Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

💜Medenko

Broj poruka: 363

Prijavi adminu

Smanjuje nam se broj pupica..sad očekujemo opet novi pozitvni val

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

💜Medenko

Prijavi adminu

Emma05

💜Medenko

Emma05

Jutro cure…
    Kako su moje čekalice jutros? Ivka33, Medenko, Žuži..
    (ako sam koju još izostavila javite se)
    Jutro Emma..evo debelo i napuhnuto,iskorištavam muža da mi radi doručak jer sam pupo…osjećam puno simptoma..čitaj ništatek mi je 6 dan pa razmišljam da li se testirati čet,pet ili ne..izmišljam toplu vodu dok još mogu…kako si ti?
    Moj uredno spava…al neka paše mi ujutro malo samo samoće. Chillam u tišini, nedilja je pa je i vani manji promet, sve mirno i tiho..Kod mene sve isto, kao da ću dobiti svaki tren. Od jučer me glava rastura pa sam onako čudno spavala, naspavana sam i nisam, kao da sam polu pijana🥱😴😵🥴. Užasno mi je hladno i ne mogu se ugrijati. Ah ti hormoni😏

bas paše u pravu si..moji su srećom kao penzići..doručkuju i van..Sofi od rođenja ide ujutro s tatom misa,plac,kavica..dođu na spavanje u podne..tako da imam vremena malo za pospremanje,sebe,dugu kavu u miru..i spašava me to priznajem..te nedjelje

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

Xoxo23

Broj poruka: 611

Prijavi adminu

Hvala svim curama koje su mi zaželile dobrodošlicu. 🫂❤️🥰 
    Ova tema ima puno vise aktivnih sudionika pa će mi trebat dok vas zapamtim kao i vaše priče ali potrudit ću se 😁 Ja sam jučer preuzela svoje prve bockalice i čekam M da krenem sa njima. 🙊Medenko meni su isto nedilje spas, samo opušteno uvalit se negdi na ručak kod moje m ili svekrve  i dobro je 🤣 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR ..
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    ➡️KBC Split - IVF 12/24 ⏳

💜Medenko

Prijavi adminu

Xoxo23

Hvala svim curama koje su mi zaželile dobrodošlicu. 🫂❤️🥰
    Ova tema ima puno vise aktivnih sudionika pa će mi trebat dok vas zapamtim kao i vaše priče ali potrudit ću se 😁Ja sam jučer preuzela svoje prve bockalice i čekam M da krenem sa njima. 🙊Medenko meni su isto nedilje spas, samo opušteno uvalit se negdi na ručak kod moje m ili svekrve i dobro je 🤣

Sretno draga..sto brze nam pobjegla na sretnije teme🤞🏽❣️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

• Ivka33

Broj poruka: 208

Prijavi adminu

Emma05

Jutro cure…
    Kako su moje čekalice jutros? Ivka33, Medenko, Žuži..
    (ako sam koju još izostavila javite se)

Evo jos jedna sta uziva u samoci uz kavu 🤣🤣🤣 , moj jos spava a ja se razvlacim s kavom po kaucu 😁 malo me bolucka ispod pupka "sredina trbuha" danas 7dnt 

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    KBC Split
    3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
    6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
    11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
    FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
    Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
    1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
    Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️

• Zucka92

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

Zen, evo mi smo u Repromedu isto, ide sve dobro samo imamo 9-10 folikula, Doktor kaze da je to odlicno a mi malo u strahu da je malo i hoce to biti dovoljno stanica, kakva su vasa iskustva s tim❤️❤️ nemam puno vremena pa kad dodem vec dode hrpa postova pa oprostite kaj ne pratim ali cestitam svim trudnicama a ostalima zelim hrabrost i strpljenje kao i sebi samoj!!❤️

30 oboje
    3 spontana
    1 vanmaternicna
    Svi nalazi uredni

Lunolina

Broj poruka: 1486

Prijavi adminu

Dakle svima muzjaci spavaju nedjeljom duze?
    I ja se pridruzujem tom klubu! Obicno se dignem u 7, a moj mileni njonja do 10-11 😄
    Pupice jedva cekam da se krenete testirati i da nas iznadite sa prekrasnim plusicima ❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    Bez trudnoće
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    β 9.dnt 65 ➡️ 11.dnt 219 ➡️ 13.dnt 738 ➡️ 16.dnt 2.518 ➡️ 18.dnt 6120 🤞🏻

• Ivka33

Broj poruka: 208

Prijavi adminu

Lunolina

I ja se pridruzujem tom klubu! Obicno se dignem u 7, a moj mileni njonja do 10-11 😄
    Pupice jedva cekam da se krenete testirati i da nas iznadite sa prekrasnim plusicima ❤️

Moj bi moga do sutra 🤣🤣🤣 a sto se tice plusica jao sve bi dala ❤️❤️❤️

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    KBC Split
    3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
    6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
    11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
    FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
    Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
    1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
    Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️

💜Medenko

Prijavi adminu

Lunolina

Pozlatile ti se rijeci 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

dunya

Broj poruka: 62

Prijavi adminu

Zucka92

Zen, evo mi smo u Repromedu isto, ide sve dobro samo imamo 9-10 folikula, Doktor kaze da je to odlicno a mi malo u strahu da je malo i hoce to biti dovoljno stanica, kakva su vasa iskustva s tim❤️❤️ nemam puno vremena pa kad dodem vec dode hrpa postova pa oprostite kaj ne pratim ali cestitam svim trudnicama a ostalima zelim hrabrost i strpljenje kao i sebi samoj!!❤️

Nemoj da te to brine. 
    Ja sam u prvom postupku imala 5 folikula, svih 5 su na kraju dosli do blastociste.
    To se nikad ne zna niti se moze pretpostaviti koliko cete imati embrija na kraju.. 
    Vazno je da bude jedan ali vrijedan ☺

👸36-hashimoto, hidrosalpinks na lijevom jajovodu, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸19.02.2024.beta 200.4
    🔸21.02.2024.beta 414.6
    🔸UVZ 15.03.2024 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.