Verbena, Medenko hvala cure 🥹♥️♥️ Idemo dalje samo jako 💪💪
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Rolice samo se nadam da ti ovo nisu brojali pod stimulirani postupak preko HZZO-a, a njihova je krivnja! Užas.
Isto sam u Vinogradskoj i narucivali su me svaki dan na folikulimetrije. Žao mi je što ti se to dogodilo. Nadam se da je prirodnjak dobitni 🤞🏽 Kako to da nisi dobila odmah stimulirani u 1/25? Baš loše što nas vraćaju na kraj liste za lijekove…

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Rolicesamo se nadam da ti ovo nisu brojali pod stimulirani postupak preko HZZO-a, a njihova je krivnja! Užas.
Isto sam u Vinogradskoj i narucivali su me svaki dan na folikulimetrije. Žao mi je što ti se to dogodilo. Nadam se da je prirodnjak dobitni 🤞🏽 Kako to da nisi dobila odmah stimulirani u 1/25? Baš loše što nas vraćaju na kraj liste za lijekove…
Ma daj, svaki dan uzv? A kod kojeg si doktora? Ja sam kao kod Bolance, ali me skroz dalje gledala jedna mlada plava dr. Mislim da ste pisale kako se zove, ne sjecam se. Danas je bio neki drugi stariji dr. Ne znam jel se racuna kao postupak, mislim da ne ako nije bilo aspiracije. Žao mi vremena, truda i hormona s kojima sam se napikala... a šta sad, idemo dalje... Pa nije mi ponudila ranije za lijekove već kao lista je slobodna u 03 mj i taman mislim da treba 3 mj kako bi se tijelo ocistilo od hormona...
👨 37 g, oligozoospermia,
rolica.forum@gmail.com
Ma daj, svaki dan uzv? A kod kojeg si doktora? Ja sam kao kod Bolance, ali me skroz dalje gledala jedna mlada plava dr. Mislim da ste pisale kako se zove, ne sjecam se. Danas je bio neki drugi stariji dr. Ne znam jel se racuna kao postupak, mislim da ne ako nije bilo aspiracije. Žao mi vremena, truda i hormona s kojima sam se napikala… a šta sad, idemo dalje… Pa nije mi ponudila ranije za lijekove već kao lista je slobodna u 03 mj i taman mislim da treba 3 mj kako bi se tijelo ocistilo od hormona…
Joj da, zaboravila sam da ide pauza između dva stimulirana 👍🏽
I ja sam kao kod Bolanče. On mi je odredio protokol, a onda me preuzeo dr. Tomić, dr. Šola i ona divna crna. Oni su me naručivali svaki dan na uzv i sve troje su bili prisutni. Aspiraciju ne znam tko mi je radio, jer sam bila pod anestezijom.
U FET-u sam bila kod dr. Ive (plava). Transfer odradio Tomić. Ne znam po kojoj logici oni idu, ali se sjećam jedno jutro dok sam čekala uzv da je Tomić pružio papire sestri i rekao “nek Bolanča označi koje će aspiracije uzet, pa meni što ostane”.

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Rolica žao mi je zbog tvoje situacije ☹️ Nadam se da će idući postupak biti dobitan. Ja sam inače imala samo jedan UZV sedmi dan ciklusa i odmah je na 12. dan dogovorena aspiracija. Nisam imala više niti jedan UZV u međuvremenu, samo naravno prije same aspiracije da vide jel folikul tu. Plava doktorica je Iva Pitner, ako mislimo na istu 🙂
Ja (34): Amh 1,08 pmol, hipo/hashi
Muž (39): sve u redu
1️⃣ 11./'25. Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25. prirodni IVF, 1 folikul - pukao, AIH ❌
4️⃣ 04./'25. Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, AIH ❌
5️⃣ 05./'25.: Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
6️⃣ 09./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - pukao, AIH ❌
Nata, Riamaro, hvala cure, ne mogu vjerovati koje razlike. Jedna uzv svaki dan, meni svaki drugi, a tebi Nata dva puta sveukupno. Koji vrag 😆 E da tako je dr Iva Pitner, bila sam stalno kod nje, iako me kao Bolanca na pocetku preuzeo. Ma ne znam iskreno uopce sto da mislim 🙄 Probati cu se ugurati u prirodan sad u 12 mj jer u sijecnju cekam mengu vec oko 01.01...
👨 37 g, oligozoospermia,
rolica.forum@gmail.com
Samo se nadam da stvarno neće računati kao kompletan postupak, jer je glupo. ☹️ Kako ide kod prirodnog? Mene to sad izgleda isto čeka, budući da je stimulirani bio promašaj, a ne bih voljela gubiti vrijeme.
Ja (34): Amh 1,08 pmol, hipo/hashi
Muž (39): sve u redu
1️⃣ 11./'25. Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25. prirodni IVF, 1 folikul - pukao, AIH ❌
4️⃣ 04./'25. Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, AIH ❌
5️⃣ 05./'25.: Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
6️⃣ 09./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - pukao, AIH ❌
Hello. Nadam se da me primate 🤞
Uskoro idem na prve konzultacije (za sada državno), ali mislim da ću ipak odabrati neku privatnu kliniku za liječenje. Nova sam u svemu tako da ne znam puno i unaprijed se ispričavam na nekom glupom pitanju u budućnosti 🫣
Za sada imam dvije neuspješne trudnoće i zato smo odlučili obaviti pretrage i vidjeti što ćemo dalje..
Može samo jedna okvirna info; koliko se čeka za termin za postupak u državnim bolnicama (nakon što se sakupe svi nalazi)?
Hello. Nadam se da me primate 🤞
Uskoro idem na prve konzultacije (za sada državno), ali mislim da ću ipak odabrati neku privatnu kliniku za liječenje. Nova sam u svemu tako da ne znam puno i unaprijed se ispričavam na nekom glupom pitanju u budućnosti 🫣
Za sada imam dvije neuspješne trudnoće i zato smo odlučili obaviti pretrage i vidjeti što ćemo dalje..
Može samo jedna okvirna info; koliko se čeka za termin za postupak u državnim bolnicama (nakon što se sakupe svi nalazi)?
KIM ja ti mogu jedino reci za Vuk Vrhovac odmah te prime i nema cekanja🫣..i zato sam ja kod njih 😉..
Sretno dalje ❣️❣️
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Samo se nadam da stvarno neće računati kao kompletan postupak, jer je glupo. ☹️ Kako ide kod prirodnog? Mene to sad izgleda isto čeka, budući da je stimulirani bio promašaj, a ne bih voljela gubiti vrijeme.
Ideš bez lijekova, folikule rastu prirodnim tokom i dalje sve isto, aspiracija, oplodnja 😊 Ajde javi bas novosti, sto ste odlucili... drzim fige ♥️
👨 37 g, oligozoospermia,
rolica.forum@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji