Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Saniii

Broj poruka: 1131

Prijavi adminu

Sanjuska i ja od podne škicam dal ćeš se javit. Baš mi je žao sto nisi izašla bezbrižna iz ordinacije, ali koliko sam ja shvatila plod se nije vidio zbog položaja maternice a ne zato što je mali il tako nešto, tako da to sve može izaći na dobro, nadam se stvarno da je samo zbog položaja 🙏. Otvori bolovanje kako god možeš jer sad ti ne preostaje ništa drugo nego mirovati i čekati, znam da je to najgore 🙄, drži se 🤗, u mislima si mi 🙏.

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️

Lunolina

Broj poruka: 1544

Prijavi adminu

Cure samo da se i ja kratko povratno javim, kod nas je sve okej. Ukinuo je Prolutex i iduci pregled nam je 10.12. 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Dee87

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Pozdrav, da li zna netko ako su napokon krenuli s postupcima u KBC Ri? Zvala sam pred tjedan dana, rekli su da bi trebali uskoro... imam već 37, a tek prvi put krećem ( kasno smo se odlučili, zadnje dvije godine probavamo ali ništa ) pa sam malo napeta.... Nemojte zamjeriti 🙂

👩‍🦰 37 🧑 39
    Pokušavamo 2 godine
    Čekamo da krenu sa radom u KBC Ri

Rainbow_Hope 🌈

Broj poruka: 1477

Prijavi adminu

Leona89 osteopatija je manualna terapija, ali ne tip klasične manualne terapije, to su vrlo nježni dodiri, bezbolni, ali prodiru duboko u tkivo; može se dogoditi da dan-dva nakon tretmana tijelo izreagira i više boli jer se vraća u balans, ali nakon toga si preporođen; koliko je blaga, govori i to da ja nekad zaspim usred tretmana. Klasična masaža zahvaća samo površinski sloj, ne prodire dublje u tkivo i ne opušta fascije, što je vrlo važno.
    Roxy ja sam imala dugi protokol Decapeptylom, ali sam uz to bila na kontraceptivima jer smo zbog nekih mojih obaveza tempirali ciklus, tako da ti ne mogu detaljnije reći, ali meni je dugi protokol bio pun pogodak pa držim fige da i tebi uspije! ❤️
    Saniii hvala ti  Kakav je tvoj plan za preostalog smrzlića? Što su ti sad rekli u klinici? 
    Sretno svim pupicama, posebno mojoj pratilici Medenko  kod mene je sve prošlo glatko, endo po riječima doktorice divan, zametak odličan, sad čekamo. 
    Sanjushka ako se ja dobro sjećam svoje prve trudnoće, jako je dobro da je eo veći od žv, kad je veća žv (mislim veća od 6 mm), to ukazuje na potencijalni problem, i srčeko je jako dobar znak ❤️ držim fige da sve bude dobro, na bolovanje i miruj da si poslije ne bi predbacivala, iako se u većini slučajeva ništa ne može spriječiti...

👩 1988 AMH 9,5, PAI 5G/4G
    🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 IVF/ICSI Menopur, Cetrotide, ET 1 trodnevni 💔
    12/2021 FET, 2/2022 FET 🐧💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 1 dvodnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, Decapeptyl, Menopur, ET 2 dvodnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, beta 13 dpt: 686 🤗, 6+0 ❤️, Qualified uredan, curka 🌸
    2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET

Pixi

Broj poruka: 250

Prijavi adminu

Sanjuška vjerujem da će to sve izaći na dobro. Titraji su tu. Odmaraj, probaj se zaokupiti misli (znam da je lako reći) i mantratiti samo pozitivno. Grlim te :)Lunolina drago mi je zbog tebe da je sve uredu. Neka samo tako nastavi. Kada ideš ponovo na pregled?Dee  koliko sam vidjela na njihovom Instagramu i mislim da je netko od cura pisao, da su počeli sa radom za MPO no da još nemaju dozvolu preko HZZZ-a.

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

Žuži

Broj poruka: 324

Prijavi adminu

Emma i Medenko pupice želim vam od srca sreću i pozitivne bete♥️🍀
    Sanjushka nadala sam se da će sve biti ok pogotovo jer ti je i prva i druga Beta bila bas velika. Kao sto Sani kaže možda je samo stvar u položaju maternice; ne znam je li ti uvijek bilo tako ili je to nešto novo? Čuvaj se♥️
    Saniii a šta da ti kažem vise osim hvala ti šta uvijek nađeš lijepu riječ i savjet za svaku od nas. Hvala Bogu cijeli život imam brz metabolizam, jedem zdravo, volim svu hranu i jedem bas raznoliko. Slabost su mi peciva i pizza 🙈 Ma ja samo imam osjećaj da bi se tribala prebaciti na bas neku rigoroznu dijetu da bi ostvarila neki rezultat. Onaj realni dio mene već slaže plan i program za prvi misec i novi pokušaj, a srce čeka petak i nadu da će test pokazati nešto. ☺️ 

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Žuži

Prijavi adminu

Lunolina drago mi je sto je kod tebe sve ok, sretno dalje🥳
    Leona hvala ti na potpori 🥰 nadam se da ćeš uspit nać rješenje za svoje bolove, bas sam primjetila kako kasno navečer pišeš poruke pa ti želim od srca da se naspavas☺️

10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    7/24 FET 👎🏼

Pixi

Broj poruka: 250

Prijavi adminu

Žuži

Sanjushka nadala sam se da će sve biti ok pogotovo jer ti je i prva i druga Beta bila bas velika. Kao sto Sani kaže možda je samo stvar u položaju maternice; ne znam je li ti uvijek bilo tako ili je to nešto novo? Čuvaj se♥️
    Saniii a šta da ti kažem vise osim hvala ti šta uvijek nađeš lijepu riječ i savjet za svaku od nas. Hvala Bogu cijeli život imam brz metabolizam, jedem zdravo, volim svu hranu i jedem bas raznoliko. Slabost su mi peciva i pizza 🙈 Ma ja samo imam osjećaj da bi se tribala prebaciti na bas neku rigoroznu dijetu da bi ostvarila neki rezultat. Onaj realni dio mene već slaže plan i program za prvi misec i novi pokušaj, a srce čeka petak i nadu da će test pokazati nešto. ☺️

Žuži sori možda mi je promaklo, zašto misliš da ništa ovog puta?

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

• Lunaa93

Broj poruka: 305

Prijavi adminu

Sanjushka,
    Zao mi je sto si ponovo pod stresom. Ali ja nekako vjerujem da ce sve biti uredu. Zelim ti iskreno da ti iduci pregled donese mir. ❤️
    Lunolina,
    Kako je protekao tvoj pregled? Da li se vidjelo srceko. 
    Medenko i jos jedna pupice,
    Sretno! 🍀🤞🏼
    Sani, 
    Nadam se da si bolje. 🥰❤️
    Tanjanja,
    Sretno ti i javljaj dalje. 🥰❤️
    ————
    Ja sam danas bila na drugoj kontroli nakon medikametnog abortusa. Jos materica nije cista i ova lujka je rekla da joj dodjem na kontrolu iza Nove godine. Prosli put, prije 10 dana je rekla da sacekamo jos do ovog pregleda pa da me uputi na kiretazu, sad je promijenila misljenje i rekla da cekam do prvom mjeseca, pa onda kiretaza.  
    Kako treba ovo oskudno krvanje da stane, pa da prodje menstrucija, cak dvije i da onda dodjem. Iskreno ne znam sta da radim, osim da potrazim novog ljekara. 

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

Žuži

Prijavi adminu

Pixi

Žuži

Žuži sori možda mi je promaklo, zašto misliš da ništa ovog puta?

A kod mene ti je situacija da inače imam dosta izražene PMS bolove (ne strasne nego ona tupa bol) koji se znaju pojaviti i do 7 dana prije mjesečnice. I sad su mi već krenili, tako mi je bilo u svim neuspješnim transferima do sada pa se bojim da ništa ni od ovog😕 Test sam odlučila napraviti u petak (10 dan nakon transfera morule). Ako bude negativan u subotu betu da mogu javiti klinici i stati s terapijom. A ako bude pozitivan, onda u ponediljak kao šta su mi napisali u otpusnom pismu. 

10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    7/24 FET 👎🏼

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.