Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Verbena11

Broj poruka: 134

Prijavi adminu

Cure moje, hvala vam svima.. ☺️
    U totalnom sam vrtlogu emocija, prevladavaju strah i sreća...
    Zrinkolina, wooow, prekrasna beta, čestitam i sretno dalje!! ☺️💓
    Draga Sunce, čestitam!! Po meni su ovo odlični nalazi za tvoje dnt, bit će to sve dobro! 🙏☺️😘
    Rolice, Riamaro, Sage, držim fige da sve bude dobro ☺️🤞
    Ako i ne bude u ovom mjesecu, siječanj je sigurno vaš! ☺️💓
    Slee, držim fige da nalazi budu dobri!! 🤞🙏🙂
    Ivka, trudnice naša, baš mi je drago da sve ide dobro i da je i trudnička knjižica već tu!! ☺️☺️💓 
    Marisha, hvala ti 😘 da, obzirom na moje nalaze, ovo je skoro pa čudo..
    Ali to je valjda samo potvrda da nada uvijek postoji, za sve nas 🙏❤️
    Kako si ti? Je li stigla M?
    Nadam se da ste mi i vi sve ostale cure dobro, mislim često na sve vas.. 🙏
    I nadam se da nam kod Blondie sve ide po planu i kako treba za FET..🤞🙏

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez th
    🧔 1986., sve ok
    🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792

Xoxo23

Broj poruka: 740

Prijavi adminu

riamaro

Xoxo23

Riamarozašto su odgodili aspiraciju ?
    Dr je zakljucila prema nalazima hormona da j.s. nije još zrela. Valjda nece pobjec za vikend 🙈

Pa dobro onda bolje, nego da su izvadili ne zrelu, ma neće bit će to sve dobro 🤞🏼❤️

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    01/25 ? FET ⏳ 🫣

• SanLeptira

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Pozdrav svima, 
    ne znam od kud bi počela, nije me bilo neko vrijeme ovdje na forumu. Nakon neuspjelog i jedinog Ivf-a, htjela sam se odmaknuti od svega. Zato vidim neka nepoznata imena, želim vam sreću cure. Od onih koje su bile u istom problemu kao i ja ljetos, nadam se da ste uspjele, od srca želim da ste sad već trudne i u očekivanju bebica.
    Kratko bi vas pitala,ako neka od vas zna, bila bih zahvalna na pomoći.
    Od mog prvog postupka je prošlo nekoliko mjeseci. U tom periodu mi je mjesečnica kasnila dva ciklusa po nekoliko dana, sada je točna kao i prije ciklusa. Bila sam na pregledu kod svog ginekologa koji je utvrdio da je endometriom kojeg sam imala na desnom jajniku, nestao. Odnosno ,ne vidi ga na svom lošem ultrazvuku,kako je rekla. Upućena sam u Petrovu bolnicu na daljnje pretrage,radi strašnih bolova koje sam imala zadnjih par ciklusa nakon postupka. Mjesečnice su uvijek bile bolje, isto kao i ovulacije. Sad je ta bol puno,puno gora. Bila sam na pregledu u bolnici kojim je potvrđeno da endmotrioma nema, vidio se folikul veličine 14 mm. I postavljena je sumnja na adenomiozu. Nakon toga sam vadila Amh koji je ovaj put svega 0.9 pmol/l ( to me shrvalo jutros kad sam dobila mail ). Ustanovljena je inzulinska rezistencija i dobila sam terapiju koju pijem zadnjih 3 mjeseca ( siofor 2 * 500 mg ). Osim toga Vitamin D mi je 50, a donja granica je 75 nmol/l. Imam povišen kolesterol, udebljala sam se 30ak kg u zadnjih godinu dana. Ne mogu objasniti kako, uz fizičku aktivnost i dva posla, relativno normalnu i umjerenu prehranu. 
    Što sad? Da se pomirim da je san o bebi za mene neostvariv i da se počnem miriti s tim i živjeti dalje kako najbolje mogu ili da se i dalje nadam, da pokušavam. 
    Zna li netko zašto i kako mi je mogao nestati endometriom sa desnog jajnika?
    Zašto mi je Amh sa 3,2 pmol/l tako drastično pao na 0.9 pmol/l u nekoliko mjeseci. Da li je to zbog stimulacije ili zbog endmotrioma koji je možda oštetio desni jajnik?
    Inače sam imala bolove i znala bih i kad ovuliram. Od postupka sam imala samo dva puta bolove u predviđeno vrijeme ovulacije,ali sa smanjenim i iscjetkom i jednostavno nisam sigurma da li je uopće došlo do ovulacije.

🧑‍💼41. god- Oligozoospermija
    👰 41. god - AMH 3,2 pmol/l, endometrioza
    1.IVF- Sveti Duh,➡️ stimulacija ,2 stanice, nije došlo do oplodnje💔

• SanLeptira

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Žao mi je zbog ipak predugog posta. Toliko je pitanja, a termin u Petrovoj je tek u prvom mjesecu,pa do tad bi voljela nešto saznati, čuti što vi mislite.
    Hvala na čitanju cure i još jednom,svima vam želim svako dobro. Lp

🧑‍💼41. god- Oligozoospermija
    👰 41. god - AMH 3,2 pmol/l, endometrioza
    1.IVF- Sveti Duh,➡️ stimulacija ,2 stanice, nije došlo do oplodnje💔

Kloksi1987

Broj poruka: 21

Prijavi adminu

Pozdrav cure, samo da cestitam na pozitivnim betama, a nama ostalima 🤞🏻 za 2025 godinu 🍀

🙎🏼‍♀️ 1987 🙍🏻‍♂️1987
    Hipo/hashi, smanjen amh (0,87)
    Asthenozoospermia
    2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
    10/21 it’s a girl 💖
    3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
    2 blastice ❄️
    4/24 FET ➕
    5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
    Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀

Kloksi1987

Prijavi adminu

Samo da jos pitam, ima tko kakvih novosti vezano za KBC RI? Zadnje sam cula da bi trebali poceti sredinom prvog ili pocetkom drugog mjeseca, ali to su sve ne sluzbene informacije., 🙄

🙎🏼‍♀️ 1987 🙍🏻‍♂️1987
    Asthenozoospermia
    10/21 it’s a girl 💖
    2 blastice ❄️
    4/24 FET ➕

• biggy_cro

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Kloksi1987

Samo da jos pitam, ima tko kakvih novosti vezano za KBC RI? Zadnje sam cula da bi trebali poceti sredinom prvog ili pocetkom drugog mjeseca, ali to su sve ne sluzbene informacije., 🙄

I mene to živo zanima, nestrpljivo iščekujemo početak MPO-a na Sušaku🙉 u ponedjeljak naručeni na kontrolu, valjda ćemo imati više informacija. Ukoliko ne budu uskoro počeli, morat ćemo potegnuti do Zg...

Kloksi1987

Prijavi adminu

biggy_cro

Kloksi1987

I mene to živo zanima, nestrpljivo iščekujemo početak MPO-a na Sušaku🙉 u ponedjeljak naručeni na kontrolu, valjda ćemo imati više informacija. Ukoliko ne budu uskoro počeli, morat ćemo potegnuti do Zg…

Ajde javite novosti 😁🤞🏻 mislim da im je stvarno vec krajnje vrijeme za pocetak rada….

🙎🏼‍♀️ 1987 🙍🏻‍♂️1987
    Asthenozoospermia
    10/21 it’s a girl 💖
    2 blastice ❄️
    4/24 FET ➕

Nirvana2024

Broj poruka: 454

Prijavi adminu

Cure, čestitke na betama 🤗 sretno dalje 🍀
    Ako nekome znači, u jednoj grupi na FB pročitala sam da će klinika Mia obavljati besplatno testiranje AMH i spermiograma od 16.12.

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Tanjanja27

Broj poruka: 263

Prijavi adminu

Cure moja beta je 2143... nevjerujem jos..

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.