Pozdrav svima,
Već dugo čitam i pratim a nikako da se uključim pa mislim da je krajnje vrijeme :)
Ukratko naša priča: 4god pokušavamo (s tim da prve 2 nismo bili stalno skupa jer mm radi vani pa smo tome pripisivali neuspjeh), svi nalazi uredni i meni i njemu, meni bila blokirana oba jajovoda koje sam uspješno laparoskopski operirala krajem 5. mj.
Od prošlog ciklusa smo počeli sa stimulacijom jajovoda (prvo klomifen + duphaston), ovaj ciklus sam si pikala gonal f i bila na folikulometriji u četvrtak (12.dc) bio je folikul 22mm i to jutro peak na ovulacijskom testu. Danas je 16.dc, ja i dalje imam užasno puno guste egg white sluzi + točkicu svježe krvi u toj sluzi kod brisanja, a ne bih gnjavila doktora za svaku sitnicu baš, pa me zanima ima li netko sa sličnim iskustvom?
pozdrav drage borilice, upadam kao padobranac jer se nisam javila nakon proslog pregleda :)
uglavnom sve je u redu, beba odgovara mjerama, iduci pregled je 18.12. i tad radimo veliki anomaly scan. saznali smo da cekamo djecaka tako da nam se zelja ispunila
upadam da vidim kako napreduje xoxo , jesi vec bila na uzv?
ivka upratila sam i tvoje srceko, cestitam ti od srca, kako se osjecas ?
lunolina kako si ti i tvoja bebica?
kad nam imaju roditi wildflower i medena?
ostalim curama , starim i novim, zelim isto sto sam i sebi jako zeljela dok sam tu tipkala, da se sto prije preselite na veselije teme, i saljem vam puno zagrljala

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
kawa znas da sam ti mislila mail poslat da vidim jeli sve u redu jer se ne oglasavas, jooj mali pišonja ❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰 jesam evo taman na drugom, i iskreno prezbunjena sam cila. 🤣🤣 u sub sam imala dosta folikula od 10 mm danas imam na desnom jajniku 6 od 13mm 4 od 12 mm, a na lijevom su manji ali ima jedan veliki od 16 mm sad su mi opet spustili dozu, od sutra idem sa tom drugom injekcijom..ja sam mislila da ona kreće ranije ali ću otic i sutra na UZV jer mi radi moja doktorica a ova prošla dva uzv nje nije bilo.. čisto da s njom prokomentiram ovo sve 🫣 malo mi je endometrij tanji i sad ću krenit sa sokom od cikle i uzela sam od šipka pa nek se deblja 🤣🤣
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Tera i Milipe sretno danas!
Medenko 🤞🏽
Desert_rose dobrodošla :) možda će cure znati više..

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Curke, ja u srijedu imam konzultacije pa ćemo vidjeti što dalje. Nadam se da ćemo odmah probati nešto u prirodnom postupku, jer mi je broj folikula isti kao i u punoj stimulaciji. ❤️
Ja (34): Amh 1,08 pmol, hipo/hashi
Muž (39): sve u redu
1️⃣ 11./'25. Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25. prirodni IVF, 1 folikul - pukao, AIH ❌
4️⃣ 04./'25. Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, AIH ❌
5️⃣ 05./'25.: Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
6️⃣ 09./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - pukao, AIH ❌
Jutro curke. Evo ja sam izvadila krv oko 13h cu saznati rezultate. Ne nadam se nicemu nemam nikakvih simptoma ni naznaka trudnoce. Grudi totalno ispuhane ponekad neki menstrualni grcic i to je sve. Sto bi rekla Sanii poznajem svoje tjelo znam sta me ceka. Sretan tjedan vam zelim 🥰🍀

🙎🏻♀️35 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️45 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
2.6 Imamo ❤️
MiliPe sretno i neka te rezultat iznenadi ❤️
Ja (34): Amh 1,08 pmol, hipo/hashi
Muž (39): sve u redu
1️⃣ 11./'25. Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25. prirodni IVF, 1 folikul - pukao, AIH ❌
4️⃣ 04./'25. Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, AIH ❌
5️⃣ 05./'25.: Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
6️⃣ 09./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - pukao, AIH ❌
Curke nista, popucali su folikuli 😪 Mislim da su zakasnili 1 dan jer se na zadnjem uzv dr zacudila kako su veliki odjednom, i kao nista odmah veceras stoperica. Iako su bili uzv svaki 2.dan. Najradije bi ih okrivila, ali ne znam vise jesu li krivi 🤣 U glavi sam opet na pocetku, gdje iduce i zasto. Uglavnom Bolancu nisam vise vidjela od pocetka tako da je to sve klasicno bolnicki mijenjanje svih. Predlozili su prirodnjak u 01/25 i zapisali me na listu za lijekove u 03/25. Saljem puse svima ♥️
baš mi je žao da ti je tako ispalo. Držim fige da uspiješ idući mjesec u prirodnjak
ali su te i brzo stavili na listu za lijekove, nadam se da ti neće trebati
Nata i tebi sretno u prirodnjaku
MiliPe sretno sa betom 🙏
Medena iščekujemo rezultat bete i sa tobom 🙏
Tera sretno na pregledu 🙏
Hej curke evo zvali..Beta je narasla 590 je😞ali naravno za ove Dane puno premalo..iskreno samo daljnje mučenje..nadala sam se da je biokemijska da će sama padati…sutra su rekli da ipak dođem na pregled,i dalje pijem terapiju😏..bas mi još teze🤦🏽♀️..ne bih htjela to još vise odugovlačiti do kiretaze🤷🏽♀️..ili nečeg goreg ..neznam jel moguce da zbog utrica nisam procurila i da on spasava nesto sto nema smisla?🫣jer smedarim zadnjih par dana..Najgora godisnjica braka ikada 🥺
Puno srece drugima danas zelim😘
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Medenko Drzim i ja fige za iredan pregled i za najsretniju godisnjicu. Evo i ja prijavljujem godisnjicu 22.11 izgleda je Novembar bio pun vencanja. Ivka takodje sretna godisnjica tebi i je najsretnija 🥰🍀

🙎🏻♀️35 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️45 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
2.6 Imamo ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji