Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Verbena
    08. Siječanj 2025. 12:59

Hvala vam cure svima na podršci ❤️
    Javim se svakako sutra nakon pregleda. Inače, osjećam se kao podvojena ličnost - na trenutke sam skroz ok, predstavljam si da i nije to sve najgora stvar na svijetu i optimistično radim plan za dalje, a na trenutke me baš obuzme tuga, a onda i strah, pogotovo kad krenem razmišljati o mogućnosti da se želja nikad ne ostvari.. 
    Nastojim zablokirati taj dio mozga preokupacijama da mi dan brže prođe..

Baccarat, svejedno ti je, možeš i u Zaraznoj i u Petrovoj. Za Zaraznu ti treba A3 uputnica nadležnog liječnika, a krv se vadi svaki radni dan između 7 i 9 h u Dijagnostičkoj ambulanti (to je sada prizemlje novoobnovljene zgrade u kojoj je nekad bio hitni prijem). Za Petrovu pretpostavljam isto A3 i ne moraš se naručivati, krv se vadi svaki radni dan od 7 do 11 h.

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
    🔸10/24 ET 1 3dn ❌
    🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣

• Baccarat
    08. Siječanj 2025. 13:09

Hvala cure! Verbena zaista suosjećam, pogotovo jer smo tu negdi po godinama i tvoja priča mi je dala nadu pred postupak. I ja se na momente osjećam skroz ok,a na momente crnilo. Idem na psihoterapiju i pokusavam sve te emocije prihvatit kao nešto prolazno i neuvjetovano stvarnošću,moja psih kaže "to su samo misli". Nadam se da će ti sutrašnji pregled dati sve odgovore i mir,i da do ljeta svi mi imamo neke druge slađe brige.

Verbena
    08. Siječanj 2025. 14:00

Baccarat

Hvala cure! Verbena zaista suosjećam, pogotovo jer smo tu negdi po godinama i tvoja priča mi je dala nadu pred postupak. I ja se na momente osjećam skroz ok,a na momente crnilo. Idem na psihoterapiju i pokusavam sve te emocije prihvatit kao nešto prolazno i neuvjetovano stvarnošću,moja psih kaže "to su samo misli". Nadam se da će ti sutrašnji pregled dati sve odgovore i mir,i da do ljeta svi mi imamo neke druge slađe brige.

❤️ držim fige za sretan postupak 🤞🙏☺️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
    🔸10/24 ET 1 3dn ❌
    🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣

Xoxo23
    08. Siječanj 2025. 22:36

Luz ja sam postavila isto pitanje jer i ja čekam M pa krećem u FET sa estrofemom i isto sam čitala o nuspojavama 😂 meni je moja doktorica rekla prvih 10 dana da ga pijem. Dok je druga cura pila do 12 tt. Cura koja je kod iste doktorice kao ja je isto 10 dana pila tako da vjerovatno ovisi tko te vodi. Di si u postupku ? Ugl od ovih cura nitko nije imao nuspojave 😄

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻 8 tj missed abortion gemini 💔💔

Aries85🐏
    09. Siječanj 2025. 00:36

Ja sam pila estrofem u vise navrata i iskreno nikakve posljedice nisam osjetila…🫣 meni su vise “problema “zadale menopur i anatgonisti ,jer su me sibali hormoni i sva sam bila natekla….bila sam pred ohss …a iskreno u fetovima s estrofemom nista….ne brinite,to su male doze i nije nista strasno…..uostalom kad idete citati na obicnom andolu moguce nuspojave isto djeluje strasno.Sretno cure,samo hrabro❣️💪

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

Teich56
    09. Siječanj 2025. 07:19

Nikad nisam imala nuspojava od estrofema, sad u zadnjem postupku ukinut mi je na prvom pregledu nakon pozitivne bete.

👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    4.8.2025. stigla baby E💜

Luckita
    09. Siječanj 2025. 17:15

Drage djevojke. Čitam vas već jako jako dugo, iz sjene i svima vama držim fige i veselim se uspjehu svake! 🫶🏽 
    Konačno sam se ulogirala jer trebam vaš savjet. Naime, išla sam u drugi stimulirani postupak (s boljim nalazima i mojima i muzevima koji su sad odlični) da bi imali nakon aspiracije 16 folikula, 4 js i samo 2 embrija koja su se prestala razvijati nakon 24 sata. Malo je reći da sam još uvijek u šoku jer sam nakon prve aspiracije imala odlične brojke, čak i smrzliće, ali tada nažalost nije došlo do implantacije. 
    Je li imala koja ovakvu situaciju? Jesu vam sljedeći put u potpunosti mjenjali protokol? Meni ništa nije jasno jer sam pola godine radila na sebi i hormonima i sve dovela u odlično stanje, a sada sam opet na početku :( 

👩🏻 32 god - blagi PCOS / 👨🏻 36 god normo.
    🏁 2021.
    2/2023. Prirodna trudnoća - 10 tt missed ab. 💔
    2/2024. 1.IVF - 10 🥚 6 embrija
    ET 2 blastice - neuspješan, 4❄️
    4/2024. FET stimulirani, 2 ❄️ - neupješan
    5/2024 FET prirodni, 2❄️ - neuspješan
    12/2024 PROMJENA KLINIKE - potpuno drugačija stimulacija
    01/2025 2. IVF - 4 🥚, 2 oplodjene, prestale se razvijati❌
    04/2025 3. IVF - ET ❌ 1❄️
    Histeroskopija - sve ok
    06/2025. FET ❄️ 10dt -beta 360, 12dt 870 ❤️🙏🏼

Molly8
    09. Siječanj 2025. 17:32

Luckita

Drage djevojke. Čitam vas već jako jako dugo, iz sjene i svima vama držim fige i veselim se uspjehu svake! 🫶🏽
    Konačno sam se ulogirala jer trebam vaš savjet. Naime, išla sam u drugi stimulirani postupak (s boljim nalazima i mojima i muzevima koji su sad odlični) da bi imali nakon aspiracije 16 folikula, 4 js i samo 2 embrija koja su se prestala razvijati nakon 24 sata. Malo je reći da sam još uvijek u šoku jer sam nakon prve aspiracije imala odlične brojke, čak i smrzliće, ali tada nažalost nije došlo do implantacije.
    Je li imala koja ovakvu situaciju? Jesu vam sljedeći put u potpunosti mjenjali protokol? Meni ništa nije jasno jer sam pola godine radila na sebi i hormonima i sve dovela u odlično stanje, a sada sam opet na početku :(

Mi smo se isto dugo pripremali, tjelovježba, hrana, suplementi i sve sta ide. Mužu smo dosta popravili nalaze i  od 9 folikula 4 stanice kao i tebi, dvije ne zrele i dvije se nisu oplodile. Malo smo promjenili suplemente, dao mi tablete za inzulinsku i rekao da pričekamo 3 mjeseca. Evo bas bi trebala krenuti krajem mjeseca pa ću javit za terapiju je li sta drugačija. 

Sanjushka mogu na listu 20.1. je ultrazvuk za ivf da vidimo koliko ima folikula 😊

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
    5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️

deepblue
    09. Siječanj 2025. 17:33

Pozdrav svima od još jedne nove 
    Molim savjete i iskustva sa inseminacijom. Na popisu smo za lijekove u travnju, do tada doktorica predlaže i koji pokušaj inseminacijom (nakon provjere prohodnosti). Da li koja ima pozitivan ishod? :) jer generalno nisam baš nešto naišla na dobru statistiku..
    Svaka informacija je dobrodošla.. hvala. 
    Nisam još ni do 800-te stranice došla, a treba mi info prije nego uhvatim korak s vama ;)

👩 89` endometrioza, hashimoto, AMH- 15,1 ug/L
    🧑91` normo
    04/2025 Panorama low risk, dečko 💙

• Jana1993
    09. Siječanj 2025. 19:11

Curke pomoć. U planu je FET ovaj mjesec. Danas je 9. dan ciklusa, endometrij 9.5mm. Uzimam estrofem od 2. dana ciklusa. Danas se na UZV vidi slobodna tekućina u maloj zdjelici i desno inhomogen odjek. Dr. sumnja na ovulaciju unatoč estrofemu te me uputila na vađenje progesterona. Ukoliko se ovulacija potvrdi, FET će se odgoditi. Ima li koja slično iskustvo?

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani