Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Teich56

Broj poruka: 344

Prijavi adminu

Lunaa93

Cure,
    Da li je prerano da radim sutra test? To bi bio 8 dan nakon transfera blastociste.

Lunaa93 nestrpljiva ženo draga 😁🌺
    Mene ubi glavobolja tak da idem već sad leć. Btw. test još nisam kupila😁

👸32.g. AMH - 25, jajovod✂️
    🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle

• Lunaa93

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Tera, 
    Kako si mi to napisala, sad se premisljam. 😁 Dugo mi je do petka da cekam. 
    Teich,
    Ja sam toliko nestrpljiva i opsjednuta, moram nesto uraditi da skrenem misli. Trudim se, ali mi ne ide. Zato i pisem ovdje po cijeli dan. 😂
    Glavobolja je odlican simptom, bar sam to procitala nakon sto sam sve zive portale po deset puta prostudirala. 

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

dunya

Broj poruka: 64

Prijavi adminu

Lunaa93

Cure,
    Da li je prerano da radim sutra test? To bi bio 8 dan nakon transfera blastociste.

Ja sam radila 6 dan nakon transfeta i pojavila se blijeda linija... Kasnije svaki dan je tamnila jer sam opsesivno kupovala testove :D

👸36-hashimoto, hidrosalpinks na lijevom jajovodu, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸19.02.2024.beta 200.4
    🔸21.02.2024.beta 414.6
    🔸UVZ 15.03.2024 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)

tera_

Broj poruka: 1494

Prijavi adminu

Lunaa93

Tera,
    Kako si mi to napisala, sad se premisljam. 😁 Dugo mi je do petka da cekam.
    Teich,
    Ja sam toliko nestrpljiva i opsjednuta, moram nesto uraditi da skrenem misli. Trudim se, ali mi ne ide. Zato i pisem ovdje po cijeli dan. 😂
    Glavobolja je odlican simptom, bar sam to procitala nakon sto sam sve zive portale po deset puta prostudirala.

Dobra si, ja nema sanse da ga odradim, zadnji put sam pa me samo izbediralo da nisam imala volje cekat betu i vidjet 0🤣

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Lunaa93

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Dunya,
    Koji si koristila?
    Tera,
    Od milionih ti simptoma koje sam imala od dana transfera, kako se blizi vrijeme za vadjenje bete, totalno sam pesimisticna. Sad me uhvatila neka depresija. 🤣
    Majkemi, nisam ovako luda u mirno doba, bez hormona. 

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

ivkaa

Broj poruka: 367

Prijavi adminu

Ani32

Poslala mi je socijalna uputnicu na higijenski (nemam papirnato) a ja kao moram kod svog privatnog ginekologa ići radit bris preko uputnice.Zvala sam ordinaciju Dr šparac, ali oni mi isto kažu da su to brisevi koje mi uzima Dr. Šparac, preko uputnice, a ja ih nosim na higijenski sama.
    A za mokraću mi nitko nista ne govori.
    Joj, sad mi nije ništa jasno.
    Ti si mi skroz drugacije rekla sad.
    Eto vidis, mogla mi je danas dati termin i napravit mi te briseve ovih dana, bez kompliciranja.Znaci ovih dana ce mi Dr. Šparac uzet te briseve štapićem. A ove ostale koji idu iz mokraće cu odnijeti na higijenski.
    Jelmogu ja bilo kada uzet mokracu prvi mlaz i odnijeti je na higijenski bez naručivanja?Ma ova ni čuti ni za hormone ni briseve bez nalaza.
    A mislila sam bar eto AMH da izvadim sada preko uputnice, ako nista, jer mi je prije jedno 9 godina bio 18 pmol/l, s 23 god., a sada imam 32, pa me strah da ce bit jako loš sad 🙈🙉
    Nisam ga vadila godinama jer nije bilo smisla, nisam nikad planirala trudnoću do sada pa mi nebi značilo ništa. Ali eto sad prvo to volila izvadit ali nije mi dala sad uputnicu 😅 pa cu čekat.ivkaa znači ti ćeš isto privatno na konzultacije pa u Kbc. I ja cu se naručiti prvo privatno. Jednostavnije je.
    Dali se uspije prije doći na red i za postupak kasnije? Kad mi on odredi pretrage i kad skupim nalaze onda zovem na humanu za termine?

Na higijenskom nema narucivanja. 
    Ja sam 2022. vadila briseve normalno. Prije koji mj kad sam ponavljala nije islo na stapic nego prvi jutarnji mlaz (i to malo) i tako sad rade te pretrage. U Sibeniku je jos klasika, pa me zbunilo, al eto odradila sam.
    Pa nisam dosad isla privatno, cura jedna je. Dobila je postupak i upute privatno, kad je doslo vrime javila se sestrama na humanoj i pridbiljezila se na lijekove. Bitno da imas d1 uputnicu i to je to. Doduse uhodani su oni, uputit ce te on, ne sikiraj se. Ja sam isla na neke dodatne pretrage privatno, u bolnici sam kod nje nastavila na uputnicu

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

Stela_M

Broj poruka: 3119

Prijavi adminu

Jurky divna beta čestitam, neka te do kraja prati uredna trudnoća 🙏🤗🥰❤️
    Luna piški za dva dana pa ćeš vidjeti na čemu si 🙏🤞🥰❤️ nekim curama bude poz test već 4/5 dan meni je, ako se ne varam,  6 ili 7 dan bila sjenica a bili su twinsi tako da ti to nema pravila 😊
    Lucky navijamo da se endo napokon lijepo zbucka🥰❤️
    Tanjanja nema apsolutno nikakve veze mirovanje sa tim hoće li se embrij uhvatiti ili ne, ja zadnji fet više ništa nisam pazila niti sam ostala doma, radila sam neke lude smjene više sam bila na poslu nego doma  stres mi je bio na najjače pa se uhvatilo, prije dok sam pazila i mirovala nikada ništa tako da ti to pravila nema 😁 ja sam puno šetala zbog cirkulacije i to je to 🤭
    Tikvice beban ti je predivan🥰 žao mi je zbog grčeva evo i mi se borimo isto, ja još sitno odbrojavam do kraja antibiotika u nadi da ćemo se vratiti na cicu iako pretpostavljam da će u početku morati biti neka kombinacija cice i dohrane dok si on ne navuče opet mlijeka, ali što je tu je samo da to sve prođe jer će uskoro mj dana kako sam imala cr🤦‍♀️ ljubim 🥰❤️
    Anii dušo čestitam ti od srca na baby L 💙💙 želim ti brz oporavak i da ste uskoro doma 🥰❤️❤️
    Maslačak2 kako si? Jeste li doma? 🥰❤️
    Sanjushka sretno, nadamo se dobroj berbi i dobrom partyu 🙏🤞🥰❤️
    Dunya čestitam neka se lijepo dupla 🤞🙏❤️
    Johica kako si? ❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

dunya

Broj poruka: 64

Prijavi adminu

Lunaa93

Dunya,
    Koji si koristila?
    Tera,
    Od milionih ti simptoma koje sam imala od dana transfera, kako se blizi vrijeme za vadjenje bete, totalno sam pesimisticna. Sad me uhvatila neka depresija. 🤣
    Majkemi, nisam ovako luda u mirno doba, bez hormona.

Gravignost..nadam se da ce i tebi pokazati crticu :)))

👸36-hashimoto, hidrosalpinks na lijevom jajovodu, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸19.02.2024.beta 200.4
    🔸21.02.2024.beta 414.6
    🔸UVZ 15.03.2024 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)

sanjushka

Broj poruka: 1073

Prijavi adminu

Stela ❤️🥰, nadam se da si ti bolje s tom ranom i antibioticima..

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab

Stela_M

Broj poruka: 3119

Prijavi adminu

sanjushka

Stela ❤️🥰, nadam se da si ti bolje s tom ranom i antibioticima..

Još se borimo nekada si mislim da nema kraja, sad će mj dana od carskoga ali što je tu je.. imam još jednu turu antibiotika pa se nadam da će biti bolje 😊 sretno sutra 🤗❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.