Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Jurky32

Broj poruka: 1242

Prijavi adminu

Sanjushka, baš mi je žao da je sve tako neprofesionalno ispalo 😏 navijam za te dvije da se oplode i budu dobri embriji 🤞🤞🥰🥰
    Sanii, hvala 😘
    Isla, žao mi je 😔

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Rolica

Broj poruka: 692

Prijavi adminu

Cure hvala na savjetima za terapiju, nekako bi radije slabiju, ali vidjet ću još jel se može s njima dogovarati oko toga ili da se radije prepustim pa kako bude. 
    Sanjushka baš mi je žao... koliko sam čula da privatno rade uzv svaka 3 dana i prate rast folikula? Ti si sad u Beta + ili negdje drugdje? Drži se, javljaj novosti ❤️❤️
    Lunaa baš mi je žao, drži se, sve ste ovdje lavice, nema odustajanja ❤️❤️

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica ⏳ dr Bolanča -> Menopur + Cetrotide
    daxx.86@gmail.com

jabukica

Broj poruka: 215

Prijavi adminu

Curke s negativnim betama, jako mi je žao, odtugujte i onda planovi za dalje. Sve će biti dobro na kraju, a ako nije dobro, onda još nije kraj! ❤️
    Sanjushka dezim sve moguće fige da ove dvije budu super tvrdoglave i lijepo se oplode 🤞🏼🤞🏼🍀🍀 drži se! Šaljem zagrljaje 💗

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
    Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
    1/2023 - 8tt missed ab.Od 3/2023 Poliklinika IVF.
    10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
    26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak

Hypnoticpoison

Broj poruka: 433

Prijavi adminu

Pozdrav, curke!🥰 
    Jaooooo, pa danas je baš loš dan.😔😒 Žao mi je zbog svih negativnih beta, isplačite se, odtugujte i u nove pobjede! Naši bebolinači nas čekaju!🙏🙏💪💪🍀❤
    Jurky, woooow, i ova druga beta je 🔝! Čestitam od ❤! Ja sam vjerna lactogyn kapsulama, sad ih pijem svaki drugi dan preventivno da mi se ne useli nekakva beštija, a kad sam u postupku i na utrićima, svaki dan i nikad nisam imala nikakvih problema sa bakterijama i upalama. Tako da od mene big 👍 za lactogyn kapsule.
    Sanjushka, ajooooj, pa kako je sad tako ispalo? Nije mi jasno kako samo jedan ultrazvuk u cijelom postupku.😏🤷‍♀️ Aliiiiii, navijamo iz sveg glasa da sutra budu pozitivne vijesti!🙏🙏🤞🤞 Drži se!🤗❤
    Dunya, čestitke na beti! Samo 💪!❤
    Stela, preeeeekrasan je maleni princ. Pravi kolačić!😍😍👶
    Ostale curke, sretnoooooo!🤞🤞🍀❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
    2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
    "Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Bebolina2024

Broj poruka: 1712

Prijavi adminu

Žao mi je zbog negativnih beta. Baš je neki loš danas dan. Neka vam svima sljedeći postupak donese pozitivne bete, kad već ovaj nije 🤞🤞.
    Sanjuška neka ove dvije budu ipak dobre i da te ugodno iznenade.
    Žalostan je kako se igraju s nama i našim postupcima kao da imamo neograničen broj. Taman da je i neograničen broj zašto se ne bi malo bolje odradio postupak pa da žena ne mora toliko puta biti stimulirana. Ovo je baš bilo ofrlje odrađeno. A zdravstvo nam mora biti u banani. Koliko je nas prošlo postupke koji su nikako odrađeni a koliki su novci potrošeni na te lijekove, novci koji su mogli otići na neke bitne aparate ..... A sve samo da su nam se malo više posvetili i bolje odradili posao. Evo žalosno je što se tako odnose.

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

sanjushka

Broj poruka: 1075

Prijavi adminu

Hvala cure na podršci.. 
    Evo ne znam sta da mislim.. 
    Pitala sam Streleca na zadnjem pregledu šta stvarno ne treba više uzv, njegov odgovor je bio da ne, da se to lijepo razvilo, smanjio mi dvije sljedeće doze menopura i rekao da ide štoperica. 
    Žao mi je samo da mi s tako niskim amh-om propadaju folikuli/stanice od kojih je možda moglo biti nešto. 🙄
    Sutra ću biti pametnija kad mi jave šta je s ove dvije i baš me zanima ako će me dr.Dmitrović nazvati kao što su rekli. 
    Btw. Na aspiraciji mi je bila Alenka Sirovec. 

I žao mi je zbog negativnih beta...

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab

• Any13

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Hvala svima na podršci znan da se najbolje razmijemo ! :))
    Bila sam u Poliklinici na konzultacijama , obzirom da je 4.put svaki put sve izvrsno,osmostanicni embriji i tako ,a rezultat nemamo ..doktor predlaze  dijagnosticku histeroskopiju uz endometrijski strachiong ima li netko iskustva? 

👸95 AMH 14,5
    🤵90 10/21 Azoospermija ,Micro tesse ✔️ 8 ampula,ploklinika Cito 👌
    1/22 IVF 6 smrzlića
    2/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
    9/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
    3.4.23 Transfer ⏳ missed ab 8tj
    2/24 cekanje broja oplođenih 🐧 ,aspirirano 10 jajnih stnaica

Rolica

Broj poruka: 692

Prijavi adminu

Bebolina, Sanjushka slažem se, žalosno sve skupa. Ja koja još nisam ni krenula se već osjećam kao pokusni kunić. Nakon svih vaših priča imam osjećaj da oni većinom sve to rade tako da odrade, nek se lijekovi vrte u opticaju, pa naravno nekome i uspije cijela priča. Jel u toj Beti uopće rade uzv od 3.dana ciklusa ili ti prije menge daju plan lijekova i to je to? Baš sam tužna zbog tebe Sanjushka, kao da je meni bilo, evo dan mi je u banani 😪

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica ⏳ dr Bolanča -> Menopur + Cetrotide
    daxx.86@gmail.com

Johicaa

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Lunaa93

Any13

Cure moja beta nazalost negativna ,bas nas je pogodilo kao i svaki neuspijeh….sad opet ispocetka resetiranje glave i u nove pobjede .
    Sretno svima danas 💕🎉
    Stvarno mi je zao. Drzi se. ❤️
    Smisli plan za dalje, evo i ja sam u toj fazi. Isplaci se, umij, nasminkaj i kreni dalje. Upravo sam to uradila i odmah mi je bolje! Mi smo jake, trudimo se i uspjecemo. 🤞🏼

Luna i Any žao mi je , na zalost to je nasa stvarnost u ovom procesu. Svaka suza i tuga ce se vas kad tad dovesti do osmijeha i srece. Put nije lak al da niste jake i spremne nebi ga ni započele.🫂 držite se ❤️

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

Jurky32

Broj poruka: 1242

Prijavi adminu

Hypnoticpoison, hvala ti ❤️
    Rolica, ja sam u Beti imala prvi uzv dva dana prije početka bockanja, dobila lijekove taj dan i onda imala još 4 puta uzv prije aspiracije, svaki drugi dan..

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.