Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

💜Medenko

Broj poruka: 390

Prijavi adminu

Nata91

Jedan folikulić i jedna jajna stanica ❤️ Sad čekamo petak 🙏🫶

Sretno draga🤞🏽🤗❣️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

Bless💫

Broj poruka: 172

Prijavi adminu

Emma05 javi nam se i sretno🍀 vidjet ces da nije ono sto mislis, jer nema sanseee da se toliko podupla beta, imala sam i ja par vmt, neke su se tocno duplale pa padale, pa rasle, neke su se sporo i nepravilno duplale, ali tebi je toliko beta narasla, tako da cisto sumnjam. Drzim ti figeee da vidis svoju mrvicu na pravom mjestu 🥹❤️

👱🏻‍♀️33god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
    👨🏼‍🦲35god. - savrsen
    1biokemijska, 2VM
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule

dunya

Broj poruka: 71

Prijavi adminu

Emma05

Naručena sam privatno danas u 15.30. Nebi se ja nešto puno mislila ali ne sviđa mi se ta bol u predijelu lijevog jajovoda. A budem li čekala do sutra, ako je to slučaj može doći do rupture a ne igra mi se sa životom. Već sam zadnji put skoro tako glavu izgubila. Iskrvarila u abdomen.

Obzirom da vec imas iskustva s vanmatericnom trudnocom bolje da se sto prije provjeri.. Ali nadam se I vjerujem da grijesis I da ce sve biti dobro. 
    Ne znam da li je utjesno, ja sam dvije trudnoce izgubila ama bas nikakvih bolova nisam imala do spontanog.. od te dvije jedna je bila I djelimicno vanmatericna u rogu materice, tacnije angularna trudnoca .. do 6. nedjelje nisam ni znala da sam trudna (mislila sam da mi ciklus zbog hormona kasni) isto je s lijeve strane bila ali eto bas bas nikakvih bolova.. 
    Tako da bolovi mozda znace I nesto pozitivno..
    Javim nam se poslije pregleda sa dobrim vijestima 🙏

👸36-hashimoto, hidrosalpinks na lijevom jajovodu, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸19.02.2024.beta 200.4
    🔸21.02.2024.beta 414.6
    🔸UVZ 15.03.2024 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)

Rolica

Broj poruka: 697

Prijavi adminu

Emma sretno, čekamo dobre vijesti 
    Nata neka taj 1 bude dobitan 

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica ⏳ dr Bolanča -> Menopur + Cetrotide
    daxx.86@gmail.com

Pixi

Broj poruka: 220

Prijavi adminu

Cure koje su koristile Prolutex, do kojeg tjedna ste ga davale?
    Meni su rekli da više ne treba 

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

• Ania

Broj poruka: 178

Prijavi adminu

Pixi

Pixi najprije čestitam na srčeku i želim ti školsku i dosadnu trudnoću :) I mene zanima isto pitanje. Primjerice ja sam sad 10+0 i još moram nastaviti s prolutexom. Zanimljivo kako se kod nekoga ukida ranije, odnosno kasnije. 
    Ivka, Medenko, Emma čestitam cure na betama. Emma sretno, svi vjerujemo u najbolje, čekamo lijepe vijesti. 
    Ja sam bila na uzv I za sad je sve u redu :) 

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)

Pixi

Broj poruka: 220

Prijavi adminu

Ania

Pixi

Pixi najprije čestitam na srčeku i želim ti školsku i dosadnu trudnoću :) I mene zanima isto pitanje. Primjerice ja sam sad 10+0 i još moram nastaviti s prolutexom. Zanimljivo kako se kod nekoga ukida ranije, odnosno kasnije.
    Ivka, Medenko, Emma čestitam cure na betama. Emma sretno, svi vjerujemo u najbolje, čekamo lijepe vijesti.
    Ja sam bila na uzv I za sad je sve u redu :)

Čestitam 🥰🥰
    Pa da, to su mi iz MPO klinike rekli da se uzima samo četiri tjedna, dva do bete i dva do UZV. 
    Nisam pametna, ja bi ga najradije koristila stalno😂

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

Verbena11

Broj poruka: 87

Prijavi adminu

Draga Emma, nadam se da si dobro i da je UZV pokazao da je sve uredu 🙏🙏🙏 javi se svakako kad stigneš..
    Nata91 jedna, ali vrijedna - neka bude dobitna! 🙏🍀🤞
    Ninaniksy, žao mi je zbog neuspjeha i svu sreću vam želim u Pragu. Jeste razmišljali možda barem jednom probati sa svojim stanicama u Pragu prije donacije? Možda bi vam nova klinika i novi pristup mogao donijeti uspjeh?🤞 Što god odlučili, želim vam sreću i da ovaj vaš MPO put konačno završi jednim divnim, zdravim djetetom 🙏❤️

🤷🏼‍♀️ 1985. perimenopauza - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez terapije - TSH 2.14;
    🧔 1986., uredan spermiogram, ED
    🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF, stimulirani (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 trodnevnog (8-staničnog) zametka => beta negativna ✖️
    2 ❄️ (blastociste)

Leona89

Broj poruka: 709

Prijavi adminu

Pixi drago mi je da je sve ok i čestitam na ♥️nadam se da će hematom brzo nestati, samo odmaraj♥️🫂🥰😘
    Ružo 🫂 još malo brojimo, jedva čekamo upoznati dugo čekanog bebolinca🩵💙🩵💙🩵tebi držim 🤞🏻 da ti napokon prestane to krvarenje i bolovi🫂♥️🍀🤞🏻 sretnooo na pregledu ❤️ 
    Annboleyn teško je ovo čitati😔grozno je što tako olako pristupaju ovome, baš neozbiljno 🤦🏻‍♀️nadam se da će biti sve ok na kraju i da će ti drugi doktor posvetiti više pažnje. Drži se, vjerujem da ti nije lako🫂♥️♥️♥️♥️
    Riamaro🫂♥️
    Sanjushka 🫂♥️
    Emma🫂♥️ ❤️ drži se, nadam se da ćeš uspjeti danas na UZV zbog svog mira, sretno, vjerujem da je sve u redu🍀🤞🏻❤️
    Kawa sretno na pregledu ❤️ 🎉 🍀🤞🏻
    Ivka sretno sutra 🍀 ❤️ 🤞🏻😘
    Bela jako mi je žao😔🫂♥️ vjerujem da je teško donijeti odluku da je kraj😔mi smo uvijek tu za tebe i nadam se da ćeš ipak biti nagrađena prirodnom trudnoćom ♥️♥️♥️♥️😘
    Rolice 🫂❤️❤️❤️❤️😘neka jajca i dalje lijepo napreduju🍀🍀🍀🍀🤞🏻❤️jako navijam za tebe💪🏻♥️
    Nata sretnoooo🍀🤞🏻❤️
    Ninasky žao mi je😔sretno u Pragu, odmori🫂♥️
    Razumna i tebi od ❤️hrabra ženo želim da ti Prag donese dugo čekanu bebu i da napokon budeš sretna ♥️♥️♥️♥️♥️🫂🫂🫂🫂
    Pixi ja do 12tt...ja sam vadila progesteron na dan transfera, pa nakon tjedan dana i tada je bio nizak pa su mi ga uveli. Kasnije sam nastavila sa najvećom dozom Utrogestana i njih sam koristila do 24tt jer sam imala hematom...
    Ania drago mi je da je sve u redu, neka se tako i nastavi ❤️ 😘 

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.