Sanii hvala ti ❤️
Slee ja mozda idem s googlanjem sebi na ruku jer trazim ‘simptomi implantacije’ 😂 i naravno da sam na facebooku i Rodinu i IVF grupu prekopala 🙈
Sirena sretno danas! 🤞🏻❤️
Sage bravo! Neka se cim vise oplodi💪🏻❤️
Sanjuska da, vidis, ti lupezica 😬😄
Mariposa ja sam bila u opcoj! 😬 nedugo nakon sto sam se probudila su pustili partnera u sobu (poslali su ga 45 min na kavu od ceka najvise vremena ode na razgocor s anesteziologom koji je diiiivan❤️), mislim da sam ja za nekih pola sata rekla da bih isla doma. Nisam imala sat pa ne znam tocno koliko je proslo, ali tako nekako 😊
Verbena bolje provjeriti pa si mirna. Drzim palceve da je sve okej. ❤️
.
Na transferu su mi rekli da mi je endometrij idealan po debljini i boji.
I stvarno se nadam da ce se primiti ❤️
Iako, evo, i dalje nemam nikakvih simptoma. Sve si razmisljam strpiti se do cetvrtka i krenuti s testiranjem da budem sigurna da je stoperica izasla. Slee koje testove koristis?

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Verbena normalno je da te dojke jace bole i da su kvrgavije nego inace. Međutim, ako imas sumnje da se nesto događa, mozda ne bi bilo lose da odes na pregled dojki.
Nella ovo si dobro rekla a pravilo je da pravila nema😂🙈
Slee a vidis, ja samo citam o zenama koje su imale bolove i bile su trudne 😂
Nicoll dakle od 10 jajnih stanica - 3 su se oplodile i 3 su dosle do blastociste? Negdje sam citala da je realno da se od ukupnog broja stanica (ako je sve ok sa stanicama i spermiogramom) oplodi 75% - to bi u tvom slucaju bilo 7, a do kraja izgura 50% oplođenih - to je 3-4. Dakle upadas u statisticka ocekivanja 😊
Moja prva oplodnja je bila znatno losija od ove sad - vjerujem da je djelomicno do embriologa, a djelomicno do suplemenata 😊
Moj ti je savjet da prekontroliras d vitamin, zeljezo, feritin, B12 prije suplementacije i sretno❤️
.
Da vas malo nasmijem, sanjala sam da mi je Sanjuska dosla doma nenajavljena i usla u stan (bez da sam ja otvorila vrata) i vise nisam mogla zaspati jer me bilo strah da ce mi netko provaliti u stan 😂
I nije to simptom trudnoce jer uvijek sanjam vividne snove 😄
Hvala na odgoru, sve san nedavno vadila ovakvi rezultati su mi bili
Vitamin d: 110
Zeljezo: 9
Feritin: 26
B12: 403
🙋♂️43 Kariogram ✅️
🙋♀️38 Kariogram ✅️ 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR - Homozigot T/T 🤷♀️ IgG i IgM blago poviseni
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚10, 🐧1, ET x1 beta ➕.... biokemijska
FET 12.2024. 1x beta ➖️
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
IVF 1.2026.🥚10, 🐧🐧
Hvala na odgoru, sve san nedavno vadila ovakvi rezultati su mi bili
Vitamin d: 110
Zeljezo: 9
Feritin: 26
B12: 403
Imas referentne vrijednosti?

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lunolina kombiniram, tj. pratim i na mullerovoj trakici i onaj iz dm-a gdje su dva unutra. Pa koji prije pokaze. Meni je danas tezak dan jer sam isto bez simptoma i uzasno me vuce da se krenem testirat pa se svadjam sama sa sobom u glavi

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Nicoll zao mi je zbog biokemijske! Sto se tice rezultata, rekla bih da je to prosjek. Ja sam od 11 zrelim imala 7 oplodjenih i na kraju 3 blastice, od te tri jedna je rezultirala zivorodjenim djetetom, druga nije uspjela, a za trecu cekam rezultat. Zasto si pila andol? Ja bih ti samo preporucila da umjesto folacina ubuduce pijes aktivni folat.
Lunolina umirem na tvoj san 😂😂😂 Vidis kako nam se google ruga, daj reci sto tocno guglas, mozda ja nesto krivo upisujem pa mi dolaze samo oni bez simptoma 😂 Meni jucer popodne svi bolovi kao rukom odneseni prestali, sad mi ni to nije dobro. Al ponosna sam na sebe jer nisam jos kupila testove, a inace mi je 4dnt dan kad se obavezno testiram.
Hvala puno, bas mi je drago zbog tebe, sretno s rezultotom 🥰 nakon transfera su mi rekli da svaki dan po jednu pijem uz to jos uturice 3x2 i duphaston 3x1
🙋♂️43 Kariogram ✅️
🙋♀️38 Kariogram ✅️ 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR - Homozigot T/T 🤷♀️ IgG i IgM blago poviseni
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚10, 🐧1, ET x1 beta ➕.... biokemijska
FET 12.2024. 1x beta ➖️
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
IVF 1.2026.🥚10, 🐧🐧
Sirenasretnooo🤞
Ja sam doma, imamo 11 stanica, iako vec sada znam da neke nisu zrele jer su folikuli na desnom jajniku sporije rasli. Doktor je rekao da idemo na freez all jer mi se endometrij poceo raspadati (kaze da je to cesto kada stimulacija traje duze od 9 dana). Embriolog ce me zvati sutra, iako je danas odmah rekao da ce ici na ICSI za sve (nisam sigurna zasto jer mm ima normo). Sad cekam poziv sutra pa cu znati vise🤗
Sretno Sage
Ja sam upravo primila poziv od embriologice, radila je kombinaciju IVF/ICSI, kaže da su neke dosta loše, smeđe boje i imamo samo dvije u oplodnji. Ne nadam se ničemu i mislim da moj put ovdje završava, nemam više ni volje ni snage za prolaziti kroz sve ovo. Baš se loše osjećam, oprostite na gnjavaži.
Pupo cure da li je Vam trbuh iskočio?
Znači meni je trbuh ko da sam u 5 mj trudnoce, i moram ići pišati doslovce svakih 10 min, ko da nikako da mjehur ispraznim..
Nezz jel se to jos nisu hormoni ispuhali ili šta🤷🏼♀️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;104/st/20250825/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/5e2d/preg.png
👱♀️40
👦43
2021 ivf petrova 12js,9 oplođene, 2 blastice vraćene, 4 smrznute blastice
06/2021 ET , biokemijska
06/2022 uspješan postupak, 12/2022 abrupcija posteljice u 29 tt😓👼🙏
02/2024 novi ET, biokemijska
09/2024 novi IVF poliklinika Škvorc neuspješan
12/2024 FET dvije blastice, 10 dnt 285 beta, 14 dnt 2600 beta..
Uzv 30.12.2024. Imamo 2 ❤️❤️
Panorama low risk stižu cura i dečko ❤️🩵
Sirenasretnooo🤞
Ja sam doma, imamo 11 stanica, iako vec sada znam da neke nisu zrele jer su folikuli na desnom jajniku sporije rasli. Doktor je rekao da idemo na freez all jer mi se endometrij poceo raspadati (kaze da je to cesto kada stimulacija traje duze od 9 dana). Embriolog ce me zvati sutra, iako je danas odmah rekao da ce ici na ICSI za sve (nisam sigurna zasto jer mm ima normo). Sad cekam poziv sutra pa cu znati vise🤗
Sretno Sage
Ja sam upravo primila poziv od embriologice, radila je kombinacijuIVF/ICSI, kaže da su neke dosta loše, smeđe boje i imamo samo dvije u oplodnji. Ne nadam se ničemu i mislim da moj put ovdje završava, nemam više ni volje ni snage za prolaziti kroz sve ovo. Baš se loše osjećam, oprostite na gnjavaži.
Marisha, taman dosta da jos odradis jos jednu trudnocu i onda završiš svoj put ovdje! ❤️ nije gotovo dok nije godtovo! 🍀🙏🏻 ljubim 😘
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰
Sirenasretnooo🤞
Sretno Sage
Ja sam upravo primila poziv od embriologice, radila je kombinacijuIVF/ICSI, kaže da su neke dosta loše, smeđe boje i imamo samo dvije u oplodnji. Ne nadam se ničemu i mislim da moj put ovdje završava, nemam više ni volje ni snage za prolaziti kroz sve ovo. Baš se loše osjećam, oprostite na gnjavaži.
Zao mi ke stos e tako osjecas ali razumijem,ja sam uadnji postupak svaki ubod igle plakala i govorila da necu vise nikada ovo prolaziti.. ali nemoj gubiti nadu kad vec imaju sansu dvije mrvice, mozda je bas tu tvoja bebica, grlim🥰

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Djetelina slažem se sa Kawom, bez pretrage prohodnosti jajovoda i nema baš smisla ni aih a pogotovo TO, jer mozda je problem bas u jajovodima, plus imate i musku dijagnozu. Sono hsg se može odraditi i u ciklusu u kojem planirate AIH, pa ako su prohodni barem imate veće šanse. Sretno 🤞
Ajme koliko pupica ovih dana Plavuša, Slee, Lunolina, Nella, Sanjuska, RuzaFT,nadam se da nisam koga zaboravila, pupice sretno od srca i da pokrenite jedan pozitivni val na forumu sa plusićima i dobrim betama 🙏🤞.
Mariposa1510sretno 🤞
Tiki34nakon tri transfera preporučuju se proširene pretrage, izmedu ostalog provjeri vitamin D jer dokazano povećava uspješnost implantacije plus zeljezo i feritin jer na to sve možeš utjecati .
Jane23ako nemaš redovito O onda su šanse za začeće logično smanjene, pcos može uzrokovati nepravilne O i disbalans hormona ,ali se može donekle regulirati dodacima prehrani, reguliranjem bmi, tjelovjezbom i promjenom životnih navika . Ima jako puno savjeta na netu na tu temu :).
Marishanek se sve oplode 🤞🙏
Hamala dobrodošla 🤗. Ja sam težinu u jajnicima većinom počela osjećati 6-7dc kad mi i bude prvi UZV, dakle taj osjećaj je normalan, a ti si jos i pcos sto znaci da imas puno folikula. A što se tiče prvog kontrolnog UZVa ,ja osobno bih tražila ranije, max poslije 4,5 dana pikanja , ako ne može u četvrtak inzistirala bih na srijedi, mada uopće ni na sekund ne sumnjam u stručnost drR, on po iskustvu a i uvidu u cijelu tvoju anamnezu najbolje zna, i na tom prvom UZVu zapravo se ništa ne vidi osim dal su krenuli sa rastom, aliii ja s druge strane ipak volim imati uvid u stanje cijelog postupka (i svojih jajnika🤪), često puta i sama znam izraziti svoje mišljenje ili inicirati raniji pregled ako će meni tako biti lakše i nimalo mi to nije bed, ni na sekund 🫠, pogotovo kad postupak plaćam. I još mi se nijednom nije desilo da su neki moj prijedlog odbili niti da sam se osjećala neugodno, ni u jednoj poliklinici dosad.. Sretno 🤞
Sretno svima 🤞🤞
Saniii hvala na odgovoru 😊 imam jos 2 smrznute blastice od prošlog puta pa sam samo razmišljala što bi mogla napraviti da se ovaj put prime 🙂
Provjerila sam vitamin D u 3. mjesecu bio je 90 a uzimam kapi već godinu dana, možda i više
Budem onda provjerila ponovo usput i željezo i feritin
👱♀️35 god (AMH 10.5)
👨48 g oligoastenozoospermija, veliki broj leukocita
Pokušavamo već 3 godine
VV
1. IVF 09/23❌️
2. IVF 05/24 4🥚❄️
07/24 operacija ciste na jajniku
3. 09/24 FET 2 blastice ❌️
12/24 histeroskopija
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji