⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
KOLOVOZ 2024.
19.8. pon
JABUKICA - ultrazvuk
HYPNOTICPOISON - anomaly scan
20.8. uto
TRATINČICA - ultrazvuk
21.8. sri
SADIEGREEN - anomaly scan
TERA_ - ultrazvuk
22.8. čet
BIKMIK - ultrazvuk
26.8. pon
MARISHA - konzultacije/uzv ivf
28.8. sri
JURKY32 - ultrazvuk
LEONA89 - ultrazvuk
RUJAN 2024.
3.9. uto
BLONDIE - ultrazvuk
6.9. pet
ŽUŽI - konzultacije
10.9. uto
TEICH56 - konzultacije
16.9. pon
LUNOLINA - konzultacije
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
SanLeptira dobro je sto ti folikuli rastu ravnomjerno, to je dobar znak :) i dobro je da ne rastu prebrzo.
Nisi napisala mjernu jedinicu, ali pretpostavljam da ti je AMH pmol/L.
Uspjele su zene i s 1 folikulom dobiti zametak koji se primio 🥰
Aspiracija nije toliko bolna koliko je stresna jer ne znas sto ocekivati. Meni je pomoglo sto sam gledala u ekran i doktorica mi je govorila sto radi.
Prije aspiracije ti moraju ocistiti rodnicu, a to rade tako da ti s gazicom natopljenom u fiziolosku otopinu brisu rodnicu - to zna biti malo nelagodno, ali stvarno nije strasno. Nakon ciscenja ti pospricaju rodnicu s anestetikom kojeg koriste i zubari pa ubod gotovo ne osjetis. I aspiracija je stvarno brzo gotova. Izvuku sadrzaj folikula van pa ga napune i opet isprazne i tako 2-3 x kako bi bili sigurni da ce izvuci stanicu ako je unutra.
Mi smo bili u Skvorcu i trebala nam je samo moja D1 uputnica, prtner nije trebao nista.
U kojoj si ti klinici?
Zelim ti od srca da se stanice oplode i da se mrva primi 😊
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Došla sam samo pozdravit.
I zaželjet svima sreću u narednim postupcima🩷
Čitam vas, navijam za svaku od vas.. 🤞🩷
Moja curka danas ima mjesec dana 😍 družimo se, mazimo, upoznajemo..
Od ❤️ svima sretno .. veliku pusu i zagrljaj mojim curama Stela_M, Sanii, Tikvica, Sanjushka, Rolica, Korni, Razumna, Johica, Vitara, PBTAB, Bubice, Bebolina, Jurky, Flo, Jabukica, Kawa, Hypoison, i svima svima koje nisam spomenula.. pozdrav od Noemi i mene 🥰👋
https://ibb.co/k3t3Spb
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Drage žene, pozdrav.
Malo sam zaboravila na ivf. Bavim se skidanjem kg...
Ali danas mi je došao nalaz brisa maternice koji glasi ovako :lactobacillus jensenii i BACILLUS SPP..
Za ovu prvu znam da je dobra bakterija ali za ovu drugu nisam sigurna.
Jel zna tko što je BACILLUS SPP.?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Npelice pusa tebi i Noemi 🥰
Razumna bravo za kg 💪 ne znam odgovor za bakteriju.. nadam se da je sve okej 🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
SanLeptiradobro je sto ti folikuli rastu ravnomjerno, to je dobar znak :) i dobro je da ne rastu prebrzo.
Aspiracija nije toliko bolna koliko je stresna jer ne znas sto ocekivati. Meni je pomoglo sto sam gledala u ekran i doktorica mi je govorila sto radi.
Prije aspiracije ti moraju ocistiti rodnicu, a to rade tako da ti s gazicom natopljenom u fiziolosku otopinu brisu rodnicu - to zna biti malo nelagodno, ali stvarno nije strasno. Nakon ciscenja ti pospricaju rodnicu s anestetikom kojeg koriste i zubari pa ubod gotovo ne osjetis. I aspiracija je stvarno brzo gotova. Izvuku sadrzaj folikula van pa ga napune i opet isprazne i tako 2-3 x kako bi bili sigurni da ce izvuci stanicu ako je unutra.
Mi smo bili u Skvorcu i trebala nam je samo moja D1 uputnica, prtner nije trebao nista.
U kojoj si ti klinici?
Lunolina, pozdrav i tebi i hvala ti na toplim riječima. Puno mi znači i što si pobliže opisala sam proces. U pravu si, AMH 3,2 pmol/l.
Završila sam sa uzv i moram pohvaliti dežurnog liječnika na hitnoj u bolnici Sveti Duh. Imam tri folikula, on kaže da je s obzirom na moj Amh takav rezultat super i super je što ravnomjerno rastu, što si i sama rekla. Vidi se da imaš iskustva i znanja. Danas je na DJ 17mm, a na LJ 16 mm i 18 mm.
Svega tri folikula,ima manjih koji su prestali rasti. Danas redovna terapija, a sutra opet uzv.
Ne znam u kojoj si ti trenutno fazi, ali u kojoj god, želim ti uspjeh i sreću. ❤️🤗
🧑💼41. god- Oligozoospermija
👰 41. god - AMH 3,2 pmol/l, endometrioza
1.IVF- Sveti Duh,➡️ stimulacija ,2 stanice, nije došlo do oplodnje💔
Korni ❤️
Npelica ❤️ predivna je, pusa Noemi 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
SanLeptiradobro je sto ti folikuli rastu ravnomjerno, to je dobar znak :) i dobro je da ne rastu prebrzo.
U kojoj si ti klinici?
Lunolina, pozdrav i tebi i hvala ti na toplim riječima. Puno mi znači i što si pobliže opisala sam proces. U pravu si, AMH 3,2 pmol/l.
Završila sam sa uzv i moram pohvaliti dežurnog liječnika na hitnoj u bolnici Sveti Duh. Imam tri folikula, on kaže da je s obzirom na moj Amh takav rezultat super i super je što ravnomjerno rastu, što si i sama rekla. Vidi se da imaš iskustva i znanja. Danas je na DJ 17mm, a na LJ 16 mm i 18 mm.
Svega tri folikula,ima manjih koji su prestali rasti. Danas redovna terapija, a sutra opet uzv.
Ne znam u kojoj si ti trenutno fazi, ali u kojoj god, želim ti uspjeh i sreću. ❤️🤗
Mogla bi ti vec sutra dobiti stopericu.
Ma vidjet ces, jednom prodjes ovo i sve znas 😊
Hvala ti. Ja sam u iscekivanju novog postupka, planiramo krajem rujna😊
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Npelica malicka je prekrasna😍😍😍
Razumna bravo za kile! Za bakterije ti na zalost ne znam 😔 Nadam se da obje spadaju u dobre bakterije.
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
U kojoj si ti klinici?
Mogla bi ti vec sutra dobiti stopericu.
Ma vidjet ces, jednom prodjes ovo i sve znas 😊
Hvala ti. Ja sam u iscekivanju novog postupka, planiramo krajem rujna😊
Jednom i dovoljno, nadam se. 😀
I ti ćeš uskoro, rujan je blizu.
🧑💼41. god- Oligozoospermija
👰 41. god - AMH 3,2 pmol/l, endometrioza
1.IVF- Sveti Duh,➡️ stimulacija ,2 stanice, nije došlo do oplodnje💔
Sortiraj odgovore
Najstariji