Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Xoxo23

Broj poruka: 740

Prijavi adminu

Tanja čestitam 😍😍😍 bas lipa crtaJa mislim da meni kreće M, trenutno sam krenila smedarit šta je normalno za mene. 😁

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    01/25 ? FET ⏳ 🫣

RužaFT

Broj poruka: 112

Prijavi adminu

Libo1415

Bok cure. Vidim da ste baš aktivne 🤗
    Medenko drži se i samo hrabro naprijed ❤️
    Teich čestitam i neka se i dalje tako nastavi 🤞❤️
    Tanja 🤞 neka samo tamni test i da bude super beta.
    Ruža nadam se da je to sve od pucanja žilica i da će sutra biti sve ok 🤞
    Sanjushka ja sam nakon spontanih (kiretaža) radila nove nalaze kad mi je došla druga menga.tako mi je rekao dr.
    Lunolina sretno danas na pregledu.🤗
    Ja sam obavila prenatalni, došao je nalaz, sve je ok.🙏 sad nek se samo tako nastavi. E sad, trudnice moje, koliko često vi idete na preglede? Mene je dr.narucio tek 28.1. A zadnji uzv s imala sad 3.12. Nekako mi je to predaleko 🤔
    Sretno svima, i oprostite ako sam koga izostavila, svima želim sreću i malo klupko sreće što prije.😘

A nadam se i ja da nije nista opasno...i da ce prestati sto prije...
    Libo drago mi je zbog urednog prenatalnog 😊
    s koliko tt si radila prenatalni, koji? Koliko dugo si cekala nalaz? I tko ti je to preporucio i kada? Pitam jer meni nije do sada moja gin spominjala uopce..mozda ce sutra na pregledu...
    Tebi je sve ok? Kad ti je prestalo krvaruckanje? Ne moras mirovati?

35 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

Libo1415

Broj poruka: 306

Prijavi adminu

RužaFT

Libo1415

Sanjushka ja sam nakon spontanih (kiretaža) radila nove nalaze kad mi je došla druga menga.tako mi je rekao dr.
    Ja sam obavila prenatalni, došao je nalaz, sve je ok.🙏 sad nek se samo tako nastavi. E sad, trudnice moje, koliko često vi idete na preglede? Mene je dr.narucio tek 28.1. A zadnji uzv s imala sad 3.12. Nekako mi je to predaleko 🤔
    Sretno svima, i oprostite ako sam koga izostavila, svima želim sreću i malo klupko sreće što prije.😘
    A nadam se i ja da nije nista opasno…i da ce prestati sto prije…
    Libo drago mi je zbog urednog prenatalnog 😊
    s koliko tt si radila prenatalni, koji? Koliko dugo si cekala nalaz? I tko ti je to preporucio i kada? Pitam jer meni nije do sada moja gin spominjala uopce..mozda ce sutra na pregledu…
    Tebi je sve ok? Kad ti je prestalo krvaruckanje? Ne moras mirovati?

Hvala ti. Na kraju sam radila Nipty. U utorak prošli sa 11+5 sam radila,Jučer je došao nalaz. Mpo dr.mi preporučio, prije vađenja krvi mi je napravio uzv I izmjerio nuhalni i nosnu. Danas sam 12+5. Prošli utorak mi je ispao još jedan ugrusak,al to sam ja zaključila da je od pregleda. Krvi nema već negdje 2 tjedna i iskreno ne želim je vidjeti više. Na uzv se više ne vidi hematom. Mirujem još ali zbog mučnina jer me u zadnja 2 tjedna ubija i kad povraćam mi je katastrofa. Sutra ću zvati soc.gin da vidim s njim kad me može on pregledati jer do 28.1 je po meni predaleko. Jel ti imaš kakve simptome? I kolko si sad trudna? 

Ja 34 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    Idemo dalje...🤞

Nirvana2024

Broj poruka: 454

Prijavi adminu

Saniii

Lunolina i ja se apsolutno slažem sa ovim dijelom da svatko treba raditi u svom području specijalizacije i ja se osobno toga drzim. Naravno da svi oni imaju osnovno znanje o svemu, ali sa razlogom su se specijalizirali i dodatno obrazovali za svoje područje. Jer svaki dr specijalist ima više iskustva kroz svakodnevnu praksu pa mogu bolje prepoznati problem ako ga ima za razliku od ovog drugog kojemu to nije svakodnevnica.
    Ginekolozi reproduktivci su tu da nam ostvare trudnoće, endokrinolozi brinu o stitnjaci, hematolozi o hematoloskim pretragama, a ginekolozi porodnicari da vode trudnoće itd.
    Peony koliko znam u Repromedu je trenutno gužva i ubrzo idu na kolektivni GO pa na konze narucuju tek u veljači, mislim da bi prije mogla doći do Aleye. Najbolje bi u takvoj situaciji bilo potražiti više mišljenja, i da, mislila sam ds odeš kod obojice navedenih i odlučiš po svom osjećaju. Kod tebe ne da ciljani odnosi nemaju smisla nego su čisto gubljenje dragocjenog vremena i teško da mogu dati ikakav rezultat.Najbolje bi bilo ići odma na Ivf s punom stimulacijom da se vidi koliko js možeš dobit I kakve su, tj treba vremena da se vidi kako uopće reagiras na koji protokol. Između stimulacija ici sa blagim stimulacijama ili prirodnim Ivf-om i tek nakon nekoliko pokušaja ako ne uspije se može reći da nema više smisla. Nažalost kod niskog amh-a se troše zadnje rezerve js, često su te js loše kvalitete ali ne znači da ih nema, znači da ih ima tek par godišnje i treba ih uloviti, dakle treba uloviti pogodan ciklus. Naša Tikvica koja uz nizak amh ima i godine je skoro svaki mjesec išla na ivf i nakon 7 stimulacija u skoro jednoj godini ipak ostvarila trudnoću i rodila..
    Kod bolnica je problem, (konkretno KBCSM) je što u postupak ne možeš ići kad ti hoćeš ili kad je dobar ciklus, nego kad dodjes na listu za lijekove, pa kakav se ciklus tada potrefi.

Saniii, nisam prije stigla odgovoriti. Kako to da je Tikvica išla tako često na stimulacije? Meni cijelo vrijeme govore razmak 3 mjeseca, ima li to veze što sam preko hzzo pa je povezano s uputnicama?

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Lunolina

Broj poruka: 1544

Prijavi adminu

Libo tako mi je drago da si se javila. Bas sam stalno gledala kad ces se javiti ❤️
    Jesi saznala spol? Mora da je cura kada ovoliko dramatizira i muci mamu od starta 😬
    Drago mi je da je sve okej s bebicom ❤️ i da je to glupo krvuckanje NAPOKON stalo 💪🏻
    Zelim ti da ti ostatak trudnoce bude pjesma!

Ruza i ti si nam se javila ❤️ zao mi je zbog krvuckanja i dalje, ali mi je drago da je sve okej🥰
    .
    Hvala svima! Evo mi smo zavrsili s pregledom, sve je okej, vadila sam krv za Panoramu i sad cekamo nalaze da potvrde da je sve okej. Nakon toga cu, nadam se, malo odahnuti.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 597

Prijavi adminu

Lunolina

Libo tako mi je drago da si se javila. Bas sam stalno gledala kad ces se javiti ❤️
    Jesi saznala spol? Mora da je cura kada ovoliko dramatizira i muci mamu od starta 😬
    Drago mi je da je sve okej s bebicom ❤️ i da je to glupo krvuckanje NAPOKON stalo 💪🏻
    Zelim ti da ti ostatak trudnoce bude pjesma!
    .
    Ruza i ti si nam se javila ❤️ zao mi je zbog krvuckanja i dalje, ali mi je drago da je sve okej🥰
    .
    Hvala svima! Evo mi smo zavrsili s pregledom, sve je okej, vadila sam krv za Panoramu i sad cekamo nalaze da potvrde da je sve okej. Nakon toga cu, nadam se, malo odahnuti.

Lunolina kad ce trakica vise? Sretno sa panoramom, meni je doslo nakon 9 dana 🍀 ❤️

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

IvonaSi2509

Broj poruka: 226

Prijavi adminu

Pozdrav curke,ovako,ja imam par pitanja. ❤️
    Prvo,kad koristim nar a kad ananas,tj ima li ograničenja?U prvom postupku se nisam nekako usudila,a nisam se sjetila pitati dr.
    Drugo,muž i ja razgovaramo o broju vraćanja za et.Želimo 2.Mršavija sam i višlja,imam maaaaalu pregradicu na maternici,doktori daju zeleno svijetlo za blizančeke,a mene zanima ima li tko od vas iskustva,neki savjet,nešto? 🥰
    Inače,bila sam aktivna na vol 8,pa sam se prebacila na Azoospermija,uglavnom muž ima Klinefelter,idemo na donaciju,ukratko ❤️

👩🏼‍💼-29| ✅
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY
    28.02.24| IVF TURKEY 26js | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    01.01.25| EUROPE IVF PRAGUE ⏳

noor1994

Broj poruka: 82

Prijavi adminu

RuzaFT nadam se da ce ti se sutra na pregledu otkloniti sve sumnje i da ces se malo opustit 🩷
    Tanjanja27 cestitam, top crta! 
    Teich super, bas mi je drago 
    Lunolina odlicno za pregled, bit ce sve ok i dalje! 😊Mi smo danas vratili dvije blastice koje su zamrznute 6. dan, jedna je dobra druga malo losija, ne polazem neke velike nade jer ni ove bolje nisu uspjele al eto, vidjet cemo..

🙎‍♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
    🙎‍♂️33 - sve ok, normo
    Pokušavamo od 10/2022
    Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
    02/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
    07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️

💜Medenko

Broj poruka: 496

Prijavi adminu

Ruža hvala na lijepim riječima..nadam se da ćeš se riješiti te upale što prije...meni čim netko duže upali klimu..bilo da hladi ili grije obavezno dobijem upalu sinusa i onda to riješim sa sinupretom..super je,prirodan,pomogne a izbjegnem antibiotik
    tanja neka beta bude savršena
    tejich nemá boljeg od srčeka...čestitam

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔

💜Medenko

Broj poruka: 496

Prijavi adminu

Libo1415

libo bitno da je prenatalni ok..sad se lakše diše

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.