Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Emma05

Broj poruka: 512

Prijavi adminu

Ivka33

Emma05

Riamaro pupice uživaj i mazi pupu 💕
    blonide_145, Medenko, TraTinčica, Molly8, Verbena11, Marisha, Srculence, Sanjushka, Leona89, Pixi, Ruža FT💕
    Xoxo23 sretno s bockalicama, nadam se da si se uspješno snašla🙏💕
    MiliPe a jesi me nasmijala, crnjak smo u glavi obje ondaIvka33 bete savršeno poduplane 😍💕..imaš i ti sutra pregled? Mene čudi ovaj moj skok bete, nisam baš mislila da će ovoliko, nadam se da je i to ok..
    annboleyn tvoj dr mi zvuči baš neozbiljno, od srca ti želim sve pozitivno i nadam se da ćeš dobiti željene odgovore od drugih liječnika. I neka si se naručila na druga mišljenja, radiš po svom osjećaju…držim 🙏 da sve prođe ok do kraja 💕
    Kawa i Ruža sretno danas 💕
    Sutra ce me moj ginekolog pogledat da vidimo samo da je sve na svom mistu to sam iskemijala vanredno 😍 pa iduci petak imam pregled u Vinogradskoj nemoj se brinit i stresirat sve su ti zene ode rekle da je top beta i ja tako mislim (mozda se podilila pa su blizanci) ❤️❤️❤️
    Sretno svima danas 🍀🙏😍

Eto sretno sutra neka ti prođe sve u najboljem redu 🙏🥰❤️💕.
    Iskreno palo mi je na pamet da se možda podijelila zbog tolike bete ali kod mene se blizanačka trudnoća pokušava izbjeći zbog već rupturirane maternice... zato mi i vraćaju samo po jedan svaki put 🙈...ugl do sutra do pregleda se ne mogu nikako opustiti. Iskreno baš umirem od straha.
    Također imam i neki blago roze iscjedak svako jutro (uz hrpu Cyclogesta), al to vidim samo na baš bijelim gaćicama. Kao da su rubovi tog "mokrog" onako rozasti. Na drugim gaćicama mi se to ne vidi. Zato i ne volim nositi čisto bijele da to ne vidim😬🙈. I tako mi je od "implantacije"...i to samo ujutro nakon prvog dizanja. Ostatak dana ne. 🫣🥹

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    Amh 14
    15 godina radimo na 🐣😊od 2009 u mpo
    2016.vanmat.(d.jajovod✂️)❌
    1.IVF 2017 ❌
    2.IVF 2017; 2BC/ Op.lpsc✂️6dnt❌
    03/18 FET 2BC❌
    2019 FET 2BC;11dnt-122,14 dnt-305 Op.vnm.✂️ ❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    06/2023 FET 1BC+embryoglue❌️
    10/2023 FET 1BC+embryog.❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• MiliPe

Broj poruka: 206

Prijavi adminu

Belaa Jako mi je zao, nadam se da ce se tvoja zelja ostvariti kao i svima nama koji jos uvijek nismo uspjeli na ovom putu. Saljem ti zagrljaj 🙏😔
    Annboleyn Nadam se da ce bit sve uredu. Ne mogu vjerovat da postoje doktori koji posle tolike nase borbe i dalje ne rade svoj posao kako treba. 😔🤞

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij 5.7Beta ❌
    8.23 Novi postupak ▶️ 16 🥚Nema ❄️ 14.9 Beta ❌
    1.24 Novi postupak ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta 8.2 ❌
    13.11 Fet 2x Morula 🙏

Lunolina

Broj poruka: 1492

Prijavi adminu

Srculence doktor je dobar. Mislim da ce ti se svidjeti ☺️
    Nije kao Lana, ona je divna divna divna ❤️ ali i on je super. Ipak je vlasnik klinike i ima jako puno utakmica u nogama, u sigurnim si rukama 🥰
    Riamaro cestitam pupice ❤️ ne znam je li je to meni pomoglo, ali ja sam prva 4 dana pazila da su mi noge na toplome i da radim samo ono sto mi se radi. Noge su vecinom bile u grijacu za noge koji sam palila i gasila, gledala sam puno serija i filmova i jela samo hranu u kojoj bas jako gustam 😬
    Marisha joj kad procitam tvoju aspiraciju 😔 bas mi je zao sto je bila tako traumaticna. To me podsjeca na moje propuhivanje jajovoda nakon kojeg sam odlucila da nikad vise nista necu raditi na zivo ma koliko kostalo 😅
    Jane ako je prisutna samo lagana sukrvica - to je normalno ☺️
    Pixi cestitam na bebici i srceku ❤️ drzim palceve da se hematom razgradi cim prije 🤞🏻
    Kawa i Ruža sretno na druškanju danas! ❤️❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    Bez trudnoće
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    β 9.dnt 65 ➡️ 11.dnt 219 ➡️ 13.dnt 738 ➡️ 16.dnt 2.518 ➡️ 18.dnt 6120 🤞🏻

annboleyn

Broj poruka: 534

Prijavi adminu

Cure, hvala vam svima mnogo na podrsci ❤️❤️❤️
    Ja nisam u Hrvatskoj ali hvala sto ste se potrudile da date preporuke za doktora 🤗
    Marisha kod mene nema preeklampsije iako sam je se bojala jer hipertenziju imam od ranije, pod terapijom sam i pritisak je dobar, u urinu nikad nije bilo proteina. A znam da ta mjerenja nisu precizna, stvar je u tome da je na jos na zadnjem pregledu kod nje, privatna ginekologica postavila sumnju na zastoj mada nije preveliku dramu pravila oko tog, rekla je da bi trebalo popratiti pa ako se nastavi trend, razmisliti o ranijem porodu. Obzirom da je trend nastavljen a doktor u klinickom centru nije uradio nikakve dodatne pretrage (cak ni osnovne, nije me ni vagao, ni mjerio pritisak, preporucio da ponovo uradim pregled urina, eventualno testove na infekcije…), morala sam potraziti jos savjeta, javit cu sta kazu, nadam se da ce na kraju biti sve ok, kao sto jenkod tebe hilo 🙏
    Belaa jako, jako mi je zao sto ni ovaj put nije uspjelo. Iskreno se nadam i molim se da te Bog nalon svega obraduje urednom prirodnom trudnocom ❤️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Emma05

Broj poruka: 512

Prijavi adminu

Belaaa

Drage žene evo ja pìšnula 13 dan test bijel da nemoze bit bijeliji 😢sta je tu je isplakah se posvađa se i sa onim gore ,često ja tako 🤷ali iz kože nemogu koliko tèško bilo betu ću ujutro ipak izvadit iako znam da neće biti nista ali eto cisto 🤷sta da vam kažem hvala svakoj na potpori na svemu❤️lavice smo mi sve ali za mene je sta se tiće "Mpo the end" valjda čovjek dodje do te neke granice kad vise se umori i zasiti ja stvarno vise nemogu s obzirom da nikad nisam u Mpo ostala trudna uvjek izmedju prirodno ali s ishodom 😞ali ja ne posustajem i dalje su vjerovati,moliti se 🙏🏻❤️ dokle god imam menstruaciju dok ne udjem u menopauzu💪 jer svak nosi svoj križ moj je takav prihvatila ga i sta Bog hoće,kako Bog hoće ,kad Bog hoće🙏🏻 i to je to ako ne kad jednom odem gore i sretnome se upitat cu ga stari 😁❤️zašto mi nisi dao🤔.Budite hrabre vi koje dok god imate forec i snage dok bas bas ne osjetite u srcu kao i ja da je to zadnje i uvjek bas uvjek opušteno radte i van mpo ,prirodnjake❤️
    Ako ikad uspijem obećajem da cu ovdje javiti svima tu radost i sreću.A sada dobro sam ,bit ću dobro ja 😭😭 trebat će par dana da se sve prihvati i slegne, grlim vas ljubim vas sve Budite hrabre u Gospodinu i kad je teško posvađajte se s njim ali opet mu vjerujte on zna bolje za nas ima svoje planove❤️🙏🏻💪sve ima svoje javim sutra betu😞

Baš mi je žao Belaa 🥹. Hrabrice naša. Vječno pozitivnih riječi ovdje u grupi 💕🥹🫂. Naravno da nada umire zadnja, zato se moli i uzdaj u Njega koliko god možeš i imaš snage i ne odustaj dokle god imaš s čim raditi. Javi nam svakako sutra betu. Grlim 🫂💕❤️🙏

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    Amh 14
    15 godina radimo na 🐣😊od 2009 u mpo
    2016.vanmat.(d.jajovod✂️)❌
    1.IVF 2017 ❌
    2.IVF 2017; 2BC/ Op.lpsc✂️6dnt❌
    03/18 FET 2BC❌
    2019 FET 2BC;11dnt-122,14 dnt-305 Op.vnm.✂️ ❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    06/2023 FET 1BC+embryoglue❌️
    10/2023 FET 1BC+embryog.❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

dunya

Broj poruka: 73

Prijavi adminu

annboleyn

Cure, hvala vam svima mnogo na podrsci ❤️❤️❤️
    Ja nisam u Hrvatskoj ali hvala sto ste se potrudile da date preporuke za doktora 🤗
    Marisha kod mene nema preeklampsije iako sam je se bojala jer hipertenziju imam od ranije, pod terapijom sam i pritisak je dobar, u urinu nikad nije bilo proteina. A znam da ta mjerenja nisu precizna, stvar je u tome da je na jos na zadnjem pregledu kod nje, privatna ginekologica postavila sumnju na zastoj mada nije preveliku dramu pravila oko tog, rekla je da bi trebalo popratiti pa ako se nastavi trend, razmisliti o ranijem porodu. Obzirom da je trend nastavljen a doktor u klinickom centru nije uradio nikakve dodatne pretrage (cak ni osnovne, nije me ni vagao, ni mjerio pritisak, preporucio da ponovo uradim pregled urina, eventualno testove na infekcije…), morala sam potraziti jos savjeta, javit cu sta kazu, nadam se da ce na kraju biti sve ok, kao sto jenkod tebe hilo 🙏
    Belaajako, jako mi je zao sto ni ovaj put nije uspjelo. Iskreno se nadam i molim se da te Bog nalon svega obraduje urednom prirodnom trudnocom ❤️

Mislim da se sjecam da si radila jedan postupak u Bahceci-u pa po tome pretpostavljam da si iz Sarajeva.. ako jesi ja bih trazila dr.Divanovića za misljenje.. ili recimo jos bolje dr.Katicu (najbolji covjek na svijetu, a mislim da on I radi na patoloskoj trudnoci). Sad ga mozes privatno naci I u Asa bolnici sto je super.
    U svakom slucaju vjerujem da ce sve biti OK sa bebicom... 
    Znam zenu koja je rodila dva djecaka jedva po 1.800 I evo ih sad pravi momci..

👸36-hashimoto, hidrosalpinks na lijevom jajovodu, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸19.02.2024.beta 200.4
    🔸21.02.2024.beta 414.6
    🔸UVZ 15.03.2024 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)

dunya

Broj poruka: 73

Prijavi adminu

Belaaa

Drage žene evo ja pìšnula 13 dan test bijel da nemoze bit bijeliji 😢sta je tu je isplakah se posvađa se i sa onim gore ,često ja tako 🤷ali iz kože nemogu koliko tèško bilo betu ću ujutro ipak izvadit iako znam da neće biti nista ali eto cisto 🤷sta da vam kažem hvala svakoj na potpori na svemu❤️lavice smo mi sve ali za mene je sta se tiće "Mpo the end" valjda čovjek dodje do te neke granice kad vise se umori i zasiti ja stvarno vise nemogu s obzirom da nikad nisam u Mpo ostala trudna uvjek izmedju prirodno ali s ishodom 😞ali ja ne posustajem i dalje su vjerovati,moliti se 🙏🏻❤️ dokle god imam menstruaciju dok ne udjem u menopauzu💪 jer svak nosi svoj križ moj je takav prihvatila ga i sta Bog hoće,kako Bog hoće ,kad Bog hoće🙏🏻 i to je to ako ne kad jednom odem gore i sretnome se upitat cu ga stari 😁❤️zašto mi nisi dao🤔.Budite hrabre vi koje dok god imate forec i snage dok bas bas ne osjetite u srcu kao i ja da je to zadnje i uvjek bas uvjek opušteno radte i van mpo ,prirodnjake❤️
    Ako ikad uspijem obećajem da cu ovdje javiti svima tu radost i sreću.A sada dobro sam ,bit ću dobro ja 😭😭 trebat će par dana da se sve prihvati i slegne, grlim vas ljubim vas sve Budite hrabre u Gospodinu i kad je teško posvađajte se s njim ali opet mu vjerujte on zna bolje za nas ima svoje planove❤️🙏🏻💪sve ima svoje javim sutra betu😞

Zao mi je 😔😔 
    Primijetila sam da si bila jako optimisticana kroz poruke sto je stvarno super.. zao mi je sto si se na kraju razocarala.. Ali eto kao sto I sama kaze desavali su se slucajevi prirodne trudnoce tako da ipak postoji nada... ❤❤❤
    Nadam se da ces se javiti uskoro sa jednim pozitivnim testom :)

👸36-hashimoto, hidrosalpinks na lijevom jajovodu, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸19.02.2024.beta 200.4
    🔸21.02.2024.beta 414.6
    🔸UVZ 15.03.2024 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)

Rolica

Broj poruka: 697

Prijavi adminu

Emma beta je topppp! Čestitam ti od srca i želim ti bezbrižnu i dosadnu, školsku trudnoćuuuu ❤️
    Medenko supeeeer za betu, neka se lijepo dupla 
    Riamaro bravooo pupiceee, nek bude sretnooo! ❤️
    FridaFredova samo da pozdravim i naravno sretno Fridi 
    Leona šaljem vam pusiceee 
    Annboleyn draga, žao mi je, drži se... vjerujem da će sve biti dobro, samo hrabro... čula sam najbolje stvari o Poliklinici Dr. Tena Kovačević (Poreč) jedina je u HR specijalizirala za neke uske grane vezane za trudoću i nerođene bebe, evo ne znam sad točno više što, ali proguglaj malo... sretno, baš sam sad tužna zbog tebe kada sam to pročitala 
    Belaa drži se draga, žao mi je 
    .
    Obavila sam uzv, imamo samo 2 jajca, sutra ponovo uzv pa ćemo vidjeti dalje. Ova 2 za sada lijepo napreduju  

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica ⏳ dr Bolanča -> Menopur + Cetrotide
    daxx.86@gmail.com

annboleyn

Broj poruka: 534

Prijavi adminu

Dunya jesam draga, u Sa sam, hvala ti za preporuke…vjerujem da svako ima svoj dozivljaj sa pojedinim doktorom ali stvar je u tome sto je doktor kod kojeg idem jedan od “hvaljenih” 🤷‍♀️ hvala ti na pozitivnom primjeru 🤗, znam da nije najbitnije da beba bude odredjene tezine, ono sto me brine jeste zasto je upravo sad, kad bi trebalo najvise da napreduje, nastao taj zastoj 
    Rolice ❤️❤️❤️ neka ova dva budu dobitna a mozda se pojavi jos koji folikul, da bude i smrzlica 🤞❤️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

💜Medenko

Broj poruka: 391

Prijavi adminu

Kawa i Ruža sretno danas 🤞🏽❣️
    Blondie i Sanjushka 💜💜💜💜💜
    Bella zelim ti još puno snage na tvome putu ali vjerujem da uz Njega i tvoju vjeru bit će sve onako kako mora🙏🏽
    Annboleyn molim da hrabra bebica bude super i da dodes u ruke liječnika koji zna šta radi,umiri te i ohrabri💞
    Pixi cestitam na 💜..odmaraj i pazi na sebe😘

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.