Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Johicaa

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Stela sutra punih 14 tt . Dr je zakljucila da je trudnicka hipermeza ali najblazi stupanj. Pa mi je dala uputnice za infuziju i hitnu za svaki slucaj ali nisam dosla do toga jer pijem puno tekucine. Ja ne znam kako onda izgleda taj viši stupanj🫠. Ali dobro je sve, necu da se tuzim gore smo prezivjele ovo je bezveze proc ce. 😘
    Jurky hvala ti, kako se ti osjecas nakon ovog uzbuđenja? 
    Maslacak pa kod tebe je jedna mala mrvica , samo polako brzo ce on napredovati i ja sam bila mrvica pa sam pola zivota na dijeti 🤣 sve ce to bit ok. Izdrzi jos malo pa cete svi biti na okupu.
    Bubice sretno ti jos malo i tu je smotuljak 🥰🤞🏻

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

Johicaa

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Isla

Prijavljujem jos jednu negativnu betu od <0.100- jel može biti niža????? Znači embrij se nije ni pokušao zakačiti.

To je ta neka laboratorijska vrijednost kad nema hcg u krvi, moje su bile jos nize 0,20. Na žalost ovdje te svi razumijemo i kad vidis taj užasan broj nije ti dobro.
    Kada se oporavis budi hrabra i guraj dalje. 🤞🏻❤️

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

Hypnoticpoison

Broj poruka: 433

Prijavi adminu

Bebolina2024

Žao mi je zbog negativnih beta. Baš je neki loš danas dan. Neka vam svima sljedeći postupak donese pozitivne bete, kad već ovaj nije 🤞🤞.
    Sanjuška neka ove dvije budu ipak dobre i da te ugodno iznenade.
    Žalostan je kako se igraju s nama i našim postupcima kao da imamo neograničen broj. Taman da je i neograničen broj zašto se ne bi malo bolje odradio postupak pa da žena ne mora toliko puta biti stimulirana. Ovo je baš bilo ofrlje odrađeno. A zdravstvo nam mora biti u banani. Koliko je nas prošlo postupke koji su nikako odrađeni a koliki su novci potrošeni na te lijekove, novci koji su mogli otići na neke bitne aparate ….. A sve samo da su nam se malo više posvetili i bolje odradili posao. Evo žalosno je što se tako odnose.

Bebolina, slažem se s tobom i potpisujem svaku tvoju riječ. Žalosno što se dešava i što sve jedna žena mora proći i istrpjeti, a da je bilo samo malo bolje odrađeno, ni upola toga se ne bi događalo što se događa. I meni se od dosta takvih stvari diže kosa na glavi. Jasno mi je da su oni zatrpani poslom, da je svaka žena drugačija i drugačije reagira na stimulaciju, ali da se može bolje odraditi, može se.  Baš sam ljuta sad!😡😡

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
    2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
    "Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Saniii

Broj poruka: 1108

Prijavi adminu

Any13

Hvala svima na podršci znan da se najbolje razmijemo ! :))
    Bila sam u Poliklinici na konzultacijama , obzirom da je 4.put svaki put sve izvrsno,osmostanicni embriji i tako ,a rezultat nemamo ..doktor predlaze dijagnosticku histeroskopiju uz endometrijski strachiong ima li netko iskustva?

Ja sam odradila dvije histeroskopije. Privatno ako ideš to super odrade, radi se u prvom dijelu ciklusa, dobijes lokalnu anesteziju, sa kamerom na vrhu histetoskopa dr pregleda cijelu maternicu, ako naiđe na nešto (polip, priraslicu) to otkloni, usput zagrebu endometrij i to je zapravo scratching i to što zagrebu šalju na phd analizu, cijelo vrijeme si svjesna i gledas sto dr radi, ne boli ali zna bit neugodno kao jaci M grčevi. Zahvat traje 20tak min i odmah nakon ideš doma. Ako ideš u bolnicu dobijes opću anesteziju, a prije tog trebaš odradit predoperativne pretrage i ostaješ pola dana u bolnici. Po meni to bi trebala biti jedna od osnovnih pretraga prije Ivf-a, jer cesto puta se nađu priraslice koje ometaju implantaciju ili kronicni endometrisis tj upala maternice i nerijetko nakon histero bude dobitni postupak..

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️

Jurky32

Broj poruka: 1242

Prijavi adminu

Johicaa

Stelasutra punih 14 tt . Dr je zakljucila da je trudnicka hipermeza ali najblazi stupanj. Pa mi je dala uputnice za infuziju i hitnu za svaki slucaj ali nisam dosla do toga jer pijem puno tekucine. Ja ne znam kako onda izgleda taj viši stupanj🫠. Ali dobro je sve, necu da se tuzim gore smo prezivjele ovo je bezveze proc ce. 😘
    Jurkyhvala ti, kako se ti osjecas nakon ovog uzbuđenja?
    Maslacak pa kod tebe je jedna mala mrvica , samo polako brzo ce on napredovati i ja sam bila mrvica pa sam pola zivota na dijeti 🤣 sve ce to bit ok. Izdrzi jos malo pa cete svi biti na okupu.
    Bubicesretno ti jos malo i tu je smotuljak 🥰🤞🏻

Dobro sam, hvala ti 🥰 ali čekam taj prvi uzv kao ozebao sunce 🤞🙏

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• Lunaa93

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Noor, Tera, Sreca, Jurky, Sani, Johica, Simbalija, i ostale cure,
    Izvinite ako sam neku preskocila. Hvala vam na podrsci. ❤️
    Bolje sam, u svakom slucaju mi je lakse nego da vidim negetivnu betu, a iscekujem pozitivan rezultat. 
    Manje je razocarenje. 
    Da vas pitam, kakav je ciklus nakon stimulacije i neuspjelog FET-a? Ne mogu produzavati bolovanje.
    Ovi grcici ne prestaju, kako znam da je negativan ishod, ocekujem da cu svaki cas procuriti, iako mislim da jucerasnja depo ampula progesterona ce produziti ciklus. 

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

• Lunaa93

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Bebolina,
    Hvala puno. 😘

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

Rolica

Broj poruka: 692

Prijavi adminu

Jurky hvala ti, to već zvuči bolje 👏🥰 Držim ti fige! ♥️

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica ⏳ dr Bolanča -> Menopur + Cetrotide
    daxx.86@gmail.com

Kawa

Broj poruka: 466

Prijavi adminu

Ani32

ivkaa Da, znam da ima privatno ali vidis nije mi palo na pamet to. Znala sam da ce mi koja od vas dat ideju ❤️🤗
    Znaci da zovem njega u privatnu ordinaciju, trazim termin za konzultacije privatno kod njega, koji cu naravno platiti. I onda ce mi on napisati sto mi sve treba od nalaza i kad ih skupim, ako bude sve ok, on me stavlja u red, u Kbc, za postupak. Daje mi termin. Znaci moze i tako? Ajmeee bilo bi mi puno lakše da skupljam nalaze do 5 mj. Jer ovako stajat prekriženih ruku i ne činit nista mi je bas ajme..

cure sorry što upadam ovako, taman listam temu pa ću odgovoriti ovdje dok mi ne utekne misao, ako ti ani netko već nije odgovorio.
    Ja sam ti kod Mimice već godinama, i na putu smo prema MPO. istina je da je jako teško doci do njega, covjek stvarno ima posla preko glave, ali odlican je dijagnosticar i stvarno veliki strucnjak, a strpljenje mu je pozavidno :D nazoves li polikliniku privatno vjerojatno ce ti reci da ne primaju nove pacijentice. probaj poslati mail na poliklinika.gynenova@gmail.com i objasniti ukratko svoju situaciju, nadam se da ces dobit odgovor i termin sto prije. ako ti on pismeno navede koje pretrage trebas napraviti mozda ti tvoja socijalna gin to uvazi, pa da se bar na taj nacin pripremis. sretno.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ oligo, normo, astheno...
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
    ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC, 2❄️
    6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰

Teich56

Broj poruka: 344

Prijavi adminu

Bas težak dan danas, curke izdrzite i nedajte se. Šaljem svima zagrljaje 🌺💜💜

👸32.g. AMH - 25, jajovod✂️
    🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.