Nikad nisam imala nuspojava od estrofema, sad u zadnjem postupku ukinut mi je na prvom pregledu nakon pozitivne bete.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Drage djevojke. Čitam vas već jako jako dugo, iz sjene i svima vama držim fige i veselim se uspjehu svake! 🫶🏽
Konačno sam se ulogirala jer trebam vaš savjet. Naime, išla sam u drugi stimulirani postupak (s boljim nalazima i mojima i muzevima koji su sad odlični) da bi imali nakon aspiracije 16 folikula, 4 js i samo 2 embrija koja su se prestala razvijati nakon 24 sata. Malo je reći da sam još uvijek u šoku jer sam nakon prve aspiracije imala odlične brojke, čak i smrzliće, ali tada nažalost nije došlo do implantacije.
Je li imala koja ovakvu situaciju? Jesu vam sljedeći put u potpunosti mjenjali protokol? Meni ništa nije jasno jer sam pola godine radila na sebi i hormonima i sve dovela u odlično stanje, a sada sam opet na početku :(
👩🏻 31 god - blagi PCOS / 👨🏻 35 god normo.
🏁 2021.
2/2023. Prirodna(spontana) trudnoća - 10 tt missed ab. 💔
2/2024. 1.IVF - 10 🥚 6 embrija
ET 2 blastice - neuspješan, ostala 4❄️
4/2024. FET stimulirani, 2 ❄️ - neupješan
5/2024 FET prirodni, 2❄️ - neuspješan
12/2024 PROMJENA KLINIKE - potpuno drugačija stimulacija
01/2025 2. IVF - 4 🥚, 2 oplodjene, prestale se razvijati nakon 24h ❌
…
Drage djevojke. Čitam vas već jako jako dugo, iz sjene i svima vama držim fige i veselim se uspjehu svake! 🫶🏽
Konačno sam se ulogirala jer trebam vaš savjet. Naime, išla sam u drugi stimulirani postupak (s boljim nalazima i mojima i muzevima koji su sad odlični) da bi imali nakon aspiracije 16 folikula, 4 js i samo 2 embrija koja su se prestala razvijati nakon 24 sata. Malo je reći da sam još uvijek u šoku jer sam nakon prve aspiracije imala odlične brojke, čak i smrzliće, ali tada nažalost nije došlo do implantacije.
Je li imala koja ovakvu situaciju? Jesu vam sljedeći put u potpunosti mjenjali protokol? Meni ništa nije jasno jer sam pola godine radila na sebi i hormonima i sve dovela u odlično stanje, a sada sam opet na početku :(
Mi smo se isto dugo pripremali, tjelovježba, hrana, suplementi i sve sta ide. Mužu smo dosta popravili nalaze i od 9 folikula 4 stanice kao i tebi, dvije ne zrele i dvije se nisu oplodile. Malo smo promjenili suplemente, dao mi tablete za inzulinsku i rekao da pričekamo 3 mjeseca. Evo bas bi trebala krenuti krajem mjeseca pa ću javit za terapiju je li sta drugačija.
Sanjushka mogu na listu 20.1. je ultrazvuk za ivf da vidimo koliko ima folikula 😊
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih
Pozdrav svima od još jedne nove
Molim savjete i iskustva sa inseminacijom. Na popisu smo za lijekove u travnju, do tada doktorica predlaže i koji pokušaj inseminacijom (nakon provjere prohodnosti). Da li koja ima pozitivan ishod? :) jer generalno nisam baš nešto naišla na dobru statistiku..
Svaka informacija je dobrodošla.. hvala.
Nisam još ni do 800-te stranice došla, a treba mi info prije nego uhvatim korak s vama ;)
👩 89` endometrioza, hashimoto, AMH- 15,1 ug/L
🧑91` normo
04/2025 Panorama low risk, dečko 💙
Curke pomoć. U planu je FET ovaj mjesec. Danas je 9. dan ciklusa, endometrij 9.5mm. Uzimam estrofem od 2. dana ciklusa. Danas se na UZV vidi slobodna tekućina u maloj zdjelici i desno inhomogen odjek. Dr. sumnja na ovulaciju unatoč estrofemu te me uputila na vađenje progesterona. Ukoliko se ovulacija potvrdi, FET će se odgoditi. Ima li koja slično iskustvo?
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Deepblue, dobrodošla 🙂 nisam prošla inseminacije pa ne mogu pomoći, ali želim sreću svakako! 🙂
Luckita, dobrodošla i jako mi je žao.. baš mi je bilo teško to čitati.. 🥺Gdje ste u postupku? Ne znam što bih rekla osim da svakako probate detaljnije porazgovarati sa osobljem koje vam je vodilo postupak da vam pokušaju objasniti u čemu je bio problem?
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Luckita dobrodošla i što prije otišla na drugu temu :)
Imam slično iskustvo. Od preko 20 folikula smo došli do 9 jajnih stanica, oplođene su 3 i samo je jedna preživjela do petog dana. Ona je, nažalost, bila biokemijska. Nakon početne euforije, teško je podnijeti ovakav ishod, tako da razumijem. Kod nas je glavni uzrok suprugov katastrofalan spermiogram, a tu je i kombinacija prerano odrađene aspiracije, isprobavanja protokola da se vidi kako ću reagirati, i u konačnici, vjerujem da ima veze i desetogodišnji pušački staž. Ne pušim više, ali vjerujem da treba organizmu barem godinu dana da se očisti od toksina i da se poboljšaju malo i moje jajne stanice (iako su embriolozi bili zadovoljni kvalitetom). Za sada planiraju potpuno drugačiji protokol u sljedećoj stimulaciji.
Nadam se da sam ti barem malo pomogla, ako ništa, da sam te utješila! Čuvam fige i želim ti svu sreću dalje 🤞🏽
deepblue, suprug ti je normo pa ima smisla probati, a možeš tražiti i ivf u prirodnom ciklusu, možda su veće šanse. Sretno!
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
- 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4/2025 Rekovelleve + Orgalutran ⏳
riamarro@hotmail.com
Molly8, suosjećam s tobom. Nisu vas slali na neke dodatne pretrage? Sretno u nadolazećem postupku i obavijesti nas o ishodu! 🙏🏼🍀
Verbena, hvala 🥹🫶🏽 rečeno nam je da sada odmorimo, posebno ja psihički i fizički jer ne bi trčala odmah u novu aspiraciju, ali je očigledno da mi je protokol potpuno pogrešno propisan (previsoke doze lijekova, krivi tajming štoperice i dr.). Možda na svoju ruku napravim dijagnostičku histeroskopiju do sljedećeg postupka, a naravno svaki savjet mi je dobrodošao, pogotovo ako je neka od vas bila u istoj ili sličnoj situaciji.
🏁 2021.
…
Luckitadobrodošla i što prije otišla na drugu temu :)
Imam slično iskustvo. Od preko 20 folikula smo došli do 9 jajnih stanica, oplođene su 3 i samo je jedna preživjela do petog dana. Ona je, nažalost, bila biokemijska. Nakon početne euforije, teško je podnijeti ovakav ishod, tako da razumijem. Kod nas je glavni uzrok suprugov katastrofalan spermiogram, a tu je i kombinacija prerano odrađene aspiracije, isprobavanja protokola da se vidi kako ću reagirati, i u konačnici, vjerujem da ima veze i desetogodišnji pušački staž. Ne pušim više, ali vjerujem da treba organizmu barem godinu dana da se očisti od toksina i da se poboljšaju malo i moje jajne stanice (iako su embriolozi bili zadovoljni kvalitetom). Za sada planiraju potpuno drugačiji protokol u sljedećoj stimulaciji.
Nadam se da sam ti barem malo pomogla, ako ništa, da sam te utješila! Čuvam fige i želim ti svu sreću dalje 🤞🏽
deepblue, suprug ti je normo pa ima smisla probati, a možeš tražiti i ivf u prirodnom ciklusu, možda su veće šanse. Sretno!
Riamaro, hvala na podijeljenom iskustvu. Žao mi je što je i kod vas završilo neuspješno, ali stvarno vjerujem da će nam se svima ovdje to duplo vratiti i da će nam sigurno jedan od sljedećih postupaka biti uspješan. Samo što je to uvijek lakše napisati nego izdržati :)
Trenutno razmišljam jedino o histeroskopiji, ostale pretrage ne mislim raditi, niti su mi išta savjetovali.
Ja nekako računam da ću na proljeće i u taj treći postupak pa ćemo se pratiti ovdje.. i sretno od 🫶🏽
🏁 2021.
…
Pozdrav svima,
Pisala sam prosli mj kako trebam na prvu inseminaciju pa sam malo trazila savjete i iskustva i evo dosao mjesec da ja napokon idem na inseminaciju i dodem na uzv 10.dan ciklusa i doktor kaze da nema ni jedan dominantan folikul a endometrij tanak. Nakon 3 godine i 3 spontana iz prirdonih jednostavno to razocaranje je bilo toliko da ja vise nisam mogla izustiti nista. Ja koja uvijek imam nesto za pitat zasto, koliki je ako je tanak, sta dalje, trazila sto objasnjena... moram priznat da sam osla satrana bez ijedne rijeci. Uvela gynositol, uvela zdrave obroke i pocela vjezbati. Pripremala sebe i tijelo. I onda ovo. Nikad mi se nije desilo na pregledu da imam tanak endometrij ili da nema dominantnog folikula jer sam doslovno skoro svaki mj na uzv. Zaista me ovo sokiralo, pomelo i vratilo 200 koraka unazad psihicki. Na iducem je rekao da idemo u stimulirani ali... cure kako nalazite strpljenje i snagu kako se psihicki nosite ??
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji