Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marisha
    08. Listopad 2024. 10:50

Sage

Sirenasretnooo🤞
    Ja sam doma, imamo 11 stanica, iako vec sada znam da neke nisu zrele jer su folikuli na desnom jajniku sporije rasli. Doktor je rekao da idemo na freez all jer mi se endometrij poceo raspadati (kaze da je to cesto kada stimulacija traje duze od 9 dana). Embriolog ce me zvati sutra, iako je danas odmah rekao da ce ici na ICSI za sve (nisam sigurna zasto jer mm ima normo). Sad cekam poziv sutra pa cu znati vise🤗

Sretno Sage 
    Ja sam upravo primila poziv od embriologice, radila je kombinaciju IVF/ICSI, kaže da su neke dosta loše, smeđe boje i imamo samo dvije u oplodnji. Ne nadam se ničemu i mislim da moj put ovdje završava, nemam više ni volje ni snage za prolaziti kroz sve ovo. Baš se loše osjećam, oprostite na gnjavaži.

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

• Nella2909
    08. Listopad 2024. 11:09

Pupo cure da li je Vam trbuh iskočio?
    Znači meni je trbuh ko da sam u 5 mj trudnoce, i moram ići pišati doslovce svakih 10 min, ko da nikako da mjehur ispraznim..
    Nezz jel se to jos nisu hormoni ispuhali ili šta🤷🏼‍♀️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;104/st/20250825/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/5e2d/preg.png

👱‍♀️40
    👦43
    2021 ivf petrova 12js,9 oplođene, 2 blastice vraćene, 4 smrznute blastice
    06/2021 ET , biokemijska
    06/2022 uspješan postupak, 12/2022 abrupcija posteljice u 29 tt😓👼🙏
    02/2024 novi ET, biokemijska
    09/2024 novi IVF poliklinika Škvorc neuspješan
    12/2024 FET dvije blastice, 10 dnt 285 beta, 14 dnt 2600 beta..
    Uzv 30.12.2024. Imamo 2 ❤️❤️
    Panorama low risk stižu cura i dečko ❤️🩵

Srculence
    08. Listopad 2024. 11:14

Marisha

Sage

Sirenasretnooo🤞
    Ja sam doma, imamo 11 stanica, iako vec sada znam da neke nisu zrele jer su folikuli na desnom jajniku sporije rasli. Doktor je rekao da idemo na freez all jer mi se endometrij poceo raspadati (kaze da je to cesto kada stimulacija traje duze od 9 dana). Embriolog ce me zvati sutra, iako je danas odmah rekao da ce ici na ICSI za sve (nisam sigurna zasto jer mm ima normo). Sad cekam poziv sutra pa cu znati vise🤗

Sretno Sage
    Ja sam upravo primila poziv od embriologice, radila je kombinacijuIVF/ICSI, kaže da su neke dosta loše, smeđe boje i imamo samo dvije u oplodnji. Ne nadam se ničemu i mislim da moj put ovdje završava, nemam više ni volje ni snage za prolaziti kroz sve ovo. Baš se loše osjećam, oprostite na gnjavaži.

Marisha, taman dosta da jos odradis jos jednu trudnocu i onda završiš svoj put ovdje! ❤️ nije gotovo dok nije godtovo! 🍀🙏🏻 ljubim 😘 

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

tera_
    08. Listopad 2024. 11:14

Marisha

Sage

Sirenasretnooo🤞

Sretno Sage
    Ja sam upravo primila poziv od embriologice, radila je kombinacijuIVF/ICSI, kaže da su neke dosta loše, smeđe boje i imamo samo dvije u oplodnji. Ne nadam se ničemu i mislim da moj put ovdje završava, nemam više ni volje ni snage za prolaziti kroz sve ovo. Baš se loše osjećam, oprostite na gnjavaži.

Zao mi ke stos e tako osjecas ali razumijem,ja sam uadnji postupak svaki ubod igle plakala i govorila da necu vise nikada ovo prolaziti.. ali nemoj gubiti nadu kad vec imaju sansu dvije mrvice, mozda je bas tu tvoja bebica, grlim🥰

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Tiki_34
    08. Listopad 2024. 11:45

Saniii

Djetelina slažem se sa Kawom, bez pretrage prohodnosti jajovoda i nema baš smisla ni aih a pogotovo TO, jer mozda je problem bas u jajovodima, plus imate i musku dijagnozu. Sono hsg se može odraditi i u ciklusu u kojem planirate AIH, pa ako su prohodni barem imate veće šanse. Sretno 🤞
    Ajme koliko pupica ovih dana Plavuša, Slee, Lunolina, Nella, Sanjuska, RuzaFT,nadam se da nisam koga zaboravila, pupice sretno od srca i da pokrenite jedan pozitivni val na forumu sa plusićima i dobrim betama 🙏🤞.
    Mariposa1510sretno 🤞
    Tiki34nakon tri transfera preporučuju se proširene pretrage, izmedu ostalog provjeri vitamin D jer dokazano povećava uspješnost implantacije plus zeljezo i feritin jer na to sve možeš utjecati .
    Jane23ako nemaš redovito O onda su šanse za začeće logično smanjene, pcos može uzrokovati nepravilne O i disbalans hormona ,ali se može donekle regulirati dodacima prehrani, reguliranjem bmi, tjelovjezbom i promjenom životnih navika . Ima jako puno savjeta na netu na tu temu :).
    Marishanek se sve oplode 🤞🙏
    Hamala dobrodošla 🤗. Ja sam težinu u jajnicima većinom počela osjećati 6-7dc kad mi i bude prvi UZV, dakle taj osjećaj je normalan, a ti si jos i pcos sto znaci da imas puno folikula. A što se tiče prvog kontrolnog UZVa ,ja osobno bih tražila ranije, max poslije 4,5 dana pikanja , ako ne može u četvrtak inzistirala bih na srijedi, mada uopće ni na sekund ne sumnjam u stručnost drR, on po iskustvu a i uvidu u cijelu tvoju anamnezu najbolje zna, i na tom prvom UZVu zapravo se ništa ne vidi osim dal su krenuli sa rastom, aliii ja s druge strane ipak volim imati uvid u stanje cijelog postupka (i svojih jajnika🤪), često puta i sama znam izraziti svoje mišljenje ili inicirati raniji pregled ako će meni tako biti lakše i nimalo mi to nije bed, ni na sekund 🫠, pogotovo kad postupak plaćam. I još mi se nijednom nije desilo da su neki moj prijedlog odbili niti da sam se osjećala neugodno, ni u jednoj poliklinici dosad.. Sretno 🤞
    Sretno svima 🤞🤞

Saniii hvala na odgovoru 😊 imam jos 2 smrznute blastice od prošlog puta pa sam samo razmišljala što bi mogla napraviti da se ovaj put prime 🙂
    Provjerila sam vitamin D u 3. mjesecu bio je 90 a uzimam kapi već godinu dana, možda i više 
    Budem onda provjerila ponovo usput i željezo i feritin 

👱‍♀️35 god (AMH 10.5)
    👨48 g oligoastenozoospermija, veliki broj leukocita
    Pokušavamo već 3 godine
    VV
    1. IVF 09/23❌️
    2. IVF 05/24 4🥚❄️
    07/24 operacija ciste na jajniku
    3. 09/24 FET 2 blastice ❌️
    12/24 histeroskopija

tinčica1703
    08. Listopad 2024. 11:58

Cure, ja Vas i dalje pratim iz pozadine, tu sam samo mi je trebalo vremena da se psihički i financijski oporavim od svega. Kako kaže Marisha dođe period kad više nemaš snage... Marisha, nadajmo se da će ipak uspjeti. MM radi na terenu, zarađuje novce, dok otplatimo onaj prvi kredit za bebu i vratimo što smo se tokom procesa zadužili pa ćemo u FET, piše da je FET 550 € ali moram još računati prijevoz do ZG .. Polako i opušteno...
    Slee moja draga, neka ti je sretno.
    Grlim vas i ljubim sve.. Hrabrice moje 

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Marisha
    08. Listopad 2024. 12:01

tinčica1703

Cure, ja Vas i dalje pratim iz pozadine, tu sam samo mi je trebalo vremena da se psihički i financijski oporavim od svega. Kako kaže Marisha dođe period kad više nemaš snage… Marisha, nadajmo se da će ipak uspjeti. MM radi na terenu, zarađuje novce, dok otplatimo onaj prvi kredit za bebu i vratimo što smo se tokom procesa zadužili pa ćemo u FET, piše da je FET 550 € ali moram još računati prijevoz do ZG .. Polako i opušteno…
    Slee moja draga, neka ti je sretno.
    Grlim vas i ljubim sve.. Hrabrice moje

Hvala cure na podršci ❤️ 
    Tinčice baš sam te se sjetila neki dan. Kako si❤️ kako je muž nakon onog svega? Samo polako, doći će i to, mora 

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

joca
    08. Listopad 2024. 12:08

Drage žene, javljam Vam se za malo riječi utjehe i da zasitim svoju nestrpljivost.
    Naime, nakon 3 godine pokušavanja, svih mogućih pretraga, krvi, sono HSG, spermiogram, Femara, tempirani odnosi, napokon se jučer otvorilo potencijalno problematicno poglavlje koje se zove stitnjaca.
    Igrom slucaja, poslije raznih doktora, ginekologa i endokrinologa moja doktorica opce prakse me uputila na uzv stitnjace jer joj se cinila uvecana (to mi govori vec nekoliko puta svaki put kad me vidi). Iako su hormoni stitnjace uvijek bili naizgled u “ravnotezi” (TSH-2,71) nakon dobivenih nalaza ja tome vise nisam pridavala pozornost. Nego kao u redu je, idemo dalje. I napokon nakon njenih rijeci ja se upucujem na UZV.
    Doktorica koja mi je radila UZV kaze da moj TSH nije zadovoljavajuci za moju dob i info da zelim dijete. Ona kaze da TSH mora biti ispod 2, pogotovo ako krenemo u MPO vode.
    Molim Vas ima li tko da se susreo s hipotireozom? Terapija Euthyrox? Koliko je trebalo da pogode optimalnu miligrazu lijeka? I postoji li mogucnost da zaista to koci ostvarenje trudnoce sve ove godine?
    Hvala vam i oprostite na uletavanju u temu❤️

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

korni
    08. Listopad 2024. 12:15

Nove cure, dobrodošle i sretno 🤗
    Pupice, jako vas je puno.. želim vam svima da se mrve čvrsto prime i ne puštaju ❤️ drzim fige za puno lijepih testova i beta 🍀🤞
    Sanjushka pupice, sretnooo ❤️ šaljemo pusu podrške 😘
    Jurky vidjela sam sličicu onaj dan, ali nisam uspjela komentirati.. Toma je predivan 💙 i divno se nasmijao za svoju hrabru mamu ❤️ nadam se da si se malo oporavila i da uživate 😘
    Marisha od srca ti zelim da ovaj put bude uspješno ❤️ samo pozitivno i hrabro ❤️
    Sretno svima, navratim za koji dan vidjeti testiće naših pupica 🍀❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

plavuša
    08. Listopad 2024. 12:21

Lako cure moje za testove, cujte sad pak moje pitanje/ideju 🙈 kad bi se vadila beta prije testa? Sutra bi bio 5dpt.. Jer bi bila čista nula ili bi se vidjelo?

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.