Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Tanjanja27

Broj poruka: 260

Prijavi adminu

Sunce12

Tanjanja27

Dinya, Sunce hvala sto pitate..dobro sam ali glava mi tako radi 1000 na sat..plasim se samo da ce prestati da se razvija i napreduje..pokusavam da ne razmisljam tako ali ne ide bas..muka mi bude povremeno..ne previse ali bude, grudi me bole skroz malo ali takodje nemam grudi uopste ..tako da sve je to minimalno.. Ja koristim clexan od aspiracije i preporuka je da cu morati cijelu trudnocu..kod nas je opcija da ga mogu besplatno imati ako me prime u bolnicu jedan dan kako bih imala otpusno pismo sa preporukom koristenja clexana i to sam uradila u srijedu Tad me doktorica pregledala iako znam da je rano..na kraju to mi nije ni bila namjera jer sam dosla samo zbog clexana.. uglavnom na nalazu pise GV 13 mm i 5+3.. sta mislite jel to ok? Prvi UZ ce biti 02.01.
    Mislim da ti je to super i svi smo u istom razmisljanju trenutacno oko simptoma🫣Meni je u srijedu GV bila 4,2mm (4+3) i doktor je rekao da je to odlicno, pa mi tvojih 13mm zvuci zaista super. 🥳Bit ce to sve dobro. Da li su ti i zumanjcanu vrecicu vidjeli? Znam da je 2.1.jako daleko isto ko i moj 7.1.ali moramo nekako bit hrabre i da je to to ovaj put🙏😇 samo razmisljaj pozitivno. ❤️❤️
    P.s.ovo za heparin i ja planiram, ali cekam taj 7.1.da vidimo da li se srce cuje pa cu trazit takoder preko bolnice. Ja sam na Fragminu + Prolutex. Trbuh mi je ko da sam na fronti🫡

Zumanjcanu nije spomenula, bar ja nisam registrovala a na nalazu nije napisano..nadam se da ce biti dobro.. kad si ti imala aspiraciju, transfer? Meni je bilo 25.11 aspiracija, 30.11 transfer i danas ispadne da sam 5+6 ako racunam kako je napisala u srijedu

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Tanjanja27

Broj poruka: 260

Prijavi adminu

RužaFT

Jutro cure..
    Evo da se i ja javim nakon nekog vremena. Citam vas stalno, stalno ste mi u mislima, ali nemam snage pisati. Non stop mucnine, umor, neki bolovi, lose spavanje po noci 😓 nadam se da ce uskoro to proci da mogu uzivati u trudnoci…iscrpljena sam pomalo…
    Zadnji pregled koji je bio prije 10 ak dana, proslo je sve ok, bebica je dobro, iako sam dan prije pregleda opet prokrvarila (svjeza, svjetlija krv, no ne i obilna) i doktorica je vidjela mali hematom… tada smo radili i panoramu. Jucer su nam je dosao rezultat. Sve je ok 🙏 i cekamo CURICU💜 nakon blizanaca bit ce pravo osvjezenje (da malo i mama dobije pojacanje 😉)
    Cestitam svim curama na lijepim betama, na plusicima, dobrim uzv…a ostalim borilicama zelim SVU SREĆU u 2025.godini da sto prije ugledaju plusic i svoje sunasce malo u narucju 🥰 🍀😘

Cestitke za curicu.. ❤

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Teich56

Broj poruka: 388

Prijavi adminu

Ruža cestitke na curki💓🥰 koliko dugo ste čekali nalaz panorame?

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚

• Ivka33

Broj poruka: 300

Prijavi adminu

Emma05

Sunce12

dunya

Tanjanja27

Emmamnogo mi je drago..sada se opusti i uzivaj.. ❤❤
    Tera divnooo ❤
    Tanjanja27kako si ti? Jesi poceli rani simptomi? 😊
    I ja se pridružujem pitanju.🫣
    Mi smo imali prvi uzv sad u srijedu jer primam intralipide svaka 2 tjedna i vidjeli smo pravilnu GV, doktor je jako zadovoljan ali sad sam narucena tek 7.1.da vidimo otkucaje.
    Ja se uopce ne osjecam trudno. 🙄Niti me sta boli, niti me grudi muce (inace imam male), ono povremeno me ziga u jajnicima ali i to rijetko. Danas pecem kolace cijeli dan pa me leda vise bole. Al generalno simptomi nula bodova. I naravno da mi mozak radi 100 na sat da ipak nesto nije u redu.
    Draga Emmatoliko sam sretna radi tebe kad procitam da je na kraju sve dobro! Bas nam dajes nadu☺️❤️🙏
    Ja se na dane isto ne osjećam trudno. Ali me opali svako toliko navala simptoma. Isto nemam neke siske 🙈 pa ih ne osjetim baš osim kad ih pogledam u ogledalu kad se tusiram pa vidim da su veće i napetije i one žile plave se vide🧐😳. Jedino što mi je mučnina po cijele dane. E to me ubije da ne mogu ni u ekran gledati. Ali uživaj u svojim nesimptomima sretnice😜👌bebica se svejedno razvija. Brige oko toga su normalne jer se mi sve preispitujemo stalno. Kad ih ima zašto ih ima, kad ih nema, zašto ih sad nema😄. I tako u krug.

Potpisujem sve osim mucnina nisu mi toliko ucestale al zato me danas glavobolja ubija da mi je prispavat do ponediljka u 19 h da se docepam doktora i pregleda pa da opet uzivam u miru 🙏🙏🙏

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    KBC Split
    3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
    6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
    11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
    FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
    Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
    1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
    Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️

• Ivka33

Broj poruka: 300

Prijavi adminu

Ivka33

Emma05

Sunce12

dunya

Tanjanja27

Emmamnogo mi je drago..sada se opusti i uzivaj.. ❤❤
    Tera divnooo ❤
    Tanjanja27kako si ti? Jesi poceli rani simptomi? 😊
    I ja se pridružujem pitanju.🫣
    Mi smo imali prvi uzv sad u srijedu jer primam intralipide svaka 2 tjedna i vidjeli smo pravilnu GV, doktor je jako zadovoljan ali sad sam narucena tek 7.1.da vidimo otkucaje.
    Ja se uopce ne osjecam trudno. 🙄Niti me sta boli, niti me grudi muce (inace imam male), ono povremeno me ziga u jajnicima ali i to rijetko. Danas pecem kolace cijeli dan pa me leda vise bole. Al generalno simptomi nula bodova. I naravno da mi mozak radi 100 na sat da ipak nesto nije u redu.
    Draga Emmatoliko sam sretna radi tebe kad procitam da je na kraju sve dobro! Bas nam dajes nadu☺️❤️🙏
    Ja se na dane isto ne osjećam trudno. Ali me opali svako toliko navala simptoma. Isto nemam neke siske 🙈 pa ih ne osjetim baš osim kad ih pogledam u ogledalu kad se tusiram pa vidim da su veće i napetije i one žile plave se vide🧐😳. Jedino što mi je mučnina po cijele dane. E to me ubije da ne mogu ni u ekran gledati. Ali uživaj u svojim nesimptomima sretnice😜👌bebica se svejedno razvija. Brige oko toga su normalne jer se mi sve preispitujemo stalno. Kad ih ima zašto ih ima, kad ih nema, zašto ih sad nema😄. I tako u krug.
    Potpisujem sve osim mucnina nisu mi toliko ucestale al zato me danas glavobolja ubija da mi je prispavat do ponediljka u 19 h da se docepam doktora i pregleda pa da opet uzivam u miru 🙏🙏🙏

A sto se tice sisa meni su inace vece pa samo muz vidi da su jos porasle 🤣🤣🤣

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    KBC Split
    3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
    6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
    11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
    FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
    Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
    1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
    Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️

RužaFT

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Teich56

Ruža cestitke na curki💓🥰 koliko dugo ste čekali nalaz panorame?

Ja sam vadila krv za Panoramu u prošlu srijedu ujutro, a dobila sam nalaze jucer ujutro. Znaci 9 dana...Hvala cure na cestitkama... 🥰

35 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

riamaro

Broj poruka: 208

Prijavi adminu

RužaFT

Jutro cure..
    Evo da se i ja javim nakon nekog vremena. Citam vas stalno, stalno ste mi u mislima, ali nemam snage pisati. Non stop mucnine, umor, neki bolovi, lose spavanje po noci 😓 nadam se da ce uskoro to proci da mogu uzivati u trudnoci…iscrpljena sam pomalo…
    Zadnji pregled koji je bio prije 10 ak dana, proslo je sve ok, bebica je dobro, iako sam dan prije pregleda opet prokrvarila (svjeza, svjetlija krv, no ne i obilna) i doktorica je vidjela mali hematom… tada smo radili i panoramu. Jucer su nam je dosao rezultat. Sve je ok 🙏 i cekamo CURICU💜 nakon blizanaca bit ce pravo osvjezenje (da malo i mama dobije pojacanje 😉)
    Cestitam svim curama na lijepim betama, na plusicima, dobrim uzv…a ostalim borilicama zelim SVU SREĆU u 2025.godini da sto prije ugledaju plusic i svoje sunasce malo u narucju 🥰 🍀😘

Ajmeee curica ❤️ bas mi je drago zbog prosirenja zenskog tima 💪🏼

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia -azoo - cryptozoo - astheno - oligoastheno
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste - 19.11.
    -28.11. 9dpt ➕; 30.11. 11dpt beta 9.90; 1.12. 12dpt ➖; 2.12. beta 3.24 - biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - AIH - beta 31.12. ⏳

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.