Stela, hvala ti ❤️ maleni je prekrasan 🥰 želim nam da svi odvje jednog dana imamo takve fotkice 🤞🙏 izdrži još malo i nadam se da će uskoro svi problemi biti iza tebe 😘😘
Sanjushka, sretna berba 🤞🥰
Lucky, navijam jako za tvoj endo 🤞🥰
Lunaa93, baš mi je žao..drži se..🤞🤞 da ti idući smrzlić donese sreću 🥰
Johicaa, 🤞🤞 da mučnine brzo prođu 🥰
Maslačakx2, sve ćete vi to brzo nadoknaditi, samo nek su svi dobro 🥰
Martina, Any, sretno danas 🤞🥰
Sretno svima 😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Any i Martina 🤞🤞 za dobre bete
Lucky da endometrij bude tip top.🤞🤞
Sanjuška neka ih bude što više i da se sve oplode 🤞🙏
Stela predivan je maleni. Nadam se da si ti uskoro kao nova 😘
Bubica hvala. Kod vas samo što nije beba stigla. Sretno, neka sve prođe u najboljem redu.
Luna žao mi je. Neka ti zadnji smrzlić donese sreću. 🤞🤞
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Hej hej ženice drage,
evo i mene da se malo javim, još sam u jednom komadu 😄
Prošli četvrtak je bio pregled, nije bilo mog doktora, ali druga mi je doktorica pregledala vene i kaže da po njoj nije strašno i da smatra da mogu opet na vaginalni porod. Bebolina raste, procjena je na 3.300g, sad samo čekamo, nikako da se nešto pokrene… Imam problema sa zatvorom zadnjih dana tako da se s tim baš mučim, strašne bolove mi to izaziva, ali ajde još malo, izdržat ću 😊
Bebolina, hehe, o tome sam baš i ja razmišljala, tehnički su mi bebe iste starosti, bez obzira što će biti rođene sa skoro 3 godine razlike 😁 Tebi sretno dalje u novom postupku 🍀😘
Marisha, žao mi je za endometriozu… A i taj miom, jel trebaš sad to ukloniti prije ili?
Tera, Bajadera2,pupice, sretno 🍀🥰
Sreca3, pravi beban već, uživaj i neka ti je i dalje sve super ❤️
Jurky, čestitam još jednom, bete su rasturile 💪 Jedva čekam tvoj UZV da vidim jel su dvije ili jedna u buši 🤭🥰
Jabukica, bitno da je mrvica na svom mjestu, neka samo lijepo raste i napreduje 😘
Sanjushka, sretno danas na aspiraciji, držim 🤞 za čim više zrelih jajčeka 😁
Tikvice, Stela, ma bebani su vam preprepredivni 🥰🥰🥰 Uživajte 😘
Dunya, super beta, držim 🤞 da se pravilno dupla 🤞🍀❤️
Anii draga, čestitam od ❤️, uživaj s bebanom sad i oporavi se čim prije 😘 Čekamo detalje dok uhvatiš vremena 👍
Lunaa93, žao mi je za negativan test, napravi plan za dalje i samo hrabro 💪😊
Sretno svima danas, a i ovaj tjedan ❤️😘
Hvalaa ti ❤️ joj tko zna koliko ih je 🤭🤭 samo nek sve bude dobro, ne mogu dočekatii 🙏🙏
Znači, tii bi mogla ovaj tjedan svoju bebicu dobiti..čekamo zajedno s tobom..držim 🤞🤞 da sve prođe u najboljem redu ❤️❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Stela predivan je, nadam se da će ti antibiotici djelovati pa uživate kako treba
.
Baš si mislim od jučer, u Beti su mi bili rekli da bi išli s klasičnom terapijom, doza barem 225… ranije mi je Luči govorio kako bi on probao skroz s blagom zbog niskog amh. To sam bila rekla u Beti, iako znam da ne vole te usporedbe, pa je rekla dr. kako ne vidi zašto, kao odmah ćemo mi probati ovu klasičnu. Vidim po vašim potpisima da ste imale i blage i normalne terapije s niskih amh… možda neki savjet oko toga, znam da svaki dr. radi po svome… radije bi da me ne šopaju odmah s nekim extra ako ne treba. Znam da mogu to sama zatražiti, ali radije kasnije svalim eventualni neuspjeh na dr nego na sebe jel
Moj AMH je isto dosta nizak i išla sam prije sa 225 dozom i sad zadnje s 300. I u svakoj stimulaciji sam imala dosta folikula ali nisu bili istih veličina. Tako da na punkciji s nižom dozom sam dobila oba puta 2 s ovom višom 3.
Tako da nije ni tvoja doza nešto preniska, ali opet oni kako će pratiti folikulimetrijama mogu nešto pojačati ili smanjiti. Sretno!
Maslačak nadam se da će vam brzo proći vrijeme i da ćete biti svi skupa.
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Cure moja beta nazalost negativna ,bas nas je pogodilo kao i svaki neuspijeh....sad opet ispocetka resetiranje glave i u nove pobjede .
Sretno svima danas 💕🎉
👸95 AMH 14,5
🤵90 10/21 Azoospermija ,Micro tesse ✔️ 8 ampula,ploklinika Cito 👌
1/22 IVF 6 smrzlića
2/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
9/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
3.4.23 Transfer ⏳ missed ab 8tj
2/24 cekanje broja oplođenih 🐧 ,aspirirano 10 jajnih stnaica
Bok cure,
Prvo cestitam svim novim mamama, sve slikice beba sam pogledala, strasno su slatki i lijepi, bas najveca zivotna sreca. Jedva cekam. Sretno i svima u kojoj god fazi da jeste.Ja sam samu sebe iznenadila kako se osjecam. Išla sam bila na taj hitni pregled jer me probadalo u jajniku, nisam htjela da preraste bol. Uglavnom hcg nula, i ja prestala s cyclogestom. Jedva cekam pocetak menge, stalno mi curi smedje nikako da krene. Emotivno sam skroz dobro, uopce nisam nesto tuzna. Valjda jer je cijeli ovaj proces iscrpljujuć i samo zelim da zavrsi. Veselim se novom ciklusu. Super je ovaj osjecaj i zelim ga svima kojima nije uspjelo. Nekako sam se vec unaprijed pomirila da ako ne uspije i smrznuti da idemo u prag i da ce kad tad uspjeti. Iskreno fale mi i odnosi jer ih nismo imali cijelo vrijeme od pocetka ciklusa, stalno zbog necega. Lijekovi, jajnici, aspiracija, transfer, vaginalete… uzas. 😅
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸
Cure moja beta nazalost negativna ,bas nas je pogodilo kao i svaki neuspijeh….sad opet ispocetka resetiranje glave i u nove pobjede .
Sretno svima danas 💕🎉
Stvarno mi je zao. Drzi se. ❤️
Smisli plan za dalje, evo i ja sam u toj fazi. Isplaci se, umij, nasminkaj i kreni dalje. Upravo sam to uradila i odmah mi je bolje! Mi smo jake, trudimo se i uspjecemo. 🤞🏼
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
Any13, Lali28, Luna193 curke zao mi je zbog negativnih beta i testova, nadala sam se da ce prstit forum od vasih plusica, drzite se i u nove pobjede ❤️Ostalim curkama sretno sa svime sto imate ovih dana 😊
🙎♀️28 - AMH 14,5 pmol/L, endometrioza (laparoskopija)
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
02/24 IVF - Sv. Duh - 8🥚 - ET jedan 4.dnevni, 2bc🐧
Jutro!
Bubica1 hvala , ti jos malo sitno brojis, ajme uzbudjenje sigurno raste.
Luna93 znamo kako se osecas ali samo hrabro, napravi plan za dalje i sretno!
Sretno svima danas!
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Bok cure,
Prvo cestitam svim novim mamama, sve slikice beba sam pogledala, strasno su slatki i lijepi, bas najveca zivotna sreca. Jedva cekam. Sretno i svima u kojoj god fazi da jeste.Ja sam samu sebe iznenadila kako se osjecam. Išla sam bila na taj hitni pregled jer me probadalo u jajniku, nisam htjela da preraste bol. Uglavnom hcg nula, i ja prestala s cyclogestom. Jedva cekam pocetak menge, stalno mi curi smedje nikako da krene. Emotivno sam skroz dobro, uopce nisam nesto tuzna. Valjda jer je cijeli ovaj proces iscrpljujuć i samo zelim da zavrsi. Veselim se novom ciklusu. Super je ovaj osjecaj i zelim ga svima kojima nije uspjelo. Nekako sam se vec unaprijed pomirila da ako ne uspije i smrznuti da idemo u prag i da ce kad tad uspjeti. Iskreno fale mi i odnosi jer ih nismo imali cijelo vrijeme od pocetka ciklusa, stalno zbog necega. Lijekovi, jajnici, aspiracija, transfer, vaginalete… uzas. 😅
Bravo, to je snaga i pozitiva!
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Sortiraj odgovore
Najstariji