Ja sam uradila test i negativan je. 8 dpt, prva mokraca, ni sjene nema. Osjetljivost testa 10. Malo sam se isplakala i prihvatam da je to to. Uradicu betu 23.02. kao sto mi je receno. Ne nadam se vise, znam da se situacija nece promijeniti.
Vama zelim puno, puno srece! ❤️
Zao mi je draga💜🌺 drzi se i napravi plan za dalje 💪
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Jabukice,
Imam jos jednog smrzlica, koji je bolje kvalitete nego ova dva.
On je blastocista 5. dan, a ova dva su bila blastocista 6. dan. Ono sto mi nije jasno jeste da su mi rekli jos prosle godine da je on odlicnog kvaliteta, a kad sam razgovorala neposredno pred transfer, embriolog je i njega nazvao srednjim kvalitetom.
Ivka,
Planiram da se sad odmorim, bilo je jako napeto. A moja priroda je toliko nestrpljiva.
Moram vidjeti kad opet mogu uzeti godisnji, jer ga nemam prije ljeta. A zeznuto mi je jer zivim u inozemstvu, a klinika je u BiH. Poslacu im poruku, da vidim sta mi savjetuju.
Stela,
Hvala puno. Ja sam dobro, cim znam na cemu sam.
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI 04.25.- Ferticare Prag
Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
ET 1morula- rana blastocista ❌
lunalunci1214@gmail.com
Ja sam uradila test i negativan je. 8 dpt, prva mokraca, ni sjene nema. Osjetljivost testa 10. Malo sam se isplakala i prihvatam da je to to. Uradicu betu 23.02. kao sto mi je receno. Ne nadam se vise, znam da se situacija nece promijeniti.
Vama zelim puno, puno srece! ❤️
Zao mi je draga💜🌺 drzi se i napravi plan za dalje 💪
Svu snagu navijanja, preusmjeravam na tebe. ❤️❤️❤️
👩🏻31👦🏻45
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
lunalunci1214@gmail.com
Stela predivan je, nadam se da će ti antibiotici djelovati pa uživate kako treba
.
Baš si mislim od jučer, u Beti su mi bili rekli da bi išli s klasičnom terapijom, doza barem 225... ranije mi je Luči govorio kako bi on probao skroz s blagom zbog niskog amh. To sam bila rekla u Beti, iako znam da ne vole te usporedbe, pa je rekla dr. kako ne vidi zašto, kao odmah ćemo mi probati ovu klasičnu. Vidim po vašim potpisima da ste imale i blage i normalne terapije s niskih amh... možda neki savjet oko toga, znam da svaki dr. radi po svome... radije bi da me ne šopaju odmah s nekim extra ako ne treba. Znam da mogu to sama zatražiti, ali radije kasnije svalim eventualni neuspjeh na dr nego na sebe jel
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Uradite betaHCG kako smo se dogovorili i posaljite nalaz. Nakon toga cemo dogovarati naredni korak.
Doslovce, prekopirana poruka od doktora.
👩🏻31👦🏻45
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
lunalunci1214@gmail.com
Hej hej ženice drage,
evo i mene da se malo javim, još sam u jednom komadu 😄
Prošli četvrtak je bio pregled, nije bilo mog doktora, ali druga mi je doktorica pregledala vene i kaže da po njoj nije strašno i da smatra da mogu opet na vaginalni porod. Bebolina raste, procjena je na 3.300g, sad samo čekamo, nikako da se nešto pokrene... Imam problema sa zatvorom zadnjih dana tako da se s tim baš mučim, strašne bolove mi to izaziva, ali ajde još malo, izdržat ću 😊
Bebolina, hehe, o tome sam baš i ja razmišljala, tehnički su mi bebe iste starosti, bez obzira što će biti rođene sa skoro 3 godine razlike 😁 Tebi sretno dalje u novom postupku 🍀😘
Marisha, žao mi je za endometriozu... A i taj miom, jel trebaš sad to ukloniti prije ili?
Tera, Bajadera2, pupice, sretno 🍀🥰
Sreca3, pravi beban već, uživaj i neka ti je i dalje sve super ❤️
Jurky, čestitam još jednom, bete su rasturile 💪 Jedva čekam tvoj UZV da vidim jel su dvije ili jedna u buši 🤭🥰
Jabukica, bitno da je mrvica na svom mjestu, neka samo lijepo raste i napreduje 😘
Sanjushka, sretno danas na aspiraciji, držim 🤞 za čim više zrelih jajčeka 😁
Tikvice, Stela, ma bebani su vam preprepredivni 🥰🥰🥰 Uživajte 😘
Dunya, super beta, držim 🤞 da se pravilno dupla 🤞🍀❤️
Anii draga, čestitam od ❤️, uživaj s bebanom sad i oporavi se čim prije 😘 Čekamo detalje dok uhvatiš vremena 👍
Lunaa93, žao mi je za negativan test, napravi plan za dalje i samo hrabro 💪😊
Sretno svima danas, a i ovaj tjedan ❤️😘
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Stela, hvala ti ❤️ maleni je prekrasan 🥰 želim nam da svi odvje jednog dana imamo takve fotkice 🤞🙏 izdrži još malo i nadam se da će uskoro svi problemi biti iza tebe 😘😘
Sanjushka, sretna berba 🤞🥰
Lucky, navijam jako za tvoj endo 🤞🥰
Lunaa93, baš mi je žao..drži se..🤞🤞 da ti idući smrzlić donese sreću 🥰
Johicaa, 🤞🤞 da mučnine brzo prođu 🥰
Maslačakx2, sve ćete vi to brzo nadoknaditi, samo nek su svi dobro 🥰
Martina, Any, sretno danas 🤞🥰
Sretno svima 😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Any i Martina 🤞🤞 za dobre bete
Lucky da endometrij bude tip top.🤞🤞
Sanjuška neka ih bude što više i da se sve oplode 🤞🙏
Stela predivan je maleni. Nadam se da si ti uskoro kao nova 😘
Bubica hvala. Kod vas samo što nije beba stigla. Sretno, neka sve prođe u najboljem redu.
Luna žao mi je. Neka ti zadnji smrzlić donese sreću. 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Hej hej ženice drage,
evo i mene da se malo javim, još sam u jednom komadu 😄
Prošli četvrtak je bio pregled, nije bilo mog doktora, ali druga mi je doktorica pregledala vene i kaže da po njoj nije strašno i da smatra da mogu opet na vaginalni porod. Bebolina raste, procjena je na 3.300g, sad samo čekamo, nikako da se nešto pokrene… Imam problema sa zatvorom zadnjih dana tako da se s tim baš mučim, strašne bolove mi to izaziva, ali ajde još malo, izdržat ću 😊
Bebolina, hehe, o tome sam baš i ja razmišljala, tehnički su mi bebe iste starosti, bez obzira što će biti rođene sa skoro 3 godine razlike 😁 Tebi sretno dalje u novom postupku 🍀😘
Marisha, žao mi je za endometriozu… A i taj miom, jel trebaš sad to ukloniti prije ili?
Tera, Bajadera2,pupice, sretno 🍀🥰
Sreca3, pravi beban već, uživaj i neka ti je i dalje sve super ❤️
Jurky, čestitam još jednom, bete su rasturile 💪 Jedva čekam tvoj UZV da vidim jel su dvije ili jedna u buši 🤭🥰
Jabukica, bitno da je mrvica na svom mjestu, neka samo lijepo raste i napreduje 😘
Sanjushka, sretno danas na aspiraciji, držim 🤞 za čim više zrelih jajčeka 😁
Tikvice, Stela, ma bebani su vam preprepredivni 🥰🥰🥰 Uživajte 😘
Dunya, super beta, držim 🤞 da se pravilno dupla 🤞🍀❤️
Anii draga, čestitam od ❤️, uživaj s bebanom sad i oporavi se čim prije 😘 Čekamo detalje dok uhvatiš vremena 👍
Lunaa93, žao mi je za negativan test, napravi plan za dalje i samo hrabro 💪😊
Sretno svima danas, a i ovaj tjedan ❤️😘
Hvalaa ti ❤️ joj tko zna koliko ih je 🤭🤭 samo nek sve bude dobro, ne mogu dočekatii 🙏🙏
Znači, tii bi mogla ovaj tjedan svoju bebicu dobiti..čekamo zajedno s tobom..držim 🤞🤞 da sve prođe u najboljem redu ❤️❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Stela predivan je, nadam se da će ti antibiotici djelovati pa uživate kako treba
.
Baš si mislim od jučer, u Beti su mi bili rekli da bi išli s klasičnom terapijom, doza barem 225… ranije mi je Luči govorio kako bi on probao skroz s blagom zbog niskog amh. To sam bila rekla u Beti, iako znam da ne vole te usporedbe, pa je rekla dr. kako ne vidi zašto, kao odmah ćemo mi probati ovu klasičnu. Vidim po vašim potpisima da ste imale i blage i normalne terapije s niskih amh… možda neki savjet oko toga, znam da svaki dr. radi po svome… radije bi da me ne šopaju odmah s nekim extra ako ne treba. Znam da mogu to sama zatražiti, ali radije kasnije svalim eventualni neuspjeh na dr nego na sebe jel
Moj AMH je isto dosta nizak i išla sam prije sa 225 dozom i sad zadnje s 300. I u svakoj stimulaciji sam imala dosta folikula ali nisu bili istih veličina. Tako da na punkciji s nižom dozom sam dobila oba puta 2 s ovom višom 3.
Tako da nije ni tvoja doza nešto preniska, ali opet oni kako će pratiti folikulimetrijama mogu nešto pojačati ili smanjiti. Sretno!
Maslačak nadam se da će vam brzo proći vrijeme i da ćete biti svi skupa.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji