Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Slee

Broj poruka: 2702

Prijavi adminu

Bok svima! Evo mene nakon kratke pauze opet ovdje, nadam se da me se sjecate :)
    Znate da sam zadnje pricala o svojim dvojbama hocemo li, kad i gdje pokusati i evo neki dan odlucili da ipak hocemo, opet u Repromedu. Ipak su vec upuceni u cijelu situaciju. Sad bih samo trebali malo podebljati budzet, voljela bih u 2.-3. mjesecu krenuti. Od zadnjeg feta nisam niti jedan jedini suplement popila jer mi se sve nekako gadilo, koliko god glupo zvucalo i koliko god mi to nije mozda bilo pametno, ali trebao mi odmor i od toga. Ovaj tjedan kupujem sve i krecem, a nove pretrage radim preksutra jer mi upravo danas stigla m.
    Nadam se da ste sve dobro, kad sam se makla s foruma nisam htjela nista niti citati, uletila samo jednom da provjerim je li sanjushki sve ok proslo s tabletama. Ima li kakvih lijepih vijesti kod ostalih? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

• Crni_labud

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

Curke, uzimate li vi smokve u maslinovom ulju i onaj ciklus kad ste na stimulaciji ili prekidate kad krenete sa injekcijama/tabletama?Sretno vam svima, pratim vas :)

👱‍♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija

ITM

Broj poruka: 157

Prijavi adminu

Medenko, evo da javim.. doktor nije tražio da radim nijednu od pretraga za koju ti imaš uputnicu. Možda da provjeriš sa svojom doktoricom ima li smisla prije pregleda to ipak obaviti 🫣
    Mi ćemo prije idućeg pokušaja napraviti kariogram i koristit ću heparin u idućoj trudnoći. Nadat ću se da je 4 moj sretni broj 🙏🤞

8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab

• mortadela

Broj poruka: 74

Prijavi adminu

Sto sam uspila  popratiti , Sanii 🫂
    Medenko jako mi je žao , drži se i budi jaka! 🫶🏼
    Marishka, Ivka, Emma  samo šaljem pozdrave 😂😊
    Slee dobro došla natrag, samo hrabro, mi isto idemo u ponedjeljak na konzultacije pa ćemo vidjeti hoćemo krenuti u 1mj u novi postupak. Trenutno isto radimo sve nove pretrage . Stalno vazem bi li ili ne bi išla .  Sretno nam 💪🏼😊

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo,
    FET ❌

noor1994

Broj poruka: 82

Prijavi adminu

Slee

Bok svima! Evo mene nakon kratke pauze opet ovdje, nadam se da me se sjecate :)
    Znate da sam zadnje pricala o svojim dvojbama hocemo li, kad i gdje pokusati i evo neki dan odlucili da ipak hocemo, opet u Repromedu. Ipak su vec upuceni u cijelu situaciju. Sad bih samo trebali malo podebljati budzet, voljela bih u 2.-3. mjesecu krenuti. Od zadnjeg feta nisam niti jedan jedini suplement popila jer mi se sve nekako gadilo, koliko god glupo zvucalo i koliko god mi to nije mozda bilo pametno, ali trebao mi odmor i od toga. Ovaj tjedan kupujem sve i krecem, a nove pretrage radim preksutra jer mi upravo danas stigla m.
    Nadam se da ste sve dobro, kad sam se makla s foruma nisam htjela nista niti citati, uletila samo jednom da provjerim je li sanjushki sve ok proslo s tabletama. Ima li kakvih lijepih vijesti kod ostalih?

Dobrodosla nazad 😊 Super da idete u jos jedan pokusaj, navijam 🤞🏽

🙎‍♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
    🙎‍♂️33 - sve ok, normo
    Pokušavamo od 10/2022
    Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
    02/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
    07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️

💜Medenko

Broj poruka: 496

Prijavi adminu

ITM

Medenko, evo da javim.. doktor nije tražio da radim nijednu od pretraga za koju ti imaš uputnicu. Možda da provjeriš sa svojom doktoricom ima li smisla prije pregleda to ipak obaviti 🫣
    Mi ćemo prije idućeg pokušaja napraviti kariogram i koristit ću heparin u idućoj trudnoći. Nadat ću se da je 4 moj sretni broj 🙏🤞

hvala na javljanju...ma meni je to ginekologica izdala s obzirom da sam ulazila u 7 tj.trudnoće pa već kad ih je izdala mislila sam si zašto ih ne iskoristiti kad su u sustavu..samo nisam znala koliko spontani utječe na stvarno stanje trenutno...
    nadam se i ja da je 4 voj sretan broj...držim figice draga...znam da je obaj put većibom maraton a ne sprint ali svi se mi nadamo,molimo pa nas nebo nekad usliši
    mortadela
    slee sretno...dok ima volje I nade ima I načina...neka bude dobitni

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔

Slee

Broj poruka: 2702

Prijavi adminu

Medenko sad vidim u potpisu, jako mi je zao :( 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

Xoxo23

Broj poruka: 740

Prijavi adminu

noor   možda te obe iznenade  🥰❤️🙊  sretno u iščekivanju 🥰

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    01/25 ? FET ⏳ 🫣

💜Medenko

Broj poruka: 496

Prijavi adminu

Slee

Medenko sad vidim u potpisu, jako mi je zao :(

hvala ti draga...šta reći od početka nažalost nije išlo kako treba..druga beta nije bila kako treba,nisu bili zadovoljni sa žumanjčanom...ali srce je kucalo,plod je rastao...pa se nadaš,miruješ...iako sam krvarila cijelo vrijeme..
    Za razliku od prve trudnoće sa Sofi koja je bila savršena,rodila vaginalno u 41 tjednu i sad tek vidim koliko sam se tad bojala i žao mi je da nisam više uživala jer sve je bilo top bez obzira na moje godine i višak kilograma..ali naravno to sam uvidjela tek u ovoj..pričekat ću jedan ciklus pa ćemo opet pokušati ako majka priroda,doktori i Bog dozvole

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔

sanjushka

Broj poruka: 1142

Prijavi adminu

Ruža 🫂❤️ držim fige danas za pregled, vjerujem da je sve u redu..  🤞🏻 
    Tanjanja čestitam, bit će lijepa beta 🥳🤞🏻❤️ 
    Teich čestitam na srcu, želim urednu trudnoću do kraja 🫂🤞🏻❤️ 
    Libo drago mi je da je sve super! 🥰❤️
    Što se tiče pobačaja mislim da je kiretaža ipak dosta agresivnija od medikamentoznog. Ali počekat ću i ja prvi pravi ciklus pa ćemo vidjeti dalje.. 
    Lunolina 🥳🥳 super, čekamo s tobom rezultate panorame ❤️❤️  
    Noor pupo čestitam, držim fige da se mrvice lijepo ugnijezde i ne puštaju 🥰🤞🏻❤️ 
    Slee baš sam mislila na tebe.. Onda ćemo se mi pratiti opet, ma 2025. je naša! 🥰❤️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.