Jurky hvala ti, to već zvuči bolje 👏🥰 Držim ti fige! ♥️
Hvala ti ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Noor, Tera, Sreca, Jurky, Sani, Johica, Simbalija, i ostale cure,
Izvinite ako sam neku preskocila. Hvala vam na podrsci. ❤️
Bolje sam, u svakom slucaju mi je lakse nego da vidim negetivnu betu, a iscekujem pozitivan rezultat.
Manje je razocarenje.
Da vas pitam, kakav je ciklus nakon stimulacije i neuspjelog FET-a? Ne mogu produzavati bolovanje.
Ovi grcici ne prestaju, kako znam da je negativan ishod, ocekujem da cu svaki cas procuriti, iako mislim da jucerasnja depo ampula progesterona ce produziti ciklus.
Od terapije neces odmah procuriti tek nakon prestanka za nekih 3dana bar je kod mene uglavnom tako i da tad bude malo obilnije i bolnija menstruacija..
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
ivkaa super, hvala ti 🤗
maslačakx2 uživaj sa svojom bebicom🥰, napreduje on, samo neka papa i kaki 🤭🥰
Zelim ti da se sto prije oporaviš i da budete na okupu svi skupa i da sve nadoknadite 🤗🥰 Mislim da sam ja pisala za Dr. Šparca.za uputnice. Da, kad budem isla raditi briseve kod njega, onda cu mu reći neka mi napiše baš sve sto mi treba, pa ce mi socijalna na temelju toga dati sve uputnice. Mogu odmah rješavati sve nalaze dok čekam razgovor 😊 Tako je, Dr. Šparac isto radi mpo, pa mi može bez problema pisat preporuke za sve potrebne nalaze.Ani13, Lali, Lunaa93, Isla ❤️ žao mi je sto nije uspjelo ovaj put 🥺
Znam da vam je jako teško sad i da ste trenutno vjerojatno razočarane i iscrpljene, što je i normalno, ali proći ce i to, taj šok i razočaranje i onda slijede planovi za dalje s punooo optimizma 💪❤️ Držite se❤️
Stela, maleni je predivan 🤗🥰❤️ pile malo slatko 🥰🤗
Kawa hvala ti puno na informaciji❤️
Bas sam sad mislila zvati njegovu ordinaciju. Pokušat cu ipak na mail sve objasniti sto bi i kako bi i poslati svoj nalaz i reći mi ga je Dr. Šparac preporučio u KBC-u. Itd.. Da, čula sam bas dobre stvari o njemu, zaista je veliki stručnjak. I bas zato bi htjela s njim razgovarati o svemu. I da me on vodi i uputi u sve. A vjerujem da je tesko doći do njega. Ako si njegov pacijent, to si znaci da si kod njega obavila privatno razgovor, upute, rekao je koje nalaze morate vaditi i onda ces ici dalje na humanu?
👰32 - sactosalpinx, AMH 8,7 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox), Novalac
🙎♂️40 - oligospermia ➡️
5/2024 hipospermia (Fertilup)
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Bebolina, Jurky, Johica, hvala vam 🥰
Any13, Isla, žao mi je... 😔
Lucky, držim fige da se tvoj tvrdoglavi endo ipak zadeblja još do petka 🤞🍀❤️
Sanjushka, baš neprofesionalan pristup, žao mi je da je tako ispalo 😔 Evo, ja inače imam pozitivna iskustva s Beta+, ali s dr. Bračun. Ne sjećam se točno, ali za 3 folikulometrije sam sigurna da su bile dok sam bila u svježem postupku. Zašto su tako postupili kod tebe, eto izgleda da sve ovisi o samom doktoru...
Lali, super da imaš plan za dalje, a sad onda navali na muža, nikad se ne zna, možda uspije nešto iz kućne radinosti 🤭😁
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Dunya lijepa beta, cestitam 🥳🥳
Stela maleni je predivan 😍😍
Luna zao mi je zbog testa, drzi se 🫂
Bubice pravi komad bebe, samo neka raste, jos malo i eto je s tobom 🥰🥰
Any i Isla zao mi je zbog negativnih beta, samo hrabro u nove pobjede 🫂🫂
Sanjuska vjerujem da si razocarana, zao mi je, to sa jednim pregledom mi je koma, bas neprofesionalno i neozbiljno. Ne znam sto bi rekla. Navijamo mi za te tvoje dvije ❤️❤️
Ni kod mene nije neko bajno stanje, endometrij ne napreduje bas po zelji s obzirom na dozu lijekova, jos cemo u petak vidjeti kakav ce bit pa cemo odlucit oce bit transfer ili odgadamo opet. Malo je frustrirajuce, blastice cekaju, a ja ne mogu dobit endometrij dobar 🙄🙄
Lucky držim fige da do petka bude endometrij kak treba biti! Jesi probala sa ciklom i ananasom?🤞🏼🤞🏼
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Ani tako je, ja sam od pokusavanja imala pauzu pa smo ovom novom turom sve konze preko maila od privatne ordinacije radili. On bi me uputio koje pretrage raditi pa bi me zvao nakon poslanih nalaza da komentiramo. Oni u poliklinici nemaju mpo, a on nema ni vremena tako da sve sto moze salje te u kbc na kraju, ali on sve vodi i s njim si u komunikaciji cijelo vrijeme. Bar je kod mene tako.
Lucky i sanjuska zao mi je zbog trenutnih rezultata ali držimo fige da ciklus ipak nije izgubljen ❤️💪
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ oligo, normo, astheno...
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC, 2❄️
6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
Kawa puno si mi pomogla❤️, evo bas sam im poslala mail i objasnila sve i da sam tek 9.5.u KBC kod Dr. Mimice na konzultacijama ali da mi je to dugo čekati itd. Uglavnom nadam se da ce me zvati sto prije ili odg na mail. Ostavila sam i kontakt broj i odmah jedan moj nalaz i nalaz speriograma supruga, čisto da vidi odmah što je i kako. Super sto tako funkcioniraju preko maila i sto te dr.zove i objasni sve, komentira itd. Odlicno mi je sto ti onda on sve vodi jer je zbilja stručnjak. S njim bi bar imala bi osjećaj da sam u dobrim rukama, a to je zbilja rijetko u drzavnim bolnicama.. Javim kada mi odgovore ta termin 😊
👰32 - sactosalpinx, AMH 8,7 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox), Novalac
🙎♂️40 - oligospermia ➡️
5/2024 hipospermia (Fertilup)
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Ani super drago mi je , nadam se i ja da ce ti se uskoro javiti :) vjerojatno ces malo cekati ali isplati se jer kao sto sam ti vec rekla odlican je dijagnosticar, meni je dijagnozu iz prve pogodio. I da, ovako preko maila te uputi sto da odradis tako da nema puno praznog hoda. Doslovno se cujemo od 9.mj skoro svaki tjedan a nikako se nismo vidjeli. Odradila sam i hsg prema njegovim uputama u bolnici, i sad cekam termin kod njega za daljnje upute. Uvijek na telefon mozes sestru podsjetit da ga napomene za mail. Sretno ti , javi dojmove obavezno !
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ oligo, normo, astheno...
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC, 2❄️
6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
Luna žao mi je 😔 hrabro i pozitivno dalje ❤️
maslačak nadam se da će tvoji brzo ozdraviti pa da možete biti na okupu 🥰 drži se ❤️
Bubice izdrzi jos malo 🤗 već se veselimo sličici curke ❤️
Any žao mi je, drži se i hrabro u nove pobjede 🍀
Lali samo pozitiva ❤️
Sanjushka žao mi je da je na kraju tako nespretno i neprofesionalno ispalo..nadam se da će se ove dvije ipak izboriti 🤞🤞
Isla žao mi je 😔
Lucky drzim fige da endo u petak bude dobar 🤞🤞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Lucky, navijam za petak 💪🤞🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji