Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    noor1994
    10. Siječanj 2025. 07:36

Luckita dobrodosla😊 zao mi je zbog razocaranja, nema bas puno slucajeva takvog scenarij, bar koliko sam ja upratila, ja bih na tvom mjestu svakako detaljnije propitala doktora/embriologa što se i zašto dogodilo, moze biti krivi tajming stoperice, kriva terapija itd. U kojoj si klinici? 
    .
    Deepblue dobrodosla 🙂 nazalost nemam iskustva s inseminacijom, sanse jesu male no neki postotak ipak uspije, nadamo se da ces ti biti dio pozitivne statistike inseminacije 🤞🏽🤞🏽🤞🏽
    ..
    Doram jako mi je zao, nazalost sve je nepredvidivo i koliko god se mi trudile i sa prehranom, suplementima, vjezbanjem, ipak nemamo kontrolu nad vecinom toga i s tim se najteze i pomirit kad dode do ovakvih situacija.. Ne znam sto bih ti rekla, ja osobno si dam vrijeme da proradim tugu, razocaranja i frustracije, ne pravim se hrabra i snazna u danima kad to nisam, i to mi pomogne da u ostalim danima budem koliko toliko psihicki stabilna 😅

🙎‍♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
    🙎‍♂️33 - sve ok, normo
    Pokušavamo od 10/2022
    Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
    01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
    07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
    03/25 Repromed - 5 ❄️. 1. FET 1bc ❌️, 2.FET 1bc ❌️, 3.FET 2bc❌️, 4.FET 1bc 🔜

Molly8
    10. Siječanj 2025. 08:01

doram

Pozdrav svima,
    Pisala sam prosli mj kako trebam na prvu inseminaciju pa sam malo trazila savjete i iskustva i evo dosao mjesec da ja napokon idem na inseminaciju i dodem na uzv 10.dan ciklusa i doktor kaze da nema ni jedan dominantan folikul a endometrij tanak. Nakon 3 godine i 3 spontana iz prirdonih jednostavno to razocaranje je bilo toliko da ja vise nisam mogla izustiti nista. Ja koja uvijek imam nesto za pitat zasto, koliki je ako je tanak, sta dalje, trazila sto objasnjena… moram priznat da sam osla satrana bez ijedne rijeci. Uvela gynositol, uvela zdrave obroke i pocela vjezbati. Pripremala sebe i tijelo. I onda ovo. Nikad mi se nije desilo na pregledu da imam tanak endometrij ili da nema dominantnog folikula jer sam doslovno skoro svaki mj na uzv. Zaista me ovo sokiralo, pomelo i vratilo 200 koraka unazad psihicki. Na iducem je rekao da idemo u stimulirani ali… cure kako nalazite strpljenje i snagu kako se psihicki nosite ??

Ovo je grozan proces i testira svaki dio mene psihicki i fizicki. Nekad sam super i puna energije nekad sam grozno, rekla sam sama sebi da je oboje ok. 
    Snagu mi najvise daju moji ljudi jer za mene je potrebno nekad sve to izgovorit i izbacit van i tad su oni uz mene i to mi pomogne. Takoder ako si u mogućnosti preporucila bi razgovor s psihologom, ja idem jednom mjesečno i baš mi puno znači.

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
    5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️

sanjushka
    10. Siječanj 2025. 08:36

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️      
    SIJEČANJ 2025. 
    13.1. pon 
    DEEDEE_543 - ultrazvuk fet 
    14.1. uto 
    IVKA33 - ultrazvuk 
    16.1. čet
    AMY_94 - 1.ultrazvuk
    20.1. pon
    MOLLY8 - ultrazvuk ivf
    21.1. uto
    TEICH56 - ultrazvuk
    22.1. sri
    MALA 33 - ultrazvuk 
    23.1. čet
    PLAVUŠA - konzultacije 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Dobrodošle nove cure! ❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+
    1 stimulacija (bez ❄️)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️)
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔

........
    📧 s88.forum@gmail.com

💜Medenko
    10. Siječanj 2025. 10:12

Vrijeme je da se opet zakotrlja pozitivan niz i puno srece❣️❣️❣️✨✨✨🙏🏽🙏🏽🙏🏽Sretno svima❤️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌

Sage
    10. Siječanj 2025. 10:18

Vidim da nas puno ovaj mjesec ide u FET tako da držim fige svima 🤞
    Pitanje za one koji ste išli u stimulirani FET... koji dan ciklusa vam je bila "ovulacija"? Meni je, naravno, Repromed opet na GO i opet je pitanje stignemo li sve. Danas me sestra probala otkantati zbog toga iako smo se doktor i ja dogovorili da mu se svakako javim i da vjerojatno stignemo, ali eto panika malo radi pa sam htjela provjeriti i s vama 🤗

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
    01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
    Poliklinika IVF
    04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
    ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
    06/25 histeroskopija ✔️; FET⏳

Verbena
    10. Siječanj 2025. 10:47

Pozdrav,
    evo da se javim nakon pregleda, moram opet doći u utorak. Naime, plod je od zadnjeg puta malo narastao (zaista ni probližno koliko bi trebalo za 9 tt) pa žele biti posve sigurni prije nego proglase neuspjeh.. Ako u utorak ne bude pomaka, od srijede krećem s medikamentoznom indukcijom.

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Darcyyy
    10. Siječanj 2025. 12:40

Cure, da li je koja imala iskustvo da su embriji smrznuti drugi dan nakon punkcije te onda u FET-u odmrznuti 3 dana prije transfera kako bi došli do blastociste? Nisam još čula za ovakav protokol, a tako ćemo raditi transfer. Strah me da ne prežive do 5. dana te da se onda bezveze filam hormonima ovaj ciklus. I ne samo ovaj, imam za 4 transfera, smrznute po 2 embrija. Molim vaša iskustva.

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

Lori🍀
    10. Siječanj 2025. 12:56

Verbena11

Pozdrav,
    evo da se javim nakon pregleda, moram opet doći u utorak. Naime, plod je od zadnjeg puta malo narastao (zaista ni probližno koliko bi trebalo za 9 tt) pa žele biti posve sigurni prije nego proglase neuspjeh.. Ako u utorak ne bude pomaka, od srijede krećem s medikamentoznom indukcijom.

Baš mi je žao. Prošla sam isto prije par godina, to čekanje je baš mučenje. Želim ti svu snagu da sve izdržiš i naravno želim ti da se dogodi čudo jer sve je moguće. Ako bude najgori scenarij, proći će i to, samo hrabro.

Ostalim curama s lošim vijestima također želim puno snage da sve izdržite. Biti će bolje, mora.

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Roxy ✨
    10. Siječanj 2025. 13:11

Darcyyy

Cure, da li je koja imala iskustvo da su embriji smrznuti drugi dan nakon punkcije te onda u FET-u odmrznuti 3 dana prije transfera kako bi došli do blastociste? Nisam još čula za ovakav protokol, a tako ćemo raditi transfer. Strah me da ne prežive do 5. dana te da se onda bezveze filam hormonima ovaj ciklus. I ne samo ovaj, imam za 4 transfera, smrznute po 2 embrija. Molim vaša iskustva.

Mojoj prijateljici su odma nakon oplodnje zamrznuli i onda su ih odmrznuli i pustili do blastice. Iz toga transfera je dobila sincica Držim ti sve fige 🤞🤩

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Darcyyy
    10. Siječanj 2025. 13:12

Roxy ✨

Darcyyy

Mojoj prijateljici su odma nakon oplodnje zamrznuli i onda su ih odmrznuli i pustili do blastice. Iz toga transfera je dobila sincica Držim ti sve fige 🤞🤩

Hvala ti na odgovoru! 😊

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.