Joj, ako sutra bude štoperica, to bi značilo da je aspiracija u četvrtak ujutro? I, što u tom slučaju, kako se to održava na transfer koji pada vikendom ,recimo ? Jel to nepovoljno za mene?
🧑💼41. god- Oligozoospermija
👰 41. god - AMH 3,2 pmol/l, endometrioza
1.IVF- Sveti Duh,➡️ stimulacija ,2 stanice, nije došlo do oplodnje💔
Joj, ako sutra bude štoperica, to bi značilo da je aspiracija u četvrtak ujutro? I, što u tom slučaju, kako se to održava na transfer koji pada vikendom ,recimo ? Jel to nepovoljno za mene?
Ako bi stoperica bila sutra navecer onda bi aspiracija bila u srijedu u jutro, a termin transfera ovisi o vise faktora, no vjerujem ako treba biti za vikend da ce se moci odraditi 😊
Meni su do sad oba puta ili aspiracija ili transfer padali na vikend 😊
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ako bi stoperica bila sutra navecer onda bi aspiracija bila u srijedu u jutro, a termin transfera ovisi o vise faktora, no vjerujem ako treba biti za vikend da ce se moci odraditi 😊
Meni su do sad oba puta ili aspiracija ili transfer padali na vikend 😊
Mislila sam da je danas ponedjeljak,pa sam krivo izračunala.
Drago mi je da su tebi odradili, tako i treba biti. Čula sam da na Svetom Duhu ne rade vikendom,pa me to malo brine. Hoće li uopće doći do transfera, to je upitno. Znam da je preda mnom još puno prepreka, ali ja sam nekako samouvjerena. Nadam se da to nije loše.☺️
Korni, 😘
Čokoladica, meni su na Sv. Duhu u sva tri transfera dali estrofem i nisam imala nikakvih nuspojava od njega.
Angel eyes, drago mi je da uživaš.. zaslužila si.. sretno u novim pobjedama 🤞🥰
NPelica, malena je divna 😘😘
Razumna, ne razumijem se ni ja i nadam se da nisu neke loše bakterije 🤞🥰
SanLeptira, ako bi štoperica išla sutra, aspiracija bi bila u srijedu i transfer u petak ili u ponedjeljak.. ja kod njih nikad nisam imala više od jednog zametka pa su mi uvijek vraćali dvodnevni i jednom trodnevni.. Vikendom ne rade..
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Korni, 😘Čokoladica, meni su na Sv. Duhu u sva tri transfera dali estrofem i nisam imala nikakvih nuspojava od njega.
SanLeptira, ako bi štoperica išla sutra, aspiracija bi bila u srijedu i transfer u petak ili u ponedjeljak.. ja kod njih nikad nisam imala više od jednog zametka pa su mi uvijek vraćali dvodnevni i jednom trodnevni.. Vikendom ne rade..
Jurky hvala, ajde super da nije bilo nuspojava ni kod tebe ni kod Jabukice, znaci ima nade 🥰 Ti se bome blizis kraju, jos malo ❤️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Cure, hvala na pomoći i savjetima, sve mi je dragocjeno. Sutra ću vam javiti kako je prošlo, do tada lijep pozdrav🤗.
Čokoladice evo ja sam počela 1 dan ciklusa s Estrofemom kod FET-a sad sam u 11 tt i još ga pijem 3 puta na dan, i to sve bez nuspojava.
👩🏼 30 god adenomioza, PCOS
👦🏼 37 god nalazi uredni
Pokušavamo 4 god
Prvi pregled Petrova 11 mj 22
Od 4 mj 23 stimulacija ovulacije i planiranje odnosa
23.4 aspiracija, freeze al
29.4 4 blastice sve❄️❄️❄️
⏳ 18.6 transfer jedne ❄️ blastice 6 dpt + test
27.6 beta 206,7 29.6 beta 392.1 beta 1.7 997.3
11.7 prvi UZV ❤️ 31.7 drugi UZV ❤️
22.8 Qualified low risk it’s a boy 💙💙💙
Korni, 😘Čokoladica, meni su na Sv. Duhu u sva tri transfera dali estrofem i nisam imala nikakvih nuspojava od njega.
SanLeptira, ako bi štoperica išla sutra, aspiracija bi bila u srijedu i transfer u petak ili u ponedjeljak.. ja kod njih nikad nisam imala više od jednog zametka pa su mi uvijek vraćali dvodnevni i jednom trodnevni.. Vikendom ne rade..Jurkyhvala, ajde super da nije bilo nuspojava ni kod tebe ni kod Jabukice, znaci ima nade 🥰 Ti se bome blizis kraju, jos malo ❤️
Da, da.. pri kraju smo.. i nadamo se dogurati barem do 37tt.. nadam se da ovo moje malo nemirno čudo neće žuriti ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Čokoladice evo ja sam počela 1 dan ciklusa s Estrofemom kod FET-a sad sam u 11 tt i još ga pijem 3 puta na dan, i to sve bez nuspojava.
Blondie super 😊😊 nisam imala pojma da se to pije toliko dugo 🫣🤔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Jurky, samo lagano, klima i netflix 🤣 valjda si uspjela imalo uzivati u trudnoci nakon svega! Ali nauzivat ces se kad bebac dode ❤️ sad izdrzi jos koji tjedan 🤞
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
Sortiraj odgovore
Najstariji