Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jurky32
    20. Veljača 2024. 13:29

Johicaa

Stelasutra punih 14 tt . Dr je zakljucila da je trudnicka hipermeza ali najblazi stupanj. Pa mi je dala uputnice za infuziju i hitnu za svaki slucaj ali nisam dosla do toga jer pijem puno tekucine. Ja ne znam kako onda izgleda taj viši stupanj🫠. Ali dobro je sve, necu da se tuzim gore smo prezivjele ovo je bezveze proc ce. 😘
    Jurkyhvala ti, kako se ti osjecas nakon ovog uzbuđenja?
    Maslacak pa kod tebe je jedna mala mrvica , samo polako brzo ce on napredovati i ja sam bila mrvica pa sam pola zivota na dijeti 🤣 sve ce to bit ok. Izdrzi jos malo pa cete svi biti na okupu.
    Bubicesretno ti jos malo i tu je smotuljak 🥰🤞🏻

Dobro sam, hvala ti 🥰 ali čekam taj prvi uzv kao ozebao sunce 🤞🙏

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• Lunaa93
    20. Veljača 2024. 13:30

Noor, Tera, Sreca, Jurky, Sani, Johica, Simbalija, i ostale cure,
    Izvinite ako sam neku preskocila. Hvala vam na podrsci. ❤️
    Bolje sam, u svakom slucaju mi je lakse nego da vidim negetivnu betu, a iscekujem pozitivan rezultat. 
    Manje je razocarenje. 
    Da vas pitam, kakav je ciklus nakon stimulacije i neuspjelog FET-a? Ne mogu produzavati bolovanje.
    Ovi grcici ne prestaju, kako znam da je negativan ishod, ocekujem da cu svaki cas procuriti, iako mislim da jucerasnja depo ampula progesterona ce produziti ciklus. 

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI 04.25.- Ferticare Prag
    Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
    ET 1morula- rana blastocista ❌
    lunalunci1214@gmail.com

• Lunaa93
    20. Veljača 2024. 13:35

Bebolina,
    Hvala puno. 😘

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI 04.25.- Ferticare Prag
    Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
    ET 1morula- rana blastocista ❌
    lunalunci1214@gmail.com

Rolica
    20. Veljača 2024. 13:37

Jurky hvala ti, to već zvuči bolje 👏🥰 Držim ti fige! ♥️

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Kawa
    20. Veljača 2024. 13:53

Ani32

ivkaa Da, znam da ima privatno ali vidis nije mi palo na pamet to. Znala sam da ce mi koja od vas dat ideju ❤️🤗
    Znaci da zovem njega u privatnu ordinaciju, trazim termin za konzultacije privatno kod njega, koji cu naravno platiti. I onda ce mi on napisati sto mi sve treba od nalaza i kad ih skupim, ako bude sve ok, on me stavlja u red, u Kbc, za postupak. Daje mi termin. Znaci moze i tako? Ajmeee bilo bi mi puno lakše da skupljam nalaze do 5 mj. Jer ovako stajat prekriženih ruku i ne činit nista mi je bas ajme..

cure sorry što upadam ovako, taman listam temu pa ću odgovoriti ovdje dok mi ne utekne misao, ako ti ani netko već nije odgovorio.
    Ja sam ti kod Mimice već godinama, i na putu smo prema MPO. istina je da je jako teško doci do njega, covjek stvarno ima posla preko glave, ali odlican je dijagnosticar i stvarno veliki strucnjak, a strpljenje mu je pozavidno :D nazoves li polikliniku privatno vjerojatno ce ti reci da ne primaju nove pacijentice. probaj poslati mail na poliklinika.gynenova@gmail.com i objasniti ukratko svoju situaciju, nadam se da ces dobit odgovor i termin sto prije. ako ti on pismeno navede koje pretrage trebas napraviti mozda ti tvoja socijalna gin to uvazi, pa da se bar na taj nacin pripremis. sretno.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Teich56
    20. Veljača 2024. 14:24

Bas težak dan danas, curke izdrzite i nedajte se. Šaljem svima zagrljaje 🌺💜💜

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Jurky32
    20. Veljača 2024. 14:29

Rolica

Jurky hvala ti, to već zvuči bolje 👏🥰 Držim ti fige! ♥️

Hvala ti ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

tera_
    20. Veljača 2024. 14:34

Lunaa93

Noor, Tera, Sreca, Jurky, Sani, Johica, Simbalija, i ostale cure,
    Izvinite ako sam neku preskocila. Hvala vam na podrsci. ❤️
    Bolje sam, u svakom slucaju mi je lakse nego da vidim negetivnu betu, a iscekujem pozitivan rezultat.
    Manje je razocarenje.
    Da vas pitam, kakav je ciklus nakon stimulacije i neuspjelog FET-a? Ne mogu produzavati bolovanje.
    Ovi grcici ne prestaju, kako znam da je negativan ishod, ocekujem da cu svaki cas procuriti, iako mislim da jucerasnja depo ampula progesterona ce produziti ciklus.

Od terapije neces odmah procuriti tek nakon prestanka za nekih 3dana bar je kod mene uglavnom tako i da tad bude malo obilnije i bolnija menstruacija..

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Ani32
    20. Veljača 2024. 15:18

ivkaa super, hvala ti 🤗
    maslačakx2 uživaj sa svojom bebicom🥰, napreduje on, samo neka papa i kaki 🤭🥰 
    Zelim ti da se sto prije oporaviš i da budete na okupu svi skupa i da sve nadoknadite 🤗🥰 

Mislim da sam ja pisala za Dr. Šparca.za uputnice. Da, kad budem isla raditi briseve kod njega, onda cu mu reći neka mi napiše baš sve sto mi treba, pa ce mi socijalna na temelju toga dati sve uputnice. Mogu odmah rješavati sve nalaze dok čekam razgovor 😊 Tako je, Dr. Šparac isto radi mpo, pa mi može bez problema pisat preporuke za sve potrebne nalaze.

Ani13, Lali, Lunaa93, Isla ❤️ žao mi je sto nije uspjelo ovaj put 🥺
    Znam da vam je jako teško sad i da ste trenutno vjerojatno razočarane i iscrpljene, što je i normalno, ali proći ce i to, taj šok i razočaranje i onda slijede planovi za dalje s punooo optimizma 💪❤️ Držite se❤️
    Stela, maleni je predivan 🤗🥰❤️ pile malo slatko 🥰🤗 
    Kawa hvala ti puno na informaciji❤️
    Bas sam sad mislila zvati njegovu ordinaciju. Pokušat cu ipak na mail sve objasniti sto bi i kako bi i poslati svoj nalaz i reći mi ga je Dr. Šparac preporučio u KBC-u. Itd.. Da, čula sam bas dobre stvari o njemu, zaista je veliki stručnjak. I bas zato bi htjela s njim razgovarati o svemu. I da me on vodi i uputi u sve. A vjerujem da je tesko doći do njega. Ako si njegov pacijent, to si znaci da si kod njega obavila privatno razgovor, upute, rekao je koje nalaze morate vaditi i onda ces ici dalje na humanu? 

👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
    TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
    🙎‍♂️41 - hipospermia ➡️
    5/2024 hipospermia (Fertilup)
    💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
    Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
    Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
    🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠

Bubica1
    20. Veljača 2024. 16:00

Bebolina, Jurky, Johica, hvala vam 🥰
    Any13, Isla, žao mi je... 😔 
    Lucky, držim fige da se tvoj tvrdoglavi endo ipak zadeblja još do petka 🤞🍀❤️
    Sanjushka, baš neprofesionalan pristup, žao mi je da je tako ispalo 😔 Evo, ja inače imam pozitivna iskustva s Beta+, ali s dr. Bračun. Ne sjećam se točno, ali za 3 folikulometrije sam sigurna da su bile dok sam bila u svježem postupku. Zašto su tako postupili kod tebe, eto izgleda da sve ovisi o samom doktoru...
    Lali, super da imaš plan za dalje, a sad onda navali na muža, nikad se ne zna, možda uspije nešto iz kućne radinosti 🤭😁

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.