Martina, Any čekamo bete! 🤞🏼🤞🏼
Sanjushka držimo fige za super dobre jajne stanice ❤️
Lucky javljaj kako endometrij napreduje 🍀Luna, baš mi je žao, ipak se nadam da ima još malo nade 🤞🏼 u svakom slučaju, lavica si ti, odtuguj i onda opet u borbu. Jesam dobro skuzila iz potpisa da imaš još jednog smrzlića? ❤️
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Mi smo išli na newborn fotkanje pa evo slike prasca 🤭💙💙
https://ibb.co/1npHBmB
ajme slatkoce, prekrasan je🥰🥰 na ovom forumu sve preslatke bebe, daju nam snagu da nastavljamo dalje u svojoj borbi💪
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Ja sam uradila test i negativan je. 8 dpt, prva mokraca, ni sjene nema. Osjetljivost testa 10. Malo sam se isplakala i prihvatam da je to to. Uradicu betu 23.02. kao sto mi je receno. Ne nadam se vise, znam da se situacija nece promijeniti.
Vama zelim puno, puno srece! ❤️
Iz vlastitog iskustva, koliko god bude tesko, napravim si plan koji me tjera da guram dalje i ne odustajem. Tako isto zelim tebi i da se zvijezde napokon poklope🥰
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Hvala vam cure svima 🤗🤗stvarno se na kraju sve isplati kada uzmeš to malo čudo u ruke sve nekako zaboraviš, onda više nije bitno dal' je trebalo par mj ili par godina da dođe, onda više nije niti bitno kakav je tvoj mpo put bio i koliko si suza "prosipala" i koliko puta si pala na dno očaja, onda ti u konačnici zaista više ništa nije bitno osim da to malo klupko sreće držiš u svom zagrljaju i osjećaš potpunu sreću i neizmjernu ljubav.... e onda je samo to bitno, neka svaka od vas osjeti taj predivan osjećaj stvarno to želim svoj od vas❤️🙏❤️
Johica koji si ti sada tt? Žao mi je zbog mučnina nadam se da je to iza tebe i da ćeš napokon moći uživati u trudnoći ❤️❤️
Luna žao mi je draga nemam ti što pametno reći osim da ostaneš jaka i da nema odustajanja, grlim 🤗❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Ja sam uradila test i negativan je. 8 dpt, prva mokraca, ni sjene nema. Osjetljivost testa 10. Malo sam se isplakala i prihvatam da je to to. Uradicu betu 23.02. kao sto mi je receno. Ne nadam se vise, znam da se situacija nece promijeniti.
Vama zelim puno, puno srece! ❤️
Zao mi je draga💜🌺 drzi se i napravi plan za dalje 💪
👸32.g. AMH - 25, jajovod✂️
🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle
Jabukice,
Imam jos jednog smrzlica, koji je bolje kvalitete nego ova dva.
On je blastocista 5. dan, a ova dva su bila blastocista 6. dan. Ono sto mi nije jasno jeste da su mi rekli jos prosle godine da je on odlicnog kvaliteta, a kad sam razgovorala neposredno pred transfer, embriolog je i njega nazvao srednjim kvalitetom.
Ivka,
Planiram da se sad odmorim, bilo je jako napeto. A moja priroda je toliko nestrpljiva.
Moram vidjeti kad opet mogu uzeti godisnji, jer ga nemam prije ljeta. A zeznuto mi je jer zivim u inozemstvu, a klinika je u BiH. Poslacu im poruku, da vidim sta mi savjetuju.
Stela,
Hvala puno. Ja sam dobro, cim znam na cemu sam.
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
Vama zelim puno, puno srece! ❤️Zao mi je draga💜🌺 drzi se i napravi plan za dalje 💪
Svu snagu navijanja, preusmjeravam na tebe. ❤️❤️❤️
👩🏻31👦🏻45
TSH 3.95 ➡️ 1.55
Stela predivan je, nadam se da će ti antibiotici djelovati pa uživate kako treba
.
Baš si mislim od jučer, u Beti su mi bili rekli da bi išli s klasičnom terapijom, doza barem 225... ranije mi je Luči govorio kako bi on probao skroz s blagom zbog niskog amh. To sam bila rekla u Beti, iako znam da ne vole te usporedbe, pa je rekla dr. kako ne vidi zašto, kao odmah ćemo mi probati ovu klasičnu. Vidim po vašim potpisima da ste imale i blage i normalne terapije s niskih amh... možda neki savjet oko toga, znam da svaki dr. radi po svome... radije bi da me ne šopaju odmah s nekim extra ako ne treba. Znam da mogu to sama zatražiti, ali radije kasnije svalim eventualni neuspjeh na dr nego na sebe jel
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica ⏳ dr Bolanča -> Menopur + Cetrotide
daxx.86@gmail.com
Uradite betaHCG kako smo se dogovorili i posaljite nalaz. Nakon toga cemo dogovarati naredni korak.
Doslovce, prekopirana poruka od doktora.
👩🏻31👦🏻45
TSH 3.95 ➡️ 1.55
Hej hej ženice drage,
evo i mene da se malo javim, još sam u jednom komadu 😄
Prošli četvrtak je bio pregled, nije bilo mog doktora, ali druga mi je doktorica pregledala vene i kaže da po njoj nije strašno i da smatra da mogu opet na vaginalni porod. Bebolina raste, procjena je na 3.300g, sad samo čekamo, nikako da se nešto pokrene... Imam problema sa zatvorom zadnjih dana tako da se s tim baš mučim, strašne bolove mi to izaziva, ali ajde još malo, izdržat ću 😊
Bebolina, hehe, o tome sam baš i ja razmišljala, tehnički su mi bebe iste starosti, bez obzira što će biti rođene sa skoro 3 godine razlike 😁 Tebi sretno dalje u novom postupku 🍀😘
Marisha, žao mi je za endometriozu... A i taj miom, jel trebaš sad to ukloniti prije ili?
Tera, Bajadera2, pupice, sretno 🍀🥰
Sreca3, pravi beban već, uživaj i neka ti je i dalje sve super ❤️
Jurky, čestitam još jednom, bete su rasturile 💪 Jedva čekam tvoj UZV da vidim jel su dvije ili jedna u buši 🤭🥰
Jabukica, bitno da je mrvica na svom mjestu, neka samo lijepo raste i napreduje 😘
Sanjushka, sretno danas na aspiraciji, držim 🤞 za čim više zrelih jajčeka 😁
Tikvice, Stela, ma bebani su vam preprepredivni 🥰🥰🥰 Uživajte 😘
Dunya, super beta, držim 🤞 da se pravilno dupla 🤞🍀❤️
Anii draga, čestitam od ❤️, uživaj s bebanom sad i oporavi se čim prije 😘 Čekamo detalje dok uhvatiš vremena 👍
Lunaa93, žao mi je za negativan test, napravi plan za dalje i samo hrabro 💪😊
Sretno svima danas, a i ovaj tjedan ❤️😘
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji