Omnitrope je hormon rasta koji se koristi u toku stimulacije (takodjer u vidu injekcija) i daje odlicne rezultate.
Dosta je veci broj zdravih embrija nakon testiranja kada se koristi Omnitrope.. s tim da nisam cula da se kod nas koristi, ne znam kakva je situacija u Pragu.
👸36-hashimoto, hidrosalpinks na lijevom jajovodu, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸19.02.2024.beta 200.4
🔸21.02.2024.beta 414.6
🔸UVZ 15.03.2024 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
Rainbow hope ❤️
Ivka ne znam kakvo ti je dosadašnje iskustvo? Kod nekih cura su ti bolovi dobar znak? Možeš li usporediti s prethodnim transferima? Drži se🫂
Annboleyn hvala ti na ovom šta si podijelila svoje iskustvo i mišljenje s nama. Mene isto te analize zanimaju, ja imam osjećaj da moj nijedan zametak ne bi prošao test. A isto tako kao šta si rekla loše ocijenjen zametak ne znaci da se ne može dobiti zdrava beba. Bila je jedna cura ovdje na forumu koja je zbog lošeg kariograma išla u prag gdje na kraju nisu mogli iz nekog razloga testirati zemetke, vratili su ih i ostala je trudna. Tako da stvarno nema garancije.
Tanjanja želim ti sreću u Pragu, razumijem te vezano za donaciju, ja se isto još ne bi mogla pomiriti s tim, koliko god želim dijete. Jedva cekam da podijeliš s nama svoje iskustvo. ♥️🥰
Kad sam usla u mpo vode pricala sam o svemu sta kud kako s zenama koje su to sve prosle i cudila sam se njima kako se nesicaju toga kako su neke stvari zaboravile a sad sam ja kao i one pola sam pozaboravljala da bi mogla usporedit 🫣🫣🫣
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
KBC Split
3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️
Pozdrav cure ❤️ je li neka od vas pila euthyrox samo radi ivf postupka (TSH<2)? Zanima me kako ste prestale piti nakon poroda. Moji nalazi su u redu, pila sam euthyrox, jer mi je tsh bio 2.75 i sad nakon poroda sam očekivala da će mi ukinuti terapiju.. međutim, doktor mi je napisao da i dalje pijem 🤨
.
Sretno svima 🍀
12/23 UZV ♥️✔️
Rainbow hope ❤️
Ivka ne znam kakvo ti je dosadašnje iskustvo? Kod nekih cura su ti bolovi dobar znak? Možeš li usporediti s prethodnim transferima? Drži se🫂
Annboleyn hvala ti na ovom šta si podijelila svoje iskustvo i mišljenje s nama. Mene isto te analize zanimaju, ja imam osjećaj da moj nijedan zametak ne bi prošao test. A isto tako kao šta si rekla loše ocijenjen zametak ne znaci da se ne može dobiti zdrava beba. Bila je jedna cura ovdje na forumu koja je zbog lošeg kariograma išla u prag gdje na kraju nisu mogli iz nekog razloga testirati zemetke, vratili su ih i ostala je trudna. Tako da stvarno nema garancije.
Tanjanja želim ti sreću u Pragu, razumijem te vezano za donaciju, ja se isto još ne bi mogla pomiriti s tim, koliko god želim dijete. Jedva cekam da podijeliš s nama svoje iskustvo. ♥️🥰Kad sam usla u mpo vode pricala sam o svemu sta kud kako s zenama koje su to sve prosle i cudila sam se njima kako se nesicaju toga kako su neke stvari zaboravile a sad sam ja kao i one pola sam pozaboravljala da bi mogla usporedit 🫣🫣🫣
Zato ja svaki postupak pišem po danima sve kako se osjećam do detalja da mogu pročitati naknadno kad se što koji dan događalo. I baš mi korisno bude jer uvijek sve zaboravim. Valjda mi se neda razmisljat više o tom kad postupak završi...ali kad dođe novi usporedim i bude mi baš drago da sam pisala..🤓🧐
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
Amh 14
15 godina radimo na 🐣😊od 2009 u mpo
2016.vanmat.(d.jajovod✂️)❌
1.IVF 2017 ❌
2.IVF 2017; 2BC/ Op.lpsc✂️6dnt❌
03/18 FET 2BC❌
2019 FET 2BC;11dnt-122,14 dnt-305 Op.vnm.✂️ ❌
3.IVF 2021-2BC❌
4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
06/2023 FET 1BC+embryoglue❌️
10/2023 FET 1BC+embryog.❌️
01/24 FET 1BC biok.❌️
14i transfer - FET 04.11. - 1BC...
Rainbow hope ❤️
Tanjanja želim ti sreću u Pragu, razumijem te vezano za donaciju, ja se isto još ne bi mogla pomiriti s tim, koliko god želim dijete. Jedva cekam da podijeliš s nama svoje iskustvo. ♥️🥰Kad sam usla u mpo vode pricala sam o svemu sta kud kako s zenama koje su to sve prosle i cudila sam se njima kako se nesicaju toga kako su neke stvari zaboravile a sad sam ja kao i one pola sam pozaboravljala da bi mogla usporedit 🫣🫣🫣Zato ja svaki postupak pišem po danima sve kako se osjećam do detalja da mogu pročitati naknadno kad se što koji dan događalo. I baš mi korisno bude jer uvijek sve zaboravim. Valjda mi se neda razmisljat više o tom kad postupak završi…ali kad dođe novi usporedim i bude mi baš drago da sam pisala..🤓🧐
Onda pomagaj ima li ista od ovih mojih "nuspojava" 🤣🤣🤣🤣
KBC Split
Di mi je Bless ? Kako si ?
KBC Split
Slee draga, žao mi je što ti je tako ispalo. Znam kako ti je, i ja sam jedno vrijeme maknula sve suplemente samo da to ne gledam, da se mogu normalno vratiti životu 😅 Odmori možda još malo od svega pa ćeš vidjeti kako se osjećaš s idejom da nastavis ili prestanes sa svime. Jesi obavljala još koje pretrage? Pozdravi Šogicu 😄
Leona kako si ti draga, još sitnoooo brojiš 😍🥰😍
Jurky kako ide kod tebe, šaljem 😘😘
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, 1 🐧 👉 FET 👉 missed abb 6 tt
2. Vinogradska bolnica ZG ⏳ dr Bolanča
daxx.86@gmail.com
Dunya hvala ti na detaljima. I ja sam čitala kako kod testiranja embrija znaju dolaziti lažno pozitivni ili negativni testovi i da se čak zna oštetiti embrij, što je sada dr u Vinogradskoj potvrdio rekavši da je bolje ne prčkati previše po tome svemu 🤭
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, 1 🐧 👉 FET 👉 missed abb 6 tt
2. Vinogradska bolnica ZG ⏳ dr Bolanča
daxx.86@gmail.com
Cure hvala vam i drago mi je ako je moja prica nekoj od vas imalo pomogla ili vas ohrabrila. A zapravo je dokaz da ono da je u MPO sve lutrija i da nema pravila nije samo floskula, kod nas je eto embrij u 40-oj bio kvalitetniji od onih dok sam bila mladja a opste je poznata cinjenica o padu kvaliteta jajnih stanica sa godinama…
Dunya i ja sam svojevremeno citala o razlicitim protokolima stimulacije i zapamtila to za protokol sa faktorom rasta ali nisam nasla podatak da ga neko u regionu, doduse i jedini slucaj recimo duo stim stimulacije za koji ja znam je kod nase Korni…
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Rainbow hope ❤️
Tanjanja želim ti sreću u Pragu, razumijem te vezano za donaciju, ja se isto još ne bi mogla pomiriti s tim, koliko god želim dijete. Jedva cekam da podijeliš s nama svoje iskustvo. ♥️🥰Kad sam usla u mpo vode pricala sam o svemu sta kud kako s zenama koje su to sve prosle i cudila sam se njima kako se nesicaju toga kako su neke stvari zaboravile a sad sam ja kao i one pola sam pozaboravljala da bi mogla usporedit 🫣🫣🫣Zato ja svaki postupak pišem po danima sve kako se osjećam do detalja da mogu pročitati naknadno kad se što koji dan događalo. I baš mi korisno bude jer uvijek sve zaboravim. Valjda mi se neda razmisljat više o tom kad postupak završi…ali kad dođe novi usporedim i bude mi baš drago da sam pisala..🤓🧐
vauuuu Emma bravo...tebi bar mozak radi...ja kad uđem u postupak poblesavim na entu..mozak na minimalcu,nisam se sjetila
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Sortiraj odgovore
Najstariji