Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanjanja27
    14. Prosinac 2024. 21:02

Drage cure hvala vam.. za UZ ne znam ni ja sama..tu isto trebam vas savjet..ako racunam po prvom danu ciklusa ja sam danas 4 sedmica, i sad ne znam kad da odem..preporuka od dr mi je 10 dana nakon pozitivne bete i tada bi bila 5+3.. pa mozda ipak da sacekam bar 6.. mozda je rano? Vratili su dva embriona i mene je danas iznenadila visina bete.. samo da sve bude ok 🙏

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

dunya
    14. Prosinac 2024. 21:15

Tanjanja27

Drage cure hvala vam.. za UZ ne znam ni ja sama..tu isto trebam vas savjet..ako racunam po prvom danu ciklusa ja sam danas 4 sedmica, i sad ne znam kad da odem..preporuka od dr mi je 10 dana nakon pozitivne bete i tada bi bila 5+3.. pa mozda ipak da sacekam bar 6.. mozda je rano? Vratili su dva embriona i mene je danas iznenadila visina bete.. samo da sve bude ok 🙏

Ja mislim da nije rano .. mislim, rano je za otkucaje srca definitivno ali nije rano da ti potvrde da li je uredna trudnoca u smislu lokacije.. da se iskljuci mogucnost vanmatericne trudnoce itd.
    Kod IVF-a se malo drugacije broje sedmice nego kod prirodne trudnoce.. ET/FET-a blastociste se racuna kao 2+5 ako se dobro sjecam...

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵

sanjushka
    14. Prosinac 2024. 22:03

Tanjanja čestitam na super beti! 🥳 Neka bude uredno do kraja.. 🤞🏻❤️
    Kako ti je dunya rekla, u ivf-u se računa od dana aspiracije + 2 tjedna, odnosno ako je bio fet blastociste onda + 2 tjedna i 5 dana 

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

Nirvana2024
    14. Prosinac 2024. 22:45

Draga Tanja, čestitke na beti ❤️
    Jako me podsjeća na moji, oko 2600, ako se ne varam, isto et 2 blastice, nisu na kraju ispali blizanci, već jedna hipertastična curka 😅
    Želim ti od srca ono što si sami želite, sretno 🍀

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

dunya
    14. Prosinac 2024. 23:03

Annboleyn pretpostavljam da si se do sada porodila? 
    Nadam se da je sve ok

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵

Tanjanja27
    14. Prosinac 2024. 23:19

Dunya, Sanjuska hvala vam..kao i uvijek od vas imam pomoc jer sam malo lida od svega ovog i zaista mi treba 🙂 ako se tako racuna onda cu ja za 10 dana biti  6+1, pa cu se onda do tad nadati najboljem

Nirvana mogu biti sve opcije samo da sve bude ok.. primjetila sam, velika beta nije garancija za uspjeh, Sanjuska je to osjetila, nazalost.. 

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

riamaro
    15. Prosinac 2024. 09:02

Pitanje iskusnijim curama od mene 🙈 dakle, narucili su me na uzv u ponedjeljak, uz pracenje lh trakicama. Upravo imam dvije jednake crte na testu. Pretpostavljam da je to tzv LH peak i ovulacija nastupa 8-36h nakon utvrdenog peaka ili ipak cekam da testna crta bude tamnija? 
    Sad me strah da ce nam ipak j.s. pobjec… Je li uopce moguca aspiracija u prirodnom ciklusu bez stoperice? 

👩🏽 29 🧔🏽‍♂️ 31
    - čekamo dječaka 👦🏽 🩵

riamarro@hotmail.com

💜Medenko
    15. Prosinac 2024. 09:15

Tanjanja27

Sretno draga..neka sve bude kako treba..samo da je zdravlja,srece i sto vise lijepih trenutaka i uživanja u trudnoci🤰🏼🧡

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽

• Olivia888
    15. Prosinac 2024. 09:24

riamaro

Pitanje iskusnijim curama od mene 🙈 dakle, narucili su me na uzv u ponedjeljak, uz pracenje lh trakicama. Upravo imam dvije jednake crte na testu. Pretpostavljam da je to tzv LH peak i ovulacija nastupa 8-36h nakon utvrdenog peaka ili ipak cekam da testna crta bude tamnija?
    Sad me strah da ce nam ipak j.s. pobjec… Je li uopce moguca aspiracija u prirodnom ciklusu bez stoperice?

Moguca je aspiracija bez stoperice, stoperica osigurava konacno dozrijevanje folikula - no ona ne sprijecava pucanje folikula odnosno ovulaciju u prirodnom ciklusu. Do uzv necete znati je li nastupila ovulacija neovisno o trakicama. U koliko su Vas sati narucili? Postoji li mogucnost da odmah u pon odrade aspiraciju ako stanje bude to zahtijevalo? 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

djetelina13
    15. Prosinac 2024. 09:33

Tanjanja čestitkeeee 🎉🥰
    Recite mi nakon koliko vremena dođe nalaz bete. Vadim ju u srijedu u KBC-u u Rijeci. Hoće li doći isti dan i nakon koliko vremena, je li vidjeljiva na e građaninu ? Pitam zato jer razmisljam dal da napravim test u utorak ili da čekam srijedu i betu. Strah me od toliko negativnih testova da cu opet vidjeti negativan pa da preskocim test i napravim samo betu ali ako ne dode isti dan poludit cu od nestrpljenja a cijeli dan sam na poslu do navečer i znam da cu svako malo gledati je li stigao nalaz😅

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani