Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • riamaro

Broj poruka: 99

Prijavi adminu

Kawa i Ruža sretnoo Emma, hvala ti :) Možeš li mi reći jesi imala neke specifične simptome/nuspojave od cyclogesta? Mene od jučer, od FET-a probada lagano u trbuhu…i baš sam napuhnuta pa mi je malo čudno da to ide tako brzo

Bela,  žao mi je i nadam se da ćeš ipak dočekati svoju sreću

Lunolina, hvala ti, nabavila sam upravo grijalicu za noge :D radim na dizanju serotonina na max

Rolica hvala ti :) znaš li kada ti je planirana aspiracija?

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    - 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
    - 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11. Čekamo betu ⏳

Nata91

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Jedan folikulić i jedna jajna stanica ❤️ Sad čekamo petak 🙏🫶

None

Pixi

Broj poruka: 220

Prijavi adminu

Lunolina

Srculence doktor je dobar. Mislim da ce ti se svidjeti ☺️
    Nije kao Lana, ona je divna divna divna ❤️ ali i on je super. Ipak je vlasnik klinike i ima jako puno utakmica u nogama, u sigurnim si rukama 🥰
    Riamaro cestitam pupice ❤️ ne znam je li je to meni pomoglo, ali ja sam prva 4 dana pazila da su mi noge na toplome i da radim samo ono sto mi se radi. Noge su vecinom bile u grijacu za noge koji sam palila i gasila, gledala sam puno serija i filmova i jela samo hranu u kojoj bas jako gustam 😬
    Marisha joj kad procitam tvoju aspiraciju 😔 bas mi je zao sto je bila tako traumaticna. To me podsjeca na moje propuhivanje jajovoda nakon kojeg sam odlucila da nikad vise nista necu raditi na zivo ma koliko kostalo 😅
    Jane ako je prisutna samo lagana sukrvica - to je normalno ☺️
    Pixi cestitam na bebici i srceku ❤️ drzim palceve da se hematom razgradi cim prije 🤞🏻
    KawaiRužasretno na druškanju danas! ❤️❤️

Kako si ti? Jesi rekla u petak ultrazvuk?
    Jesu mučnine stale ili još moraš lijekove?

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

Emma05

Broj poruka: 512

Prijavi adminu

riamaro

Kawa i Ruža sretnooEmma, hvala ti :)Možeš li mi reći jesi imala neke specifične simptome/nuspojave od cyclogesta? Mene od jučer, od FET-a probada lagano u trbuhu…i baš sam napuhnuta pa mi je malo čudno da to ide tako brzoBela, žao mi je i nadam se da ćeš ipak dočekati svoju sreću Lunolina, hvala ti, nabavila sam upravo grijalicu za noge :D radim na dizanju serotonina na maxRolica hvala ti :)znaš li kada ti je planirana aspiracija?

Nisam imala nuspojave od Cyclogesta nikakve. Ali je mene odmah 1dnt počelo probadati dolje kao da ću dobiti, taj dan lijevostrano, 2dnt desno pa sam preležala ta dva dana jer mi nije bilo baš ugodno to što sam osjećala. 3dnt ništa, sve mirno, i onda od 4dnt pa na dalje sve menga bolovi. 
    Eto sretno 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    Amh 14
    15 godina radimo na 🐣😊od 2009 u mpo
    2016.vanmat.(d.jajovod✂️)❌
    1.IVF 2017 ❌
    2.IVF 2017; 2BC/ Op.lpsc✂️6dnt❌
    03/18 FET 2BC❌
    2019 FET 2BC;11dnt-122,14 dnt-305 Op.vnm.✂️ ❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    06/2023 FET 1BC+embryoglue❌️
    10/2023 FET 1BC+embryog.❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• Ninaniksy

Broj poruka: 198

Prijavi adminu

Bellaaa jako mi je žao znam kako ti je, evo i ja danas 10 dnt blastica bijel test ko snijeg, sa svoje 42 godine i nakon toliko neuspješnih implantacija, odustajem od postupaka u Hrvatskoj i dajem još jednu priliku Pragu ali s doniranim embrijima, možda nesto s našima ne valja, jer histeroskopija je bila uredna, sad odmor do 1 mjeseca, a onda ćemo tamo probati, sretno svima. 

👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
    2016 vanmaterična
    2017 ivf 1 j.s.beta ❌
    2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
    2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
    4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
    Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
    04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
    17.04. ET 2 blastice
    30.04.2024 beta ❌
    (4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
    Fet 10/2024 ❌
    Fet 11/2024❌

dunya

Broj poruka: 74

Prijavi adminu

annboleyn

Dunya jesam draga, u Sa sam, hvala ti za preporuke…vjerujem da svako ima svoj dozivljaj sa pojedinim doktorom ali stvar je u tome sto je doktor kod kojeg idem jedan od “hvaljenih” 🤷‍♀️ hvala ti na pozitivnom primjeru 🤗, znam da nije najbitnije da beba bude odredjene tezine, ono sto me brine jeste zasto je upravo sad, kad bi trebalo najvise da napreduje, nastao taj zastoj
    Rolice ❤️❤️❤️ neka ova dva budu dobitna a mozda se pojavi jos koji folikul, da bude i smrzlica 🤞❤️

Jooj toliko je tih "hvaljenih" doktora.. a na kraju nikakve koristi nemamo od njih.. 
    Ja vjerujem da ce beba biti dobro.. hajde dobit ces i misljenja drugih doktora pa nam javi sta su ti rekli... 
    Do tada 🤞🤞🤞 

👸36-hashimoto, hidrosalpinks na lijevom jajovodu, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸19.02.2024.beta 200.4
    🔸21.02.2024.beta 414.6
    🔸UVZ 15.03.2024 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)

Belaaa

Broj poruka: 1271

Prijavi adminu

Ninaniksy

Bellaaa jako mi je žao znam kako ti je, evo i ja danas 10 dnt blastica bijel test ko snijeg, sa svoje 42 godine i nakon toliko neuspješnih implantacija, odustajem od postupaka u Hrvatskoj i dajem još jednu priliku Pragu ali s doniranim embrijima, možda nesto s našima ne valja, jer histeroskopija je bila uredna, sad odmor do 1 mjeseca, a onda ćemo tamo probati, sretno svima.

Ja nemam snage za to nemozemo vise došli smo do kraja i vise neide sta se doktira tiće a ovo ostalo nadat cemo se uvijek mozda se čudo i desi jednog dana🙏🏻❤️svu sreću svijeta to želim i da uspijete a uspijet ćete stanice donora budu mlade lijepe zdrave mi ipak nismo za to razmisljali jesmo ali sad smo imali 4,5 svoji i 3 se razvile dvi ostale ali ko zna zašto i tako uzalud je nervirati se život ide dalje. Samo uvjek budi optimistićna i nedaj strahu i tuzi da preuzmu vodstvo.❤️

Ja38g moj43g
    Sa 35g prva pri. trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa 37g krecemo u ivf 2019do 2020/5 neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni utvrdjen sterlititet amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se spontana trudnoca nakon svega❤️🙏Mola kirtaža💔

Belaaa

Broj poruka: 1271

Prijavi adminu

Hvala vam cure  moje ❤️ na podršci i sve uvjek ste u mojim molitvama uvjek molim za one tko zeli i za nerođene i uvjek ću.
    Sutra javim betu ❤️

Ja38g moj43g
    Sa 35g prva pri. trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa 37g krecemo u ivf 2019do 2020/5 neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni utvrdjen sterlititet amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se spontana trudnoca nakon svega❤️🙏Mola kirtaža💔

Emma05

Broj poruka: 512

Prijavi adminu

Krenuli opet bolovi lijevo. I lagano smeđarenje...tj još je svijetli iscjedak ali kužim u kojem smjeru ide. Nije dobro. Imam ja taj feeling cilo vrijeme i znam. Ne vara me nikad. Pokušat ću već danas iskamčit negdje uzv jer ću završit u ludari do sutra. Nadam se da me osjećaj vara ali ne virujem nekako...

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    Amh 14
    15 godina radimo na 🐣😊od 2009 u mpo
    2016.vanmat.(d.jajovod✂️)❌
    1.IVF 2017 ❌
    2.IVF 2017; 2BC/ Op.lpsc✂️6dnt❌
    03/18 FET 2BC❌
    2019 FET 2BC;11dnt-122,14 dnt-305 Op.vnm.✂️ ❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    06/2023 FET 1BC+embryoglue❌️
    10/2023 FET 1BC+embryog.❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

💜Medenko

Broj poruka: 391

Prijavi adminu

Emma05

Krenuli opet bolovi lijevo. I lagano smeđarenje…tj još je svijetli iscjedak ali kužim u kojem smjeru ide. Nije dobro. Imam ja taj feeling cilo vrijeme i znam. Ne vara me nikad. Pokušat ću već danas iskamčit negdje uzv jer ću završit u ludari do sutra. Nadam se da me osjećaj vara ali ne virujem nekako…

nemoj tako Emma vjerujem i molim da nije ništa..i kod mene na dnevnom par mrljica svjetlosmeđeg..spomenut ću sutra na VV kad idem vaditi betu..da vidim šta će reci..vjerujem da može biti svašta i ništa...nadamo se ovom drugom.

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.