Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

💜Medenko

Broj poruka: 497

Prijavi adminu

ITM

💜Medenko

ginekologica mi je bila izdala uputnicu za KKS,GUK,AST,ALT,GGT,TSH,FT4,FE,URIN,UREA,URINIKULTURA..pa si sad razmišljam vrijedi mjesec dana pretpostavljamda li da napravim nešto od toga čisto da vidim stanje tijela nakon svega ili neke od njih nemaju smisla s obzirom na svježi spontani?usput da li ste nešto pile za brži oporavak?
    Cure sretno sutra..puno vas ima..navijam da sve bude super i šaljem
    Medenko, žao mi je zbog tvog gubitka 😔
    Meni je danas pregled (spontani je bio 5.11.), pa ću ti javiti što mi je doktor rekao da napravim od pretraga… Svakako mislim da bi bilo pametno pričekati da dobiješ prvu menstruaciju nakon spontanog.

Hvala ti draga pomoglo bi mi bilo šta..sretno na pregledu😘

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔

• Ivka33

Broj poruka: 310

Prijavi adminu

Emma05

Ivka33

Emma05

Ivka33

Drage moje imam pitanje za zene koje su prosle trudnocu il su trudne dali su normalni blagi bolovi ispod bubrega il pridnu leda nije to sad nista strasno i ne traje to dugo al eto neznam sta da mislin
    Mene na dane svugdje boli. A najviše ujutro kod buđenja osjećam te bubrege, leđa, trbuh…sve. Noću se valjda sve u miru širi..dižem se na zahod minimalno jednom, noćas sam dva puta i baš osjećam te bubrege nekako. Pritisak. Trbuh lagano raste. Mislim da su blagi bolovi normalni.
    Ne zove se ovo drugo stanje bezveze 😂😂 sad cu malo u detalje mozda malo i gadljivo al izvinite zbog cyclogesta ja vam stavljam.dnevne ulozke i stalno primjecujem zuti iscjedak sta pri brisanju a i na dnevnom dali je to normalno nemam trudnocu prije da mogu usporedit a i znam da cu ovdje najprije dobit tocan odgovor?
    Jesi radila briseve? Ja imam bijeli iscjedak od cyclogesta tu i tamo bude rozasto ujutro ali imam hematom pa pretpostavljam da se on povremeno cijedi. Inače nisam pobornik tih dnevnih uložaka, radije mijenjam gaćice po cijele dane..nekad i 5..6 gaćica izmijenim samo da je čisto i suho i da "diše"😜..zdravije mi je tako nekako..

Jesam prije bili su uredni vidit cemo sad u cetvrtak na pregledu sta ce dr rec 

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
    Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica

Marisha

Broj poruka: 673

Prijavi adminu

Da li je neka od vas imala sličnu situaciju:
    u listopadu sam imala aspiraciju, ET, biokemijska pa napokon 01.11. dobijem mengu a 15.11. imam aspiraciju u prirodnjaku, na žalost oba folikula su bila nezrela pa mi je očekivana menga 28.11. znam da će se pomaknuti koji dan ali evo prošlo je 12 dana od menge ni M. Šanse za trudnoću su ravne nuli ali baš da mi se toliko ciklus pomaknuo...mislim ne znam ni šta bih mislila. Da li je ok da se baš toliko ciklus nakon dvije aspiracije za redom pomaknuo?

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
    02.2025. ...⏳...

tera_

Broj poruka: 1565

Prijavi adminu

sanjushka

Xoxo Čestitam, super brojka, bit će ovdje dječice.. 🥰❤️
    Anna čestitam na pozitivnoj beti, neka se lijepo podupla 🤞🏻❤️
    Tanjanja pupo, držim fige za uspješan rezultat!🤞🏻❤️
    Jane žao mi je, danas se da će sve završiti brzo.. 🫂❤️
    Tera ja super, ništa više ne boli iako još imam malo smećkastog iscjetka kod brisanja, nikako da skroz stane. Krenula sam sa suplementima, uskoro moram ići provjeriti štitnjaču nakon mjesec dana Euthyroxa i sad razmišljam dal da odmah odradim i trombofiliju kad već vadim krv ili da sačekam prvi mjesec i normalan ciklus za to..

Drago mi je da nema bolova, pricekaj da dode ona prava menstruacija kad se to stabililizira i onda je tvoja 2025.🥰

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_

Broj poruka: 1565

Prijavi adminu

Ivka33

Emma05

Ivka33

Drage moje imam pitanje za zene koje su prosle trudnocu il su trudne dali su normalni blagi bolovi ispod bubrega il pridnu leda nije to sad nista strasno i ne traje to dugo al eto neznam sta da mislin
    Mene na dane svugdje boli. A najviše ujutro kod buđenja osjećam te bubrege, leđa, trbuh…sve. Noću se valjda sve u miru širi..dižem se na zahod minimalno jednom, noćas sam dva puta i baš osjećam te bubrege nekako. Pritisak. Trbuh lagano raste. Mislim da su blagi bolovi normalni.
    Ne zove se ovo drugo stanje bezveze 😂😂 sad cu malo u detalje mozda malo i gadljivo al izvinite zbog cyclogesta ja vam stavljam.dnevne ulozke i stalno primjecujem zuti iscjedak sta pri brisanju a i na dnevnom dali je to normalno nemam trudnocu prije da mogu usporedit a i znam da cu ovdje najprije dobit tocan odgovor?

Ako nema nikakvog peckanja svrbeza ili mirisa to je sve ok, kod mene je znalo bit zuckasto i uredni su bili brisevi😊

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Ivka33

Broj poruka: 310

Prijavi adminu

tera_

Ivka33

Emma05

Ivka33

Ako nema nikakvog peckanja svrbeza ili mirisa to je sve ok, kod mene je znalo bit zuckasto i uredni su bili brisevi😊

Nema ni svrbeza ni nekog mirisa

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
    Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica

sanjushka

Broj poruka: 1143

Prijavi adminu

Rolica

Sanjushka ja bi pričekala idući ciklus za trombofiliju jer ti mogu biti krive vrijednosti… pričekaj još malo, ako ti baš sad nije hitnoMedenko❣️❣️
    .
    sretno curke svima!!

Ma naravno da nije hitno.. Planirala sam prvo kao neku pauzu od 2-3 mjeseca napravit ali mislim da nema šanse, opet želim što prije krenut 😁 iako bi možda bilo bolje da sačekam malo neke stvari. 
    Sad se samo nadam da će mi M doći na vrijeme kako je planirano, krajem mjeseca pa da mogu početi piti tablete i onda nemam brige, tad imam sve pod kontrolom i mogu si namještati kako mi paše. 
    Tsh mogu sada ići vaditi, to ne bi trebali biti neki krivi rezultati? Dr.R mi je rekao da ga izvadim 4-5 tjedana od početka uzimanja Euthyroxa.. To bi trebalo biti oko 15.-20.12. Ili da i to sačekam siječanj?

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

RužaFT

Broj poruka: 112

Prijavi adminu

Cure moje, lavice...
    Nisam pisala neko vrijeme, ali citam vas redovito...
    Imala sam upalu sinusa u roku mjesec dana. Pila sam oba puta antibiotike, prvi put mi je pomoglo, drugi put nije, jos uvijek se borim s tim. Noci su mi koma, tako da sam strgana preko dana..mirovala sam vise manje skroz..krvarenje se recimo smirilo, bilo je nesto minimalno smeđeg..ovih dana nista..da bi danas 11+2 tt pojavio se opet roskasti iscjedak...poludit vise...mislila sam da je to iza mene..da su dosli sigurniji tjedni. Nisam imala roskasto/crvenkasno od mislim 6 tt. Razocarana sam, strah me onog najgoreg... sutra imam redovni pregled pa cemo vidjeti sto je.. nadam se da je sve u redu 😓 luda sam...
    Svi novim trudnicama zelim i urednu trudnocu..sretno do kraja 😘🤞🍀
    Medenko citam i pratim tvoje stanje cijelo vrijeme i bas mi je zao zbog gibitka.. 🫂 jaka si, imas svoje blago, zbog njega gurajte naprijed...vjerojstno su sve rijeci puste, dok se psiha ne odmori i ne dođe na svoje s vremenom 😓
    Sanjuska zao mi je i zbog tebe i tvog stanja 😓 nadam se de se oporavljas i da je lakse po malo...korak po korak...zene jake ste, mozete sve 💪 zato nam je i dan taj "kriz".

35 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

Tanjanja27

Broj poruka: 263

Prijavi adminu

Cure moje ovo bi bio moj test 10 dnt , u roku od 30 sekundi dobila sam dvije crte https://ibb.co/HxMWtKT

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Marisha

Broj poruka: 673

Prijavi adminu

Tanjanja27

Cure moje ovo bi bio moj test 10 dnt , u roku od 30 sekundi dobila sam dvije crtehttps://ibb.co/HxMWtKT

Baš mi je drago radi tebe, a nisi bila baš pozitivna  kada vadiš betu?

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
    02.2025. ...⏳...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.