da li se maternica ljušti ili je ovulacijska, jer bilo bi nezgodno da se filaš s hormonima, a da nije vrijeme za njih... 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Razumna
    11. Siječanj 2025. 21:27

darliv

Razumna

Pozdrav žene.
    Zadnju mjesečnicu sam imala 27.12.2024. A jučer sam počela opet krvariti uz veliku bol u lijevom jajniku, mislila sam da je riječ o ovulaciji, međutim, danas isto krvarim, svježa krv stalno. Ali ne preobilno i nema onih krpica i ugrusaka kao da je regularna mjesečnica. Nemam jake bolove, ali osjećam zatezanje i bolove kao kad imam mjesečnicu. Prvi put mi je to u životu da krvarim između ciklusa. Jedina razlika između sada i inače je to što sam bila jako aktivna, i dan prije krvarenja, tj noć imala sam intenzivan sex jer sam mislila da će mi ovulacije…
    Hvala

Ovo je baš zeznuto i uvijek nam se takve stvari dogode vikendom kad nemamo koga pitati 🫣
    Mislim po danima bi mogla biti ovulacijska krv i ako je bio malo intenzivniji odnos lako moguće da je malena ozljeda, znala sam imati krv za vrijeme ovulacije neovisno o seksu, ali samo jedan dan i to mrlje svježe krvi na dnevnom, i ovulacije su mi uvijek bile kriminalno bolne pa tu ne mogu dati savjet, ali možda stvarno da odeš ujutro na hitnu da ti potvrde da li se maternica ljušti ili je ovulacijska, jer bilo bi nezgodno da se filaš s hormonima, a da nije vrijeme za njih…

Draga, hvala ti na odgovoru 🥰.
    Ja sam sad na hitnoj pa što bude

muž i ja po 39g, 10g braka,
    12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani