Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    13. Studeni 2024. 14:37

Simbalija javila sam se svom dr opet on nebi ništa podizao pogotovo zato što za sada nema krvarenja🙈. Ovo što je bilo svijetlo obojano je trajalo 1 dan. Sad sam išla psa prošetati pa sam u povratku premrla od straha što mi je iscurilo na gaćice. Ništa sve uredno, bijeli ostatci Cyclogesta.
    Ivka33 predivna betaaa, nisam očekivala ništa manje s obzirom na lipi tamni plusić (plusčinu!)😍😍😍. Ja iskreno ne znam kad ću vaditi jer umirem od straha. Danas mi sve nekako mirnije nego jučer pa sve mislim kako mi nije plod preživio sve ove moje strahove koje kroz dan osjećam. S posla me i dalje stalno zovu pa mi je i to dodatan stres. Užasno sam osjetljiva pogotovo ovako pod hormonima. Nemam hrabrosti suočiti se sada sa lošim vijestima🙈. 14 i transfer mi je..15 godina je to...

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Marisha
    13. Studeni 2024. 14:41

Ivka33

Zene srce lupa 100 na sat 10dnt prijavljujem betu 244.3

Čestitam, odlična beta a sad neka se lijepo podupla 🥳
    Razumna baš sam mislila o tebi, baš mi je žao. Neće pa neće j**** mu 😪
    Amy javi se, kako si?
    Emma sretno, žao mi je da si tako pod stresom, jesi li na bolovanju ili radiš od doma?

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Emma05
    13. Studeni 2024. 14:50

Razumna

Pozdrav žene 🥰
    Evo i mene. Redovito vas čitam i navijam za vas ali nisam imala snage pisati…
    Ja san 5.11 imala fet 2 dc na sv Duhu. Danas 8dnt test je snjezno bijeli iako sam ja osjećala neke simptome. U utorak ću izvaditi betu reda radi i do tad planiram biti na bolovanju jer sam stvarno u šoku da mi 12i transfer nije upalio.
    Nemam više snage ni plakati ni tražiti nove doktore i suplemente… Odlučila sam obaviti još 2 postupka na sv Duhu radi svog osobnog mira, a ako ne bude u tim postupcima ni jedne više trudnoće odustajem jer to znači da mi je oštećena maternica na zadnjoj kiretazi. Radili su mi kiretazu na sv Duhu nakon neuspjelog medikamentnog pobačaja i ta se kiretazu pretvorila u noćnu moru… Sad je od nje prošlo 10 mjeseci. Ali očito nešto nije dobro sa maternicom kad u ovom postupku nisam imala ni jednu trudnoću… Tješim se da je dobro što nisam trudna jer se nema što izkomplicirati. Imam osjećaj da je meni roditi - nemoguća misija.
    Sve vas lijepo pozdravljam. Ako Lucky čita neka se javi ili ako netko zna nešto o njoj nek napiše. Hvala

Razumijem te u potpunosti. Ali ne otpisuj ništa. Znam umorna si, i ja sam ali gonim dalje, dokle god imam s čim raditi trudit ću se. Ubije mi duh svaki neuspjeh ali skupim svoje "ostatke" i nastavim dalje. Meni se isto kroz godine zakompliciralo sve što se dalo zakomplicirati. Ne stane sve u potpis. Npr nekako očekuješ da ti možda neće biti pozitivnog testa ali ne očekuješ da ćeš nakon neuspjelog ivf postupka još i pod nož morati. Meni se to dogodilo 4 x. Oporavak nakon neuspjelog postupka - operirana je novi low za mene bio, i tako u više navrata. To mi je bilo kao da me netko nakon nekog neuspjeha još dodatno i istuče jer se nisam dovoljno napatila i ovako...
    Jesi razmišljala o promjeni klinike sada? Ja sam svoju priču startala na sv.Duhu davne 2009 g. promijenila sam ih još nekoliko naknadno, jednostavno bi mi trebala neka promjena. 
    Jeli ti ostalo još smrzlića iz toga zadnjeg?

Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    13. Studeni 2024. 14:54

Marisha

Ivka33

Zene srce lupa 100 na sat 10dnt prijavljujem betu 244.3

Čestitam, odlična beta a sad neka se lijepo podupla🥳
    Razumna baš sam mislila o tebi, baš mi je žao. Neće pa neće j**** mu😪
    Amy javi se, kako si?
    Emma sretno, žao mi je da si tako pod stresom, jesi li na bolovanju ili radiš od doma?

Na bolovanju od transfera. Pokušala sam raditi prethodni fet pa mi je biokemijska bila. Posao mi je pretresan pa nije baš poželjna okolina. Ja svoj posao mogu i od kuće raditi iako imam zamjenu na poslu ali sam rekla da se želim ovaj put izuzeti od svega bar 2 tjedna. I dalje me uredno zovu...😑

Stiže nam baby E🩷👶

• Monstera123
    13. Studeni 2024. 15:50

Emma u kojoj si sada poliklinici?
    I nisam skužila ako možeš napisati, koliko si blastica dobila u zadnjem postupku? Vidim da su sve fet-ovi..

Razumna
    13. Studeni 2024. 16:23

dunya

I ja sam sredinom 3.mjeseca imala kiretazu nakon neuspjelog medikamentnog pobacaja..
    Za mene je to bio horor tako da te u potpunosti razumijem.
    3 mjeseca nisam dobila menstruaciju nakon kiretaze… I tu koju sam dobila nakon 3 mjeseca je bila izazvana lijekovima.. uzas uzas tad sam bila na granici ludila..
    Ali nakon toga sam imala jednu iznenadjujucu trudnocu I to me je dosta smirilo …
    Nadam se da ce i tebe obradovati jedan test ili beta kroz par dana ..

Draga, jako mi je zao, ali barem si uspjela prirodno ostati trudna, to je baš velika stvar. Kiretaza je baš nasilan čin, užasno nešto...
    Emma jednostavno mi se neda mijenjati klinike, probati ću još ove preostale pokušaje preko hzoo iskoristiti u sljedećoj godini a onda ću probati vjerojatno donaciju js u Pragu. Možda bi trebala sa time presjeći i odmah probati donaciju ali nadam se uspjehu ovdje.
    Što se tiče posla, ja sam službeni mob spremila u ladicu, ne čitam mailove, jednostavno sam na bolovanju. Ja sam zbog ivf promijenila 3 posla i sad sam na četvrtom. Iskreno, ja sam sebi najvažnija, a posla će biti, ja sam se uvijek bojala za posao a činjenica je da mi je svaki posao bio bolji od prethodnog... Čuvaj se, ništa nije važnije od bebice u tvome trbuhu. 
    Mariska svo uzbuđenje zbog ivf je nestalo, sad samo želim nakrkati što više postupaka u što kraćem roku jer sam na pragu 39g. I pitam se, ako nisam da 35g mogla roditi zdravo dijete, kako ću sa 39g?

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

tera_
    13. Studeni 2024. 16:48

Emma cestitam na plusu😍
    Ivka cestitam na beti😍 uzivaj u trudnoci❤️
    Xoxo svako drugi dan ides na pregled, ja sam znala ici 3-5puta svako drugi dan,sretno😊

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Verbena
    13. Studeni 2024. 16:51

Drage moje, pozdrav svima ☺️
    Nemam baš volje zadnjih dana gledati forum i pisati... Uglavnom, čitala sam sad zaostatke pa vidim da ima jako lijepih vijesti - draga Ivka, čestitam ti i želim ti svu sreću dalje!! ☺️☺️❤️ 
    Emma05 jaaaako mi je drago zbog tvojeg plusića, iskreno se nadam da će te obradovati lijepa beta - ssmo hrabro ☺️🤞🤞❤️
    Razumna, žao mi je,ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš.. 😔 Znam da svatko odlučuje za sebe, ali možda zaista ne bi bilo loše promijeniti kliniku, ako možete financijski. Mislim da su u privatnim poliklinikama možda ipak dostupne neke stvari koje u državnim bolnicama nisu, a pretpostavljam da je i pristup drugačiji. I sama sam na Sv Duhu, ali sam odlučila, ako ovi FET-ovi ne uspiju, idem dalje. I ako se odlučite za Prag, možda da ipak probaš i kod nkih s vlastitim stanicama prije nego se odlučite za donaciju? Oprosti ako se miješam i svakako ti želim sreću, što god odlučila 💙

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Emma05
    13. Studeni 2024. 17:20

Monstera123

Emmau kojoj si sada poliklinici?
    I nisam skužila ako možeš napisati, koliko si blastica dobila u zadnjem postupku? Vidim da su sve fet-ovi..

IVF poliklinika. Njima sam dala priliku za zadnji stimulirani. I taj zadnji mi je dao zbilja dobar rezultat. Ne sjećam se koliko ih je točno bilo ali dobili smo iz toga 8 blastica i sve su zamrznute bile po jedna na nosaču. Sad smo na zadnje 3.

Stiže nam baby E🩷👶

• MiliPe
    13. Studeni 2024. 17:28

Ivka Cestitam, neka i nadalje sve bude uredu 🤞🙏
    Razumna Slazem se sa curama oko promena klinike ako si u mogucnosti. Ja sam takodje na putu da promenim kliniku odnosno ici u Prag ako ovaj Fet ne uspije. Ista sam sa tim crnim mislima da samo ja necu nikad uspjeti ali nadam se da se varamo i ja i ti. Zelim ti da skupis snage i da nastavis dalje ☺️
    Ja sam zavrsila sa transferom, veatili smo dve fine Morule. Zvanicno sam Pupoo. Beta je 25.11 za sad sam misljenja da necu raditi testoce i stresirati se ali vidicemo u narednim danima 🙏🥰

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.