Kawa, Čokoladica, Srculence, Verbena hvala vam cure ❤️ Još se ne usudim veseliti do kraja, čekamo srijedu
Čokoladice danas je 11dnt, stavila sam sada i u potpis da se vidi
Verbena super za smrzliće a kada radiš test?
Pozdrav svima, moj transfer je odrađen i preostaje oni najgore - čekanje 🙈
Hvala svima na lijepim željama, uzvraćam istom mjerom, sve cure danas - grlim na najjače ❤️
Čvrsto sam odlučila, ne idem sutra na posao, i kak sam to javila, nitko se nije bunio, a ja više nisam spavala zbog toga nego zbog ET-a.
Danas je bilo malo kaotično u klinici, dosta velika gužva pa nisam ubrala neke bitne info, npr. koliki mi je endometrij, no ako je u petak bio 8mm, mislim da je sve 5.
Prekidam onda s ciklom i ananasom?
Koliko dugo se pije čaj od lista maline?
Ono što mi je danas bilo najljepše, vidjela sam svoju bebu 😇 Kako smo uzeli time lapse (GERI), tako su mi pokazali kako se stanica razvijala i kako izgleda, sve je urednog razvoja pa mi je to velika utjeha ❤️
Ovaj put mi nije doktorica B radila transfer pa nisam dobila Prolutex, je li to ok? Vidim da sad svi to dobivaju, i ja sam u prošlom postupku.
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Pozdrav, da li netko zna ako su poceli sa postupcima u KBC Rijeka-Sušak ? Znam da su nešto čekali
👩🦰 37 🧑 39
Pokušavamo 2 godine
Čekamo da krenu sa radom u KBC Ri
Marisha, jako mi je drago zbog tebe ❤️❤️
Sretno dalje 🤗
Verbena, woohooo, super, smrzlići daju tu psihološku sigurnost, a ono što je najvažnije, i mrvica u tebi će dati sve od sebe 😘
Cura koja ima jako sličan AMH kao ja danas je isto dobila 2 stanice tako da je tvoj broj i još stadij blastociste nešto predivno 🤗
Sve smo danas dobile jako nezgodan darum za vađenje bete - 2.11.
Imate kakav savjet, može li se u bolnici? Ne ide mi se u Breyer ako ne moram.
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Pozdrav svima, moj transfer je odrađen i preostaje oni najgore - čekanje 🙈
Hvala svima na lijepim željama, uzvraćam istom mjerom, sve cure danas - grlim na najjače ❤️
Čvrsto sam odlučila, ne idem sutra na posao, i kak sam to javila, nitko se nije bunio, a ja više nisam spavala zbog toga nego zbog ET-a.
Danas je bilo malo kaotično u klinici, dosta velika gužva pa nisam ubrala neke bitne info, npr. koliki mi je endometrij, no ako je u petak bio 8mm, mislim da je sve 5.
Prekidam onda s ciklom i ananasom?
Koliko dugo se pije čaj od lista maline?
Ono što mi je danas bilo najljepše, vidjela sam svoju bebu 😇 Kako smo uzeli time lapse (GERI), tako su mi pokazali kako se stanica razvijala i kako izgleda, sve je urednog razvoja pa mi je to velika utjeha ❤️
Ovaj put mi nije doktorica B radila transfer pa nisam dobila Prolutex, je li to ok? Vidim da sad svi to dobivaju, i ja sam u prošlom postupku.
Dodo sretno draga, čekamo sa tobom ❤️ Ti znaš koja je odluka najbolje za tebe i tvoje zdravlje i dobro si postupila. Jesi dobila otpusno pismo, na njemu bi trebalo pisati koliki je endometrij i druge informacije. Ajme ovo je prekrasno za bebicu, i kako to onda izgleda? Zamoli uz uputnicu za betu i za vađenje progesterona. Ja ti pitam u srijedu u Petrovoj da li 2.11.vade krv ili ne pa ti javim.
Marisha cestitke i od mene na lijepoj beti 😊🤗 neka se lijepo podupla u srijedu 🤞
Dodo sretno, neka se mrvica primi za mamu i ne pusta slijedecih 9.mjeseci 😊
Verbena bas lijepo sto imas 2 bc, sto ne moras ponovo prolaziti pikanje, ako bude trebalo...

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
🤰 stiže nam curica 💜
Sanii jesam. Bio je jako slatki 🥹
Doduse, mi smo oboje malo rezervirani jer nam je trebalo nesto vremena da dodjemo do pozitivnog testa pa nas je strah da se sad nesto ne dogodi. Pod ‘mi’ mislim ‘ja’ koja mu punim glavu glupostima 😂🙈 jos uvijek nisam na glas rekla u kojem sam stanju. To cu valjda prevaliti preko usta nakon, nadam se, pozitivnog UZV-a. 😬
Marisha ma toooo!!!! Bravoooo ❤️❤️❤️ neka se uredno dupla 🥰
Verbena bravo za smrzlice! 💪🏻 neka oni ostanu za bracu ili seku 🥰
Dodo cestitam PUPOice! Neka se mrva cvrsto primi 🤞🏻💪🏻
Mislim da ti se beta moze vaditi u bolnici i vikendom jer spada u hitnu pretragu. Samo ne znam gdje tocno 🤷🏼♀️
.
Prolutex i Clexane - je li problem ako se pika u isto vrijeme? Ja mogu izdrzati bol pa mi je logosticki lakse u isto vrijeme spiciti obje 😄

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Cure gotova sam i ja, dva smrzlića vraćena, tri idu na zamrzavanje 😊😊 krumpirići pojedeni
Dodo pratimo se onda🤞🤞🤞🤞 u kojoj si ti poliklinici?
Marisha too, baš mi je drago 🥳❤️ neka sve bude oke
Figice žao mi je, no vjerujem još ima nade ukoliko se odlučite za poliklinike koje su cure navele

👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Beta je 114,16
evo i testića od jutroshttps://ibb.co/0ywbkzZ❤️
Cestitam, drzim fige za dalje
81 god oboje, amh- 6,94 pmol/L, on sve u redu, pokusavamo 08/22.
-1 postupak-1 opl. vracena 3ci dan, beta 0,5.
-2 postupak 17.10.24, 4 asp, 1 blast vracena 5ti dan
Orgalutran, bemfola, menopur, ovitrelle- nakon tranfera utrogestan, prolutex, andol, decortin, brevactid
Ne dva smrzlića, dva zametka vraćena, tri idu na zamrzavanje 😁

👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji